|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
o kurde chciałabym żeby było coś literatury faktu np. Inny Swiat Grudzińskiego, zeZdążyc przed Panem Bogiem mam prezentacje z literatury faktu i dużo by mi to pomogło na pisemnej...
Nie wiem ale czuję że może być Nad Niemnem? Wbijam wam do tematu, no ale myślę że mnie nie zjecie żywcem :P Jakoś wątpię żeby dalej trwał mezoalians z Lalki :- / Ps. Nie ma co się stresować :P
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek jest na społecznościach, nie na plotkowym. I my tu tworzymy społeczność. Nikt nigdy nikogo stąd nie wyganiał i nie będzie, ale mimo wszystko... trochę to dziwne jak nagle na 5 min przed maturą jest nalot nowych osób, które napiszą 15 razy jak to się boją, że nie umieją tego i tamtego, a coś tam słabo. Wrócą z matury i wyżalą się jakie to głupie błędy porobiły po czym... znikną. W większości.
Nie wiem. Mi tutaj póki co jest nieswojo i nie mam takiej potrzeby i chęci do zaglądania tutaj jak wcześniej. Bo do tej pory owszem pisałyśmy o maturze, ale też o całej masie innych rzeczy. Teraz jest tylko praktycznie temat matura, matura, panika, matura, stres i matura. I nawet jeśli któraś napisze coś od siebie, to to ginie w gąszczu powyższych postów. Na pewno będę tutaj w trakcie matur zaglądać, ale pewnie rzadziej pisać. I na pewno po maturze, gdy się tutaj uspokoi, to ja wrócę normalnie. I nie będę mieć pretensji do osób, które pojawiły się teraz i zostaną na stałe. To tyle mojego wywodu |
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Nadrobiłam Was i co? Ogarnąl mnie strach! Wczoraj się odstresowałam. tZ zabrał mnie na pizze, potem kupiliśmy sobie po piwku, obejrzeliśmy film no a potem .. zaczełam płakać. W ogóle to ja głupia jestem. tŻ pojechał przed 8 do domu i ja zamiast wstać i iść do kościoła to nie, poszłam spać dalej i wstałam o 10. No nic pójde po południu, może z tŻ ale on mnie zabije bo już dzisiaj był ;P Idę jeszcze doczytać lektury.. |
|
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
kochani Wy to pewnie jestescie zorientowani
![]() byłby moze ktos na tyle miły i napisał tematy wypracowań poziomu podstawowego z trzech ostatnich lat 2006-2008 z góry dziekuje
|
|
|
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie zgodzę się, że dzisiaj za wiele się już nie nauczymy; w jeden dzień można jeszcze masę rzeczy przerobić .......
|
|
#3456 |
|
Przyczajenie
|
Rozumiem irytację spowodowaną nagłym napływem spanikowanych maturzystek, spotkałam się z tym na wielu forach
Sama z resztą też pojawiam się tutaj po kilku miesiącach, bo zobaczyłam, że wizaż.pl jest uzależniający nie mniej jednak byłam z Wami sercem i wszystkim kibicuję, ja, która też jestem do granic możliwości spanikowana, tym, że czuję pustkę w głowie i wiem, że ani trochę do polskiego się nie uczyłam (a rozszerzenie zdaję sic! ) :P ale nie o to chodzi żeby się żalić!Wszystkim życzę powodzenia , jasności umysłu i radości z tego że już niedługo będzie to za nami Damy radę!!! ![]() Ja za parę chwil wybieram się z ciocią do cyrku, żeby się zrelaksować i pozwolić mózgowi odpocząć od ciągłego rozmyślania nad tym "a co to będzie jak nie zdam?". Zabieram aparat i jak pstryknę coś fajnego to wrzucę wszystkim na poprawę nastroju ![]() ![]() Pozdrawiam i proszę nie bić, że tak tuż przed się odzywam... ;x |
|
|
|
#3457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zadomowienie
|
własnie przejrzalam arkusze z kilku poprzednich lat
i co jak co ale stawiam na pana tadeusza albo wesele
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodzenie na ten wątek nakręca tylko wasz stres, czuję się jak w szkole przed każdym ważnym sprawdzianem jak każdy się przekrzikiwał, ze on wie co będzie a czego nie a ci co nie wiedzieli myśleli, że w takim razie nic nie umieją.
Wyluzujcie, proszę. chwilowo to nie jest wątek dojrzałych ponoć maturzystów tylko rozhisteryzowanych.
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zostało jeszcze kilka lektur do przypomnienia, ale biorę to na spokojnie. ![]() Nie wiem tylko co będzie z geo w piątek... Przerobiłam wszystko, ale od tygodnia do tego nie zaglądałam.. Przeglądałam jeden arkusz i nie idzie mi to za dobrze Masę rzeczy nie pamiętam. Musiałabym zrobić sobie powtórkę.. No, ale mam nadzieję, że uda mi się jeszcze cos ogarnąć po maturze z anglika
|
|
#3461 |
|
Rozeznanie
|
A ja bym chętnie zrobiła sobie powtórke, ale.... Desperate Housewives
Ostanio znowu mam fazę na ten serial i tylko bym to oglądała
|
|
|
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny i chłopaku
![]() Sydunia- Szczerze mówiąc też się trochę nieswojo na tym wątku czuję . Najbardziej denerwuje mnie to jak ktoś wpada, pyta o przecieki i przewidywania i tyle go widać...W końcu się dzisiaj wyspałam . Spałam do oporu, czyli do 10.00 . I błogie lenistwo dzisiaj . No może nie do końca, bo muszę wypakować kosz z książkami, żeby mieć w co wpakować następne, które muszę przywieźć od ciotki (czas się wyprowadzać od niej . Ach no i wieczorkiem pewnie posiedzę przy biologii. Ale po tygodniu poświęconym tylko j.polskiemu to to będzie czysta przyjemność Plany na dziś: -spacer -kilka odcinków Chirurgów (czas się za nich zabrać )-może obejrzę "Koralinę" ![]() -może odwiedzę mojego kochanego chrześniaka ![]() W ogóle się nie denerwuję . A po głowie chodzi mi fragment znanej piosenki :"Hura hura! Dzisiaj matura!" ![]() A za 2 tygodnie WAKACJE!!!
|
|
#3463 |
|
Zadomowienie
|
spoko luz Sydunia, wbiłam tylko przypadkiem popatrzeć jakie są wasze przeczucia do lektur bo ja w ogóle nic nie powtarzam z lektur tak jak inne dziołchy które o tym pisały wyżej
A co do stresu to ja lachę kładę i się cieszę że ta maturka na dniach jest, bo normalnie potem wolność i swoboda, dopiero w czerwcu piszę testy zawodowe pod technika więc czas party w stylu retro już po 11 maja <tANCzE> %% bezsens jest stresować się jak tow szystko zależy od szczęścia, wiary i po części wiedzy... powodzenia życzę =))
*** zapuszczam włosy dbam o figurę (waga 50 kg jest super!) dbam o paznokcie myślę o synku ![]() idę do przodu, zapominam... Edytowane przez suwa89 Czas edycji: 2009-05-03 o 11:35 |
|
|
|
#3464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hmmm, chyba po maturze obejrzę wszystkie od początku
|
|
|
#3465 |
|
Przyczajenie
|
a propos przewidywań maturalnych (i nie tylko) polecam ten artykuł :P
|
|
|
|
#3466 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, zakwitły u mnie kasztany xD
![]() A jeszcze parę dni temu nie kwitły
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem na połowie 5 sezonu, ale już chyba z miesiąc nie oglądałam Muszę sobie pościągać nowe odcinki
|
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam..i postanowiłam włączyć sobie Skinsow ... ale tym razem sezon 1!
w ogóle pokłóciłam sie z mamą...bo wszyscy mi mówią, ze nie ma się czym przejomować..będzie dobrze bla bl bla...okej, wiem, ze jakos to bedzie ale nikt mi takim gadaniem nie poprawi nastoju...czuje ta niepewnosc i wiem, ze jak usiade na sali i otworze arkusz...wtedy sie uspokoje jakos...a tak to mnie tym gadaniem jeszcze bardziej denerwuja i stresuja...chociaz wiem, ze chca dobrze no ale ... u mnie tez kwitna kasztany...jak wsciekłe a wczoraj jeszcze takie malutkie były te kwiatki czy co to tam jest
|
|
|
|
#3469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także luz blus i SPOKOJNIE! jesteśmy najlepsze z najlepszych! zdamy na pewno, wszystkie będziemy za siebie trzymać kciuki i w ogóle. Ja w NAS wierzę ![]() Będzie gites! jeszcze tylko 21h i 15min! ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Bylam po kosciele na spacerze z dzidzia brata ( spacer zaliczony dzis) Fajnie dzidzia mowi: cio-cia (1,5 roku ma)A co po obiedzie-tak..polski- zostaly 3 epoki i wspolczesne ksiazki ![]() I wymyslilam nowe slowo(ah te moje slowotworstwo )mala mowi na hustawki ujac.. a ja mowie :idziemy sie hujac.. ![]() brat mowil zeby jej takich rzeczy nie uczyc ![]()
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Ja skończyłam chyba na 18 :p
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
Dwadzieścia odcinków, czy dwudziesty odcinek?
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sydunia, zgadzam się w pełni... Jakoś tak dziwnie... I Pauli nam tu brak Ale spokojnie, po maturze i tak zostanie nas garstka udzielających się zapewne...U mnie leciutkie nerwy, ale staram się nie panikować, bo to mi na pewno nie pomoże zaraz porobię ostatnie powtórki i się porządnie zrelaksuję. Zajdę do koleżanki na herbatkę, wieczorem wezmę ciepłą kąpiel i pójdę w miarę wcześnie spać
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
A może po maturze zrobimy sobie jakiś zjazd?
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3477 |
|
Zadomowienie
|
Juz kiedyś była mowa o zjeździe...dobrze pamietam?Pomysł dobry, ale pewnie gorzej z realizacja..bo mieszkamy w różnych zakatkach Polski ...albo zrobimy zjazd w Piątku, środek Polski i będzie sprawiedliwie
|
|
|
|
#3478 |
|
Rozeznanie
|
Siemka
mówię Wam, będzie dobrze!! Do wszystkich panikujących, którzy pierwszy raz się odezwali na naszym wątku: WRZU(c)CIE NA LUZ! (ej, jak się pisze "wrzuccie"..?:confuse d ![]() A mi chodzi piosenka po głowie: "Co ma być to bedzie niebo znajdę wszędzie" tylko kurcze kto to śpiewa...? A wiem wyyyyyydraaa![]() ![]() No i jeszcze jedno im bliżej matury tym się robię bardziej głupia w sensie że mi bardziej odbija nauka mi szkodzizjazd, bardzo dobry pomysł
Edytowane przez sosik Czas edycji: 2009-05-03 o 12:13 |
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Możemy zrobić w Suchowoli, w środku Europy
ja tam mam blisko to bym najwyżej wszystkie maturzystki przygarnęła później![]() a tak poważnie, to mogłybyśmy pomyśleć
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
JA bym byla za spotkaniem ale moze nie wszystkie bo daleko bedziemy miec
![]() Np spotkanie we Wrocku(te co z Wrocka)ja dojezdzam. Inna grupka np w Krakowie inna w Poznaniu(gdzie kto ma blizej) Lece do polskiego zaraz..duzo jeszcze zostalo ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-05-03 o 12:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

Za pół godziny idę do kościoła, wymodlić się za wszystkich maturzystów 
.......
Sama z resztą też pojawiam się tutaj po kilku miesiącach, bo zobaczyłam, że wizaż.pl jest uzależniający
) :P ale nie o to chodzi żeby się żalić!
, jasności umysłu i radości z tego że już niedługo będzie to za nami 

A wiem wyyyyyydraaa