|
|
#2041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
Cytat:
|
|
#2042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Radio pal licho ale później szyby do autka nie mogli znaleźć, bo autko było stare. (nie jechali tym lepszym zeby nie ukradli:P). I później po całej polsce szyby do auta szukali i bodajże dopiero w katowicech znależli. Ale na złodzieja nie ma rady. 2 lata temu chcieli ukraść nam samochód sprzed domu o 10 rano Ale mama szła do sklepu i ich wystraszyła. Ale już mieli odjeżdżać więc niewiele brakowało.A co do zdjęć w pracy jestem i nie mam możliwości zgrać(jeśli w ogóle się zdecyduje wstawić Jeju jakie dziś w pracy nudy nic sie nie dzieje Dziwne:rolle yes:
|
|
#2043 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A nawet nie to, bo na tym jestem sama, mam jeszcze jedno, na którym jest mój brat i jest przesmieszne, ale nie chcę brata umieszczać bez jego wiedzy![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno się nie wyrobimy przed podróża poślubną, bo został tylko rok, w suie to jupi Chciałabym pływac tam łódką![]() NIe wiem co nam wyjdzie z tej Am.Pd. bo ja się boję świńsjiej grypy, bo to niedaleko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wstawiać fotki!!Już |
|||||||
|
|
|
#2044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz będzie miał dwóch małych szeregowych w swojej armii![]() u mnie mój kotek cały czas sam więc coś czuję ,że nie było by takiej miłości do nowego lokatora ![]() Cytat:
serio fota obłędna |
||
|
|
|
#2045 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi o kasę tylko o "duchowe względy"![]() Cytat:
chamstwo teraz wszędzie jest więc jak my wychodzimy z samochodu naszego z tżtem to jak czubek 3 razy sprawdzam czy zamknięte, sama wyciągam panel i chowam do torebki, wszystko chowam do bagażnika i w ogóle aż tz się śmieje że on nawet tak się nie spina... czasem jak mam zostawić samochod w niepewnym miejscu to wolę iść na piechotę- nie mogłabym stracić naszego tzn tżtowego accordeonika- za bardzo go kocham![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie mam nastroju się uczyc... w nosie to mam co będzie.. najwyżej poprawię w innym terminie... a teraz się napaliłam na talerzyki i dziś wyciągnę siostrę i chyba je kupie
|
|
#2046 |
|
Rozeznanie
|
Witam jestem tutaj nowa ale biorę ślub 10 kwietnia 2010 więc tutaj pasuję
|
|
|
|
#2047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oooo z naszego grona to chyba pierwsza będziesz ślubować![]() Napisz nam coś o sobie, co macie załatwione, jak długo jesteście razem itp.
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż z drugiej strony to już nie spieszy mi się tak okropnie do wesela- teraz delektuję się tym czasem- już niedługo ruszą przygotowania i w ogóle super jest póki co![]() a już kiedyś wam mówiłam że moja mama chce z bieżących pieniążków jak najwięcej pokupować żeby nie musieć ruszac oszczędności i zrobiła sobie plan wydatków mniej więcej i co może to już w tym roku chce kupić iostatnio była w sklepie i kupiła przepiękny materiał na sukienkę na poprawiny dla mojej siostry=starszej na moim weselu- no po prostu jest przeeeepiękny dodam że siostra ma już tez kupiony materiał na sukienkę na pierwszy dzien taki turkusowy i sztywniejszy na suknie do ziemi więc w zasadzie starszą już mam prawie gotową- przynajmniej teoretycznie hehehe bo trzeba te suknie uszyc, dokupic buty i dodatki ale to już kosmetyczne sprawy szkoda że ze mną tak lekko nie będzie bo na bank będę wybrzydzac i się złoscic przez tą suknię ślubną...
|
|
#2049 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nio to rzeczywiscie troszke przewrazliwiona jestes ![]() Cytat:
![]() przeciez to nie musza byc zdjecia jak z portfolio modelek ![]() Cytat:
fiordy, kolo podbiegunowe i te sprawy moim zdaniem Norwegia jest piekna (z tego co widze na zdjeciach )a miasta mi do szczescia w ogole nie potrzebne
|
||||
|
|
|
#2050 |
|
Rozeznanie
|
hmmmm więc tak od początku poznaliśmy się 14 lutego 2004 roku (razem już 5 lat)
![]() . Z załatwionych spraw to mamy salę. Zarezerwowaliśmy Impuls w Świdniku (oboje tutaj mieszkamy) . Mamy już zarezerwowany kościół na godzinę 16.00 mamy też zespół Salsa Band z Lublina i na razie nasze przygotowania stanęły.... powoli zaczynamy szukać zaproszeń i jakiegoś fajnego kamerzysty nie lubię zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę.... zaczynamy też przeglądać sukienki ale jest ich tyle w necie ze powoli zaczynam się gubić...No i kupiłam już bieliznę w którą jak na razie planuję założyć ale nie wiem czy przez cały rok się powstrzymam . |
|
|
|
#2051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taki nawyk a teraz nie wiem o czym my myśleliśmy no ale stało się niestety i nie ma co płakać teraz..narazie nie mogę bo po pierwsze jestem w pracy, po drugie nawet nie mam zdjęc bo są u TZ a po trzecie moze mamy z 10 zdjęć w sumie i to nie nas tylko zabytków, ale jak coś bede miała to ze dwa Wam wstawie, żebyście sobie moją buźkę przypomniały
|
|
#2052 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Kasia się na to wesele strasznie uparła nie wiem czemu... ślub jest najważniejszy a nie wesele ![]() na szczęście mój tż bez samochodu to jak bez nogi i na piechotę nie chodzimy więc spokojnie hehehe ![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem, mnie ten kraj nie rajcuje w ogóle bo jestem zmarźluch... jak w pracy spędzamy cały dzien na dworze w kurtkach zimowych, polarach i płaszczach przeciewdeszczowych to nie wyobrażam sobie jeszcze zimniejszych wakacji pod biegunem![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
witam nową PM 2010
Dziewczyny o co pytać w kosciele? Tzn chodzi mi o to, że chcę sie dowiedzieć czy wystarczy tylko bukiet pod głównym ołtarzem, czy mają dywan i jaki, jak wyglądają krzesła i klęczniki, czy mają pokrowce na nie, czy księdzu nie będzie przeszkadzać dekoracja ławek, czy możemy to zrobić w piątek wieczorem lub rano w sobotę. Co jeszcze? wiem kupa czasu jeszcze, ale jak już pojadę do tamtego kościoła rezerwować godzinę, to wolałabym od razu załatwić i takie sprawy i nie jeździć 15 razy Aaa jeszcze o organistę i sprzątanie musze zapytać! To co? którą to godzinę ustalałyśmy? 17 czy 16?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-05-04 o 12:56 |
|
|
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe spokojnie wkleje
Chilanes tak tak weż i TY 17 koniecznie
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-05-04 o 12:56 |
|
|
|
#2055 |
|
Rozeznanie
|
z tego co wiem i wszyscy mojej psiapsiule mówili żeby na szukanie sukni zakładała stanik taki w którym będzie szła do ślubu tylko wtedy da się sukienkę idealnie dopasować i nic nie będzie się obsuwać
![]() ![]() teraz ja stosuję się do tych mądrości chociaż ciężko będzie się powstrzymać bo komplet który kupiłam jest piękny
|
|
|
|
#2056 |
|
Wtajemniczenie
|
Wieczorkiem wstawię fotki
Jak będe umiała, bo jestem komputerowym głąbem Teraz w pracy jestem a po południu ide spać, jak zawsze w poniedziałek W tym roku mamy mało zdjęć i głównie jest na nich tż![]() Chilanes zarezerwuj 16 Zawsze godzina zabawy dłużej I wczesniej zostaniesz żoną
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-05-04 o 12:59 |
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2058 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucę jeszcze jedno mnie i brata to zobaczycie jacy jestesmy "podobni" Ale wrzuce teraz i później usunę![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W sumie lepiej miec juz material niz sukienkę![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
My sobie będziemy teraz czatowac na jakiś lot za 50 zł do Sztokholmu W sumie miasto, ale da się wyhaczyc tani lot to czemu nie zobaczyć co tam mają![]() Cytat:
I 16 i 17 są ok. Ja mam 16. Cytat:
![]() Ja to bym najchętniej poszła bez rusztowania ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- wrzuciłam jeszcze na koniec fotke z bratem - będzie u nas świadkiem A jeszcze co do mojego usmiechania sie na zdjęciach - mam aparat i z daleka to wyglada na zdjęciach jak popsute zęby |
|||||||||
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poważnie to nie wiem jaka godzinka ci się marzy- ja i Lusmarija mamy 17. a co do spraw w Kościele to szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak tam jest z tym sprzątaniem i dekorowaniem ale jak na moje oko panna młoda raczej się tym nie zajmuje i po ślubie nie ściąga po sobie dywanu... może da się zapłacić kościelnemu albo coś niech zrobi porządek... jak podpytasz to napisz co się dowiedzialas bo ja to nie pytałam o nic hehehe po prostu zapisałam się na godzinę i podpytałam o nauki i papierkowe sprawy... ale o dekoracji i sprzataniu nie gadałam...
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macie takie same usmiechy i policzki ![]() tez o nic takiego nie pytalam )
|
|
|
|
|
#2061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W kościele raczej się nie bałagani, zresztą w każda sobotę jest sprzatany. Ja mam slub na 14 I dla mnie to najlepsza godzina Ale w miastach się później robi weselicha z tego co zauważyłam: Ale im wcześniej tym lepiej, bo wczesniej będę żonką i dłużej będę balować
|
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam imieniny
i jest mi smutno... ja wiem że faceci nie umieją czytać w myślach ale myślałam, że mi chociaż życzenia złoży wychodząc z domu a nie dopiero o 13...
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny spadam zaraz na kolokwium... buuuu.....nie jest dobrze...---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i po drugie też nie wyobrażam sobie wstawania o 7 rano w dzień własnego ślubu.. a tak spokojnie jak mam ślub o 17 to mogę wstac o 9 a nawet o 10
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm cos sie pogoda psuje bylo blekitne niebo, a teraz patrze i jakies ciemno chmurzyska.co do skladania zyczen. dla mnie w sumie sie liczy zeby w ogole byly, bez wzgledu na godzine ![]() Wilczyco wszystkiego najlepszego
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-04 o 13:39 |
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam teraz otyłe pućki zamiast policzkówja właśnie licze na to, że mojego kościoła nikt nie tknie, bo jest piękny sam w sobie i dziękuję bardzo za jakieś dekoracje koło spływajacego złotem ołtarza. Dekoracje tylko w nowoczesnych kościołach. |
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli TZ tato wróci z trasy to może w środę będzie spotkanie
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miał wtedy max zapieprz w pracy, więc biedacka rozumiem Poza tym jak on mi nie złozy życzeńw ciągu kilku godzin w dniiu kiedy trzeba to mu mówię, że mam imieniny. Wtedy też mu powiedziałam.Muszę zaraz się zbierac do lekarza a mi się strasznie nie chce................ |
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nowoczesny Kościół i żadnego przepychu tam nie ma i w sumie jaka dekoracja kościoła może byc.. albo biała albo... biała
uwielbiam biały jakiś chodnik po środku zielony u mnie sie robiło widziałam, jakieś przy ławkach skromne ozdóbki i przy ołtarzu kwiatki, a krzeseł nie trzeba dekorowac nawet bo są strojne jak trony hehehe mi to zwisa szczerze mówiąc jeśli chodzi o szczegóły dekoracji- kwiatki mogą sobie stać gdzie chcą, kolorystyka z góry zawsze jest znana, luzik
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
jest kierowcą? Jeśli na międzynarodowych trasach to ma diety w euro 50 eurosów dziennie to niech nie fika
Z 20 dziennie by odkładał i macie wesele. Tata mojego tż jest kierowcą właśnie i z tych diet kupe kasy wyciąga.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

źle ze mną dzisiaj cała się trzęsę od środka

Radio pal licho ale później szyby do autka nie mogli znaleźć, bo autko było stare. (nie jechali tym lepszym zeby nie ukradli:P). I później po całej polsce szyby do auta szukali i bodajże dopiero w katowicech znależli. Ale na złodzieja nie ma rady. 2 lata temu chcieli ukraść nam samochód sprzed domu o 10 rano
i wieża nocą mmm cudnie!

Wstawiać fotki!!Już