|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Czujemy się dobrze i rośniemy, rośniemy...
![]() Gratuluję odwagi i miłej zabawy.
#2372 |
Zakorzenienie
|
witam,
Tymeno gratuluje odwagi. Kattarino, piękna sukienka. Mariolu całuski dla synka.
![]() Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-05-01 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
Wypachniłam się letnim Feu d'Orange z próbasa od Kotowatej
![]() ![]()
#2374 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Salvete!
Dopiero wstalam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A juz znecanie sie nad slabszymi... ![]() Nie jestem z tego dumna, bo moje morale leglo wowczas w gruzach ![]() Sweeping Team! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez nie przeprowadzam ostatnio porzadnych testow- z premedytacja. Owszem, niuchne cos w sklepie, ale na tym koniec. Plawie sie za to w skarbach z mojego zbioru ![]() Za komplementy dziekuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Dopiero milosc do Krasnoluda sprawila, ze powrocilam do noszenia obuwia na plaskich podeszwach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje w imieniu kiecki ![]() Ale sie napisalam ![]() Milego popoludnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze Sweeping Team spedza czas z dala od komputera- mam nadzieje, ze sie dobrze bawicie
![]() U mnie dzisiaj domowe SPA. Juz zmylam miksture olejkowo-aloesowa z wlosow, glinke z twarzy. Wymalowalam na fuksjowo paznokcie u stop- po roku z frenczem czuje sie cuuudownie w takim ostrym kolorze ![]() Sluchamy Mozarta, troche wizazuje, a Mały-żonek zadeklarowal, ze zrobi mi masaz pachnacymi olejkami. Zyc nie umierac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
rude jest piękne:)
|
![]() wrocilam z kijkowania i teraz rozkoszuje sie zielona herbata . Kattko ![]()
#2377 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Coś słabo dziś wymiatacie/my, koleżanki.
A kolega to już wcale nic dziś nie wymiótł.... Jak przekonać dziecię, które twierdzi , że jest syrenką i chce spać w wannie (w wodzie) do opuszczenia tego miejsca? Talent pedagogiczny mię zawiódł , cierpliwość i argumenty się wyczerpały i w końcu zastosowałam metodę siłową .... ![]() edit: tzn. wyjęłam z wanny ciało bez zgody osoby, rany, ależ te syrenki mają płuca ...
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-05-01 o 20:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pluc- wlasnie dlatego zwa sie seren(k)ami ![]() Tereniu- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam na stęsknione wymiatające łona
![]() Spędziłam bardzo miły dzień - nieprzyzwoita Mantissa Fowlesa w parku na słonecznej ławce, pyszne chińskie w knajpie na zatłoczonej Pietrynie, lody z McDonalda ![]() ![]() Majówkowo macham do wszystkich wymiatających na wątku i poza ![]() BigMamo, mnie historia Twojej syrenki też rozbroiła, jakbym widziała moją bratanicę ![]()
#2381 |
Zakorzenienie
|
Ahoj
![]() BigMam- Twoja Milusia-Syrenka wymiata ![]() Tymeno- brawo! Na pewno dalas czadu ![]() Milosc majowa kwitnie- ponizej pierwsze bliskie spotkanie moich panienek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Czekam na Ragnarok
|
mskladaczku - świetne zdjęcie
![]() Ja właśnie wróciłam z pysznej pizzy/filmu/udanego wieczoru ![]() Jest super. A jutro prawdopodobnie porobię zdjęcia w zoo. A tymczasem idę spać i życzę Wam miłej nocy i miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam, wstałam z kurami, piję sobie kawke i nadrabiam wizaz ![]()
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS sluchajcie, czy jak sie posiada kota to trzeba jakos specjalnie zabezpieczac okna? w sensie wieszac w oknach jakies kratki, moskitiery etc, zeby kot nie wypadl? jak to jest? bo mi sie wydaje ze trzeba by bylo, ale wszedzie wokol widze koty siedzace sobie na parapetach, a okna niezabezpieczone... Sciskam wszystkich i zycze udanej i wymiatajacej reszty majowkowego weekendu ![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-05-02 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kot potrafi spasc chcac dopasc przelatujacego ptaka ,lub cos co go zainteresuje nagle. Madrzy wlasciciele zabezpieczaja okna ,a kot siedzacy na balkonie ma zalozone szelki dla bezpieczenstwa. Witam wszystkich ![]() popijajac kawusie i slepiac sie na przepiekne zdjecie Wegety i Emi ![]() sluchajac za oknem TAKIEGO koncertu
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-05-02 o 08:25 Powód: dodalam koncert:) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mi sie wydawalo, a Ty mnie utwierdzilas. tak sie wlasnie zastanawialam, czy to niemadrzy wlasciciele, czy moze koty maja jakis nadprzyrodzony instynkt, ze wiedza, ze skoczyc nie moga... A poniewaz sama nie wiem jak dlugo wytrzymam jeszcze bez zwierzaka w domu (przez cale zycie mialam), a psa poki co miec nie moge, to moze wlasnie wybor padnie na kociaka. wiec tak niesmialo zbieram info... Wlepiam wzrok w skladaczkowe zdjecie i slucham wiosennego kumkania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Mskladaczku, świetne zdjęcie, fajnie się na nie obie patrzy
![]() U mnie jak zwykle poranna kawka, nieśpieszne szykowanie się - dzień dziś kurodomowy. Zakupy, bo lodówka pusta, sprzątanie chałupy, może trochę pracy zaległej wreszcie, bo wczoraj oczywiście nie zebrałam się ![]() Wieczorkiem mało dietetyczna pizza z przyjaciółką i baletowo again ![]() Za to w maju przykładnie weekendy spędzam na czterech literach w domu ![]() Czy ktoś widział Kotę i Anuschkę, zaginione Wymiataczki...?
#2388 |
|
No wlasnie nie czytalam dawno Anuszki i Koty i to mnie martwi ,za dlugo sie nie odzywaja . Dawno sie nie odzywala Corka ,Kijanka pewnie gdzies w stawku odpoczywa i tez nie machala. Sasina sie nie meldowala Aaaa i Tygrys jakos milczy niepokojaco . Moniko kociak ,to dobry wybor ,a najlepiej dwa ![]() Magnetico jak tam kocianna ? juz wszystko dobrze ?
#2389 |
Zakorzenienie
|
Kochane, ja jestem, wróciłam do świata żywych.
Przyznaję, że nie przekopałam się przez wątek. Nie zdołałam. Całuję Zuzino i Joasiaku. ![]() Jutro umówiłam się ze znajomą w sprawie ewentulnej nowej pracy- trzeba działać na wszystkie fronty. Są jakieś szanse, a jak moja sytuacja dalej się rozwinie- nie wiadomo. Wczoraj był zabójczo piękny dzień. Rezerwat przyrody Mewia Łacha- wyobraźcie sobie- ujście Wisły- tzw. Wisła Przekop, mały prom, rybacka wioska Mikoszewo, jezioro zalewowe, kamienne ostrogi u ujścia Wisły, wietrzysta słoneczna plaża, trzciny ponad wysokość człowieka, wydmy, pełno rozmaitego ptactwa, drzewa pogryzione przez bobry, nastrój.... a potem wieczorne Orłowo z oświetlonym brzegiem widzianym z mola. Slowem- piękne okoliczności przyrody. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-05-02 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To znaczy, że masz jakieś kłopoty w pracy? ![]() Nie pisałaś nic wcześniej...
![]() |
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nic nie wiedziałam,że masz problemy w pracy. trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli ![]()
![]() |
#2392 |
|
Koto
![]() Ciesze sie ,ze wzialas sprawy w swoje rece i dzialasz .
#2393 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() zanim nadrobię wątek, pozwolę sobie wkleić Wam relację z naszej wczorajszej wyprawy (pisałam ją na potrzeby wątku o łażeniu po górach) i dorzucę kilka zdjęć ![]() My, tak jak sobie założyliśmy pojechaliśmy wczoraj połazić po Tatrach Zachodnich. Z Krakowa wyjechaliśmy o 5:30. Kiedy dotarliśmy na miejsce okazało się, że na parkingu było zaledwie kilka aut, czyli, że tłumów na trasie jeszcze nie ma ![]() Na trasę wyszliśmy o 7:30. Start w Dolinie Chochołowskiej. Ludzi praktycznie nie było. Po drodze spotkaliśmy w sumie 3 osoby, za to mijaliśmy krokusowe pola, które niesamowicie cieszą oczy. (1) Dopiero po dojściu do schroniska na Polanie Chochołowskiej spotkaliśmy majówkowiczów, którzy nocowali w schronisku. Szybko się posililiśmy i ruszyliśmy dalej. Zaplanowana trasa: Rakoń przez Grzesia. Trasa przyjemna, na początku całkowicie bez śniegu, potem w lesie trochę śniegu leżało, ale to takie "ostatki". Po wyjściu z lasu śniegu było coraz więcej i więcej. Stuptuty bardzo się przydały, bo miejscami śniegu było po kolana. Na szczęście trasa przetarta, więc szło się dość przyjemnie. Z Grzesia wspaniałe widoki ![]() Dalej ruszyliśmy na Rakoń. Miejscami był śnieg, miejscami całkiem bezśnieżnie. Dotarliśmy tam dość sprawnie. Stamtąd też piękne widoki (4) i (5) Po krótkiej naradzie stwierdziliśmy, że skoro już tyle przeszliśmy, to pójdziemy jeszcze na Wołowiec ![]() Pod samym szczytem sporo śniegu i wiatr taki, że głowy odrywało. Po ok 35 minutach dotarliśmy na szczyt. (6) (7) (8) (9) Na Wołowcu nie posiedzieliśmy długo bo wiatr nie pozwalał ustać. Jako trasę powrotną wybraliśmy trasę zieloną, wiodącą między Wołowcem a Rakoniem. Najpierw dokładnie się jej przyjrzeliśmy, bo czytaliśmy, że lubią tamtędy schodzić lawiny. Po dokładnych oględzinach zdecydowaliśmy się schodzić tamtędy. (10) Śniegu było miejscami po uda. Błogosławiliśmy stuptuty, bo bez nich byłoby ciężko. Na początku schodziło się dość trudno, bo ta ścianka jest bardzo stroma, ale po wypracowaniu sposobu odpowiedniego wbijania kijków i układania stóp poszło szybko. Całość zielonej trasy mocno ośnieżona. Miejscami śniegu po kolana. Mimo całościowej impregnacji butów, pod koniec odczułam, że mam w nich mokro, bo śnieg dostawał się przez dziury na sznurówki, a potem przemoczył skórę butów i dostawał się już bez oporów ![]() Po zejściu do Polany Chochołowskiej, przypomnieliśmy sobie dopiero, że jest weekend majowy...tłumy, tłumy i jeszcze raz tłumy. Kiedy byliśmy na górze zdążyliśmy o tym zapomnieć. Jednak teraz nam to już nie przeszkadzało, wypożyczyliśmy rowery i zjechaliśmy na dół na parking. Zmęczeni, ale szczęśliwi udaliśmy się w drogę powrotną do Krakowa ![]() Zamachuję do Kotowatej, bo ją kątem oka dostrzegłam ![]() A teraz pędzę nadrabiać wątek ![]()
![]() |
#2394 |
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Jestem, jestem... Tylko tak zabieganam, że nie wiem już gdzie d..., a gdzie przód, jak to mówią starzy górale ;-)) Czasem tylko wpadnę na Gry, bo tam nie trzeba za bardzo gęby otwierać ;-)) ![]() Pozdrawiam Was, a Zuzinkę i Joasiaka szczególnie. I Kotę - wierzę, że wszystko się ułoży i wyjdzie na dobre. Mskladaczkowe psie spotkanie na szczycie - świetne ![]() A zaraz lecę wymiatać na łonie przyrody, bo i dzisiaj dzień zabójczo urodziwy. Zostawiam piosenkę w temacie ![]() Irko - ależ wymiotłaś wycieczkowo. Ładnie tam. Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-05-03 o 12:32 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, Dziewczyny, po momencie zapaści teraz już działam i szukam dobrego wyjścia.
Irko, wymiotłaś, absolutnie wymiotłaś wycieczkowo. Ja dzisiaj nie na łonie przyrody- tzn może łono będzie wieczorem, i na pewno będzie kino- w końcu musze zobaczyć ciachowatego Bardema, nieprawdaż? |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |||||||
Zakorzenienie
|
No! nadrobiłam wątek
![]() Cytat:
![]() Dzięki Kasiu, pogoda była wspaniała ![]() Jedynie na Wołowcu wiatr nas mało nie porwał, ale było cały czas słonecznie ![]() Cytat:
![]() Zwiewna bluzka też w załączniku, motylkową będę musiała obfocić, bo nie mogę znaleźć na stronie. edit: jakieś dziwne kolory tej bluzki na zdjęciu, w rzeczywistości ma kolory delikatnego beżu w połączniu z delikatnym niebieskim. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciukasy ![]() A zdjęcia z wyprawy będą? ![]() Ładnie to mało powiedziane, na żywo widoki są zwalające z nóg ![]() Właśnie siedzę i planuję wyprawę na jutro ![]() O ile nie okaże się jutro, że mam takie zakwasy, że nie będę się w stanie ruszyć ![]()
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-05-02 o 12:18 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
|
O znalazla sie Anuszka
![]() Irenko ale zdjecia ![]() ![]() Buty i bluzka tez mi sie podobaja i pasowaly by mi ![]() Koto zdjecia robilas?
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-05-02 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
E,Katt,Mskladaczku-
![]() ![]() W maju idziemy na badania,jak bedę wiedziec co mu dolega to łatwiej to wszystko zniosę ![]() Ja rano wróciłam z pracy,teraz laba 3 dniowa ![]() Pozdrowienia dla wszystkich.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
|
Cytat:
Agnieszko udanego wypoczynku ![]() trzymam za badania ![]()
![]() |
#2400 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziękuję Teresko
![]() ![]() Jak tam,Pani D. rozpoczeta,czy jeszcze nie?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.