|
|
#1921 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
ale mogę się mylić..
|
|
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1923 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
swiadek to typowo swiecka funkcja, wiec spokojnie moze nim byc osoba z nieslubnym dzieckiem, rozwiedziona, a nawet ateista
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-01 o 21:54 |
|
|
|
#1925 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja rozpatrywalam na swiadka kolezanke z LO, ktora rowniez nie jest katolikiem (nieochrzczona itd.), ale stwierdzilam, ze oszczedze jej nieprzyjemnosci stania na srodku kosciola przez cala msze (bo u mnie swiadkowie musza stac nie ma lekko ) pod ostrzalem tylu oczu, nie bardzo wiedzac co robic jak wszyscy klekaja, wstaja, robia jakies znaki itp. bo mogloby to byc dla niej dosc stresujace.wlasnie wstalam pogoda za oknem nie zachwyca, ale wierze, ze tak jak mowia w prognozach - jeszcze sie poprawi dzis zrobimy tez sesje zdjeciowa kitkow - pierwsze zdjecia do albumu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-02 o 08:33 |
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
cześć idę z moją przyjaciółką na miasto
a z drugą dopiero sie zobaczymy w czerwcu ale co tam to juz niedługoa do ślubu 350 dni
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-02 o 09:17 |
|
|
|
#1929 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
Witam nową pannę młodą Mam grypę żołądkową i ledwo żyję ![]() ![]() dzisiaj już trzeci dzień to i tak jest już lepiej. Akurat na majówkę![]() Monisia myślę, że jak traficie na normalnego księdza to nie będzie problemu, nawet jak będzie wiedział jaka jest sytuacja ![]() Cytat:
spróbuj
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-05-02 o 09:22 |
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wczoraj miał być super udany dzionek a na działce gościu we mnie wjechał:/ Samochód naszczęście mało uszkodzony bo zdążyłam troche odbić ale to wszytsko diząło sie w ułmku sekundy. Tata oczywiście wściekły na mnie ale po tem było dobrze przeprosił bo wie ze nie moja wina. Ehh.. I Tz przyjechał jak powiedziałm mu o tym. Naprawde ja mam pecha do tego auta. Powiedziałam ze juz nigdy wiecej nie wsiąde do tego auta. Tz niech sobie kupi to bede sobie jego jeździć. Ale naszczeście tak jak pisałam lekko uszkodzony ale ze to metalik to trzeba całe nadkole umalować:/ Dzis wielkie szprątanie od 8 rano zrobiła. Dwa prania wstawiłam i pozmywałam, poodkurzałam umyłam podłogi, pościerałam kurze. I co jeszcze ahh posprzatałam na błysk swój pokoik i teraz gotuje obiadek ![]() Tz powiedzał mi ze przyjedzie w środe po maturze do mnie to bedziemy sie uczyć jeszcze na czwartek. Moja biedna główka już pęka od słówek od zdań i wogóle. A dzis znowu po 14 to samo. Ale mam dzis za duże ambicje. I stwierdziłam ze już wiem co chce robić w przyszłości. Pójde na studia pedagogiczne i bede pracować UWAGA w policji. BYło to moim marzeniem a teraz bede jeżdzić na interwencje... Niech mi sie staż kończy i ide składać papiery do policji... A wiem ze swoich źródeł ze teraz własnie od dwóch lat poszukują ludzi z tego na co ja chce iść ![]() Wczoraj prócz tego wypadku było ok grill znajomi najważniejszy Tz SIostra z mężem i dziwćmi była to tez sie powygłupialiśmy, skosiłam trawkę i sie opaliłma na twarzyczce.Wczoraj na wieczór Tz rozmawiaąl jeszcze z ojcem i jego żona do mnie "Ja na Twoim miejscu bym sama Michała nie poszczała, bo tu tylko Angielki czekają na młodego ładnego chłopaka" ale ja sie tym nie przejełam i odpiweidziałam jej "żeby si enie matrwiła bo ja ufam Michałowi i jedzie tam zarobić pieniądze na wesele a nie żeby ogladać sie za panienkami" jego ojciec sie wtrącił w dyskusje i powiedział"Karolka zbieraj swój urlop i kupie Ci bilet i przylecisz do nas na wakacje" Wiec juz wiem wszytsko hehe. Tesknie za Michasiem ale wiem ze teraz mamy troszke wazniejsze sprawy niz nasza tesknota. Maturka... Ale sie rozpisałm... Przepraszam hehe Witam Nową PM 2010 )
|
|
|
|
#1932 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
jadę zaraz na grilla ![]() Cytat:
dziekuję Kochana ![]() lecę się upiekszać
|
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buźka!
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
witam nowe PM, pogubiłam się już tu trochę
![]() W przyszły weekend chcemy zaklepać godzinę w kościele, dowiem się, jak z organistą, czy mają jakieś ozdoby typu pokrowce na krzesła dla PM, itd.. o co jeszcze zapytać?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-05-02 o 17:20 |
|
|
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
Jozia faktycznie nie fajnie
mam nadzieję, że się nie zrazisz przez tą sytuację i będziesz jeździć! a autko pomalujecie i będzie jak nowe i jak idzie nauka na matury? Fajnie, że już zdecydowałaś, co chcesz robić w życiu, najważniejsze to robić to co człowiekowi choć trochę sprawia przyjemność, a nie zmuszać się każdego dnia żeby pójść do pracy![]() Can't nie ma sprawy ![]() Aniołku dzięki wielkie ja też mam nadzieję, że już będzie dobrze
|
#1936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niechce już jeździc boje sie teraz... A przygotowania do matury ida mam juz dosc. Ale moj jezyk robi sie coraz bogadszy. Jak sobie mowie to tropche ze slownikiem siedze ale mysle ze dam rade... Centipede Zdrowiej nam szybciutko
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-05-02 o 17:35 |
|
|
|
|
#1937 |
|
Raczkowanie
|
centipede zdrówka
![]() jozia ponad rok temu miałam taki "mały" wypadek - wjechałam w drzewo naszym fordem monedeo jechałam z rodzicami, naprawa sporo kasy pochłonęła, ale rodzice w ogóle się na mnie nie wkurzyli, żeby mi stresu nie dodawać.....nie było groźnie, tylko tak wyglądało...i teraz mam uraz, naprawdę boję się jeździć i prawo jazdy nie wiem po co zrobiłam także nie zrażaj się tym i jeździj, bo ja taki błąd zrobiłam,że odpuściłam zaraz po tym, i teraz trudniej mi..w Tż auto jeszcze wsiądę,ale w nasze nie bardzo się spieszę... opalałam się dziś z bratową, pokazywałam jej jaka mi się suknia w necie spodobała, jedyna, która tak długo i pewnie będę musiała szyć, bo jest ze starej kolekcji (chyba, tak czytałam,ale może...)http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=23.levante i zaraz po wyborze sukni, wymyślimy bukiet i makijaż ![]() uważacie,że np. kwiaty na sali,kolorystyka wystroju sali powinny się "zgadzać" z bukietem Panny Młodej? chyba byłoby fajnie, ale wydaje mi się, że to nie ma znaczenia...przynajmniej ja tak nie zrobię.
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
Grulla wystrój sali z bukietem Panny Mlodej nie musi być taki sam a nawet podobny kolorystycznie. Ja bede mieć sale bordowo kremową a bukiet bede mieć z białych i różowych różyczek wiec jedno i drugie kompletnie sie wyklucza....
Jeśli chodzi o jazde autem to nie była moja wina ale tata na mnie nawrzeczał i teraz jak patrze na samochód to mi sie źle robi... Tata zamiast mnie bronic to jeszcze na mnie krzyczał. Wiec widzisz na Ciebie nie krzyczeli a na mnie tak. Ale ja juz po ostatnim jak nie zmieściłam sie do garażu to jakiś czas nie wsiadałam do auta za kierownice. Szczerze powiedziawszy teraz to dopiero bede miec stresa i nie chce wiecej wsiadac za kierownice taty auta bo znowu mu rozwale:/ Mam pecha i tyle... A suknia śliczna. Moje prawo jazdy wczoraj jak przyjechałam do domu bardzo głeboko schowałam do szafki. Narazie nie chce jeździć... Boje sie i tyle.... Taki finał.... Jestem zbyt bojaźliwa a teraz jak był wczoraj wypadek to w ogóle. |
|
|
|
#1939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A organista, to myślę, że trzeba się zapytać czy musi być koniecznie ten ich kościelny (może mają jakiegoś na "etacie"), czy można swojego (gdyby ten ich był drętwy). No i oczywiście ceny. Bo Ja się niedawno dowiedziałam, że księża i zakonnicy za każdą kolędę, za każdy ślub, chrzest, pogrzeb muszą płacić podatek. Nie wiem ile, bo możliwe, że to jest uzależnione od statystycznej majętności gminy/parafii, ale zawsze myślałam, że to co dajemy dla księdza, to jest tylko dla niego, a tu się okazuje, że on bez względu na to czy ma cennik czy bierze co łaska, to płaci z góry określony podatek od swoich "usług". Cytat:
Ja powiem szczerze, że jak jestem u kogoś na ślubie, to nie zwracam uwagi na takie rzeczy czy wszytsko do siebie idealnie pasuje kolorystycznie. I sama też nie zamierzam tak wszystkiego dopasowywać. Jak by nie było na zdjęciach z sali, podczas tańca raczej tego bukietu w rękach nie będę trzymać, a zdjęcia z bukietem będę robić pod kościołem, w plenerze, na zewnątrz sali, więc też nie będę się tym przejmować. |
||
|
|
|
#1940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Rozeznanie
|
ja jestem mega happy, bo dziś stuknęło 399 dni do ślubu wreszcie mniej niż 400 . |
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga! dzisiaj trzymałam na rękach dzieciątko, które ma miesiąc
jakie to malutkie
|
#1943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kaska87 takie maleństwa są niesamowite a czyje?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-05-02 o 21:45 |
||
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
mojej przyjaciółki siostry córeczka
![]() ta suknia wisi na wystawie w salonie ślubnym podoba mi się tylko cena 3.700
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-02 o 22:00 |
|
|
|
#1945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio byłam u koleżanki, któa ma 2 miesięcznego synka. Był taki malutki i taki słodki, ale na ręce to nawet nie mówiłam, że chcę go wziąść, bo trochę się bałam, że przypadkiem mogę uszkodzić to malutkie ciałko.
Jozia, to weteranka. Ale Ja nie mam takiego doświadczenia i powiem szczerze, że jak ojciec tego maleństwa trzymał go tak, że mały prawie siedział, to aż mi ciarki przechodziły i się bałam, żeby nie uszkodził kręgosłupa maleństwu.Edit: ha ha Chilanes, co najwyżej będzie płakało na rękach, ale uciec, to rzeczywiście nie ma jak. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-05-03 o 08:46 |
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja jeszcze w piżamce jestem idę się ubierać bo muszę ten projekt robić
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
cześć Słońca
![]() coś się pogoda u mnie psuje,ciekawe czy lunie czy zaświeci słonko znowu w sumie to i tak mi jedno bo chora nadal jestem![]() wyczaiłam przed chwilką fajna sukienkę skromna ale ładna http://ksymena.com.pl/zdjecie.php/1957 Kasiu ta suknia co wkleiłaś ładna ale te "rękawy" mi się nie podobają,ja bym ją pozmieniała wg siebie ![]() pozatym to macie racje-takie maleństwa są cudne! oglądałam ostatnio na bodajże travel and livning program jak pany młode wybierały suknie w salonie,matko ile się tego namierzyły a najlepsze było to ,że te suknie które mi się na nich podobały one odrzucały a brały jakieś workowate,które wg mnie nie pasowały do nich, heh mam jakiś "spaczony" gust? |
|
|
|
#1950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ale wczoraj pracowicie spedzilam dzien. wykosilam caly trawnik, podlalam zeby przypadkiem nie przysechl przez ten brak deszczow , a wieczorem jeszcze sobie skoczylismy ze znajomymi na piwko pod Wawelem przy blasku ksiezyca a dzis powrot do rzeczywistosci i robienie zaleglych zadan na uczelnie dobrze, ze to powrot tylko 2-dniowy ![]() Cytat:
oj wspolczuje ![]() a ja sie juz 10. dzien faszeruje probiotykami z bakteriami mlecznymi - tak profilaktycznie, zeby zemsty Faraona nie podlapac... ale w sumie dobrze - uzupelniam flore bakteryjna - to chyba zdrowo ![]() Cytat:
uszy do gory ![]() Cytat:
Cytat:
bo to byl kuzyn ) trzymalam na rekach miesiecznego wczesniaka - luuuz ![]() a w poniedzialek trzymalam na rekach kilkugodzinnego kociaka, a wczoraj tygodniowe odwiedzilismy kociaczki - oto one moje male misie jeszcze nie otworzyly oczek
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-03 o 14:55 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

nie ma lekko 

a z drugą dopiero sie zobaczymy w czerwcu

jakie to malutkie
dobrze, ze to powrot tylko 2-dniowy
jeszcze nie otworzyly oczek