|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Hej dziewczyny!!!
U mnie narazie brak diety bo angina nie odpuszcza i niestety zatoki też zwariowały zaczełam juz 2 antybiotyk i jak go skoncze to chyba biegunka będzie miesiąc Juz mam dość tego chorowania na półce istna apteka a poprawy zeroWitam nową koleżankę!!! Wiika trzymam kciukasy zobaczysz jak z nami fajnie i duuuuużo łatwiej w trudnych chwilach przetrwać super mamy tu dziewczyny!!!! Tereska i Iwona megagratulacje tak trzymać dziewczyny!!! ![]() Wszystkim życzę cierpliwości i wytrwałości!!!! sobie tez hehe.... Buziolki kochane |
|
|
|
#1442 |
|
Raczkowanie
|
ja też już po grilowaniu... ale było skromnie
dzisiaj też piękna pogoda, śniadanko i spacerek z małą iwona ja też zauwazyłam, że jak się ćwiczy to mam wiecej siły wbrew pozorom!!!! beatko to nie zazdroszczę ci tej komisji....
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
hej Laski!!
Ja już po wycieczce, mowie Wam wczoraj tak sie nachodzilam etc a jak szybko usnelam, co w mmoim przypadku zwykle jest trudne kupiłam kika rzeczy, pozwiedzalam i zrobilam zdjecia nie obylo sie przez przykrych akcentow jak obcy udzie komentowai moja wage nie ubie Warszawiakow bo bylo kika sytuacji nieprzyjemnych ale tez byo super i wyjazd jest na PLUS ![]() dziś nie mam na nic siły ale z dietką nie połynełam nie wiem jak to jest z wodą ale ja będę piła ile potrzebuje ![]() miłego majówkowania buziaki
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
wiekszosc warszawiakow to zadni warszawiacy tylko przyjezdni
to tak jak ludziom sie wydaje ze w Opolu sami Niemcy a 95% osób nawet niemieckiego nie zna
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia to super ze wycieczka sie udala
co ciekawego kupilas? porobilas foteczki wiec sie pochwal ja wczoraj tez sobie sprawilam radoche i kupilam bluzke, torebke i majcioszki a co no i zeby Tż nie byl smutny to jemu koszulke ![]() a dzis niedawno wstalam z drzemki jakis dzis dzien senny mam ale chyba zaraz sie zbiore i pojdziemy z tz-tem na lody smietankowe
|
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
Madziu naprawde miałaś jakieś nieprzyjemne sytuacje?? Ja jak sobie mieszkam w wawie 2 lata to jeszcze mi się chyba ani razu nie zdarzyło, uslyszeć coś niemilego...
|
#1448 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
Witam również nową koleżankę Najpierw musiałam przeczytać zaległości,a trochę miałam do czytania,szalałyście na wątku Jutro już do pracy wolne to tak szybko mija że niewiadomo kiedy,a jeszcze przy takiej superanckiej pogodzie to mykło szybciutko Gurcia "gimnastyka" z "połówką" to już była i to nieraz, nawet na karimacie w przedpokoju,bo pokoje się jeszcze szykowały Marled a co do snu to obudziłam się ok 6-tej i pamiętałam sen ,jeszcze pomyślałam że jest dobrze bo nic strasznego,poszłam do łazienki,położyłam się jeszcze,usnęłam a jak wstałam za hińskie ludy nie mogłam sobie przypomnieć co mi się śniło.A moje kochanie to samo,też nie pamiętał Tak mi się nie chciało wracać,ale już w piątek po pracy znowu pojedziemy Gratuluję zbędnych kilosków
|
|
|
|
#1449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz gdzie kupilas bluzke? bo ja widzialam identyczna albo bardzo podobna w Warszawie i myslalam co by nie zmierzyc ja tez dzis bylam senna i spalam w dzien odnosnie zakupow to Wam powiem ze Zlote Tarasy nas rozczarowaly liczyysmy na fajne zakupy a wiele nie przywiozlysmy w ogole malo bylo sklepow gdzie mozna wieksza odziez kupic ja kupilam bluzke w C&A, figi w H&M i 3 pary matek od stroju kapielowego :P teraz dopasuje do nich koszulke jakas na ramiaczkach i bede miala tankini na plaze Cytat:
zamieszczam fotki- a co tam moich skromnych zakupow zamieszcze jakos na dniach jak bedzie chciao mi sie zdjecie zrobic ps. dzis poplynelam z dieta pojechalam do Tżta a tesciowa zaczela we mnie wciskac i sie nie oparam
|
||
|
|
|
#1450 |
|
Raczkowanie
|
Przykro, że tak będziesz Wawe wspominać Madziu
![]() Ja cały weekend przechorowałam mam nadzieje, że w czwartek się na juwenaliach wyszaleje
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to poszalejesz hehe zycze udanej zabawy
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie laseczki
![]() Madziu, piękne foteczki Dobrej nocki dziewczynki, do juterka
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak w ogóle ciesze sie ze mialas udany weekend ![]() ja chce spac! jest po 6 a ja musialam wstac da mnie nie nienaturane ![]() ogolnie jestem na dołku w kazdym razie milego dnia
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
Jestem w szoku. Położyłam się spać ok. 4:30 a wstałam o 8. Nie rozumię
w każdym razie miłego dnia dziewuszki
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dnia wszystkim życzę
|
|
#1456 |
|
Raczkowanie
|
a ja właśnie wróciłam do domciu....
pogoda się troszkę już popsuła, widać, ze koniec weekendu...
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się kochane
Bardzo mi Was brakowało ![]() U nas ostatnio dużo się dziąło........teraz walczymy z wirusem grypy żoładkowej...ja zniosłam to nie zle, za to Kubuś zle to znosi, trzyma go strasznie i męczy dziś po raz kolejny byłam z nim u lekarza ![]() Mało ostatnio miałam czasu na wizaż, bo jak nie praca, to dom, praca w domu , rozpoczeliśmy poszukiwania przystani wakacyjnej dla nas....no i zmieniamy auto ![]() Gratuluję wszystkim tych większych i mniejszych sukcesów ![]() Dousłyszenia
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Pysiulku
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Kubusia troszkę chyba lepiej ![]() Co wagi to boję się nawet zwazyć już od ponad tygodnia się nie wazyłam i po ciuchach czuję że dobrze niejest muszę chyba u Was częściej bywać...bo zaczynam się zaniedbywać ![]() ps. Kasiu fajniutkie zakupy zrobilaś ![]() Madziu śliczna z Ciebie dziewczyna
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-05-04 o 17:15 |
|
|
|
|
#1460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zazdroszczę zmiany samochodu, na razie jeżdżę małym vw polo, może kiedyś!!!! pomarzyć fajna rzecz i nic nie kosztuje....
|
|
#1461 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Moje pytanie do was czy mogę dołączyć? W sumie w tamtym roku moja waga wskazywała wartość 3cyfrową dokłądnie 107 kg aktualnie waga stoi na cyferkach 95,3 kg(w dniu dzisiejszym ) ale mam nadzieje że pójdzie dalej.
|
#1462 |
|
Raczkowanie
|
Ja od jutra tak naprawdę zaczynam pracę
mam nadzieję, że jak coś odłoże to też będę śmigać własnym autkiem a nie tramwajem/autobusem ![]() Pysiu dużo zdrówka dla syneczka życzę ![]() Jasne, że możesz do nas dołączyć witamy
" Bądz słodki dla wroga.... to najbardziej go denerwuje..." ![]() Walka trwa: -85-80-75-70-65-60-55Edytowane przez gurcia Czas edycji: 2009-05-04 o 19:02 |
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
gurcia zycze Ci tego
![]() monia zapraszamy ![]() pysia dziękuję i zagladaj częściej ![]() i witam WSZYSTKIE pozostae moje Kochane Babeczki ![]() ja dzis jestem zalamana jezdzenia obcych ludzi po mnie ciag dalszy dzisaj zalamka
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-05-04 o 19:24 |
|
|
|
#1464 |
|
Raczkowanie
|
Madziu nie przejmuj się takimi burakami. Nie warto Twoich łez na takiego ....
Cóż jacy ludzie są każdy wie. Jeden będzie komentował, innych zachowa to dla siebie. Dziękuje za przyjęcie
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Polsce jest zero tolerancji, moja kumpea bya w Begii to mowi ze tam innych walilo jak ktos wygada... ehh
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Raczkowanie
|
oj potrafią, potrafią zniszczyć dzień...
A ten burak to pewnie myśli, że on to chodzący ideał (phi, ciekawe tylko z której strony )I nie przejmuj się kochana |
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za wsparcie
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A gdzie lubicie jeździć ? góry,morze,mazury.Bo jeśli lubicie góry mogę polecić miejsce w Poroninie,blisko Zakopanego,atmosfera rodzinna Jeśli chodzi o samochód,dobrze Cię rozumniem,niedawno przerabialiśmy to samo,ale nie mogę narzekać,bo jeździ mi się rewelacyjnie. Teresko a co z Twoimi jazdami? Wczoraj widziałam się ze znajomą,mówiła że jej córka podchodziła do egzaminu 7 razy, za 7 zdała.Powiedziała że nie daruje i jak poszła to wsiadała do samochodu na luzie z myślą że jak obleje to powie co myśli o egzaminatorach za kierownicą (bo podobno widziała jak jej egzaminator zaparkował samochod-źle) no i zdała.Życzę Ci również mało stresu za kółkiem,ja już się tak nie denerwwuję ,dzisiaj jechała za mną policja to tak mi dziwnie było,ale "kochanie"powiedział że jechałam ok. Do zobaczyska
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski
![]() ja dzis ledwo dycham..nie dosc ze jestem wykonczona bo bylam w 2 pracach ;/ to jeszcze @ dostalam i brzuszek moj jest dzis biedny Madzia ta bluzke z Myszka Minnie kupilam w C&A wogole kupilam se 3 pary kolorowych korali na allegro dzis i legginsy kabaretki wielkie dziury juz nie moge sie doczekac paczuszki od mamci jak mi to wszystko podesle masz racje Madziu w Polsce jest straszna nietolerancja i to na kazdym kroku, ciesze sie ze juz tam nie mieszkam, bo rowniez na kazdym kroku spotykala mnie przykrosc, bo ludzie sie okropni! Niech spojrza na siebie, a nie oceniaja innych po wygladzie! Powybijałabym takich Ja mieszkajac tu w Niemczech ani razu nie spotkalam sie z takim chamstwem i bezczelnością jakie jest w Pl! Niewazne jak sie ubierzesz, jak wygladasz nikt nie zwraca na ciebie uwagi - i to mi sie podoba!Ja bede w Polsce w lipcu tydzien i juz sie martwie tym, ze napewno spotka mnie cos"niemilego" ze strony osob, ktore bedac oceniac to jak wygladam! ![]() ide na wyrko, poprosze Tż-ta o masaz brzuszka caluski ![]() P.S Moja waga idzie w dol mimo okresu mialam dzis 95.8
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez mam @ i (pierwszy raz od dawna z tego powodu) umieram boli a z ta PL to masz racje tu jest jakas masakra :/ nie wiem mam wrazenie ze tu ciemnota panuje pod tym wzgledem tak jak w innych krajach idzie sobie para homoseksualna i jest OK nikogo to nie dziwi a w Polsce to sensacja brak slow po prostu :/Kasia gratulacje spadku ja sie jednak po @ zwaze ![]() i chyba trez wykorzystam Tzta do masazu- a co! niech ukoi moj bol zwiazany z @ i dzisiejszym dniem w ogole |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Juz mam dość tego chorowania na półce istna apteka a poprawy zero

kupiłam kika rzeczy, pozwiedzalam i zrobilam zdjecia
nie obylo sie przez przykrych akcentow jak obcy udzie komentowai moja wage
ale tez byo super i wyjazd jest na PLUS 
to tak jak ludziom sie wydaje ze w Opolu sami Niemcy a 95% osób nawet niemieckiego nie zna
Zapraszam 
ale chyba zaraz sie zbiore i pojdziemy z tz-tem na lody smietankowe

pojechalam do Tżta a tesciowa zaczela we mnie wciskac i sie nie oparam 

w Polsce jest zero tolerancji, moja kumpea bya w Begii to mowi ze tam innych walilo jak ktos wygada... ehh
juz nie moge sie doczekac paczuszki od mamci