Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-03, 10:17   #1951
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

hej dziewczynki

lain sliczne te kociaczki

ja tez mialam wczoraj pracowity wieczór, siedziałam nad tym projektem(ten angielski) do 2 w nocy, wtsałam troche po 6 rano i skońvzyłam to układac w całośc, od rana zrobiłam już prezentację w Power Point, teraz muszę się zabrac za zrobienie jakiegos wykresu na laborki i czeka mnie jeszcze nauka na jutro buu.. z TZtem spotkam się tylko na chwilezkę dzisiaj bo chce żecy chłopak się wreszcie wyspał..

no i moja siostra od wczoraj rozwozi zaproszenia na ślub, który jest za 2 miesiące.. zamóiwli sobie śliczne zaproszenia przez alegroo ze zdjęcem na wierzchu za 1,80 sztuka z wypisaniem.. normalnie cudo.. aż im troszkę teraz zazdroszcze, ale co tam moja kolej jest za rok
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 10:33   #1952
kaska87
Zakorzenienie

a mi się chyba zmieniła koncepcja sukni ślubnej
cos Wam wysłałam na GM
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9700 demetrios.jpg (48,6 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-03 o 10:38
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 10:37   #1953
chilanes
Zakorzenienie

jakie by te nasze suknie nie były, to i tak będą najpiękniejsze a my razem z nimi
Stary 2009-05-03, 10:37   #1954
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Cześć
ale wczoraj pracowicie spedzilam dzien. wykosilam caly trawnik, podlalam zeby przypadkiem nie przysechl przez ten brak deszczow , a wieczorem jeszcze sobie skoczylismy ze znajomymi na piwko pod Wawelem przy blasku ksiezyca a dzis powrot do rzeczywistosci i robienie zaleglych zadan na uczelnie dobrze, ze to powrot tylko 2-dniowy
oj wspolczuje
a ja sie juz 10. dzien faszeruje probiotykami z bakteriami mlecznymi - tak profilaktycznie, zeby zemsty Faraona nie podlapac... ale w sumie dobrze - uzupelniam flore bakteryjna - to chyba zdrowo

ja kiedys (jakies 6 lat temu bo to byl kuzyn) trzymalam na rekach miesiecznego wczesniaka - luuuz
a w poniedzialek trzymalam na rekach kilkugodzinnego kociaka, a wczoraj tygodniowe odwiedzilismy kociaczki - oto one moje male misie jeszcze nie otworzyly oczek
rzeczywiście miałaś fajny dzionek
o jasne,że zdrowo,a co dokładnie "zażywasz"?
Lain te kociaki to takie śliczne są!!! ten biały w czarne ciapki podobny do mojego jak był maleńki w sumie zabardzo się nie zmienił śliczne!!! będziecie mieć fajną pamiątkę
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 10:42   #1955
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Jaka weteranka ze mnie:P Ja poprostu sie nie boje brać dzieci na rączki. Tego nie mozna sie bac. A jak urodzisz swoje tez bedziesz sie bac Uwierzcie mój Michaś ostatnio niemieliśmy z kim zostawić Helenki a siostra ze starszym synem musiała iść do dentysty. No wiec dzwonie po Micgasia i pilnował małej Helenki i sam sie z nią został całe 5 godzin. Ale był szczęśliwy a tak sie zarzekał ze nie da sobie rady albo ze sie boi wziasc ja na raczki. A teraz no oddaj mi ja juz. Teraz ja:P

Byłam w kosciolku siedzielam na sloneczki i opallam sibie nos na kulfona i dekold

Piekne Kociaki

Kaśka Suknia bardzo mi sie podoba. Jest cudowna
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 10:58   #1956
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a mi się chyba zmieniła koncepcja sukni ślubnej
cos Wam wysłałam na GM
Fajna suknia, tylko chyba wysokiej modelce dali za krótką suknię, bo takie sprawia wrażenie jakby gorset był ciut przykrótki i trzymał się na końcu biustu
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 11:06   #1957
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny robiła któraś z Was analizę strategiczną przedsiębiorstwa?

Stary 2009-05-03, 11:07   #1958
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
o jasne,że zdrowo,a co dokładnie "zażywasz"?
teraz Lacidofil. ale wlasnie mi sie skonczyl, wiec od jutro zaczynam Lakcid (troche bardziej upierdliwa forma przyjmowania bo w szklanych ampulkach)

Cytat:
będziecie mieć fajną pamiątkę
fajnie sobie bedzie tak porownac jaki kicio byl malutki i na jakiego wielkiego kota wyrosl
Benia mam zdjecia ale jak juz byl 2-miesieczny wiec juz troche podrosniety byl

w tej sukni nie podoba mi sie material z ktorego zrobiony jest dol. taki blyszczacy. fatalnie wychodzi na amatorskich zdjeciach. i trzeba brac poprawke na to, ze na zywo ona tak ladnie nie bedzie rozkloszowana i ulozona. a przez to duzo moze stracic.
ogolnie rzecz biorac - mnie nie powala
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 11:16   #1959
madziulka_
Zakorzenienie

Cześć
Właśnie wróciłam z Kościoła ii ksiądz był na pielgrzymce w Meksyku parę dni temu... i mówił że ktoś do Niego wczoraj dzwonił z pytaniem czy nie będzie miał grzechu jak nie będzie Go dzisiaj na mszy bo on się boi ponieważ ksiądz wrócił z Meksyku Will see

Poza tym porannym newsem Pada deszcz i jest zimno

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 11:26   #1960
szana
Zadomowienie

Cytat:
teraz Lacidofil. ale wlasnie mi sie skonczyl, wiec od jutro zaczynam Lakcid (troche bardziej upierdliwa forma przyjmowania bo w szklanych ampulkach)

fajnie sobie bedzie tak porownac jaki kicio byl malutki i na jakiego wielkiego kota wyrosl
Benia mam zdjecia ale jak juz byl 2-miesieczny wiec juz troche podrosniety byl

w tej sukni nie podoba mi sie material z ktorego zrobiony jest dol. taki blyszczacy. fatalnie wychodzi na amatorskich zdjeciach. i trzeba brac poprawke na to, ze na zywo ona tak ladnie nie bedzie rozkloszowana i ulozona. a przez to duzo moze stracic.
ogolnie rzecz biorac - mnie nie powala
aha, ten Lakcid to rzeczywiście żadna przyjemność ale przynajmniej masz taką satysfakcję,że coś dla zdrowia robisz

o tak,super się porównuje takie fotki,ja żałuję,że mojemu nie zrobiliśmy jak był taki malutki,tylko dopiero jak miał kilka miesięcy,ale jak już pisałam-on się wiele nie zmienił hehe taką słodką mordkę robi często
sama bym sprawiła koleżkę albo koleżankę mojemu ale niestety mama więcej kotów nie chce niż 1

co do sukni to rzeczywiście na fotkach może wyjść nie korzystnie.Ja będę szukała nie "świecącego" materiału,a jak narazie to najbardziej mi się koronka podoba ciekawe na ile mój gust ulegnie zmianie za jakieś pól roku kiedy będę mierzyła już.
Nie wiem czy wam już pisałam o tym ale moje 2 przyjaciółki wychodzą za mąż tego samego dnia,jedna w Szczecinie a druga na Śląsku.
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 11:29   #1961
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Cześć
Właśnie wróciłam z Kościoła ii ksiądz był na pielgrzymce w Meksyku parę dni temu... i mówił że ktoś do Niego wczoraj dzwonił z pytaniem czy nie będzie miał grzechu jak nie będzie Go dzisiaj na mszy bo on się boi ponieważ ksiądz wrócił z Meksyku Will see

Poza tym porannym newsem Pada deszcz i jest zimno

A we Wrocławiu ma być dzisiaj 25 stopni

Kasiu, nazwa brzmi znajomo, ale pewnie dawno to było, bo zupełnie nie pamiętam. Może robiliśmy, a może tylko o tym mówiliśmy a co w tym ma się zawierać? jakieś hasła-klucze masz?
Stary 2009-05-03, 11:31   #1962
kaska87
Zakorzenienie

analiza SWAT, otoczenie bliższe dalsze, szanse zagrożenia itd

Stary 2009-05-03, 11:34   #1963
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:

ja kiedys (jakies 6 lat temu bo to byl kuzyn) trzymalam na rekach miesiecznego wczesniaka - luuuz
a w poniedzialek trzymalam na rekach kilkugodzinnego kociaka, a wczoraj tygodniowe odwiedzilismy kociaczki - oto one moje male misie jeszcze nie otworzyly oczek
jakie piękne
kiedyś jak miałam w domu kocice to one często miały młode i miałam takie maleństwa co najmniej raz w roku obłędne są

lakcid? łeee, katowali mnie tym jak byłam mała (jeszcze wtedy był to chyba jedyny sposób). To była najbardziej znienawidzona pora dnia

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2009-05-03 o 11:37
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 11:43   #1964
lain
Zakorzenienie

Cytat:

sama bym sprawiła koleżkę albo koleżankę mojemu ale niestety mama więcej kotów nie chce niż 1
to my kiedys mielismy jednego kota, ale niestety gdzies przepadl (ja bylam mala, rodzice nie pomysleli o kastracji i polecial gdzies na wiosne )
potem stwierdzilismy, ze bez kota zyc nie mozemy, a ze kolezanka siostry miala akurat dwa do oddania to wzielismy dwa moj ojciec sie burzyl bardzo, ale szybko sie przekonal, ze jak mowia: dwa koty to tyle samo szkod, a dwa razy wiecej radosci
a teraz beda trzy... i ojciec znow mial jakies ale tzn. powiedzial, ze absolutnie nie i ze chyba nam te koty na mozg padly ale my z mama powiedzialysmy wujkowi, ze rezerwujemy te dwa wiec ojciec nie mial nic do gadania. pewno szybko przekona sie do wesolej trojeczki

Cytat:
Ja będę szukała nie "świecącego" materiału,a jak narazie to najbardziej mi się koronka podoba ciekawe na ile mój gust ulegnie zmianie za jakieś pól roku kiedy będę mierzyła już.
ja tez jestem poki co za koronkami nie dosc, ze ladnie wygladaja to fajnie na zdjeciach wychodza

Cytat:
Nie wiem czy wam już pisałam o tym ale moje 2 przyjaciółki wychodzą za mąż tego samego dnia,jedna w Szczecinie a druga na Śląsku.
oj i co teraz zrobisz

w Krk jest pieknie i cieplutko ciekawe co tam Lusmarija dzis porabia
a Samcia to jakos teraz miala wracac, no nie

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
aaa to ja juz takie nie raz robilam fajna sprawa - mozna sporo nawymyslac na pewno sobie poradzisz
ja mam z kolei do zrobienia analize finansowa wybranej spolki akcyjnej

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
kiedyś jak miałam w domu kocice to one często miały młode i miałam takie maleństwa co najmniej raz w roku obłędne są
a czemu jej nie wysterylizowaliscie
jak sie okaze, ze ktorys z kitkow jest kocica to zaraz po osiagnieciu stosownego wieku jedziemy do weta na zabieg (z reszta z kocurem tak samo)

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
lakcid? łeee, katowali mnie tym jak byłam mała (jeszcze wtedy był to chyba jedyny sposób). To była najbardziej znienawidzona pora dnia
oj tak zle? niedobry?
ten Lacidofil to luz blues polykam i juz. dobrze, ze ten Lakcid to tylko dwa dni

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-03 o 11:44
Stary 2009-05-03, 11:45   #1965
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
A to robiłam i w liceum i na studiach. Zaraz poszukam czy mam coś na komputerze. Bo w liceum robiłam biznes plan, który nawet na poziomie ogólnopolskim jakieś wyróżnienie zajął.

Jak nie będę tego miała na kompie (bo w sumie liceum, to już dawno było), to Ci chociaż dam wskazówkę, żebyś nie lekceważyła zagrożeń i słabych stron, bo u nas zawsze nauczyciele tępili takie plany, w któych były same mocne strony i szanse bez żadnych minusów, bo zawsze jakieś są i trzeba być tego świadomym, żeby nie polec w prowadzeniu działalności.

Edit: a z dzieciństwa, to najbardziej pamiętam tran w płynie fuj fuj

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-05-03 o 11:47
Stary 2009-05-03, 11:48   #1966
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

Edit: a z dzieciństwa, to najbardziej pamiętam tran w płynie fuj fuj
to ja nie pilam tranu
w wieku przedszkolnym tylko dosc duzo chorowalam i pamietam taki pyszny antybiotyk w plynie - w pieknym rozowym kolorze oj i z namietnoscia wcinalam Vibovity i Visolvity
Stary 2009-05-03, 11:53   #1967
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie będę tego miała na kompie (bo w sumie liceum, to już dawno było), to Ci chociaż dam wskazówkę, żebyś nie lekceważyła zagrożeń i słabych stron, bo u nas zawsze nauczyciele tępili takie plany, w któych były same mocne strony i szanse bez żadnych minusów, bo zawsze jakieś są i trzeba być tego świadomym, żeby nie polec w prowadzeniu działalności.
niby to jest łatwe, ale ja nie umiem tak "wymyślać" jakby któraś z Was coś miała to byłabym bardzo "dzwięczna"

Stary 2009-05-03, 11:59   #1968
Jazzmanka
Zadomowienie

Kasiu, niestety mam w komputerze folder 'biznes plan', ale w nim tylko projekt naszej stołówki (bo taki miałyśy z koleżanką pomysł na biznes). O ile dobrze pamiętam, to gdzieś powinnam mieć to na dyskietce, ale mój lapek nie ma wejścia na dyskietki. Spróbuj jednak coś powymyślać, a jak za wiele nie dasz rady, to wrzuć opis przedsięwzięcia na grupę, to może wspólnymi siłami coś Ci pomożemy
Stary 2009-05-03, 12:17   #1969
kaska87
Zakorzenienie

nie robie tego durnego projektu, nie umiem jestem głupek!

Stary 2009-05-03, 12:25   #1970
chilanes
Zakorzenienie

kaśka ja to robiłam, ale nie pamiętam już ;/
Stary 2009-05-03, 12:42   #1971
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
kaśka ja to robiłam, ale nie pamiętam już ;/
żaden projekt nie był dla mnie taki durny jak ten

trudno będę coś kombinować

Stary 2009-05-03, 13:07   #1972
Jazzmanka
Zadomowienie

Dobra Kasia, jakie masz przedsięwzięcie? Tak w skócie o czym robisz projekt?
Stary 2009-05-03, 13:28   #1973
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra Kasia, jakie masz przedsięwzięcie? Tak w skócie o czym robisz projekt?
analiza strat. salonu fryzjerskiego 5sił portera, otoczenie mikro, makro, misja firmy....niby coś tam robię, ale pewnie źle

a gdzie Samoa jeszcze nie wróciła?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-03 o 13:35
Stary 2009-05-03, 13:53   #1974
Jazzmanka
Zadomowienie

Salon fryzjerski. Spoko.

Jak zawsze najłatwiej zacząć od mocnych stron, np.:
- Jest to jedyny salon fryzjerski w jakiejś tam okolicy
- Świetna załoga. Wszyscy fryzjerzy są też stylistami. Właściel salonu (Ty?) dodatkowo regularnie wysyła ich na szkolenia, a więc zawsze są na czasie.
- Obok salonu duży parking

Słabe strony:
- Metraż za mały na dalszą rozbudowę i zagospodarowanie miejsca na kosmetyczkę czy coś podobnego.
- Droga dojazdowa średniej jakości.

Zagrożenia:
- W pobliżu jest duży niezagospodarowany teren, na którym jest zagrożenie, że powstanie duże centrum handlowe i trzeba będzie się wysilić, żeby tych ludzi przyciągnąć jednak do siebie.

Szanse:
- Po drugiej stronie ulicy są jeszcze lokale do wynajęcia, w których możnaby otworzyć salon kosmetyczny lub sklep z artykułami fryzjerskimi aby przyciągać ludzi do tej okolicy i stworzyć miejsce (okolicę) do którego się idzie w celach upiększenia się.
- W razie powstania centrum handlowego w pobliżu, możliwe że droga zostanie odnowiona i przybędzie ludzi w okolicy

To tyle przyszło mi do głowy w pierwszej kolejności.
Jak coś już robisz, to na pewno jest dobrze.
Na komputerze mam jakieś coś, ale o sklepie spożywczym, chcesz? Co prawda SWOT tam nie ma, ale to było robione na przedmiot zarządzanie strategiczne, więc może coś Ci to pomoże...
Edit: już wiem, to co mam o sklepie to jest do 6 zasad Obłója.

Czas edycji: 2009-05-03 o 14:05
Stary 2009-05-03, 13:59   #1975
kaska87
Zakorzenienie

Jazzmanka może piszmy na GM bo tutaj nie można

ja już w sumie mam mocne słabe strony, mam 5 sił i ogólnie jakoś mi to idzie o dziwo, ciekawe czy dobrze chociaż możesz mi przesłać ten sklep może coś mi sie przyda

wysłałam to co do tej pory zrobiłam na GM

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-03 o 14:05
Stary 2009-05-03, 14:21   #1976
Jazzmanka
Zadomowienie

UPS! Przepraszam

Już wysłałam na grupę ten sklep.

Ale z Ciebie maruda! Tyyyle napisała i marudzi. Ja nieee wiem, nie wiem... ale to jest Twój tron

Czas edycji: 2009-05-03 o 14:23
Stary 2009-05-03, 14:24   #1977
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ale z Ciebie maruda! Tyyyle napisała i marudzi. Ja nieee wiem, nie wiem... ale to jest Twój tron
napisałam, ale czy dobrze

Stary 2009-05-03, 14:28   #1978
Jazzmanka
Zadomowienie

No to masz już niedzielę wolną
Stary 2009-05-03, 14:35   #1979
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No to masz już niedzielę wolną
no jeszcze mi troche zostało ale to jutro dokończę, bo teraz spadam do TZ-a będziemy robili takie rurki w mięsem coś jak lasagne, ale w rurkach Canelloni o taki cuś
http://www.lubella.pl/nasze-produkty...annelloni.html

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-03 o 14:36
Stary 2009-05-03, 14:55   #1980
Samoa
Zakorzenienie

cześćCiocia klocia wróciłaKto mi streści ostatni tydzień???Co tam?

Było fajowo Tylko, że przytyłam 2,5 kg a tż 3Żywilismy się głównie w fast foodach, zagryzaliśmy croissantem, popijalismy winkiem przegryzanym serkiem pleśniowym i teraz mamy za swoje
W ogóle na początku złapałam schize z tą grypą, skośnoocy w maskach chodzili, ale to akurat było śmieszne
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości