|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Życzę ci, aby twoje problemy z pracą jak najszybciej się skończyły! I cieszę się, że jesteś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Fenris, fantastyczne ujęcia. Nie mogę się napatrzeć! Fajnie, że wpadłaś do nas i zagość na dłużej ![]() Śliczne widoki ![]() Czego z całego serca życzę! Cytat:
![]() magnetico cieszę się, że kocianny miewają się już dobrze ![]() ------------- Przede mną kolejny dzień w pracy, więc przed snem odmóżdżam się na Wizażu ![]()
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Niedawno wrocilismy- napisze tylko, ze od tancowania nogi weszedly mi w.....
![]() Lubie imprezy tam, gdzie nie wolno palic- moja skora i ciuchy pachna tak ladnie, ze az szkoda mi sie prysznicowac. Mix Samsara+LouLou jest nie do zdarcia i z kazda godzina pieknieje. Posiedze sobie jeszcze i popachne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
Witam sie niedzielnie
![]() Kattko, fajnie ze impreze Ci sie udala ![]() Mariolu, uwazaj i dbaj o siebie/was w tej pracy ![]() Zostawiam piosenke z najnowszej reklamy adidasa: http://www.youtube.com/watch?v=2c7-wdQTbFM (genialna reklama i genialny kawalek). PS buty dziekuja za komplementa. chyba zostawie te jasniejsze, bo wbrew pozorom wygodniejsze i stabilniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
Mirro- podpisuje sie pod tym, co napisaly Dziewczyny- kociarze lepiej chowaja sie w parach
![]() ![]() Buty wybralabym na koturnie- wygladaja na stabilniejsze i wygodne. I dziekuje w imieniu sukienki ![]() ![]() Magnetico- ufffff, dobrze, ze kocianny juz naprawione ![]() ![]() ![]() Skladaczku- wyjdzie ze mnie oszolomka, ale ja juz kociam te mala Emi ![]() ![]() Mariolu- ![]() ![]() Pora sie zwijac pod prysznic i do wyrka. Milej niedzieli! ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Mirro- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mariolu-dziekuję
![]() Katt-pieknych snów ![]() A mnie się nadal podobają te buty na koturnie ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
Katt
![]() no tak, bo te ciemniejsze maja oprocz koturnu (koturna?) dosc wysoka platforme, ktora z przodu jest zakonczona na okraglo. znaczy nie przylega do podlogi na samym koncu. i przez to mam wrazenie ze sie kolysze i moge fiknac. ale to tylko przez chwile. bo pozniej jak sie je ma kilka minut na nogach to sie czlek przyzwyczaja i juz wygodnie jest ![]() alez Ci zazdroszcze takiego baletu. jak ja juz dawno sie nie wybawilam do rana... ![]() Winterku, no mnie sie tez podobaja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-05-03 o 08:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 | |||
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pogody ducha wszystkim niedzielnie zycze ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-05-03 o 09:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mirro-a obu par nie możesz zostawić?Jak nie to trudny wybór
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() do domu i na Wizaż dziękuję Wszystkim za życzenia dobrej zabawy na nartach ![]() nie przeczytam wszystkiego, ale rzuciły mi się w oczy udane wyprawy Irki i Taiwy w piękne okoliczności przyrody, szkocka impreza Katt i psia przyjaźń Wegi i Emi miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teresko, i Tobie życze pogody ducha ( choć Ty ją zawsze masz ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Tako, witałam Ciebie już na Perfumach ale i tutaj powitam ![]() ![]()
![]() |
#2442 |
|
No czas najwyzszy
![]() Witaj powrotnie ![]() Aniu ![]()
#2443 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Opisałam się jak durna i mi zżarło
![]() ![]() zniechęcona tym pożarciem się tylko przywitam i zamacham ![]()
#2444 |
Czekam na Ragnarok
|
Dzień dobry
![]() Dziękuję bardzo za miłe słowa odnośnie zdjęć i oka ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
Agoo, Teresko
![]() jak wpisać kogoś na listę osób ignorowanych ? mam ogromną potrzebę, żeby to zrobić, ale nie wiem jak |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |
|
Cytat:
W opcjach i ustawieniach jest na koncu lista ignorowanych ,klikasz na to i otwiera sie ramka do ktorej wpisujesz nick osoby, ,ktora chcesz dodac do ignorow, zatwierdzasz i chyba dziala ![]() Tak mi sie wydaje ![]()
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
udało się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam odpoczęta i bardzo objedzona. Za to przypomniałam sobie kilka smaków i będę uzupełniać bloga. Zapomniałam już jakie dobre są gryczane naleśniki z ostrym farszem i pierogi z pieca
![]() Możecie mi polecić ciśnieniowy ekspres do kawy w rozsądnej cenie? Ostatnio marzy mi się pyszna, pachnąca kawa o poranku ![]()
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam Krupsa i na razie chwalę go sobie, tfu tfu - a propos muszę go odkamienić, bo dawno tego nie robiłam. To jest ta najmniej przyjemna część codziennej, pysznej kawy. ps a naleśniki z jakim nadzieniem są? ![]()
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
vesenko -heloł
![]() niestety z ekspresem nie mogę pomóc, bo nie używam ![]() Dostawca internetu ostatnio regularnie odcina mnie od sieci ![]() chyba muszę z nim przeprowadzić rozmowę dyscyplinującą ![]() nadrabiając odwczorajsze zaległości wlazłam w jeden wątek i znowu mnie trafił nagły szlag wysokogórski ... no nic ... dotrzymam słowa sobie i się nie odezwę ....
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tą ceną to zależy, czy jest duża różnica w smaku między kawą z ekspresu, który sam ją mieli, od takiej z ekspresu gdzie się do sitka wsypuje zmieloną? Do tej pory piłam u znajomych tylko z takich, w które wrzuca się ziarenka i same mielą i zawsze była rewelacyjna. Ale nie mam porównania. Twój jaki jest? A naleśniki są pyszne z farszem ruskim, albo ze szpinakiem, fetą,jajkiem i czosnkiem, albo z bolońskim i sosem czosnkowym, albo z kurczakiem, warzywami, bambusem i chińskimi grzybkami w sosie słodko kwaśnym. Albo jeszcze jedna wersja-z łososiem wędzonym, twarożkiem i rzodkiewką ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-05-03 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
czyli Endżi
|
Nie wiem czy kogoś poza mną samą to obchodzi, ale gazeta.pl znowu mnie poleca...
![]()
#2455 |
Zakorzenienie
|
Vasenko, ja miałam ekspres firmy AGD
robił pyszną kawę był tani bo prosty, bez specjalnych funkcji, po 15 latach się zepsuł, a właściwie to my go zepsuliśmy bo niedostatecznie często odkamienialiśmy, w końcu zakamienił się na amen kiedy się zepsuł kupiliśmy Krupsa, wymienialiśmy go chyba ze trzy razy, ciągle coś się w nim psuło, w końcu oddali nam pieniądze ![]() teraz mam Zelmera i odradzam, kupiliśmy go bo jest mały i ładnie wygląda, ma jakieś funkcje, których nigdy nie używamy kawę robi .... ![]() ciągle zbieramy się, żeby kupić nowy Big Mamo, polecam funkcję "ignoruj" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
Macham niedzielnie Wymiatającym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | ||
|
Cytat:
![]() nie uzywam ekspresu wiec sie nie znam ![]() Dawaj przepisy Cytat:
![]()
![]() |
#2459 |
czyli Endżi
|
Ja też polecam
![]() Uprzedzam jednak lojalnie, że okazuje się że istnieją pewne jednostki (najwyraźniej głęboko przeświadczone o swoim geniuszu oraz o tym, że pisane przez nie posty są zapierająco dech w piersiach wspaniałe), które i tak są przekonane, że czytasz ich posty nawet jeśli dasz im co najmniej dwukrotnie na piśmie, że mają ignora ![]() ![]() ![]() Dziękuję Fenris ![]() Nie wiem co mnie cieszy bardziej. Drugie z kolei wyróżnienie od gazety.pl czy to że Annie i Toccata mnie lubią, nazywają Szczurkiem (geneza nicka jest dość ciekawa ![]() ![]() Cieszy tym bardziej, że ostatnio jakoś straciłam głowę dla perfum ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-05-03 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze urlopowiczki wrocily
![]() ![]() ![]() Endżelku- jasne, ze obchodzi i cieszy jednoczesnie ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny nie uwierzycie, ale ja jeszcze nie spalam od wczoraj- chyba tak sie nakrecilam tymi baletami, ze wciaz zasuwam jak kroliczek Duracella/Energizera ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-05-03 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.