Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - część 4 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-04, 18:33   #961
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Witam i ja

Unholy - za studniówkę i witam po przerwie

Anusia - brzuszek śliczny i zgrabniutki

Dzisiaj się nieźle złaziłam. Byłam m.in. w urzędzie i na poczcie (oczywiście trochę postałam w kolejce ) i przyszłam padnięta do domku.
Z wagą, to rzeczywiście sprawa indywidualna, ja zawsze byłam szczupak, a w ciąży waga idzie w górę, że aż sama się boję, a z ręką na sercu - nie objadam się. Zobaczymy jak mi pójdzie zbijanie po ciąży Nie będę się tym teraz martwić, bo i tak nic nie zmienię.
Dziękuję
SZkoda, że nawet w urzędach mają w nosie ciężarne a właśnie chyba tam powinni zacząć przestrzegać takich zasad!

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
od czasu do czasu Was czytam i mam sentyment do tego wątku, zresztą może mnie pamietacie.
Póki co ja dalej na wątku "planujemy zajść w ciąze" oby jak najkrócej i pewnie niektóre popukają mi po głowie, ale marzy mi sie miec Wasze dolegliwości oby niedługo
Pozdrowionka
Wiem jak to czekać na dolegliwości ciążowe i przesyłam Ci ogromnego wirusa ciążowego
Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
czesc kochane
musze Was nadrobic ale to zaraz

u mnie duzo sie dzialo - rodzinka dopiero pojechala
w piatek bylismy w kinie a w sobote caly dzien nad morzem - pogoda byla super, niedlugo wrzuce fotki na nk
w niedziele pojechalismy nad zalew i tak sie poklocilam z TZ, ze wzielam malego i zawinelam do auta i pojechalam stamtad a oni zostali i przyjechali potem z TZ, wieczorem znow bylismy w kinie ale ja pojechalam drugim autem a nie razem z TZ i nie odezwalam sie do niego slowem - i tak jest do dzis

dzis mialam na 16 do dentysty ale ten zab co mnie bolal przestal, a rozbolal mnie nad morzem inny - okazalo sie, ze kolejna dziura
dentysta sie smial dzis, ze do porodu to jeszcze pewnie ze trzy zeby mi pojda

no to tak w skrocie co sie u mnie dzialo, poza ta klotnia z TZ to weekend byl super, nasmialam sie z rodzinka, dzieciaki sie wybawily

a i mojemu malemu pierwszy zab sie rusza a pod nim wystaje juz nowy

ide Was nadrabiac kochane
Dziękuję za komplement

Fajnie, że sobie wyjechałaś i odpoczęłaś, że Tż Cie zdenerwował. Powinien od Nas dostać baty za to

Gratulacje dla synusia...ach to już prawdziwy mężczyzna

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Nie wiedomo co tam Pezet lubi
Co do Tz, to faktycznie - mój strasznie się tym brzuszkiem podnieca i wciąż powtarze - jedz, jedz, za mało jesz cellulit musiałam pokazywać mu palcem, bo nie wiedział co to,a teraz masuje mi uda oliwką żeby pobudzić krążenie ilekolwiek płakałam przy nim w przymierzalniach, że jestem gruba to zawsze ze stoickim spokojem powtarza "Kochanie nie jesteś gruba tylko w ciąży i wyglądasz pięknie" nie powiem, miło to słyszeć

Byłam dziś w pracy i od razu mam jakiegoś innego powera ja to chyba lubię inna sprawa, że już nie mogę się doczekać środy i wyjazdu w góry więc chodzę jak nakręcona
Wiesz jak czytam co mówi Twój Tż to jakbym mojego cytowała
Zazdroszczę wyjazdu w góry! Ja jeżdżę tylko do jednej góry to miejscowość, w której się budujemy a właściwie już sie wybudowaliśmy i faktycznie jest góra

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
dziewczyny słuchajcie ostatnio trochę mnie pobolewa brzusio nisko, tzn wczoraj kilka razy właśnie ból jak na okres i dziś dość często. wczoraj no spę wzięłam i było trochę lepiej. ale dziś już kilka razy mi się zdarzyło nie wiem co myśleć wizyta w czwartek, czy poczekać czy dzwonić i przekładać - z czym może być problem. na ostatniej wizycie wszystko było ok, szyjka i w ogóle to nie wiem czy jest si.ę czym martwić. jeszcze bardziej się schizuję bo sama zostałam...

no i co pocieszające nie twardnieje mi brzuch przy tym
Też mam takie bóle ale zobaczę co powie na to doktorek...też wizyta w czwartek myślę, że dopóki brzuszek miękki to można poczekać do wizyty

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 18:37   #962
skierka1981
BAN stały

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
ja niestety nie pomogę.Mnie takie cos nie dopadło.Natomiast bede madrzejsza jesli ktos cos tobie poradzi.
Mi tylko jakis czas temu gin mowil ze teraz to coraz czesciej moze mnie cos bolec i uciskac bo ciaza juz wysoka.

dzięki, to nie jest za częste i może rzeczywiście w tym stanie i o tej porze to normalne i jest ok. z no spą też nie chcę przesadzać bo wiadomo...

anusia też dziękuję
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 18:44   #963
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
od czasu do czasu Was czytam i mam sentyment do tego wątku, zresztą może mnie pamietacie.
Póki co ja dalej na wątku "planujemy zajść w ciąze" oby jak najkrócej i pewnie niektóre popukają mi po głowie, ale marzy mi sie miec Wasze dolegliwości oby niedługo
Pozdrowionka
zycze Ci aby juz niedlugo nasze dolegliwosci staly sie rowniez Twoimi oczywiscie te najlzejsze
Cytat:
dziewczyny słuchajcie ostatnio trochę mnie pobolewa brzusio nisko, tzn wczoraj kilka razy właśnie ból jak na okres i dziś dość często. wczoraj no spę wzięłam i było trochę lepiej. ale dziś już kilka razy mi się zdarzyło nie wiem co myśleć wizyta w czwartek, czy poczekać czy dzwonić i przekładać - z czym może być problem. na ostatniej wizycie wszystko było ok, szyjka i w ogóle to nie wiem czy jest si.ę czym martwić. jeszcze bardziej się schizuję bo sama zostałam...

nie martw sie, skoro Ci brzuch nie twardnieje to nie ma co sie martwic na zapas a czwartek juz niedlugo i gin sprawdzi czy wszystko ok
mnie tez ciagle pobolewa - bralam przez tydzien nospe i magnez ale dalej boli czasami
no ale szyjka ok wiec sie nie martwie, maly juz tez uciska
Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
Fajnie, że sobie wyjechałaś i odpoczęłaś, że Tż Cie zdenerwował. Powinien od Nas dostać baty za to

Gratulacje dla synusia...ach to już prawdziwy mężczyzna
no baty to powinien - jestem tak na niego zla, ze ehh
chociaz moja kuzynka mowi, ze tez mnie ponioslo - jak mu przyfasolilam mokrym recznikiem w twarz to az czerwony byl ale to bylo nie chcaco, ja po prostu rzucilam mu ten recznik, a ze w twarz trafilam no coz

co do synka....dziekuje on to najbardziej na zebowa wrozke czeka
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 18:45   #964
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
bede szukac
Daj znać jak nie znajdziesz to wpiszę jeszcze raz

Cytat:

Myślę że nie ma się co martwić...teraz to może częściej nas coś boleć, bo Dziecko duże, może uciskać gdzieś a nawet nie będziemy wiedziały...najważniejsze że brzuszek przy tym nie twardnieje...chyba że ból nie przejdzie albo będzie się pogłębiał...

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2009-05-04 o 18:46
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 18:46   #965
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
dzięki, to nie jest za częste i może rzeczywiście w tym stanie i o tej porze to normalne i jest ok. z no spą też nie chcę przesadzać bo wiadomo...

anusia też dziękuję

Mnie też bolał brzuch jak na okres przed wyjazdem. Ginek sprawdził wszystko i było ok. Możliwe, że to te skurcze Braxtona-Hicksa (macica przygotowuje się do porodu) Mam brac no-spę i ma byc dobrze.
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic takiego
Stary 2009-05-04, 18:47   #966
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
zycze Ci aby juz niedlugo nasze dolegliwosci staly sie rowniez Twoimi oczywiscie te najlzejsze

nie martw sie, skoro Ci brzuch nie twardnieje to nie ma co sie martwic na zapas a czwartek juz niedlugo i gin sprawdzi czy wszystko ok
mnie tez ciagle pobolewa - bralam przez tydzien nospe i magnez ale dalej boli czasami
no ale szyjka ok wiec sie nie martwie, maly juz tez uciska

no baty to powinien - jestem tak na niego zla, ze ehh
chociaz moja kuzynka mowi, ze tez mnie ponioslo - jak mu przyfasolilam mokrym recznikiem w twarz to az czerwony byl ale to bylo nie chcaco, ja po prostu rzucilam mu ten recznik, a ze w twarz trafilam no coz

co do synka....dziekuje on to najbardziej na zebowa wrozke czeka
Ale z Ciebie kobieta z temperamentem

Stary 2009-05-04, 18:52   #967
skierka1981
BAN stały

dzięki dziewczyny wam wszystkim same wiecie jak tto jest - jak dzieje się coś nowego to nie wiadomo co i jak i się martwimy. a mnie po całym dniu czeka dopiero rozmowa z mężem i też pocieszy, ale co do tej pory się denerwowałam to moje.
Stary 2009-05-04, 18:54   #968
UnholyOne
Ola-Unhola

Svinecka, szkoda, że z Tż się pokłóciłaś
Ale ręcznikiem w twarz hehe i to mokrym
Stary 2009-05-04, 19:02   #969
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Svinecka, szkoda, że z Tż się pokłóciłaś
Ale ręcznikiem w twarz hehe i to mokrym
hehe no nie chcialam - wiesz to mial byc taki gest w stylu "zabieraj se ten recznik" - no i dostalo mu sie w twarz

ide fotki wrzucic

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

nie no powiedzcie mi o co chodzi z ta nasza klasa bo jak porobili teraz te albumy to ja juz zglupialam - dodaje zdjecie i opis i chce kliknac "dodaj" a nie mam nic takiego - jak mam zrobic zeby potwierdzic to zdjecie ehh

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

aaa juz mam
Stary 2009-05-04, 19:08   #970
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
A nie możesz do niej zadzwonić i spytać czy przyjmie Cię bez kolejki?
W sumie to od zawsze pacjenci z bólem zęba byli przyjmowani bez kolejki, ale teraz to nie wiem
a chodzisz prywatnie czy do ośrodka?
tak zrobie...przeprowadze wywiad
wiem ze w jakies dni przyjmuje na kase chorych a w jakies prywatnie.

Cytat:
hehe no nie chcialam - wiesz to mial byc taki gest w stylu "zabieraj se ten recznik" - no i dostalo mu sie w twarz

bosheee. gdyby mi sie tak przypadkiem rzuciło to afera na kilka dni, obraza majestatu i co tylko
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 19:11   #971
Wojtusia
Zakorzenienie

Svinecka juz cię podejrzałam fajne fotki, zazdroszcze ci tej plaży, ja mam strasznie daleko do morza...
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 19:11   #972
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
bosheee. gdyby mi sie tak przypadkiem rzuciło to afera na kilka dni, obraza majestatu i co tylko
przeciez nie chcialam
jest obraza - ale z obydwu stron, ciekawe kto pierwszy ustapi ja na dzien dzisiejszy mam dosc

fotki juz dodalam - o maatko tak patrze i patrze, ale ja jestem wieloryb
Stary 2009-05-04, 19:18   #973
Wojtusia
Zakorzenienie

Svinecka co ty gadasz, jaki wieloryb, jeszcze ci do niego daleko, zapewniam
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 19:23   #974
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
fotki juz dodalam - o maatko tak patrze i patrze, ale ja jestem wieloryb
...ale co Ty opowiadasz...piękna Mama
Stary 2009-05-04, 19:26   #975
Sweet_21
Zakorzenienie

Svinecko, nie jesteś wieloryb, jesteś w ciąży!
Z tz-tem się pogodzisz na pewno
Miramej cieszę się, że ze zdrowiem lepiej Mnie ostatnio trochę głowa pobolewa, ale to raczej od okropnego irlandzkiego wiatru
Skierko, mnie czasami też taki dziwno-okresowy ból dopada, ale brzuch nie twardnieje, więc mnie to pociesza.Byłam w tamtym tygodniu na badaniach i wszystko było ok, ale wiem jak to jest jak się człowiek sam na własnej skórze przekona i uspokoi, więc Ty też po wizycie, kiedy okaże się, że wszystko ok, będziesz mogła odetchnąć z ulgą.

Mi się już spać chce, ale wcześniej mam ochotę ogromną na pierogi
Ale mnie maluch kopie pod żebrami, pierwszy raz go tam czuję!

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 19:30   #976
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Svinecka co ty gadasz, jaki wieloryb, jeszcze ci do niego daleko, zapewniam
Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
...ale co Ty opowiadasz...piękna Mama
Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
Svinecko, nie jesteś wieloryb, jesteś w ciąży!
Z tz-tem się pogodzisz na pewno
dzieki dziewczyny
ale ja tam swoje wiem
Stary 2009-05-04, 19:36   #977
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez viki_22_83 Pokaż wiadomość
j

dziś wizyta i dostanie mi sie od pani doktor i to słusznie a za co- wkońcu udalo nam sie skorzystac z weekendu majowego w niedziele bo do tego czasu moj mąż za remonty sie brał gladziowal itp. więc w niedziele pojechalismy na rybki, no i żadnej nie złowilismy jedna ogromna nam nie dosc ze robaki i kukurydze zjadla to jeszcze haczykiem się poczęstowała, druga tylko kukurydze zżarla, tak miło posiedzielismy 5h na pelnym słonku patrząc hipnotyzująco w splawik, ze nie zauwazylismy ze sa z nas raczki. Tak więc dziś mam piekny rożowy kolor rączek czólka i nóżek od kolanka w dół. EHHH tylko lać w za brak ochrony przed promykami.

wazne ze sie dobrze czulas i nic cie nie bolalo......wiec mysle ze nic zlego sie nie stalo ze posiedzialas na sloneczku-ale na przyszlosc lepiej unikac takiego dlugiego nagrzewania organizmu bo wzrasta temp. wód plodowych.......ja gora 40 min jestem na slonku i zawsze zmykam do domku ochlonąc a i tak mam mokry recznik na brzuszku-patent jednej mamusi i sprawdzony

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Mnie też nie, ale ja specjalnie staram się nie zasypiać, bo kocham, jak Mały tam sobie pływa, kopie, puka
chyba wszystkie lubimy jak nasze malenstwa smyraja nas od srodka

Cytat:
A to my dzisiaj czyli koniec 27 tc
chudzinka!!!

Cytat:
i te
http://www.allegro.pl/item625228234_...owe_3_4_m.html
ale się zastanawiam, czy nie będą za luźne, za grube i milion innych pytań.
tez kiedys patrzalam na te getry........i chyba je kupie na wesele i do nich jakas dluga tuniczke......bo na 1 dzien juz mam sukienke.....

Cytat:
Pozdrowionka
jasne ze pamietamy
życze ci z calego serduszka zeby spelnilo sie twoje marzenie

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
oo dobry pomysł
a jakiej firmy kremów uzywasz?
mialam juz rozne....i gellwe i delecta -wszystkie sa pyszne a amaretto jest wypas

Cytat:

tez tak mialam w zeszlym tygodniu........mysle ze to te skurcze braxtona....

mamuski ja bylam z tż na zakupach - kurcze ponad 4 godzinyrachunki poplacic, tż u fryzjera byl i poznalam jego nowych pracodawcow- calkiem mili ludzie i wporzo!!
mam wyplate na koncie juzwiec mysle ze juz niedlugo cos kupie dzidziolkowi

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 19:40   #978
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
wazne ze sie dobrze czulas i nic cie nie bolalo......wiec mysle ze nic zlego sie nie stalo ze posiedzialas na sloneczku-ale na przyszlosc lepiej unikac takiego dlugiego nagrzewania organizmu bo wzrasta temp. wód plodowych.......ja gora 40 min jestem na slonku i zawsze zmykam do domku ochlonąc a i tak mam mokry recznik na brzuszku-patent jednej mamusi i sprawdzony

chyba wszystkie lubimy jak nasze malenstwa smyraja nas od srodka

chudzinka!!!

tez kiedys patrzalam na te getry........i chyba je kupie na wesele i do nich jakas dluga tuniczke......bo na 1 dzien juz mam sukienke.....

jasne ze pamietamy
życze ci z calego serduszka zeby spelnilo sie twoje marzenie

mialam juz rozne....i gellwe i delecta -wszystkie sa pyszne a amaretto jest wypas

tez tak mialam w zeszlym tygodniu........mysle ze to te skurcze braxtona....

mamuski ja bylam z tż na zakupach - kurcze ponad 4 godzinyrachunki poplacic, tż u fryzjera byl i poznalam jego nowych pracodawcow- calkiem mili ludzie i wporzo!!
mam wyplate na koncie juzwiec mysle ze juz niedlugo cos kupie dzidziolkowi
A tam chudzinka zaraz

A co kupujesz maleństwu? bo ja prawie ciuszki mam i się zastanawiam co teraz
no bo reszta rzeczy już dużo miejsca zajmuje....nie wiem czy warto teraz w to inwestować. A rzeczy w aptece to kiedy kupujecie?

Stary 2009-05-04, 19:42   #979
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
A tam chudzinka zaraz

A co kupujesz maleństwu? bo ja prawie ciuszki mam i się zastanawiam co teraz
no bo reszta rzeczy już dużo miejsca zajmuje....nie wiem czy warto teraz w to inwestować. A rzeczy w aptece to kiedy kupujecie?
he ja to jeszcze nic nie mam najpierw kupie kilka ciuszkow, potem lozecczko, posciel i na koncu wozek i kosmetyki......
mysle ze kosmetyki to w lipcu kupie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 19:43   #980
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
dzieki dziewczyny
ale ja tam swoje wiem

To nic nie wiesz
Bardzo ładna Mamusia, a nie jakiś tam waleń ;0
Stary 2009-05-04, 19:43   #981
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
he ja to jeszcze nic nie mam najpierw kupie kilka ciuszkow, potem lozecczko, posciel i na koncu wozek i kosmetyki......
mysle ze kosmetyki to w lipcu kupie
ciuszki są najfajniejsze ja to zupełnie nie wiem co teraz kupić...chyba na razie płytki do domu

Svinecka a dasz jakieś zdjęcia tutaj bo ja nie mam konta na nk i sobie nie obejrze Ciebie. Wiem, wiem jak to mówią nie jesteś na nk to nie żyjesz!

Edytowane przez anusia_82
Czas edycji: 2009-05-04 o 19:45
Stary 2009-05-04, 19:46   #982
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
To nic nie wiesz
Bardzo ładna Mamusia, a nie jakiś tam waleń ;0
haha o wlasnie walen jestem blekitny

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
ciuszki są najfajniejsze ja to zupełnie nie wiem co teraz kupić...chyba na razie płytki do domu

Svinecka a dasz jakieś zdjęcia tutaj bo ja nie mam konta na nk i sobie nie obejrze Ciebie. Wiem, wiem jak to mówią nie jesteś na nk to nie żyjesz!
na forum nie wstawie bo wole byc choc troche anonimowa
Stary 2009-05-04, 19:47   #983
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

dziękuje dziewczyny za kciuki przydały się
co do wyników pani doktor nie zauwazyła nic niepokojacego (czyli mocz i morfologia ok), glukoza tez pieknie ale gin zdziwiła się ze przy 75g zrobili ukucie dopiero po 2 h , a nie dwa czyli po h i po dwóch. Gdyby nie dobry wynik to znów by mnie czekał drink z cytrynka i kuj.
co do cyto niestety znowu przyjemności dopochwowe, II gr stan zapalny, ale o nadrzerce czy jest czy jej nie ma ani słowa yhy - zapomnialam zapytac.

Synus moj Kochany natomiast przestraszył się pani doktor i uciekł hen daleko i niedal zabardzo serduszka posluchac za to pare razy kopna w echosąde pewnie na zasadzie odczepcie się idzie posluchac sobie radia hehe

co do badan to na przyszlą wizytę tylko mocz i krew ufff

elita343 co do zusu to zaplacili chociaz z zaleglościami czy tylko za 1 miesiąc??

oby tylko mnie nie nawiedzili, choc jak bylismy w krasniku bo tam szef podlega, chcielismy sprostowac to i owo to zapytali czy moj adres aktualny w razie gdyby chciali mnie odwiedzic. Swoja drogą ciekawe czy kogos juz nawiedzili?

GABRYŚ -mój mały mężczyzna - 5 latek
17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014
viki_22_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 19:47   #984
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

No trudno rozumiem

Viki super że wizyta pomyślna szkoda, że cyto nie bardzo ale w ciąży to się zdarza poza tym infekcje lubią się pojawiać w najmniej odpowiednim momencie.

Edytowane przez anusia_82
Czas edycji: 2009-05-04 o 19:50
Stary 2009-05-04, 19:49   #985
skierka1981
BAN stały

Cytat:

błękitną to ty miałaś tuniczkę, zdjęcia śliczne a wy w komplecie aż miło popatrzeć
Stary 2009-05-04, 19:50   #986
UnholyOne
Ola-Unhola

Ja w tym miesiącu kupiłam kosz do spania. A może jeszcze skuszę sie na rożek.
W przyszłym miesiącu wanienka, a własciwie nawaniennik
http://www.nokaut.pl/szukaj/nawanien...agnotime.html#

Potem kosmetyki i wózek

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2009-05-04 o 19:52
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 19:50   #987
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez viki_22_83 Pokaż wiadomość
dziękuje dziewczyny za kciuki przydały się
co do wyników pani doktor nie zauwazyła nic niepokojacego (czyli mocz i morfologia ok), glukoza tez pieknie ale gin zdziwiła się ze przy 75g zrobili ukucie dopiero po 2 h , a nie dwa czyli po h i po dwóch. Gdyby nie dobry wynik to znów by mnie czekał drink z cytrynka i kuj.
co do cyto niestety znowu przyjemności dopochwowe, II gr stan zapalny, ale o nadrzerce czy jest czy jej nie ma ani słowa yhy - zapomnialam zapytac.

Synus moj Kochany natomiast przestraszył się pani doktor i uciekł hen daleko i niedal zabardzo serduszka posluchac za to pare razy kopna w echosąde pewnie na zasadzie odczepcie się idzie posluchac sobie radia hehe

co do badan to na przyszlą wizytę tylko mocz i krew ufff

elita343 co do zusu to zaplacili chociaz z zaleglościami czy tylko za 1 miesiąc??

oby tylko mnie nie nawiedzili, choc jak bylismy w krasniku bo tam szef podlega, chcielismy sprostowac to i owo to zapytali czy moj adres aktualny w razie gdyby chciali mnie odwiedzic. Swoja drogą ciekawe czy kogos juz nawiedzili?
no to super, ze wszystko ok
Stary 2009-05-04, 19:52   #988
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
o kurcze ale cudo! ja mam wannę narożna więc lipa a w domku też będzie narożna ale wygląda fajnie tylko ta cena

Stary 2009-05-04, 19:53   #989
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:

Potem kosmetyki i wózek
drogie te nawanienniki - jest sens wydawac tyle kasy? na dlugo to i tak nie starczy

ja zwykla wanienke kupilam za 30zl
Stary 2009-05-04, 19:54   #990
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

czekoladka21 ciekawy patent z tym ręcznikiem trzeba bedzie przy nadarzajacej sie okazji wyprobowac swoja drogą nie wiedzialam ze zafundowałam cieplą kąpiel maluchowi jezuuuuu

GABRYŚ -mój mały mężczyzna - 5 latek
17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014
viki_22_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości