![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]() ![]() Etko no właśnie czemu nie możesz mieć po prostu urlopu ![]() Głupie to.
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
bo przedszkole jest placówką nieferyjną, więc ustawowo nie ma wolnych ferii, okresów międzyświątecznych i wakacji. a urlopu mam 24 dni( bo umowa do końca sierpnia, na stałą umowę 35 dni)..na 2 miesiące wakacji
![]() i sama sama tam nie będę..bo będą też inne dziewczyny w takiej sytuacji jak ja ![]()
#4413 |
Zakorzenienie
|
Etko to po prostu niewiarygodne co piszesz
![]() Dziś w moim rodzinnym mieście kupiliśmy garnitur TŻ. Typ slim-podkreśla jego bary i wąską talię. Po prostu garnitur szyty na niego- nie potrzeba żadnych poprawek. Garnitur bardzo ciemny ale czekoladowy, koszula ecru. Krawat coś w kolorze cappucino we wzorki. TŻ wygląda zabójczo ![]() Poza tym dostaliśmy od teściowej złoto i dziś zanieśliścmy do jubilera. Starczyło na nasze 2 obrączki. Czuję, że ślub coraz bliżej ![]() ![]()
#4414 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny,
dzięki za kciuki, chociaż w końcu niczego nie załatwiłam, bo ze stresu chyba zapomniałam wziąć skierowań, wyników i w ogóle większości dokumentów, choć z reguły jestem dobrze zorganizowana. Pojechałam więc rano, dostałam zwolnienie do środy, w poniedziałek jadę raz jeszcze i mam nadzieję, że ostatni już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | ||
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj nawet nic nie pisałam bo okropnie się czuje ![]() wczoraj pracowałam od 6 do 18 ![]() ![]() dzis tez pracowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dalej nie wiem gdzie pojechac w podróz polsubną ![]() myslałam: Tunezja- podobno jest tam syf i w tym czasie wypada jeszcze Ramadan Majorka- słyszałam, ze rok temu we wrzesniu było zimno i padało a znajoma z pracy powiedziała mi,z e tam nuda i nie ma co robic Madera- hm... nic o niej nie słyszałam. nie wiem czy warto nawet tam jechac. i te rekiny ![]() nic innego narazie nie wpadło mi do głowy ![]() a chciałabym jakies rozmatyczne miejsce ale tez takie, w ktorym jest co ziwedzac, co robic a nie tylko sie byczyc na plazy. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-05-02 o 18:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj byłam z TŻ-em u jego siostry i na koncercie i było świetnie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- A, i nauczyłam się jeździć na motocyklu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z działki. Zwierzaczki zostały w dmu, teściowa przychodziła karmić.
Było super,uwielbiam mojego Tżta. Wróciliśmy opaleni, nieco zmęczeni ale szczęśliwi ![]() Zaraz idę spać. A odnośnie przedszkola to to prawda. Moja mama też tam pracuje i również ma dyżury w wakacje. Siedzi gdzieś tak do 13, odbiera telefony jeśli dzwonią i sprząta lub opala się/czyta na ogrodzie. To dziwne, takie uwiązanie, nigdzie wyjechać nie można...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
Cześć... no i już po weekendzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Dobrze że już po weekendzie ![]() ![]()
#4420 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: Haniu wiem o czym mówisz na 3 dni weekendu, 2 razy robiliśmy grilla... ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-05-04 o 08:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
Madziu to może jakaś wyspa Grecka..Rodos albo Kreta. Wystarczy wypożyczyć autko i w tydzien zwiedzice sami całą wyspę. Z Krety można popłynac na Santorini..a tu widoki zapierające dech w piersiach gwarantowane. Albo kontynent w Grecji - Na Riwierze czy Chalkidiki...stad możecie zobaczyć Saloniki i Meteory. A najlepiej to wybrać półwysep Peloponez...stąd blisko do Aten i do Olimpii.
W Hiszpanii z Costa Brava możecie zwiedzić Barcelonę...a sam kurort bardzo imprezowy. Jak chcecie wczasy 2 tygodniowe pojedzcie na rejs wzdłóż Nilu...duzo par w podróż poslubną to wybiera. Jak chcesz zwidzić możesz też wybrac wczasy 7+7..czyli tydzien objazdu tydzień wypoczynku. A tu już masz ful obcji do wyboru. Zwiedzanie Włoch, Hiszpanii, Grecji, Turcji, Sardynii, Korsyki, Sycylji, Chorwacji itp itd. Co do wrzesnia..w tym roku wszędzie bylo fatalnie we wrześniu. Nawet w Turcji bylo zimno i lało. Taki front był. U nas w Polsce była zimnica i w całej Europie również. Także tego jak bylo w zeszlym roku na Majorce nie brałabym pod uwagę. ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-05-04 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Mango my mieliśmy 2 grille i jedno ognisko w plenerze
![]() Spotkaliśmy sie w ciągu tych dni ze wszystkimi normalnie. Ze znajomymi, z rodziną dalszą i bliższą. No robiliśmy wszystko co sie da robić w dni wolne od pracy. W czwartek imprezowanie w mieście powrót do domu o 4 rano. W piątek od godz. 13 grill...który przeciągnął sie do godz.24. W sobotę praca, od razu po pracy grill do godz. 21, po grillu spotkanie ze znajomymi u nas w domu. W niedzielę obiad u rodzicow, póżniej ognisko w plenerze ze znajomymi...wieczorem pizza i wino z mężem w domu (w koncu sami!!) ...oglądaliśmy filmy do 1 w nocy..dziś ledwo wstalam do pracy..i czuję się grubsza o 10 kg ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Mamy chyba za duzo znajomych i zbyt dużą rodzinę ![]()
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja też padnięta jestem, wczoraj wróciliśmy z komunii w Bielsku o 2 nad ranem,a o 6 wstałam i do pracy ![]() Piątkowy grill był masakryczny, wypiliśmy masę % i tyle samo kalorii, super było ale mam dosyć imprez na jakiś czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że u mnie "na jakiś czas" oznacza "do piątku" ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moge imprezować, grillować itp...i nigdy nie mam dość...za to, jak mam wstać do pracy, to aż mi się chce płakać ![]() Cytat:
Na szczęście sobotę udało nam się spędzić tylko we dwoje. Super...zrobiliśmy grilla na balkonie, oglądaliśmy Nianię i się przytulaliśmy - uwielbiam takie dni ![]() Możliwe, że było to też spowodowane moją chwilową 'niedyspozycją' ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Rozeznanie
|
Haniu mam pytanie odnośnie kurczaka w krakersach... Już kiedyś robiłam i wyszedł bardzo dobry, a czy wystarczy marynować go 2-3 godzinki, aby było oki? Szykują mi się dzisiaj niespodziewanie goście i chcę coś na szybko zrobić, a po świątecznie nie mam weny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
Haniu, a gdzie oprócz Egiptu są rafy? Znaczy tak na moje możliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja dzisiaj na diecie oczywiście ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
hmmm.....wiesz takich jak w Egipcie to nigdzie w w zasięgu 5 godzinnego lotu samolotem nie ma.
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() dziś moja siostra pisze maturę z polskiego ....
#4435 |
Zakorzenienie
|
..i stresujesz się pewnie mocniej niż ona
#4436 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
cześć
Polecieć znowu do Egiptu ![]() wiesz jakieś mini rafy są gdzieś u wybrzeży Chorwacji.. to wiem od mojego kolegi który namiętnie nurkuje.
#4439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
Nie ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.