| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-05-04, 14:21 | #3541 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.

ja juz wrocilam z zajec. strasznie spac mi sie chce, dobrze ze nie zasnelam pod lawka    | 
|     | 
|  2009-05-04, 14:34 | #3542 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dziewczyny mam mega doła    W sobotę mam urodziny i chciałam sobie kupic fajne ciuszki by ślicznie wyglądac a wyjdzie na to, że nic nowego miec nie będę i będę wyglądac tak jak zawsze       | 
|     | 
|  2009-05-04, 14:40 | #3543 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: JapkoLandia 
				 | 

Cytat: 
  ja pisałam rozszerzenie, i zawaliłam czytanie ze zrozumieniem, nie powtórzyłam żadnych środków językowych czy stylistycznych  idę powtarzac na angielski jutro (wczas się za to chwytam ale wiem po znajomych że nie ja jedna  ) mam nadzieję że was nadrobię w końcu  i witam nowe WP   | |
|     | 
|  2009-05-04, 14:40 | #3544 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-05-04, 14:44 | #3545 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  cudne wlosy w avatarku   
				__________________      Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-05-04 o 14:45 | |
|     | 
|  2009-05-04, 14:50 | #3546 | ||
				 | 

Cytat: 
  był tern i pieśń Kochanowskiego jeśli się nie mylę, a drugi temat wypracowania to Kamień na kamieniu Wiesława Myśliwskiego - pierwszy raz na oczy widziałam. I trzeba było przedstawić kreację narratora i napisać metaforą czego jest droga opisana we fragmencie  Co do I części to było trudniej.... Mi poszło kiepsko, nie wiem czy połowe bede miec dobrze  cóż, nie trafiłam z pytaniami i tyle. ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2009-05-04, 14:51 | #3547 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Cytat: 
  Moze masz jakas tunike do ktorej zakladasz zawsze spodnie i tym razem wloz leginsy,zrob inna fryzure,np.loki albo fajnie upnij, pokombinuj z dodatkami  na pewno wyczarujesz cos oryginalnego  mysle ,ze nasz ekspert mess-stylistka napisze jakies fajne rozwiazanie  takze glowa do gory! 
|  2009-05-04, 14:54 | #3548 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

ja także pisałam dziś maturke  czytanie o hipnozie niby łatwe, tematy tak samo, ale coś mi tu nie pasi, jak byly "takie proste" zadania, to klucz bedzie trudny;p no ale obym zdała;D pisałam o Tadku;p of course;p ale jak zobaczyłam Chłopi i Pan Tadeusz-to już sobie mówię-"po mnie..." najbardziej nie chciałam tego mieć, bo jestem zielona z tych lektur!!;p dziewczynki, lece na zakupy! buziaki   | 
|     | 
|  2009-05-04, 14:59 | #3549 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Dziewczyny zdacie wszystkie i oby jak najlepiej     | 
|     | 
|  2009-05-04, 15:06 | #3550 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-05-04, 15:10 | #3551 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Śląsk  :) 
				 | 

neheszta do starych ciuchówidzie dodać fajne dodatki i masz nowy look   zreszta jak zzwsze może znaczyć jak zawsze ładnie  jakąś impreze urodzinowa robisz ? 
				__________________ ''Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę!'' SZCZĘŚLIWA  | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-05-04, 15:10 | #3552 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

o Boże, to ja chciałam zdawać w tym roku mature!   na rozszerzeniu Kochanowski? wow, przecież to omawiany na lekcjach normalnie autor. ja miałam 2 nieznane teksty, oba były trudne trzeba przyznać. Zresztą jak ktoś sie orientuje,to w zesżłym roku w tv mówili o rozszerzonym polskim- dali je 2 profesorom z polonistyki do napisania na probe- 1 z nich oblał, 2 zdał minimalnie.. RedApple i w rozszerzeniu, zawsze częśc testowa jest trudna, musi byc skoro to rozszerzenie  NA PEWNO WSZYSTKIE ZDACIE!  własnie wiełam długa kąpiel, wydepilowałam sie, nabalsamowałam, umywał włoski, wtarłam seboradin i zostawiam je same do wyschniecia  chociaz tego nie lubie, ale skoro i tak siedze w domu,to co mi tam.   | 
|     | 
|  2009-05-04, 15:22 | #3553 | 
				 | 

Ja juz tak dawno pisalam mature ze nie pamietam co na niej bylo    | 
|     | 
|  2009-05-04, 15:27 | #3554 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Miłego dnia   ja zmykam się zbierać na spacerek z tż-cikiem  Jak zawsze zajrzę wieczorkiem   | 
|     | 
|  2009-05-04, 15:29 | #3555 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Tychy 
				 | 

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1241443343 DK uwielbiam je   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-04, 15:29 | #3556 | 
				 | 

Renatka89 wiem, że trudniejsze, ale na próbna poszłam sobie od tak, a miałam 9/10 pkt z zamknietych, i chyba się nastawiłam że bedzie to łatwe   czekam na odpowiedzi i ide sie ang uczyc... | 
|     | 
|  2009-05-04, 15:35 | #3557 | |
| Rozeznanie | 

A ja dopiero niedawno wstałam   TZn mama mnie obudziłamnie z informacją że zapiekanka z ziemniaków i ciasto zrobiła  Ona chce mnie "zgrubść"  Niestety pogoda u mnie fatalna... Pada i zimno. A jeszcze mnie po 8 obudził sąsiad że mu akumulator padł i musiałam w tym deszczu jechać moim autem tam gdzie on ma swojei takimi klemami akumulatory spinaliśmy żeby mógł odpalić. Ale wróciłamdo łóżeczka i poszłam dalej spać  Cytat: 
  https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1241438186 ta to taka trochę potężnawa jest ale jak widać i w większym rozmiarze można wyglądać ładnie  A mi trochę smutno, że matura, to wszystko już za mną... Wczoraj tak sobie wspominałam z koleżanką z klasy na GG (która właśnie urodziła dziecko) jak to było, jakie nerwy ile płaczu, że nie zdamy itd... A tu tak wszystko szybko minęło, już rok po, ja już 10 miesięcy siedzę w UK a ona od prawie miesiąca ma już dzidzie  Jaaaaka ja smutna jestem że to co minęło już nie wróci   
				__________________ Marzenia się spełniają!!! | |
|     | 
|  2009-05-04, 15:35 | #3558 | 
				 | 

Red, na pewno bedzie dobrze  ale sie nudze   | 
|     | 
|  2009-05-04, 15:46 | #3559 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Zielona Wyspa 
				 | 

Laseczki wstawiam wam moj dzisiejszy makijaż Więcej fotek tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332592 Ps. jeśli nie chcecie żebym wstawiała tu swoje makijaże to napiszcie a ja sie dostosuje! 
				__________________ Mój Instagram Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-05-04, 15:46 | #3560 | 
| Rozeznanie | 

No dziś taki jakiś mulasty dzień. A ja szukam zdjęć jakiś zimnych brązów ciemnych żeby mamie pokazać bo jeśli pasemka się nie udadzą to już nie kombinuje tylko ładnym ciemnym zimnym brązem tylko nie wiem jaka farba   Bo ludzie żyć mi nie dają z tym "w czerni Ci było lepiej, w czerni Ci było lepiej" ile można tego słuchać  To jeszcze nie koniec odpowiadam muszą mi tylko włosy odpocząć i będą pasemka blond na to ale oni i tak swoje. Kasiu fajniutki makijaż!! Dlaczego byśmy miały nie chcieć Twoich makijaży! Wiesz co klapsa powinnaś dostać za takie myślenie. Pewnie że chcemy!! One są tu równie potrzebne jak zdjecia fajnych lasek :P Co prawda ja się boje koloru i bym sie nie odważyła na taki ale kto wie,nawet jeśli nie dla tych co się tu udzielają tylko tym, co późneij będą czytać się przydadzą jako inspiracja  Ja np teraz dopeiro czytam 2 część wątku barbie i bluzkę sobie teraz kupiłam ze strony tam podanej :P 
				__________________ Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-04 o 15:49 | 
|     | 
|  2009-05-04, 15:50 | #3561 | 
				 | 

Kasiu, wstawiaj swoje makijaże koniecznie! Ślicznie malujesz  i Twoje kolorowe makijaże kuszą mnie bardzo,bym kupiła tą paletkę którą Ty masz, no i żebym odważyła się użyć odważniejsze kolorki  Martysia, ja zawsze bede obstawiac za ciemnymi włoskami  Ale jak juz zaczęłas to dokoncz, zobaczymy jak Ci bedzie w tych pasemkach   | 
|     | 
|  2009-05-04, 15:53 | #3562 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Śląsk  :) 
				 | 

Kasiu super makijaż   wstawiaj wstawiaj mnie to inspiruje do ćwiczeń makijażowych   
				__________________ ''Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę!'' SZCZĘŚLIWA  | 
|     | 
|  2009-05-04, 15:54 | #3563 | |
				 | 

Cytat: 
   Oczywiscie ,ze chcemy!!Juz raz Ci pisalam,ze Twoje makijaze sa cudowne(DZISIEJSZY TAKZE) i ,ze pokazujac nam je wprowadzasz w watek piekne urozmaicenie!!!Tym bardziej,ze opowiadasz czego uzywasz,jak wykonujesz kiedy ktos pyta, wiele osob moze sie naprawde wiele od Ciebie nauczyc!!i chwala Ci za to  Martysiu jakie skladniki ma ta zapiekanka oprocz ziemniakow?Tak sobie pomyslam ,ze chyba sobie taka dzis zrobie<mniam>   
|  2009-05-04, 15:58 | #3564 | 
				 | 

Kasia mnie skusiła na tą paletke, bardzo chce tez miec takie cuda na oczach, na puder Loreala, na panstika,... oj kusicielka! Czekam tylko na wypłate  nie róbcie smaka dziewczyny!   | 
|     | 
|  2009-05-04, 15:59 | #3565 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Czyli mięsko mielone, ziemniaczki, sos do spagetti i ser  I powiem, że nawet dobre wyszło  Ale pewnie będziemy szukać dalej z innymi sosami. I ta zapiekanka co dziś mama skonstruowała bardzo sycąca jest  Renatka jak masz smaka to wpadaj do mnie  Moja mama uwielbia pichcić dla gości   
				__________________ Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-04 o 16:01 | |
|     | 
|  2009-05-04, 16:01 | #3566 | 
				 | 

tylkokasia dawaj makijaże tutaj, są świetną inspiracją    | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:02 | #3567 | 
				 | 

Ja robię czasem taką zapiekanke: Na blasze wykładam pokrojone w plasterki ziemniaki, na to porojone w też ala takie plastry piersi kurczaka, na to wrzucam warzywa które aktualnie mam i które lubie  taki misz masz, a na to duuuuuzo tatrego sera żółtego. i do piekarnika. Mniam! martysia, jakbyś była bliżej to bym chetnie wpadła!:P Do wszystkich bym się chetnie zaprosiła haha  mama mojego TŻta gotuje najlepiej na świecie! ma taki zmysł, z niczego potrafi zrobić coś, uwielbiam jej kuchnie. Niestety, mój TZ porównuje sobie mame i mnie, wypadam blado   Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-04 o 16:05 | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:05 | #3568 | ||
				 | 

Cytat: 
  uwielbiam wszelkiego rodzaju zapiekanki  mniam mniam Ide zaraz cos wykombinowac  ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------  Cytat: 
  wykonczycie mnie   
|  2009-05-04, 16:09 | #3569 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Kopenhaga 
				 | 

Kasia makijaż przepiękny. naprawdę  może mi też kiedyś taki wyjdzie  i nawet nie myśl żeby nie wstawiać tutaj makijaży swoich  Martysia mi się w tym brąziku podobasz najbardziej. nie robiłabym juz pasemek, chociaż co ja gadam wczoraj dopiero co robiłam  . ale i tak za jasne dla mnie były. kiedyś zawsze miałam pasemka jaśniutki blond plus brąz i mi sie to podobało a teraz jakos dziwnie sie czuje w takim dużym kontraście kolorów  ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- też mi smaka narobiłyście  a ja dziś pewnie warzywa na patelnię   
				__________________ _________________________  ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie  było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:14 | #3570 | 
				 | 

Ale mam smaka na taka zapiekanke teraz mniam  ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- a ja mam ochote na jakąś sałatke, chyba w jablizszych dniach zrobie moją ulubiona  aha, dziewczyny, nada szukam jakiegos dobrego kremu nawilzajacego, czytam to kwc i czytam.. i nic nie wybrałam.   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.