|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Powodzenia dziewczyny!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
powodzenia!!!
![]()
![]() |
#513 |
Rozeznanie
|
Powodzenia
![]() seksu mi sie chce ;( buuuu ![]() jednak nie moge pic alkoholu bedac na diecie, bo nie jem zbyt tlusto przez co szybko sie upijam, zeby troche wytrzezwiec wpierdalam np. kielbase z ogniska i wielka bułe ![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Wtajemniczenie
|
Pieluch wymiatasz
![]() Veni, vidi, vino :P. Dupa wyszła trochę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Rozeznanie
|
Dżem dobry!
Ja tu jak zwykle przelotem, moze wieczorem zasiade. Osobiscie mi sie matura podobala, a juz na pewno byla prostsza jak probna. Pisalam sobie o Chlopach i pozytywnie bylo. Czego dupa? ![]() To ja lecim do kumpla i w ogole, potem cos zerkne do ang i wieczorem Was nawiedze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
"Gdzie te chlopy..
![]() Tez pisalam ten temat:P ![]() ![]() jutro moja najwazniejsza matura ![]()
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
pieluch, a ten Twój ex nie jest chętny?
![]() ![]() soulone, czemu dupa? też o chlopach pisałaś? zwykle tak jest, że próbna jest trudniejsza niż ta normalna ![]()
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
Nie, ja że się tak wyrażę rozszerzona jestem. "Kamień na kamieniu".
Zapomniałam, że mam imieniny. Ciocia z wujkiem i z dzieciakami przyszli. Dostałam wielką czekoladę (nici z odchudzania) i dwie różyczki. ![]() Aaaale już po pierwszym stresie. Tylko jak wyszłam z sali to myślałam, że się poryczę, bo czuję że będzie nie bardzo... ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- A i takie pytanie do Was. Umawiamy się na jakieś spotkanie czy nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mniej wiecej nieoficjalny klucz przejrzalam, ale sie nie sugeruje tym, bo oni maja tam jakies inne. Po cholere sie zalamywac? ![]() Jutro jak dla mnie najprostsza matura [z tym, ze ja podst zdaje xD] A to chwala, moze his bedzie prostsza ![]() Cytat:
![]() ![]() W kwestiach dietowych nie stosuje zadnej poza ruchem w sensie brzuszki i dluugie spacery i mi sie waga waha miedzy 44 a 46 kg xD tzn teraz z nizyn 42kg dobilam do niecalych 45 i chwala bo w koncu wygladam jak kobieta a nie jak wieszak z cyckami wielkosci cytryn ![]() Noo slyszalam, ze rozsz to jakies pokrecone tematy wypracowan.. Bedzie dobrze! ![]() Edit: fuck i zapomnialam o najwazniejszym ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
Jejku dziuniaa jak Ty tyle ważysz to Ciebie w ogóle nie ma. Ja uprawiam sport i to moja waga około 60 się waha, a teraz pewnie i trochę ponad jest, bo ze stresu żrę jak świnia. Czas z tym skończyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Rozeznanie
|
no tak dziunia masz niematuralny problemXD
Soulone wszystkiego naj ![]() z ta waga to faktycznie Dziunia przeginasz;p jestes lzejsza ode mnie<zazdrosnica cie ujawnia;p> to widze wzglednie zadowolone po polskim ![]() ![]() a ja glupieje, posypalo sie pare kap(konkretnie dwie dzis z jezyka), ale dzisiejsze kolokwium z drugiego jezyka CHYBA zaliczylam. gorzej bo po dosc dobrym stanie zlapal mnie nastepny dol exowy-po samotnej majowce doszlo do mnie ze sie kiedys(nie wiem czy w majowke czy wczesniej) rozbijal w wawie(do ktorej mamy baaardzo daleko) , i ze czesto jest u nowej jedynej(inne miasto niz nasze) mimo zaliczen, kolosow, poprawy matury itd.heh.a odleglosc to ponoc taki problem nie?moze by mnie to poza wawa nie ruszylo gdyby nie warczal o kazda roznice pogladow..bo jestem glupia i mu 'powodzenia' wyslalam i wyszla rozmowa...tak, mozecie krzyczec ![]() ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Wtajemniczenie
|
a ja jestem taaaka szczęśliwa ostatnio, że aż się siebie boję. : )
powodzenia dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Wtajemniczenie
|
a ja siedzę i rycze, znowu
![]()
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
eh, przez ex znowu i to co mi powiedział dziś.
I bóg mi świadkiem zrywam z nim już całkowicie kontakt, na poważnie. Ile mogę cierpieć przez jednego faceta. Który to już raz przez niego płacze. Wymazuje go już całkowicie z mojego życia. Nie istnieje już.
![]() |
#526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja właśnie o eksie w ogóle nie myślę o dziwo i jest mi kompletnie obojętny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już nawet nie mam siły myśleć nad tym co mi powiedział. W sumie już nieważne. Więcej już mnie jego słowa nie zabolą. Bo już żadnych więcej nie usłyszę. I kropka. Koniec.
![]() |
![]() |
#528 |
Raczkowanie
|
matury,exy,tematów więcej w tym tygodniu chyba nie będzie...
Czokled zazdroszczę ![]() Stasiek życzę wytrwałości i powodzenia. Ja też mówię koniec. koniec udawania przed samą sobą/światem, że mi przeszło. wiem, że za późno,że to już nieważne, ale ciężko się ciągle uśmiechać gdy nie ma przy nas osoby która się kocha, jedynej osoby, która się kiedykolwiek prawdziwie kochało. wiem, że często się coś takiego powtarza, a potem spotyka większą miłość, dojrzalszą itd, ale nie jestem w gimnazjum, parę związków, miłostek i zauroczeń za sobą mam, więc porównanie mojego zachowania/uczuć po rozejściu też.i mi źle z tym,że tego co było już nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz juz nie bede pic albo wypije 1 piwo i wiecej nic. bo kuzwa nie po to caly dzien wpierdalam salate, zeby przez weekend nadrobic wszystko kielbasa i piwem. W ogole wiecej cwicze i jestem dzieki temu radosniejsza (tak mi sie przynajmniej wydaje), zrelaksowana i nabieram wiecej dystansu do tych idiotycznych relacji ktore mnie lacza, z tym zlym czlowiekiem, zwanym moim eksem. Tak sobie mysle. W jakiejs peerelowakiej ksiazce czytalam, ze aby zapobiec seksowi wsrod mlodziezy, powinno sie skupic uwage mlodych ludzi na sporcie, w czasie ktorego rozladuje sie napiecie seksualne. U mnie to chyba dziala odwrotnie, bo od kiedy cwicze tylko seks mi w glowie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Boże, co te durne chlopy z nami robia ![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Zadomowienie
|
Strasznie rzadko tu bywam:/ i tak na chwilkę
![]() ![]() Szukam pracy histerycznie,ale coś mi nie idzie:/ za miesiąc sesja... niecały miesiąc... 20 dni!!!! a ja jestem w polu:/ Ja jak ćwiczyłam to też miałam nieustanną chcicę,a teraz? teraz to czuję sie jak stara żona, którą ciągle głowa boli:P
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Raczkowanie
|
a mnie to momentami nawet s juz nie bawi ok jest fajnie milo przyjemnie ale po jakos tak dziwnie i tyle a najsmieszniejsze jest to ze nawet nie chce mi sie o tym myslec mam typowo konsumpcyjne podejscie do tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio seks traktuję jak... robienie herbaty.... no ok, herbata jest fajna, ale czym się tak podniecać? Chyba się starzeję:/
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Wtajemniczenie
|
zielona87, bo to może nie ten...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Zadomowienie
|
A może to ze mną jest coś nie tak?:/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
z tego co pisałaś,to jednak z nim. z Tobą jest tylko tyle nie tak,że nie potrafisz się od niego uwolnić,ale to akurat jest dość powszechne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
zielona dobra herbata nie jest zla
![]() ![]() a w ogole dziewczynki schudlam juz9kilogramow. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę tych kilogramów,ja schudłam przez te moje problemy zdrowotne i przez to że większości rzeczy nie mogę jeść,ale teraz chyba znów przytyłam bo zaczęłam olewać tą dietę na mój biedny żołądek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Wtajemniczenie
|
AgataAgataka gratuluję! Świetny wynik, tylko zastanawiam się z ilu ty te 9 kg schudłaś. A ja tak sobie tyję powolutku, a pocieszam się tym, że niedługo cieplutko będzie, rower, rolki i dupa spadnie. No w końce przed pójściem na studia będę miała 4 miesiące na to, żeby schudnąć. Może wtedy mi się uda
![]() Zielona87 to już jak Ci nawet seks w tym związku przyjemności nie dostarcza, to dziwne... Powinna być fascynacja i miłość. A u Ciebie tak jakoś zimno, pusto i ściany niepomalowane... Ja po angielskim. Po sprawdzeniu wyników nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak to zrobiłaś Agatka?? Powiedz!! Ja tyję w oczach! Nigdy taka gruba nie byłam;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.