|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
Cytat:
ale z takim klocem to ciężko się poruszać, a co będzie dalej. Ja ciągle źle się czuję, męczę się, po schodach wchodzę jak słoń. Mam już 10 kg do przodu. |
|
|
|
|
#812 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
Cześć dziewczyny
Ja niestety nadal się męczę , a do tego zaczęło mnie boleć dziąsło albo ząb . Trochę mam za swoje, bo wybieram się do tego dentysty, jak sójka za morze i są efekty opieszałości .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, niestety po Tantum Verde mam odruch wymiotny . Leczę się miodem, cytryną i sokiem malinowym.Cytat:
. Ja z wyprawką jestem w lesie, mam trochę ubranek, ale nie wszystkie co planuję, np. mało śpiochów i pajaców, łóżeczko i wózek zostawiamy na czerwiec, kosmetyki też Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#813 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, fajnie, że poukładaliście rzeczy, robota Wam się w rękach pali . Małą przejażdżkę, mówisz? ![]() Cytat:
. Duży brzuch - rzecz względna ![]() Cytat:
, ciuchy wypierzesz .Cytat:
![]() Jakbym zjadła tyle rzeczy w jeden wieczór to bym chyba pękła Ale mi się chce czegoś z grilla , ale dziś spedzam dzień w łóżku, u nas nie jest zbyt ciepło, może z 13 stopni.Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-05-02 o 12:04 |
||||||
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane, wy jak zwykle niezawodne w pisnaiu
ja wam mowie ze bedziemy mieli czesc 9 rozpakoowywanie jak tak dlaej pojdzie hihi ![]() Dziewczyny super zakupy, my juz ubranek nie kupujemy mamy dosc, sami kupilismy pare sztuk body, reszte ubranke mamy "dostanietych" hihi od znajomych po ich dzieciaczkach czy nowe jakies ubrnaka kotre kupuja znajome no i przyszla chrzestna małego wiec na razie zapas ubranek na pierwsze 6 mieisecy mamy. Ostanio zakupilismy 30 tetrowych pieluszek, 5 flanelowych i 3 tzn suche pieluchy czyli takie majtki kotre naklada sie na tetre a wygaldaja jak pampersy , w sumie powinno sie wsuwac tetre w te majtki ale ja bede naciagac je na tetrowe sie wycfanilam juz pares ztuk kupilismy wczensiej te 3 to na wszelki wyapdek no a teraz lece obiadek syzkowac bo ma dzis tesciu sam przyjechac na obiadek bo tesciowa w Rzymie, a ze tescia ubóstwiam to zapraszalam go cąły tydzien i w koncu ulegl hihi ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Acha zapomnialam napsiac ze znalazlam specyfik na puchniete nogi http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=7165 dziala co prawde przez pare godizn ale zawsze to jakas ulga jedna z wizaznek mi go polecila i super sprawdza sie bynjamniej wmoim ywpadku wiec polecam
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz dawno przekroczyłam tą magiczną liczbę
![]() Kostki nadal srednio widoczne, ale srodstopie i reszta częsc stopy jakby zgrabniejsza Sam Tż wczoraj to zauwazył i to na wieczór A cisnienie...juz mierze ![]() 123/77 puls 97 Nie wiem dlaczego ten puls mam taki wysoki, muszę chyba zadzwonic do położnej i się wypytac. A tymczasem idę na kawkę na dwór, bo siorka z dwoma swoimi dzieciakami jest w drodze do nas
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#817 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba sie jeszcze nie chwaliłaś mieszkankiemCytat:
![]() A impreza musiała być fajna ![]() Cytat:
Cytat:
A w ogole to cześć Brzuchatki Tż wczoraj przyjechał, zaczął się rozpakowywać...a dzisiaj kończyl...okazało się też wczoraj już u mnie że gdzieś zapodział dokumenty od auta...i jechał bez... Właśnie pojechał do siebie szukać w firmowym starym aucie lub w miejscu gdzie mieli pożegnalną imprezę...więc znowu sama Za to za 15 min będzie gotowy sernik Zabiorę go i rybki i jadę na grilla do Rodziców..a co bedę sama w domu siedzieć jak taka piękna pogoda![]() Miłego dnia Mamusie
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
i dla mnie jest to ogromny powod do zadowolenia
Majowy weekend w szpiatlu bylby czyms mało przyjemnym. Tak i tak poskarżę się swojemu ginowi, jak to się zawiodłam i jaką pomoc otrzymałam... Cytat:
![]() I ja się umówiłam na grilka, ale wieczorowa porą jak juz jej dzieciaki beda spac. Cos fajnego bym zrobiła, ale co? macie jakies propozycje na grilowa sałatkę, albo coś? placka nie upieke bo ona dzis piekła i przyniosla do kawki ktora pilysmy u nas. Rzuccie ciekawym pomyslem plis
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz powoli bede odliczac do 20!!juz wyprane i nawet suche ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#820 | |
|
Raczkowanie
|
hej wszystkim, ta ilość ciuszków to nie moja zasługa najgorzej ze czuje ze cos tam jeszcze kupuje moja tesciowa
no cóż troche tym radości odbiera, no ale cóż. Najgorsze ze szafy mi braknie a na pokoj tak mały jak nasz u rodziców to niestety 3 nie wejdzie. Własnie robie napad na jedyna szafke z 5 szufladami zamierzam przeniesc do niej ciuszki od 0-3 ciekawe co mi z tego wyjdzie bo jak narazie to stoje na folderach ze słowacji- ahhhh podróz poslubna (spontan) pojechało by sie jeszcze raz. Polecam fajny kraj. Na babymoon nie stac a szkoda. potem popstrykam fotki ciuszkom ktore kupilam ostatnio w lumpku, jestem dumna bo kupilam sama (choc wolałabym z TŻ-etem). Miramej masz chłopca w m1 i szykujesz mu różowe ciuszki - spoko- ja tez mam pare sztuk i zastanawiam się co z nimi zrobic, wiekszość rodziny gada ze no to co ze dziecku we wszystkim ładnie, oby nie wyrosł tylko na ... no dobra nie koncze bo mnie zlinczujecie Z kawą uwazajcie zwłaszcza mocną bo dzieki niej wiecej wody w organiżmie zostaje no i moczopędna jest. wiec wiecej bieganiny do wc.---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
Ja się jeszcze ruszam, każą mi do okoła bo lepiej mi bedzie rodzic i mniej bede ważyć. Ta jasne 25 tydzien a ja mam 73 kg (stan początkowy 63- przez siedzącą pracę i brak ćwiczeń się zapuściłam a tak miałam zawsze 55kg ).
|
|
#821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... i muszę spać za dwoje i jeść też za dwoje Co do wiary, że to jednak dziewczynka to przemknęło mi to przez myśl jak pisałam o teściowej ale jakos sie juz przyzwyczaiłam do Dawidka Cytat:
mam nadzieję, ze ta kawka była słaba bo ona przeciez ciśnienie podnosi ... moja przyjaciółka miała ostatnio ciśnienie 140/90 i ginka stanowczo zakazała jej picia kawy! Cytat:
... mam nadzieję,że TŻ - gapa znajdzie te dokumenty! Cytat:
No i widzę , że dzisaij dzień grillowy ... do mnie własnie dzwonił małż ze o 17 mamy być u jego rodziców na grillu ![]() lecę jeszcze z psaikiem na spacer potem pod prysznic i na grilla ![]() to paaaaa
|
||||
|
|
|
#822 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, udanago grillowania Cytat:
Sałatka grecka na grilla chyba pasuje? Albo szybsza - z pomidorów, ogórków, rzodkiewek i co tam jeszcze masz - z vinegretem albo śmietaną.No i po problemie ![]() Cytat:
, nie mam nawet jednego ubranka w kolorze różowym ![]() Cytat:
.Dziewczynka będzie następnym razem .![]() Udanego grillowania , ja kiszę się w łóżku
|
|
|
#823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na dzien dzisiejszy zadna przyjemność...ani latte ani papierosek, alez sie zmieniłam ![]() Cytat:
A cisnienie 140/90 to u mnie w ciagu 2 dni byl normą, rano,wieczor we dnie w nocy , nawet z wyzszym olali mnie w szpitalu, i badz tu madrym ![]() Cytat:
![]() A na grilka zrobiłam 2 sosy.Tzaziki i ziolowy z koperku,pietruszki,czosnk u i cebulki na maselku+ smietanka.Miał byc zupelnie inny ale wg. przepisu mi nie podszedl i zrobiłam własna wariację ![]() Rozmroziłam cycusie i zaraz je wrzucę do marynaty.Tez pierwszy raz, wiec mam nadzieje ze bedzie dobra, jak nie wyrzucę przepis.Zawsze tak robie jak cos przetestuje i nie zda egzaminu u naszych kubków smakowych. Sałatkę zaraz stworze z tego co mam. Szkoda ze nie mam pomidorków...Miramej mi smaka narobiła na takie ze smietanka ![]() No i zasyłam kolejną porcję zdrówka
|||
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, solidarność zawodowa... A nuż Cię zaskoczy? ![]() I z cebulką ![]() Dzięki
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
minęła 1godzina 15min i nikogo tu nie było ...szok
![]() a ja już jestem gotowa do wyjścia zabieram cycusie, 2 sosy i surówkę jesli tak to mozna nazwac.Pełen spontan a jaka pycha ![]() Jeszcze chwila a nie bedziemy mieli co zawieźć.Zrobiłam "pseudo-cezara" ze sznycelków w kosteczkę, papryki, ogorka, rzodkiewki,czerwonej cebuli, wszystko posypane ziołami do sałatek no i malutkie grzaneczki z vegeta ![]() Pa kochane, jadę się obeżreć
|
|
|
#826 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
Adaś rośnie, ale lekarz mnie uspokoił, że ma wagę akurat na dzieciaka w 30 tyg więc mam nadzieję, że nie będzie olbrzymem ![]() Cytat:
mama kuzynki (tej od małego z chorymi moczowodami) rozmawiała ostatnio z moją mamą i powiedziała żebyśmy nie kupowały za dużo ubranek, bo one nam będą wszystko przekazywać, szkoda tylko, że tak późno to powiedziała, a poza tym jak tyle razy z kuzynką rozmawiałam o ubrankach i ani razu nie powiedziała, że ma plan mi coś oddać - więc kupowałam wszystko jakbym nie miała dostać niczego...no i teraz co? jakoś tak bez sensu.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a kysz!Udanego wypoczynku! Cytat:
a mnie się ten zapach ogniska nawet podoba ![]() No to super! na kukurydzę mi narobiłaś chęci teraz Cytat:
![]() Pyszności przygotowałaś, że hej! ![]() Trzymam kciuki za Twoje ciśnienie, oby spadało szybko po tych lekach Standardowo widzę, że pozżerało mi cytaty...chciałąm jeszcze napisać Karolince, że super zakupy zrobiła i pogratulować Marioli zakupu wózka
|
||||||||
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie opuszczaj nas juz na tak dlugo hm? Jestem pełna, marze zeby sie wyprostowac w lozku, a przed tem popełnie jeszcze grzeszek...szklanka coca-coli Sałatka zrobiła furore Reszta też dobranoc brzuchy kochane
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Wpadłam tylko na chwilę zobaczyć, jak się dzisiaj miewałyście i czy imprezy się udały , ale widzę, że tak![]() Ja po pracy i przed pracą (pobudka w środku nocy, czyli o 6.00 rano ), więc niedługo wybieram się do łóżka, gdzie już słodko śpi mój małżonek![]() Miłej niedzieli życzę!
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
witam niedzielnie
wpadłam zoabczyc podobnie jak mariolasl czy imprezki sie poudawały no i widze ze super sie udało Ja sie zbieram i jade po mamuske a wy kochane nie piszcie tyle bo ja nienadazam za Wami no piszac prace i siedzac na necie nie mam czasu za wiele pozniej hyht ale jak juz sie obronie to chyba wsyztskie watki od poczatki bede musiala czytac
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jednak w domu najlepiej odpoczywam. Tutaj przesypiam całą noc bez problemu a u teściów nie mogłam zasnąć przez dwie noce z rzędu i tak się przewracałam z boku na bok do około 2 w nocy.Idę jeść płatki
|
|
|
|
#831 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamuśki
Cytat:
, bo dziś czuję się lepiej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, ja mam to samo Udanego dnia, dziewczynki
|
|
|
#832 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzien dobry mamuski niedzielnie my wczoraj znowu zabalowalismy do pozna bo do 1.00!!! ale urodziny byly mega......moj tata to byl gwiazda wieczoru w spiewaniu hehe..... kupilismy fajny prezent wujkowi- tradycyjnie wodke ale jakos taka lepsza 52zł i krawat gorącego 50-latka!! czerwony!!do tego kartke taka smieszna........mama dala powazny prezent a my chcielismy cos z jajem.... i nie bylismy sami z takim pomyslem, bo od swojej siostrzenicy dostal tort z golej baby a na nim swieczki 50 heheh tylko ze przez to siedzenie wczorajsze na duupie nie moglam potem butow zalozyc- kostek brak......coraz bardziej zaczynaja mi nogi puchnac... przez to ze ostatnio 2 dni pod rzad balowalam do pozna to dzisiaj musialam odespac i wstalam o 10.00 jak dla mnie to sukces ze nie szybciej......milej niedzieli
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak nasze dziewczynki na wypadzie sie miewaja...Svinecka i UnholyOne, właśnie kiedy wraca UnholyOne ?
ja dopiero przy sniadanku...mysle co by ciekawego porobic...hmmm do lasu, do sadu? moze przed tem kawkę Dobrze ze jutro juz normalny dzien wiecej nas bedzie
|
|
|
#834 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamusie
Cytat:
a dziewczynka musi być! ![]() Cytat:
Ale pyszności zrobiłaś! szkoda, ze ja nie pomyślałam przynajmneij o sosie tzatziki, bo u teściów był tylko ketchup i musztarda ![]() Cytat:
... Cytat:
jednak własne najlepsze!Cytat:
Cytat:
... zastanawiam sie co kupic mamie na 50-tkę??? muszę szybko myśleć bo to już nie długo ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- my wczoraj też wróciliśmy przed północą ... grill udany, a po grillu pojechalismy jeszcze na lotnisko /na imprezę balonową/ standardowo zjadłam watę ... i wiecie miałam straszną ochotę pojeździć sobie na karuzeli ale jeszcze bym tam urodziła |
|||||||
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie wszystkie mamusie!
Miałam zaznaczonych parę cytatów, ale oczywiście moje problemy z netem mnie wykańczają ![]() Miramej, pewnie, że 5 kilo to nie jest dużo! Oby tylko nie za dużo.A jak się czujesz?Bo czytałam, że coś z dziąsłem, czy jakieś przeziębienie?Już lepiej? Kurcze, zazdroszczę Wam tej pogody w Pl, cieplutko macie.Tutaj niby słońce świeci, ale wietrznie ![]() Mój maluch mnie wykończy, już nie nadążam do wc chodzić Czasem jak idę, czuję jak podskakuje i naciska mi na pęcherz, mimo, że np parę min temu byłam w wc.Strasznie głupie uczucie.Ja właśnie wcinam naleśniki z dżemem i kakao.Trochę dzisiaj sobie poleniuchowałam w łóżku.Dobrze, że tz poszedł na rano do pracy, wróci niedługo zjemy obiad i razem poleniuchujemy ![]() Co do teściowej i jej szału zakupowego Hm..nie chcę być źle zrozumiana, bo nas bardzo to odciąża i jestem jej wdzięczna, ale w końcu wyjdzie na to, że pozostanie mi kupić tylko pieluchy tetrowe, bo tyle co ona ciuszków nakupowała to nie wiem czy zdąże w je wszystkie ubrać dzidzie..Już sama nie wiem.![]() Życzę miłęj niedzieli!
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Niedzielnie
...ale tu cichutko dzisiaj...Ja już wczoraj nie miałam siły wpaść, ale grill super Rybka, kurczaczek i kiełbaski a do tego Mama zrobiła pyszną sałatkę...i cola A najważniejsze...miły, spokojny, relaksujacy dzień na działeczce...![]() Katarzynko co do sałatki to wiem, że za późno ale może na nastepny raz się przyda...Mama wczoraj zrobiła pycha......więc: Pomidorki i cebulkę pokroić...dodać makaron z zupek chińskich...dosypać ten proszek z zupek (pomidorowy) i majonez...zostawić na jakiś czas by sie przegryzło i by się makaron miękki zrobił...wczoraj pierwszy raz jadłam i jest pycha ![]() Tż wczoraj wieczorem wrócił...dokumenty znalazł jakiś koleś...w knajpie gdzie miał imprezę pożegnalną...okazało się że to jakiś klient poprzedniej firmy Tżeta i ma je przywieźć jutro do biura... A dzisiaj od samego rana sprzątanie i dalsze rozpakowywanie...tylko Tż mnie zdenerwował...zjadł śniadanie i siedzi...bo stwierdził że niedziela jest do odpoczywania ehhh ale byłam zła...ja tu sprzątam a on "odpoczywa" przed tv...powiedziałam co o tym myślę...i teraz sprząta![]() Miłej niedzieli Brzusie
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-05-03 o 13:10 |
|
|
|
#837 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry dzień
![]() obawiałam się, że będę miała dużo do czytania, ale nie było tak źle , mieliśmy w piątek niespodziewanych gości i trzeba było coś upiec na szybko zrobić sałatki, itp. a potem okropnie mocno bolały mnie ... stopy ![]() dobrze, że mnie coś "pikło" i w czwartek zrobiłam duże zakupy m.in. wedliniarskie, choć małz twierdził że zakupy zrobimy w sobotę bo w czwartek były kolejki jak za czasów PRL-u ![]() za to sobotę spędziliśmy w lóżeczku pogoda była paskudna, zimno, deszczowo nawet się nie ubierałam tyko snułam się w szlafroczku ![]() za to dzisiaj znowu piękna pogoda i zaraz zbieramy się na spacerek Cytat:
no to zaplusował romantyk z niego ![]() Cytat:
zamiast odpocząć w domu przed "kieratem" jaki nas czeka po urodzeniu potomstwa ![]() Współczuję problemów z włókniakami oby wszystko było OK Cytat:
![]() my to dostaliśmy malutko, same badziewia w sumie jakieś naklejki, na auto, na lodówkę ... Cytat:
http://www.allegro.pl/item615299055_...a.html#gallery Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a katary Wam przeszły? Cytat:
|
|
|
#838 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja już o 23-ej bym tam odjechała . A jak Twoje ciśnienie? Patrząc, co się działo u Cass i Kasi lepiej je kontrolować, zwłaszcza przy obrzękach Cytat:
![]() Trzeba było pojeździć, ale na rodzenie to ciut za wcześnie ![]() Cytat:
Dziękuję ), no i dziąsło (albo ząb - bo nie wiem do końca) trochę mniej dokucza Ja też często biegam do WC, no ale cóż - dzidziolkom coraz ciaśniej ![]() Z tymi zakupami, to Cię rozumiem, to wielka radość kupować samemu, wybierać, z drugiej strony, to rzeczywiście kosztuje, najlepiej, jakby dali kasę i sami byście kupowali .Cytat:
.Cytat:
. Udanego spaceru U mnie dziś jest lepiej, ale nadal w łóżku się kiszę . Jutro już wstaję, bo oszaleć można
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
No i już po spacerku
![]() na więcej mnie nie stać, bo padam idę jeść obiadek, tzn najpierw trzeba go sobie zrobić ![]() małż właśnie obiera ziemniaczki, u mnie dzisiaj schabowe ![]() i jestem wściekle głodna.
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Tylko na chwilkę wpadłam sie przywitać ale widze, że pustki dzisiaj. I wcale sie nie dziwie bo pogoda przesliczna, aż sie nie chce w domku siedzieć. My wczoraj tez bylismy u znajomych na grillu. Obiadłam sie niesamowicie, były same pyszności...koleżanka sie postarała Zaraz zmykamy nad Zalew na mały spacerek a potem na lody Pewnie odezwe sie dopiero jutro. Miłego popołudnia
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

, a do tego zaczęło mnie boleć dziąsło albo ząb
. Trochę mam za swoje, bo wybieram się do tego dentysty, jak sójka za morze
i są efekty opieszałości 
, niestety po Tantum Verde mam odruch wymiotny
tak wszyscy się śmieją za duży brzuszek mam. 

. Duży brzuch - rzecz względna
... odwiedziła mnie koleżanka z 2-miesięcznym synkiem .... jeeeeej jaki On duuuży! Waży już 9 kg
i nosi ciuszki w rozm 68 
, ale dziś spedzam dzień w łóżku, u nas nie jest zbyt ciepło, może z 13 stopni.
ja wam mowie ze bedziemy mieli czesc 9 rozpakoowywanie jak tak dlaej pojdzie hihi

Zabiorę go i rybki i jadę na grilla do Rodziców..a co bedę sama w domu siedzieć jak taka piękna pogoda

ja juz powoli bede odliczac do 20!!
wc.