|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Motylicaja bardzo mi sie podobaja kolczyki, zwłaszcza te motylki i ten kolor
![]() ![]() Zuzia gratuluje pracy ![]() ![]() Ja leze w łózku, przeziebiona, nie moge tego wyleczyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Zuzia gratuluję pracki
![]() u Nas pogoda do ![]() ![]() JA CHCĘ JUŻ URODZIĆ BO POWOLI ZACZYNAM MIEĆ DOSYĆ CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
cześć wszystkim, mam nadzieje, że jeszcze mnie pamiętacie. Parę dni się nie odzywałam, ale podglądałam Was i czytałam. Ja ciągle borykam się z bólem pleców-już ponad 3 tygodnie(idzie się załamać). Byłam już u ortopedy, teraz czekam na wynik diagnozy, bo sami nie wiedzą co mi jest. 1 maja mąż musiał mnie zawieść do szpitala, bo nie mogłam w ogóle chodzić, każdy krok to masakra, czułam jakby coś się obcierało w plecach, ale dostałam tylko zastrzyk i trochę przeszło. Ja już nie mam sił dziewczyny, ciągle na tabl. przeciwbólowych i przeciwzapalnych. Do tego ciągle po pierwszym okresie po zabiegu plamię ( to już 9 dzień plamień), do ginka idę w środę i mam nadzieje, że w końcu mi ktoś pomoże, bo psychicznie już wysiadam.
Zazdroszę tym co nie mają żadnych problemów i wszystko się im układa, a u mnie wszystko pod górkę....ciągle ryczę, nawet nie wiem czasami dlaczego, po prostu łzy same lecą. Chyba to z tej bezsilności.... Troszkę Wam się wyżaliłam, jeśli nie chcecie to nie czytajcie tego i od razu przepraszam że Was męczę moimi problemami. Miłego dnia i uśmiechów na twarzy ![]()
#2885 |
Zakorzenienie
|
Vcelka Kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zadomowienie
|
Cześć Lejdiski!
![]() Ja ostatnio nie pisałam, bo majowałam ![]() Już lepiej i mam nadzieję, że w szkole nie będzie strasznej atmosfery (chodzi o new koleżankę z katedry, asystentkę, która niby spoko, a jednak okazuje się, że konkuruje ze mną czy co? - bo w każdym bądź razie moje funkcje sobie przypisuje... , Domi, pamiętasz, nie? ![]() W sobotę byliśmy u tej lekarki i w Łańcucie, Rzeszowie też, widzieliśmy ten wózek, który chyba najprędzej spełnia nasze wymagania ![]() ![]() ![]() Domi - nie pomogło na przeziębienie nic z tych domowych sposobów? To może te syropki co Ci chyba Zanka pisała pomogą? Nie wiem, bo akurat nie brałam - ale w aptece popytać, kuruj się dzielnie! A u Ciebie cosik lepiej w tym domu teściów? ![]() ![]() Aha - a 3 miesiąc kończy się dopiero 14 tygodnia (3 miesiące - czyli 3*4 + te 2 tygodnie, bo naprawdę dopiero od owu fasolka się pojawiła), więc jeszcze musisz teoszeczkę poczekać, żeby to był 3 miesiąc (zacznie się 10 tc chyba) A u nas w tym tygodniu się 7 miesiąc zaczyna i jutro chyba "studniówka" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia - musicie się widać spotkać z G. - widać jakieś nieporozumienia na "łaczach", może On wciąż nie wierzy, że Ty Nim mogłabyś zainteresować się serio? Może się boi zranić? Nie wiadomo o to chodzi i pewnie jak się zobaczycie to wyczujesz i się dowiesz o co chodzi - ale trzymam kciuki, żeby to jakaś głupotka była, a sygnały dotąd przez Niego wysyłane prawdziwe, a nie fałszywe dla zabawy, bo fatalnie by wypadł tu w naszych (i Twoich zapewne) oczach, a wszak tak fajnie się własnie zapowiadał! ![]() Blondi - już niedługo bardzo, wkróce i Ty jsak Kathi będziesz nam donosić, że już trzymasz Malutkiego w ramionach! Ach - a nie boisz się zupełnie porodu??? To wyniki wyszły super, no nie? Czyli naturalnie się szykujecie, tak? To z mężem będziecie razem??? Vcelka - no ale co lekarze Ci na ten ból mówią?Badania robione miałaś? Zrób choć OB i drugie z krwi czy stan zapalny tam jest - chyba CRP (albo CPR, bo jakoś często to mylę ![]() ![]() ![]() ![]() Jagódka - no to super, że dziadziu lepiej (a przywieziecie Go do Polski?), no i że z G. się Wam fajowo gada ![]() Ali - Ty już na swoim M może? Kuchnia gotowa i szafy? Zdjęcia gdzieś były już (tu czy na nk), bo może przegabiłam? Syla w Polsce bez netu, hm - ktoś wie kiedy wraca? A Magdzia dalej na tych wyjazdach z mężem? Ła! No to chwilę się już "byczą", nie? Fajnie ![]() A Piwusia nareszcie na super speca trafiła, tylko biedna cierpi po tych dobrych lekach ![]() ![]() A Reszta Lejdis to porabia? Hejka - pozdrawiam Wszystkie! Odezwijcie się!!! ![]() A ja do nauki znów muszę się przyłożyć, bo oczywiście niz w weekend nie zrobiłam, a w tym tygodniu mam tego wyjątkowo dużo + ten artykuł - o ludzie! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-05-04 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Jane napisałam Ci priva
![]() Obliczyłam własnie na jednej stronie, że trzeci miesiac zacznie mi sie 15 maja, a tym samym 10 tydzień, wtedy też ide do lekarza ![]() A brzusio chciałabym mieć taki widoczny juz. Objawów nie mam więc niech chociaż brzuch mi bedzie widac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Vcelka bardzo ci wspolczuje bo bol pleców to coś okropnego
![]() Jane nie wiem jeszcze co z porodem czekam na wypis ze szpitala i wizyte u gina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Badał mnie i lekarz ogólny i ortopeda i oni sami nie wiedzą od czego i dlaczego. Czekam na diagnozę od bardzo dobrego lekarza, czy zleci mi tomografię komputerową czy rezonans magnetyczny a może tylko jakieś ćwiczenia. Sama nie wiem, chciałabym już wiedzieć co mi jest i dlaczego tak bardzo boli, że ja chodzić nie mogę. Dzięki za rady Jane, ja biorę tabl. przeciwbólowe i przeciwzapalne, dodatkowo smaruję kotonalem i nagrzewam takim specjalnym kompresem. Mam dużo leżeć i czekać... tylko nie wiem na co ![]() Rwe kulszową miałam 2 lata temu, więc wiem o co chodzi, ale teraz to inaczej boli, więc nie wiem co to za świństwo. Strasznie się boję ![]() Domi czytałam o Twoich problemach i ja na Twoim miejscu jak nie mogłabym wytrzymać z tą siostrą Tż przeprowadziłabym się spowrotem do rodziców z tż. Teraz najważniejsza jest dzidzia, a każdy stres może wpłynąć negatywnie.
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie Ci wspólczuje tych kłopotów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Wtajemniczenie
|
To współczuję Ci Domi, że musisz niepotrzebnie się stresować.
Co prawda nie wiem o co chodzi konkretnie, ale na pewno nieźle musieli dać Wam w kość. Nie rozumiem takich ludzi, wiedzą, że jesteś w ciąży i powinnaś się relaksować a robią wszystko, żebyś się złościła( może to specjalnie, bo Ci zazdroszczą?).
#2892 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a Grzesia poznalam na niecie...az glopio sie przyznac ale na czacie na onecie... zagadal kiedys i tak wyszlo...ze juz za 2 dni ebdzie miesiac jak gadamy sobie razem.... ![]() dobra ja wlasnie wrocilam od piotrka.... a teraz mamy burze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziaczki milejgo dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
No Jane, nareszcie do nas wróciłaś!! żadne majowanie nie jest wymówką dla wizażowania!! no chyba, że byłabyś na Biegunie Północnym przykryta grubą warstwą lodu bez kompa
![]() ![]() Jagódka, cieszę się, że z dziadkiem lepiej ![]() ![]() A kolczyki-motylki boskie ![]() ![]() Vcelka, współczuję ogromnie tych bólów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi, nie jestem do końca w temacie siostry i brata Twojego TŻ, ale z tego co piszesz, jest jeszcze gorzej, masakra!! ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia, sama nie wiem, co o tej sytuacji z G. myśleć. Wiem tylko, że faceci bywają skomplikowani (choć niby to kobiety takie są). Gratuluję pracy ![]() ![]() ja niedawno wróciłam z pracy, za godzinę mam korki z angola. W sobotę kupiliśmy krzesła do salonu ![]() ![]() ![]() ![]() a gdzie Mischoko się podziewa?
#2894 |
Zadomowienie
|
Hejka Ali -
![]() ![]() ![]() Krzesełka - ła, no to już niedługo wszystko będzie! Zjątka gdzieś zapodasz? My to powolutku, wiesz - mieszkaliśmy i co chwileczkę się jakieś pieniązki zbierało, no i cosik nowego przybywało (ale zaczęliśmy od materaca na podłodze, ławki szkolnej w kuchni i palnika turystycznego ![]() ![]() A asystentką sama dotąd byłam, teraz po obronie adiunktem (o ludzie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz szukamy szkoły rodzenia i dziś chyba pójdziemy do jednej bo można sobie "popatrzeć" jak to wygląda! Ojejku - trochę się obawiam, wstydzę, no nie wiem - mieszane mam uczucia jak tam będzie? ![]() Vcelka - no ale te badania podstawowe Ci robili (OB, CRP - sprawdziłam właśnie w soich badanich: z krwi, daje info czy nie ma stanu zapalnego!?) Jak nie to zrób sama - serio, to podstawowa info czy nie ma stanu zapalnego (nie podejrzewali dotąd zapalenia nerwów i mięśni? to pewnie to - tym bardziej, że już miałaś rwę, więc jakąs skłonność widać, nie?) A Mischoko - kurcza, może - no wiecie...? ![]() ![]() Domi - kiedy do domku wracasz? ![]() Hej - idziemy cosik do jedzenia zrobić - na razie! Hejeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobitki
![]() Przepraszam, że nie nadrabiam zaległości, ale w chwili obecnej w mojej sytuacji jest mi ciężko siedzieć siedzieć na 4 literach, a już nie wspomnę w ogóle o wysiadywaniu przed kompem... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Vcelka moj Tz też mowi, ze to z zazdrości, bo gdyby tak nei bylo to by sie nas nie czepiali ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuje Jane za priva i wiele cennych słów ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() staż w poradni w której miałam wcześniej staż Nic juz z G nie bedzie NIC ![]() Nie wiem za kogo on mnie uważa ale czuje sie strasznie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, ale co się stało? stało się jasne? wydarzyło się coś, napisał Ci coś?
trzymaj się ![]() ![]() Cinusiowa, widziałam fotkę na NK z nad morza, fajny brzusio ![]() ![]()
#2899 |
Zakorzenienie
|
Ciniusiowa ja podziwiam za odwagę
![]() ![]() Mój Tż też mnie chciał nad morze wywieźć ale się bałam.Może w sierpniu pojedziemy już we trójkę ![]() jestem ciekawa co z Madzią że nie daje znaku życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
BAN stały
|
Nie chce o tym pisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Bolą, tzn bolą/szczypią mnie od kilku dni piersi
![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-05-04 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Chilanes Kochana gdzieżes sie dziecko podziewała????poważnie piersi bolą ???@ spodziewana kiedy ma przyjść?
Zuzia rozmiem, ze nie chcesz o tym pisać, urzce juz tyle osob znalazlo kogos przez przypadek przez wizaż, ze lepiej uważac co sie pisze naprawde ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() To nie z powodu @, bo to dopiero za 2 tygodnie prawie, pzoa tym nigdy tak nie miałam, nigdy! Domi podziewałam się u Tż przez weekend, a na wizażu to wszędzie po trochu, jak był czas
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-05-04 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
No kurcze to faktycznie dziwne...a czemu to nie wiem, ale podejrzewam, że przez tabsy, albo hormony Ci szaleją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
mogę zadzwonić ale nie koniecznie się dostanę, żeby się dostać "na pewno" trzeba stanąć przed 5 przed przychodnią. Trochę się martwię, bo tabsy biorę 2 lata i dziwne, ze od tak nagle by coś miało wyskoczyć ;(
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie brałam, i nie będę już raczej brała, choc z tymi naturalnymi metodami to sama wiesz ja jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
BAN stały
|
Cytat:
ide spac..głowa mnie boli.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja wlasnie bede za chwilke gadac z G. jak wejdzie na gg.... ![]() ![]() ![]() no i ide pozniej spac...wiec dobranocka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny jestem wściekła
mam dość czasami swojego życia, moje nerwy odbijają się na małym... ehhh ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.