|
|
#4771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Każdy szuka kogoś, by pójść tą samą drogą. Kochać dniem i nocą. To cudowne, kiedy sprawiasz, że bezpiecznie czuję się przy Tobie. Powiedz: teraz lub nigdy, zamiast: będzie co ma być. Jeśli masz skrzydła, nie pytaj kto Ci je dał, tylko rozwiń je i leć. Chciałabym, aby tysiące motyli ubarwiły przestrzeń wokół mnie. Y yo si tu no estas ya no se estar /A ja gdy Ciebie nie ma, już nie potrafię istnieć. Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, Ty, który sam nie jesteś wieczny... Czy gwiazdy świecą po to żeby każdy mógł znaleźć swoją? Musisz obiecać-kiedy będziesz odchodzić nie zawrócisz. Jeśli zapomnisz ze JESTEM Pamiętaj ze BYŁAM. Nie chce być Twoim grzechem który boisz się z siebie zmyć. Nie zasłużyłam na to żeby być Aiołem..Przepraszam..Za dużo wylałam łez..Za dużo zawiodłam ludzi..Nie potrafię już być..Aniołem..Już nie..
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
|
|
|
#4772 |
|
Konto usunięte
|
`Niech widzą nas, nienawidzą nas, wszystkie dziw.ki
`Co dnia przez okna rzut okien na miasto Ta sama melodia, oni tak samo tańczą `po co teraz te kulawe numery elastycznie się zmieniasz dla kariery `stracisz godność to już lipa na to bardzo wiele rzeczy się wlicza `Umysł biedaka zawsze będzie biedny, jak zobaczy pieniądz wyda mu się zbędny |
|
|
|
#4773 |
|
Przyczajenie
|
hej jestem tutaj nowa i strasznie podobają mi się opisy, wiele jest o miłości i mam prośbę o więcej opisów w stylu:
Tak pustą drogą gnać przez siebie, z głową w chmurach łapać życie. żelusiowy świat z malinowym pocałunkiem powietrze pachnie jak malinowa mamba. a rosa delikatnie łaskotała nas po stopach.. Siedzieć na dachu i bawić się powietrzem.. połykać tęcze a wieczorem jeść gwiazdy plastikową łyżeczką... (: Myśli ledwie poukładane. moje myśli, moje sny i milion gwiazd na moim niebie Cisza i Wiatr, Słońce i Radość.. Wolność, łąka, słońce grzeje, ciepły wietrzyk w czoło wieje... mam nadzieję że pomożecie |
|
|
|
#4774 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wizażanki
Przeczytałam wszystkie części i jestem pod wrażeniem waszych opisów . A teraz mam prośbę - wiem nie udzielam się ale potrzebuję opisu a wy jesteście genialne - to się chyba nazywa już obsesja na jego punkcie ;p. Jeśli byście mogły to proszę - A teraz coś odemnie ; Co dla mnie było skarbem dla Ciebie było piaskiem. Nie oglądaj się za siebie - na Twoje tyły niech inni patrzą :d Ludzie też potrafią czynić cuda,wystarczy naprawdę kochać całym sercem. bo dla niej całym światem był On. Nie mogę opowiedzieć Ci o czymś, co nie jest prawdziwe.... powiedz mi, że chcesz .. że zawsze będziesz tylko moim szczęściem!. Nie walcz z wiatrem, rozłóż ręce i spróbuj dzięki niemu szybować. Nie będzie nas drugi raz... żyje Chwilą, Bo Chwila To Całe Moje Życie... Kiedy Umiera Ktoś Kogo Kochasz Pytasz Czy Odchodzi Na Zawsze ... . Edytowane przez FlOdi Czas edycji: 2009-05-02 o 13:02 |
|
|
|
#4775 |
|
Rozeznanie
|
Nie ufaj kobiecie, która mówi, że nie lubi czekolady.
Przyzwyczajenie daje poczucie stabilizacji, ale zabija niezależność. Słońce na wylot przenika mi głowę … Nie oczekując od życia niczego dobrego, nigdy się nie zawiedziesz. … znajdziesz gdzieś na pewno trochę szczęścia, swoje małe niebo. Zróbmy niebo na zielono! Błękit wisi już tyle lat ;]] Polubiłam dzienne odsypianie nocnych rozmów. Dostrzegam przebłyski słońca w ogromnej burzowej chmurze. Moje małe, głupie serce trzepotało w piersi jak motyl. Do świadomości docierają fakty w postaci tysiąca myśli. Ilekroć czuję, że mam już szczęście w dłoniach, ono nagle dostaje nóżek i ucieka.
|
#4776 |
|
Rozeznanie
|
kamisha <3
![]() Właściwie to chciałam cichutko zniknąć.. Chciałam poprostu być niczym, tak aby nikt nie mógł mnie zobaczyć.. Chłopcy rzucają dla zabawy kamieniami w żaby.. Żaby umierają na poważnie.. A co z tymi, którzy mieli inny sposób na życie..? |
|
|
|
#4777 |
|
Rozeznanie
|
1 Mam 17 lat i głupie myśli...
2 Motyle są wolne... 3 Jak mam zrozumieć Twe słowa, kiedy je rzucasz na wiatr ? 4 Cienka linia miedzy miłością i nienawiścią.. 5 Być z Tobą albo zginąć..
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
jedno mi dobrze wychodzi. kłamstwo, że jest dobrze.
-jak tam twoje serce? -dobrze tylko, że jest trochę nadłamane. nie okazał się dość elegancki, by umrzeć z żalu po jej stracie. przytulona piersiami do jego pleców wsłuchiwałam się w jego spokojny oddech, broniąc się zaciekle przed snem, który mógł odebrać mi kilka świadomych godzin jego obecności. przestałam na ciebie czekać za szybą marzeń. |
|
|
|
#4779 |
|
Przyczajenie
|
Szczęśliwe zakończenia mają tylko bajki, które jeszcze trwają. . .
. i każdy ma swój styl. . Marzymy o podróżach przez wszechświat. A czyż wszechświat nie jest w Nas samych.[?] Nie znamy głębin naszego ducha. . Kto, sypialnie twą wypełni.[?!] Kto, będzie Cię tak pieścił.[?] Kto, odda wszystko za nic.[?!] Kto, nie będzie więcej mamił.[?!] Kto, nie naznaczony zdradą.[?!] Kto, wspomoże radą.[?!] Kto, Rozpęta pożądanie.[?!] Kto, Ze mną pozostanie.[?]. . . . Ganiając za swym cieniem. . . . Nie zdarzył się cud zaczynasz się bać w końcu widzę jak sprzedajesz mi fałsz nie wierzę choć wiem samym spojrzeniem tłumisz mój gniew nie wiem jak za późno na lęk tak zapomnę wszystko zapomnieć chcę nie ma mnie.[!]. . . . Słodko gorzka czekolada spijana z ust życia. . . . . . .i tylko szkrzydeł brak. . . . Pamiętaj pieniądze szczęścia nie dają, jedynie czasami złudzenie wolności, ludzi można kupić jak zwykłe przedmioty, lecz nigdy nie kupisz, nie kupisz miłości. . . . Czarny deszcz fałszywych nut chociaż pięciolinia pusta. Podłych kłamstw najsłodszy miód metodą usta-usta. . . Zamknij się, teraz ja mówię.[!] . Chciałabym tak bezwiednie poczuć dotyk Twoich ust. . Postawię litr - będziemy pić, ja i mój diabeł, aż się udławię, bo nasz Anioł miał wypadek. . . . Każda przeżyta chwila jest wyjątkowa dlatego żyj jak podpowiada Ci głowa ciesz się z każdego wypowiedzianego słowa choć czasem szare problemy otaczają Nas walcz o swoje szczęście a nie mów pas jak tak postępujesz to dla mnie jesteś as słuchaj głosu serca który podpowie wraz jak postępować powinieneś i masz nie słuchaj nakazów które Ci narzucają słuchaj sumienia a nie tego co Ci wykładają bo ważne jest jak Ty sie czujesz a nie jak inni dookoła uważają każdy jest inny inne ma priorytety ważne abyś Ty ich nie zatracił podczas życiowej rulety. . boso tańczyc całymi dniami. . . . cholera, nie potrafię latać. . . . Przytulić się i na moment zapomnieć o problemach. .. . Gdy trzymamy sie za ręce wiem, że nie jestem sama. . . wiem, że ktoś o mnie pamięta, że kocha. . . . Vertrau mir.[!] Zaufaj mi.[!] . Upijmy się mlekiem 3,2% . Sytuacja help Sytuacja S.O.S. . Ja tylko żartowałam, ja Cię nigdy nie kochalam. . L.I.L.Y. . Gdzie jest nadzieja.[?!] Gdzie sa marzenia.[?!] . Nikt nie ma pojęcia czego Ona chce, bo Ona jest tylko słodka i cicha. . i spójrz w moje oczy, a znajdziesz smutek i samotność. . Poczuć się kochana w czyjiś ramionach, bo Ona miłością nigdy nie będzie gardzić. . Masz dwa rozwiazania i jedną odpowieź. . . TAK lub NIE. . . musisz wybrac sam. . . . Du liebst mich nicht.[!] . . . .es bringt mich um. . . . .to mnie zabija. . . . Dlaczego nie widzę oczami innych.[?] . . . . Y la foto de la pared, desaparece. i zdjęcie ze ściany bez śladu znika. . Czy pamiętasz Kochanie tę romantyczna chińską alegorie miłości.[?] O dwoch połowkach pomarańczy. . .Czy jakoś tak. . Prawdziwy święty śmiech w rzece.[!] Widzieli to wszystko.[!] Dzikie oczy.[!] Święte wycia.[!] Żegnali.[!] Skakali z dachu.[!] W samotności.[!] powiewając.[!] niosąc kwiaty.[!] Do rzeki.[!] Na ulicę.[!] . . . . Gorzej niż było latem, zimniej niż w zimie. . . . Bez Ciebie zycie nie jest takie samo. . .
|
|
|
|
#4780 |
|
Przyczajenie
|
Hej jestem tu nowa
Chciała bym was prosić o takie opisy na gg bardzo feministyczne wredne dla facetów Coś ode mnie: -żal mi ciebie, żal twojej egzystencji. wszyscy wiedzą o twojej marnej sex potencji . . . -Stan twojej kasy nie ma znaczenia jestem dziewczynką nie do kupienia -nie płacz jak niewiasta po czymś, o co nie umiałeś walczyć jak mężczyzna -To nie tak, że ja Ciebie nienawidzę. Jest gorzej- ja Tobą gardzę. -Chciałeś ? wybrałeś ? teraz w d*** mnie pocałuj. Pozdrawiam |
|
|
|
#4781 |
|
Raczkowanie
|
dlaczego prawie wszystkie nowe osoby w pierwszym poście proszą już o jakieś opisy i to jeszcze o takie które są praktycznie na każdej stronie. wyszukiwarka nie gryzie !
Juli182 - świetne opisy o maturze były jakieś 15 stron temu. Agatkaaaaaa92 - przeglądnij posty AnnWroc ona jest specjalistką w takich opisach oczyszczam swoje osobiste sprawy
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-05-02 o 13:46 |
|
|
|
#4782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
` ja Cie zauważam kochana ; ** ! . postaram się pomóc . W Twoich oczach potrafię znaleźć ciepło.
Uzależniona od jego wzroku < 3 Twoje spojrzenie to moje pragnienie Popatrz na mnie jeszcze raz ! W Twoich oczach widzę blask. Zaślepiona w jego wielkieee GAŁY ! ; * Chcę ujrzeć w Twoich oczach pragnienie miłości Jak jeszcze coś zdołam się wymyślić to napisze . Mam nadzieję że pomogłam . < 33 .
|
|
|
#4783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
*______________ wielka miłość traktowana jak znajomość. znajdziemy sile by pokonać cień. a mówiąc o piekle to nie ma porównania z żarem, który czuję. kiedy z trudem mogę patrzeć poprzez łzy, które płyną.
|
|
|
#4784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
postaram się pomóc . ; ) czy ty nie widzisz tego przyciągania chłopcze .!
Lubię na Ciebie patrzeć i wyobrażać sobie jak smakujesz . A teraz chcę Cie od zaraz nie za chwile tylko już . schwytam cię w swoją pułapkę pełną mojej miłości. znów pojawiasz się w mych snach < 3 historia lubi się powtarzać .ale teraz liczę na happy end. zatracona kiedyś miłość znów kieruję mną . _________________________ _____________________ z listy ; ]] ; * I ciągle widzisz różowego słonia ? # pozytywnie wykończona ktoś ma jakieś plany związane ze mną ? znam prawdę, ale nie chcę przestać wierzyć ! ; ( dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !
|
|
|
#4785 |
|
Zadomowienie
|
granice prawdy i fantazji na karuzeli z tobą w miłość się zakręcić. Przejmująca ogarniająca nieczułość zmęczona już tymi wszystkimi sprzecznościami. uśmiechnął się . a ja poczułam jakbym urosła o 2 cm rozbabrałam sobie myśli After all I've seen, piecing every thought together. [Po tym wszystkim co widziałam, układam wszystkie myśli razem] Znów kolejny dzień Ci uciekł, głupot narobiłeś jeszcze więcej. pieprzone przyzwyczajenie chłód kamiennej posadzki przenika mnie w całość składam roztrzaskane jutro zazdrość swoim podszeptywaniem kłuje mi umysł. i niech stanie się to tu i teraz. cały czas ma nadzieje, że zdarzy się ten cały happy end. Odkryłam siebie na nowo, nie jestem już tą samą osobą |
|
|
|
#4786 |
|
Przyczajenie
|
Werro ;postaram się pomóc . ; )
czy ty nie widzisz tego przyciągania chłopcze .! Dziękuje Lubię na Ciebie patrzeć i wyobrażać sobie jak smakujesz . A teraz chcę Cie od zaraz nie za chwile tylko już . schwytam cię w swoją pułapkę pełną mojej miłości. znów pojawiasz się w mych snach < 3 historia lubi się powtarzać .ale teraz liczę na happy end. zatracona kiedyś miłość znów kieruję mną . _________________________ _____________________ Zabieram wszystkie =d
Edytowane przez FlOdi Czas edycji: 2009-05-02 o 13:50 |
|
|
|
#4787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
--------------------- moja ucieczka przed sztucznością. brakuje mi jednego elementu, pewności chyba. maju, jak dobrze, że jesteś, proszę - zawładnij moimi myślami i obezwładnij to uczucie. chyba nie wierzę w przyjaźń. zbyt dużo tego 'chyba' .. cholera! nienawidzę niepewności. popatrzmy w tym samym kierunku - tam na słońce, którego coraz więcej. gwiazdy nie spadają .. jaka szkoda, bo mam ochotę wspiąć się na jedną z nich i odlecieć na chwilę .. dotknąć księżyca, który przykrył się nocnym niebem. często, chciałabym zagwarantować ciepłorąk, jednak bez iskierek w oczach .. to tudne. dzwoni do mnie, mowi, że jemu rowniez marznie ciało, za którym tak tęsknię szalenie. Lecz on jest troszkę za daleko, bo tam nie sięga moja wyciągnięta dłoń, chłodna. nie nie nie - te wszystkie puste słowa to nieprawda. zaciskam powieki mocno, bez uśmiechu. tych "tutejszych" słów jakoś brak. ci wszyscy ludzie dziś tacy malutcy, nieważni i nieistotni jak mróweczki, które mogę w każdej chwili połapać i powyrywać im nóżki - świeży umysł i spojrzenie na świat pod innym kątem niż zaledwie sprzed paru dłuższych chwil.. tak jest zadziwiająco dobrze. My. bez komercjalizmu, pustych słów "miłości". Ty wiesz, o czym powiedziałby Ci moje rozchylone, tęskniące usta. |
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały, ale wiedzcie, że Wy tez jesteście wspaniałe! ;*
___________ To jak spacer po mieście przyglądać się lampom Na twarzy uśmiech. czuję to ciepło Blokada trosk, niewinni jak dziecko Jak wosk się topię gdy słyszę Twój głos Głaszczesz moją głowę jakbym była dzieckiem Myśli nieobecne czuje jakby ktoś siedział mi na plecach proszę nigdy nie przestań
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
"Na przekór tym, co robią mądre miny, świat się rozpada, a my tańczymy.." :D
"Zatańcz, choć muzyka nie do tańca, choć w tle rewolucji hasła.. Śpiewaj, jak najgłośniej tylko umiesz.." "..spokojnie tak, to tylko trzeszczy świat.." "...wszystko, co mamy, jest w naszym sercach.. miłość, nienawiść, duma i szyderstwo.." "Stawiam świat na głowie, do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami.." "..tu nie chodzi o to za ile, kto, jak i gdzie..." "Powiedz, jak żyć, by w sobie nie zgubić się.." "Jeden prąd, jeden front, emocje nie na sprzedaż.." "Czy już wiesz, czy chcesz, czy już jesteś w grze? Czy już czujesz.." |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm postaram się pomóc ![]() 1. Teraz jesteś mi potrzebny do przetrwania jak tlen. 2. Marzenia się spełniają, trzeba tylko troszkę poczekać.. 3.Warto kochać, marzyć, śnic.. trzeba mieć nadzieje 4. Szczęście blisko jest, by zdobyć je dziś, nie musisz nawet chcieć.. 5. Każdej nocy jest ktoś, kto myśli o Tobie, zanim zaśnie. 6. Mogłabym nie spać tylko po to, aby słyszeć jak oddychasz 7. Ja.. ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat, stoję sama w deszczu u nieba bram.. 8. Bo ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny, zatopiłeś okręt smutków mych... 9. Czasami zastanawiam się czym jest miłość i odpowiedź znajduję w Tobie.. 10. Tyle samotnych dróg musiałam przejść by móc odnaleźć Ciebie tu.. hmm pewnie nie o to chodziło, ale może coś Ci się spodoba ![]() 11. Gdy odchodziłeś - milczałam, choć serce pękało.. 12. Jeśli odejdziesz, zabierz oddech... bez ciebie nie jest mi potrzebny 13. Kiedyś spotkamy się tam, gdzie nie będzie smutku i nie będzie łez.. 14. Nic złego się nie stanie dopóki trzymamy się za ręce 15. Trzeba kochać ludzi, nie mówiąc im o tym 16. bo we mnie jest jakaś dzikość serca.. 17. Mam to czego chciałam, a teraz cieszmy się czasem, który nam pozostał 18.To, że los zetknął nas razem, nie znaczy jeszcze, że miał rację. 19.Dla ciebie jestem sobą i choć to tak mało jest, nie potrafię być przed tobą nikim więcej 20.Prawda to piękno, jednakże piękno wcale nie musi być prawdą 21.mów do mnie jeszcze, ludzie nas nie słyszą... słowa Twe dziwnie poją i kołyszą 22.Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej przez trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość. 23. Może też nie możesz zasnąć, proszę cię, uśmiechnij się Może też stajesz do walki, ale upadasz na deski Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz Wszystkie myśli, uczucia, których nie masz gdzie pomieścić I nie możesz znieść ich, masz dosyć substytutów Może możesz iść ze mną za rękę i skończyć na bruku Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek Móc zawsze i wszędzie, móc polegać na sobie
|
|
|
#4791 |
|
Raczkowanie
|
Pójdę tylko tam, gdzie niewiele ponad gram tej miłości.
Śpiew ptaków i radosne melodie ![]() Żadnych objaśnień. Odsyłaczy. Przypisów. Haseł. Pod warstwą farby będę tą samą beznadziejną osobą... To one mnie krzywdziły – moje własne myśli. Z nikim nie rozmawiam o tym co mnie boli albo dręczy. ![]() Za trudno myśleć co dalej nie myśleć jeszcze trudniej... _________________________ ______ `zamykam oczy i słyszę słów hałas...` |
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
"..ale któregoś pięknego dnia, zaraz przed tym, jak wszystko trafi szlag, sięgnę do pamięci dna i stamtąd wyciągnę ten ślad..."
"a my.. a my to się nie znamy już prawie.. czasem napiszesz coś.. jakieś myśli ledwie poukładane.." "...pestki to była nasza broń.." "Czasem mi się przyśni niebezpiecznych myśli zakazana strefa, gdzie choć przez chwilę czuję..lęk i bunt, furię i wściekłość ..." "Nie zbudujesz szczęścia w jeden dzień, nie da się..." "Nie przerwę tak pięknego koszmaru... i może się wydać to wszystkim chore.." "Czy ty... też miewasz ten sen, że może być inaczej?" 'Nie wierz, nie wierz, nie słuchaj, nie słuchaj!' "Nie zrobisz ze mnie kukły pustej, zapatrzonej w siebie, zapatrzonej w lustro." "i tak wszystko w końcu trafi szlag, zobaczysz..." |
|
|
|
#4793 |
|
Przyczajenie
|
IsThisLove dziękuje ślicznie ;*
Edytowane przez Juli182 Czas edycji: 2009-05-02 o 15:10 |
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
'szara noc, szary dzień, szare myśli, szare sny...'
"Gdy wiem, że nie dam rady, na sumieniu zatrę ślady.." "Często za zakrętem ten zakręt bywa błędem.." "Z rolą do odegrania na scenę los wygania.." "Uczucie niespełnienia na zawsze twarze zmienia.." "Skazani by prawdzie popatrzeć w oczy.." "Obrazy w mojej głowie, nigdy o nich Ci nie powiem!!" "Nie wiem, czy to wstyd, że mi wiary brak..." "W biegu dni traci sens to, co najpiękniejsze jest.." "Nerwowym okiem rozglądam się i szukam, przecież widziałam Ciebie tu nie jeden raz.." "Wśród tylu okien każdy staje do mnie bokiem, w powietrzu czuć nienawiści smak.." "Ukryj się pod mostem dziecinności..." "Lecz co najgorsze i niewybaczalne, to brak odwagi, by z przeznaczeniem swoim zmierzyć się..." "Swoją cenę znam, mówię 'nie' i się nie boję..." |
|
|
|
#4795 |
|
xoxo
|
Nawet lustro jest dwulicowe
Ludzie są źli. A żeby było gorzej postawmy kropkę po 'są'. przywdziewa on maskę realizmu, fałszując rzeczywistość. Zamknę na chwilę oczy. Poszukam w sobie czegoś nietkniętego... Chyba zapominamy jak korzystać z niezwykłego daru jakim jest posiadanie uczuć i rozumu. w konturach codzienności jest tak bardzo niewygodnie. Każdy ma prawo do postrzegania świata przez pryzmat swoich własnych okularów - moje mają zielono-żółto-czerwone szkiełka. Dopiero na pogrzebie dowiesz się kto był Twoim przyjacielem. Są chwile, gdy chcę krzyknąć: "Świecie! Zmień się, bo teraz nie ma miejsca dla nas obu!" Ale on ciągle się nie zmienia, uparciuch... Żyję jak diler. W ciągłej ucieczce. Z tą różnicą, że ja ukrywam się przed miłością. Twój przyjaciel jest jednocześnie twoim najwiekszym wrogiem. Dziś do pełnego szczęścia potrzeba mi tylko przyzwoity kawałek męskiego ciała do kochania. Tylko gdzie taki się znajdzie? Koniec karnetu na szczęście przypieczętują odcięciem pępowiny Moje sny są tak realne, że już jedząc śniadanie jeszcze czuję dotyk twoich dłoni na swoim brzuchu. I'm so afraid to love you, but more afraid to loose. / Boję się ciebie kochać, lecz bardziej boję się ciebie stracić. Życie bywa dentystą/sadystą, czasem musi wyrwać nam bolące "zęby marzeń"
|
#4796 |
|
Przyczajenie
|
' chodź ze mną chciaż zupełnie nie wiem dokąd ' ' to była bajka, gdy marzenia się spełniały ' ' nigdy więcej nie będziemy razem tyle naszych nie spełnionych marzeń ' ' choć pragnę cofnąć czas nigdy już nie będzie nas ' ' kłam, ale nie mów do mnie ładnie ' ' komedia pomyłek ' ' zmywam pocałunki resztą silnej woli ' ' siedzę zanurzona w oceanie wanny ' ' mówił - mój świat to wybory świadome ' ' czysta katrka zapisanych uczuć ' ' strach przed światem, który pędził i dziczał ' ' by świat już nie ranił w serce wbijając drzazgi ' _ piosenkowee
![]()
|
#4797 |
|
Zadomowienie
|
kmisha - dziękuję słoneczko. ![]() Spojrzał na mnie spoza zaśłony swoich nienaturalnie długich rzęs. Jego złote oczy przepełniała czułość, ale jednocześnie udawało mu ię świdrować mnie wzrokiem. - Przyrzekam kochać Cię przez całą wieczność - każdego dnia wieczności z osobna. - Tak się cieszę, że wróciłeś. - Uwielbiam do Ciebie wracać. - Uwielbiam Cię witać. Nie byłam przygotowana na przeżywanie huśtawi uczuć, a on mi coś takiego nieustannie serwował.. Przestał bawić się szklanką i popatrzył mi w oczy. - Nie łudzę się. Wiem, że mnie nie kochasz. Jego słowasprawiły, że poczyłam się jeszcze bardziej zagubiona. - Ale będę o to walczył. W życiu bowim istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Nie wiedziałam, co powiedzieć. - Aty jesteś tego warta - zakończył. Znów besilność, bezradność, bezczynność. Pieprzyć przyszłość. Czekałam całą noc, całą wieczność na chwilę z Tobą. Kawa wystygła, oczy zgasły, na ustach zabrakło uśmiechu. Iskierki nadziei oszukują mnie zabijając ciszę moich myśli.. Kto mi odda moje zapatrzenie i mój cień, co za Tobą odszedł? - I co ja mam z Tobą począć dziewczyno? - jęknął. - Kiedy Cię pocałowałem wczoraj, rzuciłaś się na mnie, a dziś straciłaś przytomność... A niby jesem we wszystkim obry - westchnął. - W tym ały problem. Jesteś za dobry. O wiele za dobry. - Jesteś pewna, że dokonałaś właściwego wyboru? Jeszcze igy nie wiziałem, żebyś tak cierpiała.. - głos mu się załamał. - Tak, jestem pewna. - Sam nie wiem.. - zmarszczył czoło. - Jeśli to tak bardzo Cię boli, to co to za najlepsze rozwiązanie? - Wierz mi, wiem, bez kogo nie mogę żyć.. - Kochasz mnie? - Tak. - Dlaczego? - Bo inaczej nie umiem. - No ale czemu? - Bo tak. - Jak tak? - Tak.. - Wyjaśnij mi to. - Jesteś jak powietrze. - Powietrze jest niewidoczne! - Ale zawsze przy Tobie.. - Nieodczuwalne! - Zawsze Cię otula.. - Nadal nie rozumiem.. - A umiesz żyć bez powietrza? Uśmiechnęła się uśmiechem, w który włożyła wszystko to, co postanowiła przemilczeć.. Uśmiechnęła się do swoich wspomnień..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4798 | |
|
Zadomowienie
|
..znów upadłam. Boże, gdzie wtedy byłeś? Potoki łez. Tysiące modlitw. Dokąd teraz? Mogę się poddać. Już mi nie zależy. Przecież to tylko kolejne stracone życie. Ale przecież nie tego ode mnie oczekujesz? Więc dlaczego wystawiasz mnie na tyle prób? Wstaję, choć nie słyszę Twych odpowiedzi.
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. I nie będzie co ma być, tylko będzie po mojemu skromnie, bo zmęczona jestem po jednej imprezie, a wieczorem na drugą trzeba iść ![]() _________ dziękuję słonko,ale chyba mnie przeceniasz Cytat:
![]() ![]() Juli182 - kurde..nie off.topuj.....
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-05-02 o 15:54 |
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
"Trochę tak, trochę nie, mniej więcej gdzieś pośrodku. Prawda leży głęboko. Zamknięta gdzieś w wychodku."
"Czy to żart czy pech czy zezowate szczęście, ja nie wiem bo każdy dzień to placek nadziewany przez przypadki i odmieniam go" "Możemy dużo, możemy wiele... jest dobrze, jest dobrze, jest dobrze!" "To dla ciebie jest muzyka? Ni gitary ani basu, z tą muzyką idź do lasu..." "A ten taniec, te podrygi, to są jakieś zwykłe rzygi..." "Bo wolę mieć swój własny świat.." "Pamiętaj, tchórz umiera tysiąc razy, odważny umiera zawsze tylko raz.." "Oddam marzenia sumienia i serce koniecznie w dobre ręce (i przeszczepioną nerkę).." "Niech nikt mnie nie uspokaja, chcę słyszeć wyłącznie hałas.." "Patrzę pod nogi i nie mogę, nie mogę odnaleźć swej drogi!.." "Mój lęk sponsorują deszczowe chmury..." "Nieznośne...nieznośn e myśli mam.." "Jestem tu.. a jakby tam.." "idę spać, gdy mam dość, idę spać.." "chciałabym znaleźć wyjście..ostateczne wyjście.." "Zamykam oczy.. udaję, że nic nie jest źle.." "o resztę się nie martwię, reszta jest stracona.." "świat się wokół plącze.. jestem tak, a jakby nie.." "Chciałabym wyjść z otchłani, ta otchłań wciąż mnie rani.. "Dlaczego płaczę, że chcę wyżej, gdy jestem już na szczycie góry?" "Dlaczego mi brakuje nieba, chociaż nie ma żadnej chmury?" "kto temu winien wszystkiemu, no kto, jak nie ja?" "Dokąd tak płynę niesiona wiatrem..?" "Ciche obłoki znów mnie mijacie, światła płynące, cienie dalekie..." "Zabijają wzrokiem pełnym zawiści, uważają, że są czyści.. egoiści!" "Prześwięci, przeczyści, perfidni i wredni, chorzy z zawiści, utopieni w kompleksach.." "Jedno pytanie: myślisz, że jesteś lepszy? Jesteśmy tacy sami.." "..że ty + reszta świata = wieczna bitwa" "Hej chłopcze, pamiętaj, że trzeba mieć klasę, żeby grać w tą grę"... "Chcę być robakiem. Wolę nim być, niż takim jak ci, z którymi muszę żyć!.." karuzeluję się z gwiazdami... "Kiedy jest szansa, nie można jej zmarnować..." |
|
|
|
#4800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ ____ Nie zatrzymuj się cokolwiek będzie musisz iść ...
Wciąż mam nadzieję że czasem myślisz jeszcze o mnie Znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata Jesteś mojego życia tlenem Mogę byc dla Ciebie ćpunem jeśli ty będziesz narkotykiem Bo serca sa po to by krwawić tęsknotą Gdy Ciebie zabraknie ja przestane żyć Jak puste pudełko na oślep w tym zgiełku A każdą myśl zamień w pozytywne słowo Lubię wyobrażać sobie jak mnie kochasz Zaopiekuj się mną nawet gdy powodów brak
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

Przeczytałam wszystkie części i jestem pod wrażeniem waszych opisów
. A teraz mam prośbę - wiem nie udzielam się ale potrzebuję opisu a wy jesteście genialne
- to się chyba nazywa już obsesja na jego punkcie ;p. Jeśli byście mogły to proszę 

Chciała bym was prosić o takie opisy na gg bardzo feministyczne wredne dla facetów 

Proszę