|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
|
|
|
|
#4292 |
|
Wtajemniczenie
|
Chwila spokoju była po polskim i teraz widze wszyscy stresior z jezykami. Bo pewnie podobnie jak ja ostatnio odpuscilyscie go sobie na rzecz innych przedmiotow
. Ja pozapominalam form wypowiedzi , haha wsyztsko sobie rpzypominam na nowo,. Na zlosc sie miesza
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam w książce od angielskiego zapisane przez kolegę z grupy odnośnie robienia ćwiczeń, że "idzie jak pchła po żydzie" i mogę to spokojnie odnieść do teraźniejszej sytuacji ![]() A angielski był tym przedmiotem, o który się najmniej bałam na maturze. Może i nie boję się teraz ,ale mam przeogromne wrażenie, że całą gramatykę pozapominałam. Przed chwilą sprawdzałam,czy wiem, jak wygląda strona bierna
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
paula nie wiem. Po cichu liczyłam, że jak wrócę z (prawie) Kluczborka to chociaż jedna będzie na koncie mym. Przyjeżdżam wczoraj, sprawdzam a tam pusto i aż mnie coś ścisnęło. Nie lubie poczty polskiej, jutro będzie tydzień jak koleżanka posłała mi list, prędzej by przyszła sama do mnie -.-' A Twoje kartki jak?
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet do Niemiec...W Kluczborku byłaś? ![]() To opolskie przecież A co tam robiłaś?
|
|
#4296 |
|
Konto usunięte
|
boje sie uastej , nie umiem jeszcze na polaka ustnego
|
|
|
|
#4297 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oczywiscie egzaminator sprawdza ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12151289]modeling cicho udam z emnnie nie ma i wam ich nie powysyłam ![]() P.S. moja agencja uakualniła strone swoja internetowa. i zmienili mnie z Angelika na... uwaga uwaga... Angele ! czuje sie jak ta z utwóru Sokoła i Pono event Fokus-czas ![]() [/QUOTE]poka, poka ![]() Cytat:
a dziewzyny zdajace niemiecki jutro z jakiego okregu jestescie?moze Gdansk?
|
||||
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, a mam wcześniej niż Ty
Naprawdę nie ma co panikować
|
|
|
|
#4299 |
|
Konto usunięte
|
http://hook.pl/angela.htm
dobra sprawa ma sie tak. S**m w majty rpzed jutrem. estes tak zestresowana ze nie zajrzałam nic do ksiażek. dziewczyny
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się jechało. Tzn. jechaliśmy z chórem młodzieżowym od nas z parafii i tam się nam zaplątało. Stwierdzam, że ładnie tam jest. Dokładnie w Wołczynie przesiedziałam trzy dni, czwarty dzień w pociągu ale też fajnie było xD
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12153104]http://hook.pl/angela.htm
dobra sprawa ma sie tak. S**m w majty rpzed jutrem. estes tak zestresowana ze nie zajrzałam nic do ksiażek. dziewczyny [/quote]Ślicznotka z Ciebie
|
|
|
|
#4302 |
|
Realistka
|
kurcze ja dzisiaj poprostu luz a caly czas sie jutra boje poprostu masakra :[
wczoraj przegladalam gramatyke glownie reported speech i passive i unreal past tensen po wish ale poprostu dzis mam wrazenie ze nie wiem czy cos pamietam :| hmmm nie mysle nawet o polskim ustnym bo NIE MAM JESZCZE NAPISANEJ PREZENTACJI !! ((
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ma mega dola psychicznego.. z powodu tych chlopow no..(ale nie chodzi o lekture dzisiejsza)
|
|
#4304 |
|
Zadomowienie
|
orientuje sie moze ktos jak wyglada
ocena niemieckiego ustnego, chodzi mi o punktacje - ile za co ? |
|
|
|
#4305 |
|
Konto usunięte
|
maturzystki ide już. 3majcie za mnie jutro kciuki prosze. heh
mam stracha ostrego pa
|
|
|
|
#4306 |
|
Zadomowienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12153104]http://hook.pl/angela.htm
dobra sprawa ma sie tak. S**m w majty rpzed jutrem. estes tak zestresowana ze nie zajrzałam nic do ksiażek. dziewczyny [/QUOTE]ach te Polki tez chce byc taka chuda! ![]() bede trzymac kciuki, mam jutro wolne |
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
To jest chyba jakoś 9 pkt za zawarcie w trzech rozmówkach trzech wiadomości. Trzy punkty za poprawność językową i 8 za obrazek i rozmowę z egzaminatorem tzn. za odpowiedź na dwa pytania.
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Pokłóciłam się z tatą...
zaczęła się pogadanka o studiach a on mi wyjeżdża ze swoim planem, że skończę sobie dwa fakultety u nas w Białym, on mi sfinansuje naukę japońskiego itp...kiedy ja powiedziałam, że chciałabym iść do Lublina to zaczął mi wyrzucać, że nie ma pieniędzy i mam zostać, koneic kropka...się zestresowałam i nawet na angielski patrzeć nie mogę![]()
|
|
|
|
#4309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to tak, za obrazem 2punkty, za odpowiedz na pytanie 2 punkty, czyli za 2 pytania 4 pkt, za dialogi za kazdy myslnik po punkcie czyli 9 myslnikow 9pkt i za jezyk max 5pkt ...razem 20 ![]() czyli pierwsza strona 6 pkt, druga 9pkt +jezyk 5pkt ... o! |
|
|
|
|
#4310 |
|
Zadomowienie
|
Anuu
![]() Anlejka: Jakbyś mogła to ja bym była chętna na te zwroty do rozmów ![]() Coś miałam jeszcze napisać, ale zapatrzyłam się w link, ktry przesłała Lir i już nie wiem co chciałam ![]() Lir, śliczności
|
|
#4311 |
|
Zadomowienie
|
Anuu
moze tata zmieni jeszcze zdanie? |
|
|
|
#4312 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
maturalny stres mnie zeżarł. jem duzo a i tak trace ciało. Anuu... juz nawet nie bede rpzytaczać ile razy ja sie pocielam o studia |
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Do moich wizażanek kierowców:
Czy któraś z was pamięta jeszcze te chrzaniona światła jak leciały w każdym aucie bo mi się już posypało i pomieszało wszystko i nie wiem które są z przodu które z tyłu a które na dachu POMOCY!!! Anuu - Może warto przedstawić tacie wiesz konkretna listę argumentów na spokojnie. Ja tak zawsze robie. A jak nie działa to wtedy histeria Lir - Fiuu Fiuu nasza ślicznotka. Też bym chciała być taka chudzina Wpadłam przez Ciebie oficjalnie w kompleksy i nie pokaże się juz na żadnym zdjęciu... I dziękuję wszystkim za wsparcie
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-05-04 o 21:08 |
|
|
|
#4314 |
|
Realistka
|
ehhh chyba te studia to glowny temat klotni w domu
tylko u mnie jest inaczej, bo chyba wybieram zaoczne a to znowu sie moim rodzicom nie podoba "dzienne studia lepiej ucza" a ja nie chce, podjelam decyzje, postanowilam i ide na zaoczne ale te ich teksty mnie czasem dobijaja :/światla ja pokazywalam tak: -pozycyjne tyln i przod i tablica rejestracyjna -mijania -przod -drogowe -przod -przeciwmglowe tyl i przod -kierunkowskazy lewy i prawy to wiadomo -awaryjne z kazdej strony -hamowania tyl -cofania tyl -sygnal dzwiekowy ;D
Don’t strive to make your presence noticed, just make your absence felt. Edytowane przez FALLinLOVE Czas edycji: 2009-05-04 o 21:09 |
|
|
|
#4316 |
|
Zadomowienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12153624]nie chcesz uwierz. ludzie maja tendencje do tego ze grubej osobie nie powiedzą że ejst gruba a chudzielcowi owszem wytknąć. no tak bo "same kosci" nie maja uczuc...
maturalny stres mnie zeżarł. jem duzo a i tak trace ciało. Anuu... juz nawet nie bede rpzytaczać ile razy ja sie pocielam o studia masz racje...moja kolezanka, ktora wlasnie z powodu ciezkiej sytuacji w domu, ciagly stres i jeszcze matura ... schudla chyba z 10 kilo i ... mowia na nia anorektyczka, ze ma bulimie i nie wiadomo jaka to nie jest...a nie wiedza co tak na prawde ona czuje i dlaczego do takie stanu sie doprowadzila bardzo sie o nia martwie i ogolnie teraz jej troche pilnuje, zeby jadla wiecej i zeby tak sie nie stresowala wszystkim ... boje sie, ze cos moze sie jej stac i czuje sie tez winna, ze wczesniej nie zareagowałam...ale lepiej pozniej niz wcale!no a mi przydałoby sie zrzucic kilka kilogramow
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Matko ale się rozpisałyście
![]() Ogólnie do matury podeszłam na lajcie, i dobrze, nie stresowałam się wogóle, napisałam wszystko na spokojnie. Wydawało mi się prościutkie, ale wiem, że test na pewno skopałam bo przekombinowałam. Jak patrzałam na odpowiedzi to dostałam kręćka i już więcej nie patrze bo odpowiedzi, których byłam pewna okazały się błędne. Wypracowanie pisałam z Pana Tadeusza. Miałam 2 strony ale ja mam drobne pismo. Jakoś w połowie strony miałam już 100 samodzielnych słów, więc się w limicie wyrobiłam A właśnie, spójniki się liczą czy nie? Bo ja już nie wiem, różni poloniści różnie mówią. Schematu charakterystyki się raczej chyba nie trzymałam... ale najpierw pisałam ogólne przedstawienie, wygląd, jakieś ważniejsze rzeczy, potem skupiłam się na podejściu do pieniędzy i mężczyzn. We wnioskach napisałam, że mimo tego, że obie były pięknymi kobietami które wzbudzały zainteresowanie mężczyzn to zdecydowanie różniły się charakterem i tam napisałam te różnice
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
dobra sprawa ma sie tak. S**m w majty rpzed jutrem. estes tak zestresowana ze nie zajrzałam nic do ksiażek. dziewczyny [/quote]mmm ale laska
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Lirangel cholera ale masz urode świetną
Super się nadajesz na modelke. No i wymiary mam prawie identyczne poza wzrostem a kurde tak dobrze nie wyglądam
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to spróbuj może pogadać z tatą za jakiś czas znowu. Wytłumacz że to dla Ciebie ważne i od tego zależy Twoja przyszłość itd. Moi rodzice za to chcę zebym poszła do Lublina, bo mam do niego z 70 km - najbliższe miasto akademickie i tez trochę chodzi o kase i myślą że co tydziń będe przyjeżdzala bo jest bardzo dobre połączenie (bus laci co 20 minut) chyba oszaleli nie dość że nie okazują mi od zawsze zbytniego zaineresowania i nie wierzą we mnie to jeszcze mam tak jak do tej pory złościć się na nich co tydzień(do końca marca mieszkałam w internacie- wiele cudownych wspomnień)
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

nie wiem czego moge sie spodziewac

. Ja pozapominalam form wypowiedzi , haha wsyztsko sobie rpzypominam na nowo,. Na zlosc sie miesza
Zresztą to nie chodzi o nazwiska, tylko o przekaz konkretny.
Tuwimie. I chociaż i imię pomylili, i nie był on postacią literacką, to wszystko było uznane