|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
Ze strony perspektyw:
Oficjalny klucz odpowiedzi do egzaminu maturalnego z polskiego nie będzie udostępniony w najbliższych dniach Centralna Komisja Egzaminacyjna odmawia nam wglądu do niego, a wszelkie odpowiedzi, które pojawiają się na wielu portalach internetowych są nieoficjalne i mogą nie być zgodne z oficjalnym kluczem i zawierać błędy!Świetnie, czyli klucza do ang też pewnie jutro nie obejrzymy |
|
|
|
#4142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I am writing to ask/inquiry for some information about/concerning... I am writing in response/ with regard to your advertisement I would also like to know/ask if/where etc... I would greatly appreciate if you could send me some further information Thank you in advance for/ in anticipation of your reply I look forward to hearing from you I am sorry for taking your valuable time I am writing to You in connection with... I am writing with regard to/in regard to/with reference to... I am writing to ask if You could inform me about... I am writing to enquire about... I am writng for more information about.. I was interested in your advertisement in... I would appreciate some further information about... Reffering to Your advertisement published in... I would like to know/ask You for... I would be grateful if You could inform me... I would aprreciate it if... I would be interested in knowing... It would help/ assist me if... I would like to send me... I would be very grateful if You could /would reply as soon as possible. Thanking Yu for Your time and assistance. Thanking you in advance for Your assistance/co-operation. I would like to thank You in advance I look forward to Your reply at Your earliest convenience. I look forward to hearing from You Yours faithfully ( jezeli nie znasz ) Your sincerely( Jezeli znasz imie) |
|
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przez kilka dni to ja sobie zdążę zapomnieć, co dokładnie pozaznaczałam.
|
|
#4144 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak ogólnie to żałuję, że nie wybrałam angielskiego na poziomie roz. ale chyba wole mieć te 80% nić 40 z hakiem.
Wos to porażka, ja się skupiłam ( a raczej za chwilę skupię :P) na polityce i prawie, jak dla mnie najważniejsze, ale chyba najcięższe i czuje w kościach, że matura z wosu łatwa nie będzie
|
|
|
|
#4145 |
|
Konto usunięte
|
Paula
oto polska właśnie ja porównałam z tym co ejst na interii. niekóre mam inaczej, w niektóre sie nie wpasowałam. ale dobrze powiedziałam ze z tą kompozycją to po 1 cytat po 2 przykłady ![]() zamiast sie uczyć byłam na mieście kupiłam sobie a'la lateksowe super modne w tym roku legginsy. nienawidze nosic tego co ejst w modzie bo nosi to kazy ale juz cisza... pocieszams ie ze w Paryżu tego nie ebdzie |
|
|
|
#4146 |
|
Zadomowienie
|
No i komisja znów zaskoczyła. Czy ktokolwiek się spodziewał w tym roku "Pana Tadeusza"? Oczywiście każdy uważał że to zbyt banalne xD I większość znanych mi osób nawet sobie tego nie powtarzała
![]() Ogólnie sama nie wiem jak mi ta matura poszła. Wole nie mówić, że dobrze, bo gdy się okaże że jednak źle, to będzie płacz i zgrzytanie zębów xD |
|
|
|
#4147 |
|
Pani Buka
|
super, no to sobie poczekamy
Lir, jedziesz do Paryża?
|
#4148 |
|
Zadomowienie
|
Mamy tą samą książkę
A tak na serio... ja bym wolał list oficjalny...szczerze mówiąc dużo dają te zwroty i odchodzi juz te 40-50 słów i zawsze jest większe prawdopodobieństwo że mnie byków będzie ;]
|
#4149 |
|
Wtajemniczenie
|
hipokryzjo dziekujemy
|
|
|
|
#4150 |
|
Zadomowienie
|
No ja nie mogę!!! Weźcie zczajcie. przed chwilą na tym arkusz odp pisało że gotówka to styl potoczny.A teraz??? A teraz to nic nie pisze....
http://zone-7.cdn.gazeta.pl/bi.gazet...9/m6569203.jpg
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie miałam wrzucić to co przepisałam, ale już nie ma potrzeby, bo Hipokryzja wrzuciła skany (przepisywałam z takiej kserówki)
|
|
#4152 |
|
Raczkowanie
|
żesz cholera dziwne te przykładowe klucze.wg onetu straciłam jakieś 2-3 pkt,a wg interii znowu inaczej.w d**pie mam klucz! idę porobić angol,bo form zapomniałam.
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
a jak w 3 poleceniu ktos napisał osobowośc, wiedza , silna psychika i nie napisał (osoby hipnotyzowanej) to wszystko bedzie źle;>?
(
'Bo...życie jest chwilą wieczności' _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362866 <--- CIUCHY WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13986827 #post13986827 SZUKAM |
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, a tak w ogóle - o której się matury zaczynają?
![]() O 9:00, prawda?
|
#4155 |
|
Zadomowienie
|
Hipokryzja podałaś fotki do powtórek, to moje repetytorium z ang!
|
#4156 |
|
Rozeznanie
|
albo 11 o tej funkcji (myslałam ze chodzi o np informacyjna ,ekspresywna,impresywna.. .) a tu tak rozpisane ;| i mam źle bo napisałam informacyjna... ;/;/
'Bo...życie jest chwilą wieczności' _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362866 <--- CIUCHY WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13986827 #post13986827 SZUKAM |
|
|
|
#4158 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
utrwaliłaś sobie przynajmniej
|
||
|
|
|
#4160 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4161 |
|
Zadomowienie
|
Ja nawet nie zamierzam sprawdzać tych kluczy z różnych portali. Po co się denerwowac? Ale palce mnie świerzbią żeby zobaczyc
|
#4162 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak jak ktoś wyżej napisał, że poeci czy inni uczeni rozwiązywali arkusz i w końcowym efekcie wyszłoby na to, że nie zdali. Także nie stresujcie się dziewczyny tymi odpowiedziami, poczekajmy na wyniki. |
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12149253]
Paula i włąśnie tak wychodzi Twoje rpzygotowanie ze nawet nie wiesz na ktora masz mature :P [/quote]Właśnie tak już mi się coś zaczęło przestawiać w głowie. Nie chce mi się już ang. powtarzać, pójdę lepiej geo robić, bo pewnie będzie trudna i na nic mi się przyda zdany polski.
|
#4164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc nie ma sie czym przejmować
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Według podanych odpowiedzi w necie (wiem, że mogą być błędne) mam 16/20 pt.
To chyba dobrze.. ;-) |
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem. I mam już polski gdzieś. O mam go TU
Było minęło. A jutro jest koszmarem. Rano ang a na 16 o mam egzamin [L] praktyka podejście 3. Chyba umrę z nerwów. Byłam pojezdzić z tatem i wszystko szło jaktalala. Tylko że po Opolu nie jeżdziłam już ze 2 miechy albo i 3. Dostaję goraczki na samą myśl. Lir -to Ty nie wyrobisz na pocztówki z tego Paryża No i mam do Ciebie pytanie bo jakoś nigdy nie odpisałaś. Co to za fach jest? Na jakie castingi chodzisz? I gdzie Cię można podziwiać?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od anglika jutro trzymam
![]() ja mam wolne jutro -ucze sie niemca i gegry.Wy trzymajcie kciuki za mnie w czwartek(niemiecki)
|
|
#4170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

Centralna Komisja Egzaminacyjna odmawia nam wglądu do niego, a wszelkie odpowiedzi, które pojawiają się na wielu portalach internetowych są nieoficjalne i mogą nie być zgodne z oficjalnym kluczem i zawierać błędy!

na ang
utrwaliłaś sobie przynajmniej
o mam egzamin [L] praktyka podejście 3. Chyba umrę z nerwów. Byłam pojezdzić z tatem i wszystko szło jaktalala. Tylko że po Opolu nie jeżdziłam już ze 2 miechy albo i 3. Dostaję goraczki na samą myśl.