|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Ja sie widzialam juz oczyma wyobrazni jak robie na nia skok pantery... A po co... |
|
|
|
|
#3482 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
przyznam szczerze, że nic mnie w Tunezji nie zainteresowało Cytat:
a zabytki równiez rzuciły mnie na kolanaCytat:
przypomniało mi się jak wylatując na Kubę zosatliśmy źle poinformowani. Mysleliśmy że wylatujemy dwa dni później. dopiero kumpel mojego taty zadzwonił do nas z zapytaniem czy już wyjechaliśmy. a my spokojnie zajadaliśmy się rybkami ! uszykowalismy sie w pół godziny! Cytat:
Princesko- zazdroszczę Ci tych wakacji z Landrynem. ja tam jadę z kumpela choć strasznie chciałabym wyjechać gdzieś z Dyziem... chociaż na 3 dni... ale rodzice zapewne by mnie z facetem nigdzie nie puścili...
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-05-04 o 19:58 |
||||
|
|
|
#3483 |
|
never say no to panda
|
no bez jaj, Gothic, ile Ty masz lat - 8 czy 18? Ty się rodziców nie pytaj, Ty im oznajmij, że jedziesz i już.
ja tam w wieku 16lat pomykałam z moim chuopem i do Bolkowa, i pod namioty do Kołobrzegu, i jeszcze, bóg wie gdzie
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja bym pewnie się zastanowła, dopiero po fakcie. Do szału doprowadzają mnie tacy ludzie bez wyobraźni, a mam tak że najpierw mówię / robię potem dopiero myślę
|
|
|
|
|
#3485 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
[/quote] skąd wziąć kase na to wszystko? Ja w tym roku uderzam do Chorwacji-chyba to będzie niezłe extremum![]() Chorwacje (Dalmacja) ma jak dla mnie tę niezaprzeczalną zaletę że są góry nad morzem ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() mnie wypuścili dopiero jak się na studia dostałam
|
|
|
#3486 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moi rodzice sa dosyć konserwatywni... od razu by wypłynął temat seksu i pogadanka o tym że powinnam się do nauki brać, a jak nie to do pracy, zamiast myśleć o takich rzeczach... a spierać się nie mam zamiaru z nimi i ja się im wcale nie dziwie, również nie pozwoliłabym na to mojej córce. Polly! ja równiez do Chorwacji! może się tam natkniemy na siebie
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-05-04 o 20:10 |
|
|
|
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
O jak ja wam zazdroszczę przygotowań do wakacji. Ja już się "wakacjowałam" w marcu (przyjemny, okrągłourodzinowy wypad do kilku znajomych rozsypanych po Europie), ale chętnie pojechałabym jeszcze raz... może uda mi się we wrześniu wyciągnąć małża do Grecji
|
|
#3488 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
pyszne figi i rakija ![]() wpadnij koniecznie na wodospady w Krka - bardzo urokliwe miejsce ![]() Cytat:
![]() ale moja Rodzicielka akurat więcej 'przeciw' miała przed wyprawą z koleżankami niż z własnym chuopem ![]() pod względem seksu rodzice mają do mnie duże zaufanie, bo od dziecka praktycznie ojczulek sprowadzał mi do domu 'edukacyjne' książeczki i raczej z tych 'wpadających' nie jestem zresztą sam mi przepisuje tablety, więc na wnuka chyba ochoty nie ma ![]() a ja tam się Twoim rodzicom dziwię, bo w pewnym wieku ma się już własny rozum, a jeśli się nie ma, trza się na własnym dupsku przekonać, co dobre, a co złe
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-05-04 o 20:22 |
||
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziala, ze seks to normalna sprawa i wiedziala rowniez, ze nie potrzebujemy wyjechac by seks uprawiac. Wiec ufala mi i jemu. Dzieciecia do tej pory nie mam. Moj ojciec... tak. Dla niego to ja mialam 8 lat, teraz mam pew ie z 12... Ale mojego ojca nie bylo w domu wiec sobie jezdzilam ile chcialam
|
|
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Latem najprzyjaźniejsze miejsce dla mnie to Norwegia albo Finlandia W duże upały miewam wizje pt. tylko ja i biegun Ja ogólnie jestem zimnolubna
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-05-04 o 20:27 |
|
|
|
|
#3491 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moja mama chyba do dziś jest przekonana że seksu nie uprawiam, a ten seks z którego powstało moje dziecko, to jakić jednorazowy wybryk był
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
|
|
|
#3493 |
|
Konto usunięte
|
Escritora
A ja byłam tylko raz z moim chłopem... Na Sylwku na 4 dni. Warunek był jeden - jedzie z nami moja starsza siostra I mieszkała z nami w pokoju 1-szy dzień i noc potem ją eksmitowaliśmy A tak to nawet z koleżankami nie mogę pojechać sama a co dopiero z facetem... (dodam że mam 21 wiosenek). Więc proszę tu na swoich rodziców nie narzekać - są jeszcze gorsi
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-04 o 20:36 |
|
|
|
#3494 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3495 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
CBR: wydaje mi się że nie jest to kwestia "posiadania rozumu" a wychowania... ja moich rodziców bardzo szanuje i takie zakazy wcale mnie nie oburzaja... młodzieńczy bunt już mi przeszedł i potrawie rozpoznac co jest warte świeczki... Nie uwazam że nie maja do mnie zaufania a jedynie troszczą się o mnie. I bardzo to cenie. chyba nie chciałabym ażeby moi rodzice puszcali mnie wszędzie gdzie mi się żywnie podoba i argumentowali to zaufaniem do mnie vesenko! nawet nie wiesz jak mi się Finlandia marzy uczyłam się nawet dwa lata Fińskiego ażeby tam zamieszkać...![]() Cytat:
paollino- dokładnie!
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-05-04 o 20:43 |
||
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoj rozum masz... Wiesz... ja to tak widze |
|
|
|
|
#3497 | |
|
never say no to panda
|
no ba
jak co roku chociaż w tym roku coś się nam ekipa wykruszyła i poważnie się zastanawiamy, czy nie rezygnować z kwatery (na rynku :/), na rzecz tańszego namiotowiska (bo my na ciastlu to wygodniccy jesteśmy i dupska po kwaterach rozbijamy )Cytat:
![]() ale, jak się to mówi, punkt widzenia, zalezy od punktu siedzenia ja wolę mieć wolną rękę we wszystkich sprawach - nawet, kiedy chcę wyjechać z totalnymi oszołomami na tydzień gdzieś na drugi kraniec świata (swoją drogą nie ma dla mojej Rodzicielki nic bardziej irytującego niż moje coroczne wypady nach Bolkow )
|
|
|
#3498 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() no wiesz w tym wieku to juz raczej Twoim rodzicom nic do tego czy współżyjesz i z kim jakiekolwiek ich sugestie typu że nie puszczą cie z chłopakiem bo....będzie sex są mocno nie zdrowe...chociaż rozumiem tez to ze rodzice do kiedy finansują swoje dziecko uzurpują sobie prawo do wtrącania sie we wszystko.....znam to z autopsji niestety....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-05-04 o 20:46 |
|
|
|
|
#3499 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() rozumiem to i szanuje
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, znalazłam we Wrocławiu faceta niszowego
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(powiedz, ze go zbajerowalas ladnie i piliscie kawe, saczyli browary ! ) |
|
|
|
|
#3502 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
lub cokolwiek uczyniłaś
|
|
|
#3503 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
My za to trafiliśmy na dzień po ulewie (przeżyliśmy prawdziwe oberwanie chmury na pustyni). Kałuże, błoto, ciapaja i... oczywiście okazało się, że ani spryskiwacze, ani wycieraczki nie działają. Kierowca w czasie jazdy, nie zwalniając wystawiał za okno rękę z butelką wody mineralnej i chlapał na szybę. Czy musze mówić, że niewiele to dawało. Cytat:
Cytat:
A nurkowanie wymiata. lepsze od seksu (i mówię to z pełnym przekonaniem, choć mój mąż się obraża ).Cytat:
Cytat:
![]() Nie tylko Grecy i nie tylko cudzoziemkę. ![]() Cytat:
Mnie nie chcieli puszczać nawet z koleżanką, ale hmmm... okłamałam ich, że jade na rekolekcje oazowe. Kiedy wróciłam i dowiedzieli się, że zaliczyłam wszelkie mozliwe koncerty rockowe i metalowe w tym okresie... Oj... Ojojojoj... Ciężko było. Cytat:
Muszę kuchnię wyremontować za to królewna zaliczy Mongolię. Zazdroszczę mu jak cholera. Cytat:
![]() Ja kiedy się dostałam na studia pojechałam z dwoma kumplami stopem do Grecji. Trzy miesiące! heh... Super było. Cytat:
A co do kasiory - czemu nie pojedziesz za własną? Może warto tak podzielić wakacje, żeby przez połowę pracować i zarobić sobie na wyjazd w drufgiej połowie? Cytat:
Przypadek. ![]() No nie wiem... Kiedy miałam 21 wiosenek już daaaawno mieszkałam na swoim i utrzymywałam się sama. Nie musiałam pytać.
|
|
#3504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież to całkiem przyjemne uczucie, że kochani rodzice się o nas troszczą! Potem już całe życie będzie czas na samodzielność i działanie na "własny koszt". Sama też miałam nadopiekuńczą rodzinę, to fakt, ale raczej nie miałam im tego za złe
|
|
|
#3505 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#3507 |
|
BAN stały
|
Sabb, i właśnie dlatego że dzięki moim rodzicom tyle widziałam- jakos nie mam sumienia sie z nimi wykłócac ani ich oszukiwać...zbyt wiele juz się przeze mnie wycierpieli
nieraz już się wykłócałam z nimi o mniej lub bardziej ważne rzeczy i doszłam do wniosku że, jak dla mnie, to jednak nie warto. na prawde jestem im szalenie wdzięczna za wszystko. a z koleżanka moge teraz pojechac. jeszcze zdąrze się z Dyziem najeździć ![]() nie chcę lecieć za własna kasiorę, bo szczerze wole sobie dołozyc trochę tysiaków do lepszego samochodu, który dostane za zdanie matury, czyli już za rok. ja nie umiem pływać. i szczerze zazdroszcze tym którzy potrafią za to mój tato to zapalony nurkowiec z tego zapału nawet kiedys dostał statkiem w łebmadziczko! jak mogłaś? nawet zdjęcia z ukrycia mu nie cyknęłaś??
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to bylo w ogole wiarygodne klamstwo? Choc ... w czasach zamierzchlych licealnych, moja kumpela podejszla do mnie na szkolnym korytarzu i mowi 'ten kolo ze stolowy szuka jakis ludzi na opiekunow kolonijnych... myk jest taki, ze to oazowa kolonia ale za darmoche mamy wsio' I pojechala nasza paka pilnowac dzieciaki. Dzieciaki byly swietne, ksiadz nas nienawidzil, siostra jeszcze bardziej, ja sikalam ze smiechu codziennie a do Slowacji bylo niedaleko wiec wieczorem, po dopilnowaniu dzieci by poszly spac bibowalismy sobie fajnie. Akcje znicz byly na porzadku dziennym. Najgorsze bylo, ze kazdy dzien zaczynal i konczyl sie msza. W swietlicy. Pozniej wyszedl kwas ale ogolnie wspominam swietnie... Do tej pory z kumpela wspominamy z rozczuleniem ten tydzien burzliwy i teksty nasze... Zamkneli sie w pokoju moi, ja stukam do drzwi a onin 'haslo!!!!!!!' ja, niewiele myslac, 'szescszescszesc... o k... ksiadz idzie' |
|
|
|
|
#3509 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() my się akurat minęliśmy z deszczem stacjonowaliśmy w hotelu w Monastyrze, a właściwie pod Monastyrem w czasie dwudniowej wycieczki na sam środek pustyni (gdzie słoneczko grzało w najlepsze), nad hotelem szalała taka burza, że znajomym (którzy nie skusili się na pustynne atrakcje) liście palmowe przez otwarte okna wpadały ogólnie zadowoleni nie bylija w sumie też średnio wszystko kojarzę, bo mnie dotknęła klątwa Faraona, czy też zemsta Montezumy (jak kto woli) i odwiedziłam chyba każdy kibel na trasie ![]() wielbłądy mnie nieco ukoiły, choć z kolei o poranku nad słonymi wyschniętymi jeziorami, szukałam miejsca, gdzie by sobie tu dołeczek wykopać i... no nie dokończę ![]() ale wspomnienia niezapomniane
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-05-04 o 21:23 |
|
|
|
|
#3510 |
|
Konto usunięte
|
Polly - a właśnie... jestem na studiach dziennych, więc sama nie dam rady się do końca utrzymać, co też daje im większe prawa by wywierać na mnie wpływ... ale tak jak napisała Piroksena - dzięki tym zakazom - jestem jaka jestem teraz i to im zawdzięczam, bo nie szaleję po dyskotekach jak 17-latki, pijąc od obcych drinki z ecstasy czy wsiadając do ich aut na prywatkę...
Jestem rozsądna i ostrożna dzięki nim... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

Pewnie by mnie lekko szlag trafił.

jakiekolwiek ich sugestie typu że nie puszczą cie z chłopakiem bo....będzie sex są mocno nie zdrowe...
lub cokolwiek uczyniłaś
), ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)