|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Farbowanie włosów... czy sie uda czy nie??
Witam jestem chłopakiem i chce sobie przemalować włosy ale w tak że najpierw chce je pomalować na czarno a puźniej na nich pasemka blond i nie wiem właśnie czy mi sie to uda czy pasemka nie będa koloru rudego lub cos w tym stylu...
Może wiecie jak można to zrobić??? Proszę o rady i sorki za błedy bo to mój 1 wątek.. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Farbowanie włosów... czy sie uda czy nie??
wiem nie mi to oceniac ...ale uwazam ze fabowanie przez faceta włosów jest troche nie teges...co innego jesli ma dłuzsze i uzywa odzywek ewentualnie henny...
Milion postów na wizazu...milion zrozpaczonych kobiet które nie radza sobie z włosami...milion czarnulek chcaca byc blondynkami lub chociaz miec pasemka lub chociaz braz...a wy faceci myslicie ze to tylko tak hop siup i juz z czarnego na blond z blondu na czarny ![]() nie nie wyjda ci pasemka blond...wyjda rudo pomaranczowe.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Wyjdą prawdopodobnie rude. Radziłabym odpuścić te pasemka albo iść do fryzjera, on to zrobi lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzieki...
Właśnie o to mi chodziło... Pozdro i jednak rezygnuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie chcę zaśmiecać forum nowym wątkiem wiec się przyłącze tutaj
![]() Otóż moje włosy są z natury koloru średni blond... I właśnie taką farbę sobie kupiłam. Tylko nie wiem jak nałożyć farbę, bo mam nierówny kolor na głowie. Przy każdym farbowaniu odrosty wychodzą mi inny kolor niż cała reszta (końcówki całkiem ciemne). I nie wiem czy najpierw nałożyć na odrosty (i ile trzymać ![]() ![]() Help me ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
polecam kolezanko załozyc nowy watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.