|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
Jestem pewna, że faceci się tak nie denerwują dziewuszki
. A z całą pewnością uogólniajac- robili w tym roku mniej. Z tego co po tym wątku widać, każda od dłuższego czasu jakoś sie przygotowywała więc nie ma czego się bać. Uwierzcie w swoją wiedzę
|
|
|
|
#3272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
njwyzej bedziesz miała wieksze znieczulenie )))
'Bo...życie jest chwilą wieczności' _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362866 <--- CIUCHY WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13986827 #post13986827 SZUKAM |
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam lekarstwo w ząbku i jakoś tam na alko inaczej nie patrzyłam xD za to krwi nie moge oddać przez nie.obejrzę BrzydUlę, lecę z psem i na spotkanko ![]()
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
kurde coś ze mną nie tak się robi
nie umiem się zebrać. cały czas robię coś innego.. ehh chyba siadam do zeszytów(epoki-główne założenia) a Potop po wieczornej kąpieli. muszę się spiąć bo jutro już nie chcę mieć z polskim nic wspólnego |
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
Renia witaj w klubie
. Mnie w ostatnich dniach wciagneła Biochemia Urody i siedze tam trawiac cenny czas
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faceci duzo rzeczy maja w d.. my bedziemy siwe kiedys a oni mlodzi(mniej stresu )JA na studniowce rzucilam temat matury a oni do mnie ze nie ma sie czym przejmowac itd.. Albo ostatni tydzien szkoly ja tez panike zasiewalam a oni gadali kto z kim na dzialce sie widzi ..albo gdzie pije ![]() ![]()
|
|
|
#3278 |
|
Raczkowanie
|
ja zamias czytać polski oglądam Piekielną Kuchnię na youtube -_-' wciąga ;p zostało mi jeszcze przeczytanie notatek z wosu i poczytanie o poetach polskich. Wieczorem ide na impreze wmoim mieście z okazji majówki, bo gra t. love ;D a jutro nie robie zupelnie nic
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale wierzcie mi.... ten stres nawet u chlopaków się nasili , choćby w pon rano
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jutro jest majówka hehe ale tez pomyśleli
![]() Pawil nie stresuj się bo przecież pisałaś jakoś niedawno że wszystko umiesz! Ja wszystkiego nie umiem a tak nie panikuje ;P |
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam muze teraz z 2stron
![]() ![]() Pod domem mam cyrk i jakies nie wiadomo co leci.(przeboje z eski obecnie) A za sciana techno-lupanko-bum-bum.. Wiec moge siedziec na wizazu bezkarnie bo nie da sie czytac majac tylko muzyki na okolo
|
|
#3282 |
|
Zadomowienie
|
Tak, chłopacy nsię stresują tylko 5 minut przed i koniec ,a my dziewczyny wychodzimy z sali i zamartwianie " ciekawe czy dobrze, to zle napisalam, a tu moze byc dobrze, tego nie zalicza to tu zle tam zle itp itd" a chłopacy....nasi po maturze z polaka ida na impreze...to nic, ze pisza angola we wtorek
|
|
|
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
mój TŻ w ogóle się nie stresuje, z resztą on idzie na politechnike na energię odnawialną czy coś takiego, więc liczy mu się tylko geo, a z tego jest dobry. Za to ja zaczynam wariować powoli
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Alexia! mam pytanko(nie dot. matury
)jak zrobiłaś w podpisie, że pod napisem zegarek masz linka? bo ja kombinuję coś a nie chce mi wyjść(a profil informatyczny ukończony dalej siedze na wizażu
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki! Ja uciekam!
3majcie za mnie mocno kciuki. Bo impreza u boku tej nimfomanki to dla mnie ogromne wyzwanie! ![]() Ale uhhh dam rade? Dam? No oczywiście że dam!!! Muszę!!!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Arkadia1616
Powodzenia, dasz radę. ![]() Ja siedzę teraz w XX-leciu międzywojennym, a dokładniej w Przedwiośniu
|
#3287 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja w ogole dowiedzialam sie wlasnie ze w pon na maturze bedzei HARRY POTTER I CZARA OGNIA XD Takze czytac czytac i jeszcze raz czytac xD
zakochalam sie we francuskim hip hopie!
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-05-02 o 15:21 |
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie nick Arkadii miło kojarzy
w literaturze Arkadia to byla kraina szczescia nie ![]() I kojarzy mi sie sie z Arkadami(Wroclawskimi i Arkadami Warszawskimi ^^)
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czytam nadal lektury xD znaczy się już kończę
![]() Zaszłam do sklepu a tam prawie w ogóle czarnych długopisów nie ma |
|
|
|
#3290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A więc piszesz sobie jakieś słówko pod którym ma być ukryty link, potem klikasz na ikonkę 'hiperłącze' i wyskakuje Ci okienko w którym wpisujesz adres linku Voila
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie o to chodziło. O krainę wiecznej szczęśliwości! No ale jest też drugie dno. Arkadia to jakby dla mnie żeńska odmiana imienia Arkadiusz. Moje powiązanie z Arkiem Gołasiem. Flames -dziękuję!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-05-02 o 15:32 |
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze jak sie udalo ![]() Dla mnie Arkadia sa wakacje u siostry(musze sie zas teraz wkrecic na nie ) tam to jest raj
|
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
Zabijcie,bijcie że się nie odzywam,albo od wielkiego dzwonu albo jak czegoś potrzebuje,tak tak przyznaje się
![]() Mam mega idiotyczne pytanie,ucze sie wosu i dramat bo są 2 stolice 2 województw kujawsko-pomorskiego i lubuskiego i nie wiem co by było gdyby jakiś ckowiec dał takie pytanie o jedną stolice,to co mam napisać? A i sprawdzałam w necie i wiem,że podwójności wynikają z siedzib wojewody i sejmiku wojewódzkiego,ale co z tego?dziewczyny współczuje Wam takich urozmaiceń na siłe aczkolwiek to piękne miasta ![]() Więc jak to jest z tymi Waszymi województwami dziewczyny?
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
dopiero Wasze posty przypomniały mi, że nie mam długopisu czarnego xD !!!!!!!!!
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
lubuskie zielona góra
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona - ja chyba nie mam swojej Arkadii no może Siatkówka
![]() Marciu - dziękuję Jak wrócę to dam znać jak było ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Och, byłam wczoraj na finale!
Kochaniutka Resovia, jednak Skra nie do przejścia Trzymaj się dzielnie ![]()
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
tak patrze na tą listę lektur i stwierdziłam że idiota jakiś ją pisał bo jest sobie takie Ferdydurke i obowiązują nas rozdz. II, III, VI, VII, VIII, IX, X, XII, XIV
bez sensu i taka prawie cała książka
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na spacer odetchnąć trochę...
![]() Jak wrócę to skończę w końcu ten polski
|
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze nie mogę się skupić bo jedna rzecz nie daje mi spokoju
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

. A z całą pewnością uogólniajac- robili w tym roku mniej. Z tego co po tym wątku widać, każda od dłuższego czasu jakoś sie przygotowywała więc nie ma czego się bać. Uwierzcie w swoją wiedzę

Nie mówię teraz, no ale po maturach
njwyzej bedziesz miała wieksze znieczulenie 

Powodzenia, dasz radę.