Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-02, 15:01   #1321
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Oby Twój mąż szybko doszedł do siebie czekamy na relacje ślubna

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Rosette, zycze aby mezus jak najszybciej wrocil do domku.

Dziewczyny, a u mnie sprawa z ojcem i jego kobieta sie wyjasnila. Ojciec wczoraj powiedzial T, ze rozmiawial ze swoja kobieta a ta powiedziala,, ze na weselu sie nie zjawi.
super to bardzo dobra wiadomość
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 16:15   #1322
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Rosette, zycze aby mezus jak najszybciej wrocil do domku.

Dziewczyny, a u mnie sprawa z ojcem i jego kobieta sie wyjasnila. Ojciec wczoraj powiedzial T, ze rozmiawial ze swoja kobieta a ta powiedziala,, ze na weselu sie nie zjawi.

nie przyjcie bo wie ze jest nie milym gosciem?
czy sama tak zdecydowala?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 16:54   #1323
jaga_2001
Zakorzenienie

zabcia, szczerze mowiac to nie wiem. Ale nmie to juz nie interesuje Najwazniejsze, ze wesele bedziemy miec w miare spokojne.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 17:01   #1324
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabcia, szczerze mowiac to nie wiem. Ale nmie to juz nie interesuje Najwazniejsze, ze wesele bedziemy miec w miare spokojne.

no to sie ciesze ze nie bedziecie miec nieprzyjemnosci na weselu

zeby tylko mama TZeta i tata ze soba nie walczyli

Dziewczyny czy Wy zamiast kwiatow bedziecie miec cos innego?
bo my chcemy przybory do szkoly ktore pozniej zawieziemy do Domu Dziecka .. i wlasnie tu jest problem nie wiem do ktorego Domu Dziecka dac? wlasnie sprawdzam na necie i pokazuje mi ze sa 3 takie Domy w Tarnowie ... myslicie ze powinnam zadzwonic do kazdego i porownac ktory potrzebuje pomocy najbardziej ? czy podzielic datki na 3 Domy? tylko ze wtedy wyjdzie strasznie malo chyba ... POMOCY !

a my dzisiaj wkoncu jedziemy zamowic obraczki

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-05-02, 17:12   #1325
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
To super, że jednak sie obedzie bez zgrzytów.

Dziewczyny mam dylemat. Sala na której mamy wesele jest na 120 osob i tyle nam wychodzi gosci. Ale z tanczeniem byłoby ciasno, a ta sala jest połączona z mniejsza małym holikiem. I sie tak zastanawiamy z Tż-em żeby na małej zrobic tanczenie albo usadzic tam młodzież, tylko nie wiemy czy to sie sprawdzi, jak myslicie? Może któs mial w podobny sposob zrobione?
26 maja ide na przymiarke pierwszą mojej sukni slubnej.

Ale sie wkurzyłam!!! Napisalam juz tego posta i jak na zlosc wylaczyłam noga komputer i musiałam wszytsko od nowa pisac Eh mam dzis cos zły dzien, wszytsko mnie wnerwia, w dodatku mam mały stresik, bo @ mi sie spóźnia

azzis,kolanka, aloy, zottel, kabimba trzymam kciuki, żeby wszytsko wyszło idealnie i czekamy na relacje po weselu.

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-05-02 o 17:15
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 17:22   #1326
jaga_2001
Zakorzenienie

zaaabcia, my mamy ksiazki dla siebie zamiast kwiatow

a z tymi domami dziecka to lepiej zadzwonic (ja bym zrobila wyliczanke) i sie tam bezposrednio zapytac czy taka forma darowizny im pasuje, czy moze jednak woleliby cos innego.

AV by jaga_2001
Stary 2009-05-02, 17:28   #1327
zlotko855
Rozeznanie

hej dziewczyny,
wlaczylam wizaz rano ale dopiero teraz przeczytalam co naskrobalyscie

rosette zdrówka dla meza zycze i niech wraca szybciutko do ciebie

jaga fajnie, ze sprawa sie wyjasnila

liliputek ja sie spotkalam z czyms takim, ze sala do tanczenia jest osobno, lub osobno siedzi mlodziez. jesli chodzi moje zdanie, co do osobnej sali do tanczenia to , a to dlatego, ze nie slychac czesto muzyki na sali z goscmi, nikt nie wie co sie dzieje. spotkalam sie nawet z czyms takim, ze goscie zajeli swoje miejsca przy stolach i malo kto przyszedl popatrzec na pierwszy taniec, bo nie wiedzieli ze to juz, a orkiestra nieudolnie (moze za cicho) go zapowiedziala. poza tym czesto jest tak, ze gosciom nie chce sie przechodzic tanczyc do innej sali, wiec siedza i sie nudza (nie rozumiem tego, ale tak jest... no ale starsi ludzie tak maja). proponowalabym tak jak myslisz, zeby posadzic tam mlodziez a wiadomo, ze tacy ludzie sa otwarci na zmiany i oni chetniej przejda do innej sali potanczyc. to tyle jesli chodzi o moja opinie

ok to sie rozpisalam............ide sie zbierac, bo idziemy na grilla do znajomych

DZISIEJSZYM NASZYM MLODYM PANIOM ZYCZE SAMYCH RADOSNYCH CHWIL PRZY BOKU MEZA!!! NIE TYLKO DZISIAJ ALE DO KONCA ZYCIA!!!

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-05-02 o 17:30
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-02, 17:49   #1328
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no to sie ciesze ze nie bedziecie miec nieprzyjemnosci na weselu

zeby tylko mama TZeta i tata ze soba nie walczyli

Dziewczyny czy Wy zamiast kwiatow bedziecie miec cos innego?
bo my chcemy przybory do szkoly ktore pozniej zawieziemy do Domu Dziecka .. i wlasnie tu jest problem nie wiem do ktorego Domu Dziecka dac? wlasnie sprawdzam na necie i pokazuje mi ze sa 3 takie Domy w Tarnowie ... myslicie ze powinnam zadzwonic do kazdego i porownac ktory potrzebuje pomocy najbardziej ? czy podzielic datki na 3 Domy? tylko ze wtedy wyjdzie strasznie malo chyba ... POMOCY !

a my dzisiaj wkoncu jedziemy zamowic obraczki
My chcemy kupony totolotka zamiast kwiatów.Tylko już wiem ze zrobilismy błąd bo wydrukowalismy to na takich małych karteczkach jako dodatek do zaproszeń i zawiadomień i nie każdy to zauważył wyjmując z koperty

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 18:02   #1329
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam.
Dzis tez byłam w pracy a potem z TZ na zakupach.
Niestety wczoraj miałam mase pracu od 6 rano do 18 i mase dźwigania. bo taki Holender co to robił nie przyszedł. w kazdym bądź razie. jak podniosłam jeden karton z 35 bukietami róz (po 10róz w kazdym) - rozmiar 70 tych róz (wiec cięzkie, pudło wielkie. to mi cos strzeliło i tak zaczeło bolec w plecach ze myslalam,z e sie popłacze. ledwo wróciłam do domu. TZ natarł mnie mascią, wymasował, ja sie wypłakałam i było lepiej. dzis juz samochodem mnie TZ odwiózł i potem odebrał z pracy. ale dalej niezbyt sie czułam. bylismy na wycieczce samochodowej i na zakupach. to włączyłam sobie podgrzewanie siedzenia i tak mi kręsgosłup rozgrzało, ze ból przeszedł. Godzine temu mielismy z TZ sprzatanie. on mówi, ze on to zrobi a ja mam lezec. ale ja poszłam tylko wyjąc pranie. wzięłam miskę z praniem, TZ zaraz podbiegł i mi ją wyrwał ale za póżno. juz ryczałam z bólu wiec znowu TZ mnie nasmarował mascią i kazał lezec i nic nie dźwigac juz
buuuu boli
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja nie pojechalam :P

WSZYSTKOM JUTRZEJSZYM PM-KOM ZYCZE PRZEPOIEKNEJ POGODY, USMIECHU NA TWARZY ORAZ SPELNIENIA MARZEN I WSZYSTRKIEGO NAJ NAJ NAJ

na MAJORCE byla moja znajoma , we wrzesniu...
2 dni slonca, reszta lipa, zimno i padalo..
ja równiez zycze wszytskiego najlepszego dziewczynom.
ooo na majorca tek brzydko??
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
mam nadzieje, ze TZ szybko wyjdzie i w koncu sie sobą nacieszycie

Cytat:
oo super mam nadzieje, ze u ans tez to przebiegnie spokojnie

Dziewczyny ja juz nie wiem gdzie jechac w tą podróz poslubną

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 18:04   #1330
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
My chcemy kupony totolotka zamiast kwiatów.Tylko już wiem ze zrobilismy błąd bo wydrukowalismy to na takich małych karteczkach jako dodatek do zaproszeń i zawiadomień i nie każdy to zauważył wyjmując z koperty
o tak?
ja wlasnie myslalam o tym zeby tez napisac ten wierszyk na osobnej karteczce ale wkoncu napisalismy na jednym zaproszeniu .. czyli jak otwiera sie zaproszenie to na gorze pisze wierszyk o tych przyborach szkolnych a na dole reszta zaproszenia ... mam nadzieje ze goscie to zobacza

a sskad wiesz ze Twoi nie zauwazyli?

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-05-02, 18:30   #1331
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

My zamawialismy na małych karteczkach - wkładkach do zaproszen.

Tz własnie pojechał sobie na mecz bo jakis leci z jego ukochana druzyną a my przeciez nie mamy tych programów co trzeba. umówił sie z kolega pubie i tam maja oglądac. a potem idzie do niego grac w gry. hm... ciekawe o której wroci. ja bym obstawiała 2-3 nad ranem. wzięł 30 euro i nasza karte (jakby mu zabrakło- ale na co?? skoro pojechał samochodem )a jutro rano jedziemy na największa halę w europie ze wszystkim. masakra . juz tam kiedys byłam. wszytsko mozna tam kupic i to za połowe ceny niz w normalnych sklepach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-02, 18:42   #1332
kupka
Raczkowanie

Cytat:
o tak?
ja wlasnie myslalam o tym zeby tez napisac ten wierszyk na osobnej karteczce ale wkoncu napisalismy na jednym zaproszeniu .. czyli jak otwiera sie zaproszenie to na gorze pisze wierszyk o tych przyborach szkolnych a na dole reszta zaproszenia ... mam nadzieje ze goscie to zobacza

My tez wpisaliśmy wierszyk że chcemy książki wewnątrz zaproszenia pod zaproszeniem a przed potwierdzeniem przybycia mam nadzieję że każdy przeczyta do końca

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Dziewczęta gdzie wybieracie się w podróż poślubną?I na ile ?Możecie polecic jakis hotel i biuro podróży,zawsze to lepiej jak ktos tam był i widział co nieco
kupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 18:45   #1333
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość

Dziewczęta gdzie wybieracie się w podróż poślubną?I na ile ?Możecie polecic jakis hotel i biuro podróży,zawsze to lepiej jak ktos tam był i widział co nieco
ja ma własnie ten problem chce na 2 tygodnie gdzies w ciepłe kraje myslałam o Majorce, Tunezji albo Maderze ale sama nie wiem

Stary 2009-05-02, 18:53   #1334
kupka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja ma własnie ten problem chce na 2 tygodnie gdzies w ciepłe kraje myslałam o Majorce, Tunezji albo Maderze ale sama nie wiem
A myślałam o Tunezji ale sama niewiem.W zeszłym roku byłam w Grecji i było fantastycznie.Chciałabym zeby tym razem było jeszcze lepiej bo to podróż poślubna
Stary 2009-05-02, 18:56   #1335
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
A myślałam o Tunezji ale sama niewiem.W zeszłym roku byłam w Grecji i było fantastycznie.Chciałabym zeby tym razem było jeszcze lepiej bo to podróż poślubna
a gdzie dokładnie byłas w Grecji??
No ja mam taki dylemat ze szok. jakby to był zwykły wyjazd to ok. ale to podróz polsubna, chciałabym aby było romantycznie i zarazem aby było troche atrakcji.

Stary 2009-05-02, 19:01   #1336
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
o tak?

Bo jak je wreczalam to otwierali przy mnie i te karteczki najeczesciej zostawaly w srodku.Z tymi to nie ma problemu,bo im powiedzialam ze cos jeszcze jest w srodku.Gorzej z tymi,ktore wyslalismy poczta
W ogole smieszne jak niektorzy reagowali.Jeden moj kolega spytal sie a to tak na serio???

Madzia to chyba bez znaczenia gdzie pojedziecie?Wazne ze razem.Przynajmniej mi sie tak wydaje.My tez jeszcze nie wiemy gdzie pojedziemy ,bo chcemy last minute.My najczesciej tak jezdzimy i jest fajniePełen spontanIm dluzej sie zastanawiasz gdzie pojechac tym trudniej wybrac.Wiem z doswiadczenia
Jesli moge Ci doradzic to na pewno nie MajorkaNie nadaje sie na romantyczny wyjazdNajlepiej :Grecja ,Hiszpania albo Włochy

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-05-02 o 19:05 Powód: dopisek
Stary 2009-05-02, 19:12   #1337
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Madzia to chyba bez znaczenia gdzie pojedziecie?Wazne ze razem.Przynajmniej mi sie tak wydaje.My tez jeszcze nie wiemy gdzie pojedziemy ,bo chcemy last minute.My najczesciej tak jezdzimy i jest fajniePełen spontanIm dluzej sie zastanawiasz gdzie pojechac tym trudniej wybrac.Wiem z doswiadczenia
Jesli moge Ci doradzic to na pewno nie MajorkaNie nadaje sie na romantyczny wyjazdNajlepiej :Grecja ,Hiszpania albo Włochy
własnie oglądam sobie oferty z Grecji
czy choc tam jest czysto(ni e tak jak plaze w tunezji) i nie ma tej zemsty faraona??

Stary 2009-05-02, 19:14   #1338
jaga_2001
Zakorzenienie

a my prosbe o ksiazki wpisywalismy na oddzielne male karteczki, ale te karteczki wkladalam do srodka do zaproszenia. Tym samym po ich otwarciu nie dalo sie ich nie zauwazyc, bo niektorym one po prostu wypadaly

AV by jaga_2001
Stary 2009-05-02, 19:16   #1339
kupka
Raczkowanie

Cytat:
No ja mam taki dylemat ze szok. jakby to był zwykły wyjazd to ok. ale to podróz polsubna, chciałabym aby było romantycznie i zarazem aby było troche atrakcji.
Byłam na Riwierze Olimpijskiej W San Panteleimonas było super,miejsce czyste i ciche ale byliśmy na 3 wycieczkach,naprawde super

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Bo jak je wreczalam to otwierali przy mnie i te karteczki najeczesciej zostawaly w srodku.Z tymi to nie ma problemu,bo im powiedzialam ze cos jeszcze jest w srodku.Gorzej z tymi,ktore wyslalismy poczta
W ogole smieszne jak niektorzy reagowali.Jeden moj kolega spytal sie a to tak na serio???

My też chyba weźmiemy last minute bo teraz to strasznie drogo,a my chcemy jechac po slubie czyli we wrześniu
Stary 2009-05-02, 19:17   #1340
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny , ja też poprosiłam o przybory szkolne zamiast kwiatów, kwiaty dostaliśmy przy slubie cywilnym, a na Kościelny teraz chcielismy te przybory, mamy w poblizu Dom Dziecka i Pani dyrektor ucieszyła się że chcemy pomóc dzieciaczką, wszystko im potrzebne z wyjątkiem maskotek . na zaproszeniach napisaliśmy ten dopisek na końcu i jest dość czytelne i widoczne.

Ślub mamy 27.06.09 jak możecie to dopiszcie mnie do listy PM 2009

pozdrawiam
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 19:24   #1341
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
własnie oglądam sobie oferty z Grecji
czy choc tam jest czysto(ni e tak jak plaze w tunezji) i nie ma tej zemsty faraona??
Chyba klątwy?To tylko w EgipcieAlbo tez w innych krajach arabskich.
jaga nasze zaproszenia nie są skladane dlatego nie moglam wlozyc tej kartki do srodkaBo srodka po prostu nie ma I tak wiem ze niektorzy przyjda z kwiatamitrudno.

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-05-02 o 19:27
Stary 2009-05-02, 19:29   #1342
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam na Riwierze Olimpijskiej W San Panteleimonas było super,miejsce czyste i ciche ale byliśmy na 3 wycieczkach,naprawde super

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

My też chyba weźmiemy last minute bo teraz to strasznie drogo,a my chcemy jechac po slubie czyli we wrześniu
My chcemy tez jechac we wrzesniu. a dokąłdnie od 31 sierpnia juz mozemy jechac, bo wesele na którym bedziemy jest 29-30 sierpnia

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Chyba klątwy?To tylko w EgipcieAlbo tez w innych krajach arabskich.
jaga nasze zaproszenia nie są skladane dlatego nie moglam wlozyc tej kartki do srodkaBo srodka po prostu nie ma I tak wiem ze niektorzy przyjda z kwiatamitrudno.
a bo moje 2 znajome tam były i tak sie zatruły, ze w Polsce pod kroplówką wylądowały

Stary 2009-05-02, 19:34   #1343
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
My chcemy tez jechac we wrzesniu. a dokąłdnie od 31 sierpnia juz mozemy jechac, bo wesele na którym bedziemy jest 29-30 sierpnia

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

a bo moje 2 znajome tam były i tak sie zatruły, ze w Polsce pod kroplówką wylądowały
No zdarza sięMy tez mielsimy problemy żołądkowe.Inny klimat dlatego..

szafa

Stary 2009-05-02, 19:43   #1344
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

ja byłam w zeszłym roku na początku czerwca w Egipcie, klimat nie dla mnie i dostałam udaru i byłam w Klinice pod kroplówką , wróciłam szczęśliwie do Kraju , udało nam się zwiedzić Kair i Luksor , a na zemstę , najlepszy jest ich ANTILAN pomaga od razu
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 19:44   #1345
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No zdarza sięMy tez mielsimy problemy żołądkowe.Inny klimat dlatego..
tak się pytam, bo ja jestem w tych kwestiach bardzo delikatna i cienko by było jakbym sie zatruła i pół wyjazdu spędziła w pokoju hotelowym

wiecie to bedzie moja i TZ pierwsza zagraniczna wycieczka. a dla TZ pierwszy lot samolotem. ja kiedys leciałam do cioci do USa jak miała 9 lat, wiec tez niezbyt pamietam. dlatego tak tom przezywam

Stary 2009-05-02, 19:55   #1346
kupka
Raczkowanie

Cytat:
tak się pytam, bo ja jestem w tych kwestiach bardzo delikatna i cienko by było jakbym sie zatruła i pół wyjazdu spędziła w pokoju hotelowym

wiecie to bedzie moja i TZ pierwsza zagraniczna wycieczka. a dla TZ pierwszy lot samolotem. ja kiedys leciałam do cioci do USa jak miała 9 lat, wiec tez niezbyt pamietam. dlatego tak tom przezywam
Dla mnie i TŻ to tez bedzie pierwszy lot w życiu bo w Grecji byłam autokarem
Stary 2009-05-02, 20:03   #1347
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie i TŻ to tez bedzie pierwszy lot w życiu bo w Grecji byłam autokarem
czyli generalnie Grecję polecasz?? czysto jest tam??

Kurde TZ sie napalił na Maderę a ja nie wiem czy tam jest w ogóle co robic?? czy to nie jest tylko jakas wyspa i tyle.

Stary 2009-05-02, 20:19   #1348
zielony_motylek
Rozeznanie

jaga_2001 super, że sprawa z rodzicami TŻ'ta się rozwiązała

Cytat:
Mnie się wydaje, że właśnie z uwagi na to, że jest to podróż poślubna to niezależnie od tego gdziebyście pojechali będzie romantycznie. My z TŻ'tem też nigdy nie byliśmy zagranicą na takiej wycieczce, dlatego Grecja (Kreta) nas całkowicie satysfakcjonuje
A no i wiadomo, że nigdzie nie uzyskasz 100% pewności, że pogoda będzie super i bedzie czysto itd. bo jednak każdy wyraża subiektywną ocenę i choćby nie wiem jakie miejsce i jak świetny hotel to komuś może się jednak wydać, że coś było nie tak.
Tu masz linka do podróży poślubnych:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231020
Stary 2009-05-02, 20:24   #1349
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
jaga_2001 super, że sprawa z rodzicami TŻ'ta się rozwiązała

Mnie się wydaje, że właśnie z uwagi na to, że jest to podróż poślubna to niezależnie od tego gdziebyście pojechali będzie romantycznie. My z TŻ'tem też nigdy nie byliśmy zagranicą na takiej wycieczce, dlatego Grecja (Kreta) nas całkowicie satysfakcjonuje
A no i wiadomo, że nigdzie nie uzyskasz 100% pewności, że pogoda będzie super i bedzie czysto itd. bo jednak każdy wyraża subiektywną ocenę i choćby nie wiem jakie miejsce i jak świetny hotel to komuś może się jednak wydać, że coś było nie tak.
Tu masz linka do podróży poślubnych:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231020
Dzieki zaraz sobie poczytam
a jakiego biura podrozy jedziesz??

Stary 2009-05-02, 20:33   #1350
^olka^
Rozeznanie

Cytat:
a co sądzicie o Majorca albo Maderze??

na Maderze byliśmy w zeszłym roku, jest pięknie, szczerze polecam...

ah mój wieczór panieński rewelacyjny... najpierw przyjechał mój kolega, jakimś czerwonym, sportowym wozem, wywiózł mnie do lasu, gdzie czekała świadkowa i kilka dziewczyn. Musiałam odpowiadać na pytania, na które odpowiedział wcześniej mój narzeczony. Na dodatek jak się okazało zaparkowaliśmy w rezerwacie przyrody, przyjechała policja i musiałam przekonywać pana żeby nam nie wlepił mandatu później z resztą dziewczyn spotkałyśmy się na starówce, miały przygotowane poematy na moją cześć, następnie poszłyśmy na kolację do włoskiej knajpy, a skończyłyśmy imprezę w klubie. Wieczór był rewelacyjny, dziewczyny udekorowały lożę w klubie balonami i jakimiś ozdobami, ja miałam welon i szarfę świadkowa rewelacyjnie wszystko zorganizowała, ja kompletnie nie wiedziałam, gdzie idziemy i co się będzie działo Dostałam masę śmiesznych prezentów, piękną bieliznę, a także wzruszający album, ze zdjęciami z mojego dzieciństwa, aż do chwili obecnej.

Edytowane przez ^olka^
Czas edycji: 2009-05-02 o 20:44
^olka^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości