|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
Cytat:
Ludzie biorą pod uwagę większy popyt, a w małych miastach jest on skierowany na disco polo. Niestety. Dobra, odezwała się we mnie ekonomistka, przepraszam
|
|
|
|
|
#3722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
haha to wesoło u Ciebie xD wróciłam super było ;D był jeszcze z nami mojej sis chlopaka kumpel Olek ![]() taki fajny, śmieszny teraz u mnie siedzą i drinkują ;] zastanawiamy się czy iść na impreze czy już za poźno.. ale ja raczej chyba sobie odpuszcze bo padam na twarz
|
|
#3723 |
|
Wtajemniczenie
|
papergirl widze,że masz wesołe życie.
![]()
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#3724 |
|
Rozeznanie
|
Chętnie oddam to ciekawe życie, a przynajmniej do końca festynu
![]() Ktoś zainteresowany?
|
|
|
|
#3725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O dziękuje nie skorzystam z okazji. Wybacz ale ja nie wytrzymuje jak mi dziecko za ścianą płacze a co dopiero takie ekscesy.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mogła bym dziś jechać na jakieś mnieszjsze discko ale za późno się zorietowałam ... a na festyn bym się może przeszła bo w mojej miejscowości przeważnie fajnie jest ;D choc troche mnie po wycieczce wszystko boli i głowa itd
|
|
|
#3727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O. Właśnie leci 'Niech żyje wooolność, wooolność i swoboda' -.- Normalnie hity z dzieciństwa. Cholercia, niech oni już skończą... |
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
hehe u mnie raczej takie festyny to naj wcześniej kończą się o 2-3 zależy ile ludzi jest
|
|
#3729 |
|
Rozeznanie
|
Kurczaczek, zaczynam się o siebie martwić...
Zaczęłam podrygiwać do 'Czarnych oczu' Ivana i Delfina o_O Ten festyn źle wpływa na moją psychikę... |
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
nie przejmuj się ;P
bywa ;P ja mykam spać ;* Dobranoc ;*
|
|
#3731 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc ;*
Ja sobie sama posiedzę słuchając 'Jednej na milion'
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zadomowienie
|
hahahahaha Ja właśnie słucham ''kolorowe sny'' <lol2>________________ dzień dobry Maatkoo.. ale miałam sen.. ale nie zdradzę! O nieeee ;D mrraaauuuu ;Di tak mnie kochacie, prawda ? ![]() ejj laski ;d przy disco polo się dobrze bawi! ;d ahahahhaha ;* ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
miłooo ;* dzięki za radę ;D spróbuję sie zastosować ;D ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- dziewczynki, doradźcie mi. Jaki kolor bluzeczki ( topu ) będzie pasował pod białe sweterkowe bolerko na guziczki ? Bo jakoś pomysłu nie mam jak to połączyć.
|
|
#3733 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Rózowa ! Zólta !
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
eee, nie lubię takich kolorów. :P chodzę zazwyczaj w odcieniach takich jak czern, szary, biały, czerwony, beżowy, brązowy. ;D takie raczej stonowane ![]() ale ok, prośba już nie wazna. Kupuję szare bolerko, wiec problem znikł, zakładam pod niego białą koszulkę i jest ładnie
|
#3735 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() obudziłam się o 10 ze strasznym bólem głowy. do 4 rano słyszałam disco polo i darcia ryja pijaków. telefon mi się rozładował, więc nie mogłam słuchać muzyki, a nie wiedziałam jak zwykle gdzie jest ładowarka. ze mną też nie było dobrze. leżąc w łóżku o 24 zaczęłam śpiewać razem z nimi "baw się z nami, bliźniakami, heja ho. do zabawy zapraszamy, heja heja ho." ![]()
|
#3736 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. my Cię nie zostawimy, tego możesz być pewna Cytat:
namieszałam ;p Cytat:
tak bardzo blisko mojego domu nie ma czegoś takiego, więc mam szczęście. i została Ci tylko mp3. nigdy nie zawodzi no tylko czasami. jak bateria padnie ;p Cytat:
.tak trzymać Cytat:
![]() .hahaha. witam Was ![]() wczoraj wróciłam z tego koncertu i nie chciało mi się już kompa włączać. ogólnie było średniawo -,- nie wybawiłam się szczerze. zagrali może 4 znane piosenki a tak to jakieś smęty. spotkaliśmy paru znajomych, więc jakoś to było. ehh i jakoś w połowie koncertu podeszli jacyś pijani kolesie do nas :/ i pytają czy widzieliśmy ich kolegę. mówimy, że nie. yyy ogólnie to zaszli nas od tyłu w 6 i poczułam tylko jak ktoś głaska mnie po głowie. no sorry -,- :/ kurde, nie chciałam się chamsko odnosić, bo z pijanymi to wiadomo :/ zadymy mi nie było trzeba... w końcu odeszli, ale stracha to miałam xD a i tak najbardziej podobały mi się fajerwerki ^^ ![]() dzisiaj stwierdziłyśmy z kumpelami, że się pouczymy. znaczy odrobimy lekcje z czego się da, z czego umiemy. a że razem, to będzie fajnie ![]() taki wieczór edukacyjny bym powiedziała .a co tam u Was ? ![]()
|
|
#3737 |
|
xoxo
|
Czeeeeść
![]() Co tam u Was? tak wiem ostatnio rzadko tu zaglądałam... ale się wyspałam ![]() i na śniadanko mam kupiła świeże bułeczki ![]() no a teraz muszę się wsiąść za sprzątanie a taaak mi się nie chce :/
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no tak jest na koncertach, pare kawałków znanych, a resztę smęcą... A pijani masz racje lepiej ich olewać.A u mnie tez było tak sobie na baletach, wgl chyba mało osób wiedziało, że bedą wczoraj, wchodzimy po 22, a tam totalna pustka, nikt nie tańczy, trochę osób siedzi na ławkach.. Normalnie nie chciało nam się kupować biletu za 8zł przy takim czymś... Nie było też zbytnio gdzie indziej jechać , do domu wracać też lipa, zebraliśmy się grupką koło auta trochę sobie porobiliśmy śmieszne drinki i mówimy no cóż trzeba się bawić,na szczęście się trochę ludzi najechało... bilet sobie odbiłam od wszystkich po trochu, to nic, że ta ultrafioletowa plama wgl nie przypominała biletu za 3 razem mnie wkońcu przepuścili mnie A dziś KAC... Ale dobrze jest Mam nadzieje do wieczora złapę forme
[...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." Edytowane przez Kamma1507 Czas edycji: 2009-05-02 o 12:53 |
|
|
|
|
#3739 |
|
Zadomowienie
|
Witam ;*
![]() ja pierdykam ! ;| na opisowym coraz więcej nowych.. zaśmiecają ten watek jak nie wiem ;|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się przywitać, ale widzę, że jestem sama, więc zmykam
![]() Ale żeby nie było, że znowu się nie pokazuję
|
|
|
|
#3741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bogu dzięki cały czas widać 'stałe' dziewczyny, które kojarzę od kilku dobrych wątków ![]() Bo te nowe zazwyczaj przychodzą na krótko, szybko im się to nudzi, albo nie mają pomysłów i po paru dniach/tygodniach znikają ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- O jak miło W takim razie zostaję ![]() Opowiadaj co u Ciebie |
|
|
|
|
#3743 |
|
Zadomowienie
|
u mnie nic. zaraz poogarniam, moze gdzieś wyjdę. Jak nie to się pouczę, bo chodzę do szkoły w kratkę i mam zaległości. teraz przez tydzień nie będzie mojej babki od polaka, wiec luuzy ![]() a u Ciebie księżniczko ?
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, musiałam to napisać ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Mhm u mnie też by się przydało ogarnąć Jak chcesz, to możesz wpaść i tak z rozpędu u mnie też sprzątnąć ![]() Miałam w planach iść na miasto, bo z Rzeszowskiego rozkładu jazdy ( ) wyczytałam, że dzisiaj rano maja byc jakies pokazy breakdance i wgl extreme day (coś z motorami, jakieś sporty extremalne ) Ale zaspałam i już mi się nie chce ![]() I martwię się, bo został tylko miesiąc, a dalej nie mam sukienki na komers |
|
|
|
|
#3745 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/item618047418_chri...9.html#gallery
zakochałam się w tych butach ![]() chociaż wiem, że nigdy bym nie nauczyła się w nich chodzić ![]() gdzie jesteście?
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż zamszowe butki mnie wkurzają, bo dość szybko się brudzą i przecierają ![]() Strasznie mi się podobają te kremowe satynowe (właśnie je widać na górze w "Szafa- ostatnio dodane wieszaki" ) boskie są
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bleeeee..... różowe i do tego taki obcas... ja to się zabijam na 2 cm obcasie a co dopiero 12 xDDDDD godzinkę się opalalam ale chyba mnie nie wzieło słonko mnie na prawde nie lubi no!
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Idę coś zjeść
A dzisiaj mam pierogi z truskawkami ![]() ![]() Potem może skoczę na miasto.. ![]() Papap ![]()
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Cudne
Ale różowych bym nie włożyła w życiu, takie coś w czerwieni mrrr
|
#3750 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() są cuuuuudowne i różowe ![]() a patrz na te :
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

ale nie zdradzę! O nieeee ;D mrraaauuuu ;D

.
Bogu dzięki cały czas widać 'stałe' dziewczyny, które kojarzę od kilku dobrych wątków ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)