|
|
#3211 | ||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Choć ja się muszę pilnować. Mam wrażenie, że mój Królewna zgodziłby się na bardzo wiele. Jest otwarty i chyba zrobiłby wszystko dla mojej frajdy. Tyle, że ja nie wiem, co byłby z moimi emocjami, gdybym przekroczyła granicę. Ale przyznaję, woskiem bawiliśmy się nie raz. ![]() Cytat:
|
|
#3212 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bo cos mi się wydaje że na taka profesjonalną broń do tortur to mnie nie stać na razie używam patyka. również jest fajnie i do tego za darmoszkę. a najważniejsze jest to że jak się idzie w teren to nikt sie nie dziwi patykowi... a na pejcz to podejrzewam że ludzie patrzeliby się z lekka podejrzliwiegeneralnie mężczyźni chyba maja mniejsze zahamowania niż kobiety. jeżeli potrafia rozgraniczyc sex i uczuciato zapewne różne zabawy są i pozostają dla nich tylko zabawą... gdyby mnie facet wyzwał podczas jakiejś zabawy to chyba wybiegłabym ze łzami w oczach! Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-05-02 o 05:30 |
|
|
|
|
#3213 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nam się zdarzało wybierać z pejczem do parku i trenować na ławce. I rzeczywiście, ludziska się gapiły, ale nie w ten sposób. ![]() Cytat:
Choć ostatnio tego nie robię, bo mój Królewna z kolei nie potrafi. U mnie to jest kwestia czegoś innego, ale to trudna historia. W każdym razie mam dzikiego pierdoświrolca na punkcie własnej godności i dumy. No po prostu masakra. I najgorsze, że wiem o tym, jestem świadoma i nic z tym nie zrobię. ![]() Gothic, dobrej nocy. Muszę się kimnąć, bo jutro imprezuję z Sałatą. Znowu!
|
|
#3214 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja jadę do szczecina za jakiś dwie godziny a nic nie spałam i juz spac mi się nie opłaca ![]() Śpij dobrze! |
|
|
|
|
#3215 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie powiesz znowu Sabb że mam zamknięty umysł na argumenty (i mnie można urazić
), ale cóż, mam taką naturę że nie umiem zobojętnieć!! Jestem uczuciowa i nie potrafię tego wyłączyć.Ale patrząc na moje koleżanki, które tak jak Ty potrafią wszystko racjonalnie wytłumaczyć, odsunąć od siebie itp. - wolę chyba jednak być taka jak jestem... ![]() I to koniec tematu, bo niewartam bana, jak słusznie zauważono
|
|
|
|
#3216 | |||
|
Wtajemniczenie
|
No ładnie, posty o sado-maso zaserwowane o poranku
![]() Skutecznie mnie obudziliście ![]() Cytat:
Tak naprawdę ja swojej wagi bym się nie czepiała, gdybym w stadium rozebranym nie oceniała negatywnie pewnych atrybutów. I zdaję sobie sprawę, że sama dieta tu nie pomoże, tylko muszę wyrzeźbić to i owo dzięki ćwiczeniom. Niestety, u mnie zapasienie i nieruchawość idzie w parze z depresyjnymi nastrojami, więc ciężko się wziąć w garść ![]() Cytat:
Gdybym musiała walczyć na serio, np. żeby kogoś obronić, to jak najbardziej sobie wyobrażam przemoc, ale inaczej nie bardzo. I nie zniosłabym przemocy ani poniżania w czymś, co w sumie jest zabawą, bo dla mnie przestałoby to być zabawą Nie wiem, skąd u mnie taka blokada, kompletnie.Cytat:
|
|||
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale takiego specjalnego rodzaju - "na niechcący". Kiedy ja dominowałam to tak się oparłam całym ciężarem na złamanej, zagipsowanej ręce K., że aż zawył z bólu. Albo często obrywa z mojego łokcia po głowie, jakieś nieskoordynowane ruchy miewam, ale tu już się nie obrusza, tylko mówi, że mogę go nawet zabić. Z drugiej strony, to raz się tak do mnie przysuwał, że aż z łóżka spadłam i nabiłam bardzo efektownego siniaka, a zwykle to jestem unieruchamiana poprzez przyciśnięcie włosów do materaca, oczywiście też niechcący. A poważnie jakoś mnie nie ciągnie do przemocy, bo gryzienie i drapanie się chyba nie zalicza... Mogłabym związać faceta gdyby sobie tego życzył, ale nie w celu sprawiania mu bólu. Mnie lepiej nie wiązać, bo mam straszne łaskotki, a dotknięcie moich stóp grozi kopniakiem w twarz z kolana, ale już bez podtekstu erotycznego. Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-05-02 o 10:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przyciagasz? Ty wybierasz! I nie win nikogo innego jak siebie... On Ci postawil sprawe jasno, dal tysiac piecset sto dziewiecset znakow, ze traktuje to... nijak. A Ty czekasz... Dal Ci nadzieje, ze sie spotkacie... Nie podal terminu. Ty czekasz... Szanuj swoj czas... Jak nie chcesz dupkow kolo siebie to sie od nich izoluj, widzisz, ze facet lawirant - machasz lapka na pozegnanie i idziesz w strone slonca. Wez swoje zycie w swoje rece... Wtedy bedziesz miec faceta jakiego chcesz... Warto lokowac uczucia w BELE co? A ja wstalam skoro swit... Ide na jakas rodzinna imprezke zaraz... |
||
|
|
|
#3219 |
|
Wtajemniczenie
|
Pochwalę się Wam, a co
Dostałam list pochwalny (no, maila) od świadkowej z tego wesela, na którym byłam tydzień temu. Podobno gdyby nie przykład mój i jeszcze jednej rozkręcaczki imprezy, to spora część dziewczyn nie odważyłaby się wyjść solo na parkiet. Dowiedziałam się, że budowałam fajną atmosferę i ładnie wyglądałam Mordka mi się wyszczerzyła podczas czytania tego
|
|
|
|
#3220 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To wcale nie była by dla mnie dobra sytuacja i nie wiele szczęścia bym z tego miała. Póki co muszę zacisnąć zęby, nauczyć się życ sama w zgodzie ze sobą,sluchać włąsnych pragnień bo i tak już za duzo przeszłam w ciągu ego roku, nie wspominając o poprzednich. Jestem tylko wkurzona na G. czemu okazywał zainteresowanie, gdyby nie okazywał nie było by tematu, nie siadziałabym i nie mysał o nim..jeszcze mi sie kurna śni po nocach musze pokazac innym i sobie ze jestem wartościowa babką i jesli ktoś na mnie nie zasługuje to niestety... Nie mogę dac sie traktowac jak byle kto...nie mogę... Dzieki Sab ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- paollino czytałaś "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" ? Jak nie podaj meila, książka świetna wyślę Ci ebook |
|
|
|
|
#3221 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo opcja nr 2 - są już zajęci. Termin był ustalony konkretnie, nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy... ![]() Powtórzę - fajnie się mówi jak się kogoś ma, albo ma się zgrane towarzystwo - jeszcze rok temu było mi super samej, ale teraz? Wszystkie panny już sobie poznajdowały "swoich misiów", mają klapki na oczach z napisem "SPĘDZAM CZAS TYLKO Z TŻ!" i tak siedzę sama w domu co wieczór, ani z kim na spacer nie ma wyjść. Mam sobie znaleźć nowe towarzystwo? Przykro mi ale jestem zbyt nieśmiała by szukać nowych ludzi i wybierać sobie sama faceta...
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, opcja, ze znalezieniem nowego towarzystwa jest calkiem sensowna. I uwierz mi, nie musisz podchodzic do faceta 'ej fajny jestes, daj mi swoj numer'. Poprostu sie na nowych ludzi otworz, idz do knajpy... Usmiechaj sie, baw sie, badz soba. Pojudziesz 3 razy, nawet sama i zaraz poznasz ludzi. Nie marnuj mlodych lat... |
|
|
|
|
#3224 |
|
Konto usunięte
|
Tyle, że rzadko kiedy jest sytuacja że ktoś się koło mnie kręci.
Jak to raz usłyszałam - bo myślą, że ja już na pewno jestem zajęta. ![]() NO TO CO ? MAM SOBIE DAĆ KARTKĘ Z NAPISEM - I AM SINGLE? ![]() Nie umiem sama chodzić do klubów, źle się czuję sama i naprawdę jestem strasznie strasznie bojaźliwa... Co dziwnego, kiedyś byłam super otwarta... W wieku 16 lat wszyscy chłopcy byli moi, wszelkie apele, występy itp. normalnie wymiatałam... A teraz? Byle prasówka na lektoracie, przed swoją zaufaną już grupą językową, a mnie już głos więźnie w gardle i się zacinam... Nie wiem co się stało, że stałam się jakaś zamknięta w sobie ...
|
|
|
|
#3225 |
|
BAN stały
|
Wiecie co u mnie zaniżone poczucie wartości siebie wynika z tego, że biorę rozwód i siedzi mi w głowie taki tekst...kto zechce rozwódkę
![]() G.sie nie odzywa, ja już go więcej o plany na dzisiaj pytać nie będę... wczoraj mi nie odp na smsa, teraz na gg siedzi ale ja na niewidocznym i nie mam zamiaru robić się dostępna...nie ma mnie dla niego!! Byliśmy teoretycznie umówieni na dzisiaj...ale skoro on mi nie odpisuje to znaczy że plany nie aktualne.. a ja błaźnić i płaszczyć sie przed nim ie bede |
|
|
|
#3226 |
|
Konto usunięte
|
A ja też już się wkur... m i napisałam M. że mam tego dość, nie chcę czekać, nie chcę by się mną bawił takim przeciąganiem sprawy, a potem rzucił "nie mam ochoty na związek" i że nie zasługuję na takie brzydkie traktowanie!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() Zuziunia masz PW skarbie
|
|
|
|
#3227 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale generalnie to prawdę napisali Cytat:
![]() Cytat:
Tak trzymać! Zazdroszczę tej umiejętności.Bardzo miły dzień wczoraj spędziłam z mężem Dziś zapowiada się ciąg dalszy, z wizyty kolegi nic nie wyszło. Ale jakoś mnie to nie martwi, z M. mamy ostatnio znowu lepsze czasy i wiele ciekawych tematów do rozmów.Życzę Wam miłych dwóch dni odpoczynku
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień dziewczyny
Sabb. Zuziunia, hecate, Gothic, Aragonte, Agnysko, Madzik, Betty i wszystkie inne wizażo-maniaczki zaglądam tutaj się przywitać, pozdrowić i powiedzieć że u mnie dobrze, ba nawet bardzo ale kosztuje nas to dużo wysiłku. Brakuje czasu troszkę, ale jestem szczęśliwa dziś stawiamy sklep, jak będzie skończony wrzuce foto ![]() ![]() a tak pozatym to fajnie do was wrócić
Edytowane przez ivanna Czas edycji: 2009-05-02 o 11:22 |
|
|
|
#3229 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jak będzie skończony to wpadnę na rowerze obejrzeć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Winter - sąsiadko
![]()
|
|
|
|
#3231 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu
jak u Ciebie? jak się wszystko poukładało?Lepiej już?
|
|
|
|
#3233 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno -
Miałam trzygodzinną awarię prądu. W końcu jestem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3235 | ||||
|
BAN stały
|
A co mam robić, jeśli Ty ciągle za jakimiś "niszowymi" się oglądasz, coś sobie "odbić" zamierzasz?
![]() Aaameeen ![]() Jesteś bardzo niegrzeczną dziewczynką (<-- nie wiem tylko, czy to kara, czy nagroda ).Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś tu ma chyba zły obraz własnej osoby ![]() Cytat:
).Nie beksiaj --- Ivanno, miło Cię widzieć
|
||||
|
|
|
#3236 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Matko Bosko jak mi się spać chce
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi się do pracy nie chce Na szczęście dziś będzie luzik, a od jutra wybywam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3238 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Konto usunięte
|
AAaaaaaaa jutro znów uczelnia
A taki był słodki tydzień nieróbstwa.. ![]() Starzeję się Moja siostra mnie zabija - 2 lata temu dostała od kumpeli piękny róż z Guerlain. Miałyśmy go wtedy na Sylwku. Ale że go nie używała, to ja kilka razy się podmalowałam. Jak go znalazła u mnie w kosmetyczce, to raban podniosła na cały dom! A teraz patrzę - on nienaruszony, leży w szufladzie tak jak go tam zostawiła... W życiu nie używała różu, no ale lepiej żeby się przeterminował niż oddać siostrze Kupuje 5 pianek do włosów, 6 balsamów itp. a potem i tak używa sporadycznie jednego i co pół roku sukcesywnie resztę wyrzuca... MASAKRA |
|
|
|
#3240 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chyba odjechał na białym rumaku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

ale sama, paradoksalnie, uwielbiam bić Dyzia po tyłku, polewac woskiem, wyzywać... jakoś tak łatwiej przelac mi na niego swoje negatywne uczucia niż te pozytywne... które tak czy siak spowodowane są ogromem uczuć do niego... ale na szczęście on to rozumie i nawet go to jara

Choć ostatnio tego nie robię, bo mój Królewna z kolei nie potrafi. 

Gdybym musiała walczyć na serio, np. żeby kogoś obronić, to jak najbardziej sobie wyobrażam przemoc, ale inaczej nie bardzo. I nie zniosłabym przemocy ani poniżania w czymś, co w sumie jest zabawą, bo dla mnie przestałoby to być zabawą

Musimy zejść do 24,9, albowiem 25 to już
Tak trzymać! Zazdroszczę tej umiejętności.
Sabb. Zuziunia, hecate, Gothic, Aragonte, Agnysko, Madzik, Betty i wszystkie inne wizażo-maniaczki 
jak u Ciebie? jak się wszystko poukładało?Lepiej już?
(<-- nie wiem tylko, czy to kara, czy nagroda