|
|
#3361 | ||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Tak myslę. Ale wcale nie wiem, czy mam do końca rację. ![]() Cytat:
W ogóle jestem typem niegłaszczącym (chyba, że dziecko) i chyba powinnam nieco podkręcić sobie opcję mizianiową, bo mój Królewna mi szaleje na tym punkcie. ![]() Cytat:
Paollino, trudno nam się czasem rozmawia z ludźmi. Jesteśmy tu bardzo różne, często, tak jak w przypadku mnie i Ciebie - znajdujemy się na przeciwnych biegunach komunikacyjnej "techniki". Zwracamy uwagę na różne aspekty rzeczywistości, uzywamy różnych słów. A nawet jeśli zdarza nam się używac tych samych - często różnie je rozumiemy. Na forum nie pomaga nam gest, nie łagodzi emocji intonacja, uśmiech. To jednak często jest tak, że jeśli coś nas denerwuje (albo ktoś) to znaczy, że nam zależy. Kiedy tu perorujemy, radzimy, próbujemy otworzyć Ci oczy to nie dlatego, że mamy cos do Ciebie osobiście, lecz dlatego, że chcemy ustrzec Cię od błędów. Niby to tak jest, że najlepiej uczyć się na własnych błędach, ale... często usiłujemy kogoś namówic, żeby uczył się na cudzych. A kiedy ten ktoś nie chce, bo czuje, że musi popełnić własne błędy - wtedy my denerwujemy się, bo wiemy, że bedzie cierpiał, a ten ktoś denerwuje się, bo liczy na to, ze w jego przypadku będzie inaczej. Taki świat. ![]() Dziewczyny, maturzystki. Będę za Was trzymała kciuki. Nie żebym miała jakiekolwiek obawy. Po prostu życzę Wam wszystkim, zebyście przez to przeszły kosztem możliwie niewielkiego stresu. ![]() Cytat:
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dzięki
Dam znać, czy konsultantka czyta mi w myślach ![]() Najwyżej sama sobie punkty przyznam za maturzystów!!!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3364 |
|
Zadomowienie
|
nie dziękować
![]() ja pon, wt, czw i następny tydz pon, wt, śr... także maraton istny... ale szybko będzie koniec
|
#3365 |
|
rude jest piękne:)
|
za maturzystow
|
#3366 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tyle sie kciukow nazbieralo, ze teraz chyba kazda z nas powinna zdac na 100% wszystko Bardzo Wam wszystkim dziekujeMoja mama juz chodzi i przezywa
|
||||
|
|
|
#3367 |
|
Zadomowienie
|
Princesska, moja tak samo...
mówi, że bardziej się stresuje niż swoją własną x lat temu a Ty kiedy piszesz?
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
za maturzystów
|
#3369 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Złamałam sobie tylko serduszko...
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszlam zyczyc wszystkim maturzystkom powodzenia i jak najmniej stresow
|
|
|
|
#3371 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Zadomowienie
|
Maturzystkom--> przynajmniej 90% wyników, pysznych kanapek (podają je jeszcze na maturach??) i wystrzałowej imprezki "po"!
Ach, 19 mieć lat...
|
|
#3373 |
|
Konto usunięte
|
Piroksena - jakie kanapki? Teraz wszędzie wietrzą podstęp i chęć ukrycia ściągi
![]() / Ehh zasłuchuję się w płycie "Ona i On" Sylwii Grzeszczak i Libera... Pomaga na złamane serducha...
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co ten Twój luby, odezwał się w końcu?
|
|
|
#3375 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Konto usunięte
|
Piroksena - to raczej koniec... Olał mnie totalnie.. Nic się już nie zmieni...
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obie czekałyście na oddzew facetów? Bo ja tylko oczekiwanie Paollino zarejestrowałam.Zuziunia, Ty też? Paollino - może jeszcze nie wszystko stracone?
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-05-03 o 21:25 |
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
To dołączyłam właśnie do tego smutnego grona. Mój też dziś milczy, mimo że byliśmy umówieni jakieś 5 godzin temu. Oczywiście nie napisałam ani nie zadzwoniłam, wypadałoby żeby poinformował mnie o zmianie planów, tymbardziej że wie że nie znoszę takich zagrywek.
Ostro rozważam czy odezwać się jutro czy nie, i coraz mocniej wychodzi mi na nie. Maturzystki, trzymam jutro mocno za Was
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-05-03 o 21:25 |
|
|
|
#3379 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3381 |
|
Konto usunięte
|
Mariusz 21:26:22
hej . Paulina przemyslalem wszysko i wiem ze nie chce niczego zaczynac z nikim innym... niewazne czy to ty czy jakas inna...nie chce...!! przepraszam. zapomnijmy o wszytskim...3maj siemariusz ZANOTOWAĆ - trzymać się z daleka od facetów... ![]() Bo potrafią zniszczyć psychikę... Szkoda tylko że od rana wesołe opisy na GG. Sranie w banie, nie ze nie chce nic zaczynać, na pewno jego była z łaski skinęła palcem, a ta ciota już poleciała i cały w skowronkach. ![]()
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-03 o 21:38 |
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również przyszłam pożyczyć powodzenia na maturze Kochanym Wizażankom
|
|
|
|
#3383 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja bym zadzwoniła zapytać, czy wszystko u niego dobrze. Jak do człowieka - o każdego bym się martwiła w takiej sytuacji. jeśli miał jakiś wypadek - wspierałabym. Jeśli wszystko dobrze - niech mu dalej będzie dobrze, ale beze mnie. ![]() Cytat:
A co do treści jego wiadomości - masz jasność. Powód, dla którego nie chce z Tobą być nie ma znaczenia. Może rzeczywiście nie chce się wiązać, a wesołe opisy ma, bo chce sobie poszaleć na luzie zamiast pakować się w związek, do którego nie ma przekonania. A nawet jeśli po prostu wybrał inną, to przecież bardzo uprzejmie z Jego strony, że napisał Ci to, co napisał, a prawdę, nie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiosna przyszła, głowa do góry!
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam z Wrocławia
Maturzystkom życzę powodzenia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3386 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i tak pewnie rozejdą się zanim dopcham się do stołu ![]() Podpis z Beksińskiego? Powiem Ci, że doprowadza mnie do łez ten ostatni felieton z TR, za każdym razem, gdy go czytam. Zresztą pewnie nie tylko mnie "Spójrzmy więc wstecz i wspomnijmy to, dla czego warto było żyć. Kruk Edgara Allana Poe. Zamek Karmazynowego Króla. 17 minuta Ech Pink Floyd. Adagio Albinioniego. Atom Heart Mother. Drugi koncert Marillion w Gdańsku, gdy Fish śpiewał Lawendy "tylko" dla mnie i Anki." ... Taaak, często wracam do tego tekstu...
|
|
|
|
|
#3387 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja chyba naiwna jestem, ale po cholere, po co to wszystko robił...po co....czy ja nie posiadam uczuc..mam ochote mu wykrzyczeć co czuje... Nie pisz o Wrocławiu bo mi przypomina piękne chwile i ryczeć mi się chce
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3388 | |
|
Konto usunięte
|
Czemu ja zawsze poznaję TYCH SAMYCH????
Cytat:
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Maturzyści - przyszedł na Was dzień próby ....
życzę Wam natchnienia , połamania piór , i komisji, co gapi sie w sufit ![]() będzie dobrze ![]()
|
#3390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

- ale wiem już, co będę jadła.
z żytnim chlebkiem w wersji eco 

Obie czekałyście na oddzew facetów? Bo ja tylko oczekiwanie Paollino zarejestrowałam.