|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witajcie dziewoje moje Kochane... podczytywalam ostatnio nic nie piszac, jakos tak wyszlo
![]() Weekendzik minal nawet fajnie, przyjechal moj brat z dziewczyna: piatek: Lazienki krolewskie i obiad u Szwejka... a pozniej zycie mnie zmusilo aby siasc za kierownica i zawiezc nas do domu, bo moj maz chcial piwko ze szwagrem wypic a ja nie mialam serca mu odmowic. Dojechalismy cali i zdrowi . Po powrocie zrobilismy sobie ognisko z kielbaskami i drineczkami a w domku okazalo sie ze nasza sunia napuchla jak balon. ![]() sobota z powodu mego zlego samopoczucia brzuszkowego oraz psa z wielkim niezytem jelit zostalismy w Pruszkowie ale polazilismy po parku , pogralismy w badmintona a wieczorkiem pizza w wykonaniu mego brata (pyyychota) i filmik, a o polnocy nasz pies ledwo zywy zwrocil cala zawartosc zoladka i okazalo sie ze wyhodowala sobie nicienie - takie glizdy. niedziela wizyta u weta po tabletki odrobaczajace. Obiad rodzinny na ktorym unikalam rozmow bo tesciowa od 2 dni drazni mnie na kilometr i pies ktory odzyl probujac nadrobic ostatnie 2 dni jakby na jakichs dopalaczach byla. Pozniej spacer, zimne soczki a o 21 pojechalismy na Wschodnia i.... prawie przy dworcu aurto nam na swiatlach zgaslo. Stoczylismy je na pobocze i okazalo sie ze silnik nabiera w wielkim tepie temperatury. Okazalo sie ze caly plyn chlodniczy nam wyciekl. Wiec ja psa na smycz goscie za mna i biegiem na pociag a moj maz dzwonil po brata aby drugim autem przyjechal. Na szczescie na pociag zdazylismy, auto udalo sie naprawic z pominieciem ukladu gazowego, dolalismy 5 l wody ktore nam dowiezli i wrcoilismy do domu. Bylismy zmeczeni..... A dzis ide do pracy wiec lece sie szykowac..... Gosia ![]() Czeko ty to masz wesole zycie
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-05-04 o 09:12 |
|
|
|
#1172 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
witajcie połykendowo
mam nadzieje, ze wypoczęte jesteście ja torszke sie poczuczyłam do tego egzaminu co się zbliza paskud jeden, troszkę poodpoczywałam i jakoś tak zleciało Cytat:
w końcu jaki ma być jak nie śliczny Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no to pojechałaś Cytat:
a mnie maleńswto zapodało w łykend pierwszego bolesnego kopa - rośnie to i ma wiecej siły
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() było super, najpierw grillowaliśmy u rodzinki męża, później u mojej rodzinki łowiliśmy ryby, odwiedziliśmy koleżankę, w wczoraj byliśmy nad morzem - opalone tylko ręce i dekolt ![]() miłego dnia Kochane |
|
|
|
#1174 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej kozice
Po tygodniu nieobecności w pracy mam malenki za-pieprzyk ![]() Więc napiszę 2 słowa i poczytam Was później Cytat:
Zdrowiej zasmarkańcu Całuję w gila Cytat:
![]() Nie kłócić mi się tam!!! Myć okna i nie marudzić- to i ochota na kłótnie minie ![]() Cytat:
Super, że remont biegnie do przodu Ja o moim majowym nic nie pisze, bo nic ciekawego się nie działo Miłego dzionka skarby
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
U mnie weekendzik minął baaaardzo sympatycznie- zaczęło się już w czwartek od ognistego godzenia się z małżem ![]() W piątek poszliśmy na dłuuuuuugaśny spacer, i niechcący trafiliśmy na próbę przed koncertem Lady Pank z filharmonią. No to posiedzieliśmy i posłuchaliśmy w pięknych okolicznościach przyrody (próba - jak i potem koncert- odbywały się w amfiteatrze położonym na kadzielni (kiedyś były tam kamieniołomy), powspominało mi się trochę jak sama jako gówniara występowałam na tej scenie tańcząc w zespole tanecznym... Fajowo było ![]() Czeko wymiatasz po prostu Daguś czyli psinka znowu dostarczyła rozrywki A muszę przyznać że pięknieje Ci ta panna
|
#1176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm swoją drogą to my też mieliśmy ognisty czwrtek , w ciąży jakas bardziej jestem ognista ![]() ![]() , choć ze względu na rosnący brzuszek częśc eksperymentów trzeba odłożyć na potem
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się mężuś pewnie cieszy z tej ognistości
|
|
#1178 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry wszystkim. Forum znalazlam dzis i czytam od poczatku Wasze wypowiedzi coby byc na bierzaco. Troszke jeszcze mi zostalo, ale co tam i tak sie nudze, bo moje szczescie zwane mezem spi po pracy. ( tz.troche oszukuje, bo mezem to to szczescie bedzie za 3 miesiace, ale slub w naszym przypadku to jedynie formalnosc, a MAZ to tak ladnie brzmi
Mam nadzieje, ze moge sie dolaczyc do Waszej sympatycznej spolecznosci, bo czasem siedze w domu i oprocz dlubania w nosie nie moge sobie znalezc zajecia.
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka poniedzialkowo
u nas za to dzis dzien wolny od pracy ale nie dla mnie Cytat:
widzialam na nk fajowohehe ja codziennie mam taki dylemat ![]() Czeko 79 jestes niemozliwa nie myslalas zeby w jakims kabarecie wystepowac ![]() Izazusia fajny weekendzik taki aktywny tez bym chciala Dagecik coz za przygody samochodowe |
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć połykendowo
ten weekend cały to mogę podsumować tylko tak: :pij emy:normalnie poszło morze alkoholu ![]() W czwartek spotkalismy się ze znajomymi którzy przyjechali na jedną nockę więc sobie pogrylowaliśmy, fajny wieczór cieplutki to i fajnie się siedziało rano wstaliśmy spakowaliśmy rzeczy i się przenieślismy na właściwy nocleg, poszliśmy troche nad Solinę ale tak wiało że myślałam ze mi łeb urwie wypiliśmy sobie kawkę zjedliśmy gofry i czekaliśmy aż reszta ekipy z pracy męża dojedzie, później się trochę powłóczyliśmy po Polańczyku a wieczorem imprezka aż przyszedł portier i nas uciszał . W sobotę było zimno, całą noc padało z mężem wybraliśmy się na zaporę a potem w takiej fajnej knajpce jedliśmy "Zupę Dupę" bardzo smaczna zresztą za to w niedziele pogoda była cudna, cieplusio, bezchmurnie szkoda tylko że już trzeba było wyjeżdżać, w drodze powrotnej pojechaliśmy na pstrąga i obraliśmy kierunek dom. Szkoda tylko że w sobotę było brzydko i nie udało się pójść w góry ale już mamy plan na weekend bożociałowy ze sobie pojedziemy sami i połazimy po połoninach . no i tak nam minęły trzy dni "długiego" weekendu, teraz powrót do codzienności niestety... Paulina jak to zapomniałam o Tobie- normalnie objechaliśmy naszym kangurolotem wszystkie solaria w IR i w żadnym Cie nie było po drodze wstąpiliśmy po Izkę ale tyż jej nie było , no to ja nie wiem , miejsce na pace przygotowałam, wyścieliłam kocykiem przygotowałam zakąski i picie a Was nie było![]()
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
Nie widze sprzeciwow, mam tez nadzieje, ze jestem widzialna
Ciezko bedzie sie "wgrac" w wasze szeregi, bo z tego co tu czytam znacie sie juz troche i mozna odniesc wrazenie, ze nie zauwazacie nowych osob, ale ja jestem uparta na dodatek gadula, wiec z czasem zaleje was postami i w koncu ktos bedzie musial mi odpowiedziec hyhy. Nie wiem od czego zaczac, bo przeciez nie opisze zyciorysu. Za 3 miechy bede miala meza. Marzenie kazdej dziewczynki, biala suknia, weselicho, wszyscy ciesza sie z Twojego szczescia, sielanka. Ze sie tak brzydko wyraze od dupy strony troche inaczej to wyglada jak mialam okazje sie przekonac na wielu weselach w rodzinie i u przyjaciol, ale najfajniejsze chyba sa poranki juz po, kiedy z mezem wraca sie do domu, siadacie, odpoczywacie, ale jednoczescie nie dociera do was fakt, ze juz jestescie w kregu wtajemniczonych.Nastepuje ogladanie prezentow,omawianie ostatnich wydarzen,ostatnimi czasy liczenie kasy i kazdy dzien po slubie wydaje sie byc wakacjami, tak jakby swiat wygladal inaczej. Jestem juz zona i mam tego mojego chlopa juz na zawsze przy sobie z dobrymi i zlymi stronami. Fajne uczucie chyba prawda? Doczekac sie nie moge,chociaz troche szczena mi opadla jak sie okazalo ile jest zalatwiania,ile latania, szukania i stresu. Masakra i to wszystko dla jednej nocy, ktorej przewaznie sie nie pamieta hehe.
|
|
|
|
#1182 |
|
Wtajemniczenie
|
Heheh Jok3er nie wiem czy nie zauważyłaś ale my jesteśmy PM2008:0 Czyli wszystkie brałyśmy ślubw 2008roku
Jest teraz założony wątek PM2009:Żony wyjątkowe czy jakoś tak I póki co uważam że tam prędzej się odnajdziesz choć oczywiście nie zamykam naszych drzwi![]() Pozdrawiam Ps. czy też macie wstręt do tej reklamy domestosa?
|
#1183 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
ja oglądałam powtórkę w sobotę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ileeeeeee??????????? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
salon jeszcze trzeba wykończyć ![]() właśnie zeżarłam michę popcornu
|
|
|
#1184 |
|
Zadomowienie
|
Zeżarło świństwo mi wiadomość....
Witam KOBIETKI. Tak krótko. Byliśmy 01.05. ze znajomymi w zoo, potem basen, pizza. Dzionek wykorzystany w pełni. Kolejne imprezowe i wesołe. teskniłam. Zdążyłam zauważyć, ze mamy goscia. Witam. czekoladinko79 wymiotłaś tak, że znalazłam sie za wycieraczką.. Jestem padnięta. Idę sie wypucować. To na dziś tyle. Buziaczki dla każdej. Aha i tęskniłam... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-04 o 22:23 |
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta witam wieczorowo.
Moja pieknota juz wrocila do siebie (na szczescie), mezus dzis stwierdzil ze ja rozpiesci i kupil jej gryzaka i wielka pile do nogi ganiali we dwoje jak opetani po domu. Moj Skarb dzis sie przyznal ze poczatkowo byl przerazony ale teraz sie cieszy ze mamy pieska. A ja przechodze wtajemniczenia entego stopnia wiec jak sie pojawi dziecko to juz bede po wszelkich mozliwych probach. Agus trzymam kciuki za wasze biale malenstwo. Pierwszy dzien pracy udany, choc 4 godz minely jak strzala. Po pracy pojechalismy do naszego mieszkanka podlubalismy troszke i ustalilismy ze w srode jedziemy znow. Moze w koncu uda sie nam ruszyc z tym remontem, bo ja juz ostatkiem sil siedze u tesciow. Z niecierpliwoscia czekam na moja przesylke pasmanteryjna bo mam wizje przerobienia sukienki na bal Absolwentow tylko materialow mi brak . Jok3r witam, u nas to mozesz posluchac marudzenia jak to faceci sie po slubie zmieniaja. Obys sie tylko nie rozmyslila
|
|
|
|
#1186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Wpqdqm wieczorową porą...pokazać firanki
Dzisiaj po aerobicu zdążyłam tylko jedno okno umyć, dlatego wiszą tylko jedne. Takie zwyczajne (ale jeżeli chodzi o wystrój to jestem zwolennikiem prostoty), zresztą jak na mnie to i tak postęp, że w ogóle są (wprawdzie bardziej z przymusu niż chęci no ale)Wniosek o wymianę paszportu mój i męża również złożony - pozostaje jechać na wakacje ![]() Cytat:
![]() Tak tak ze ślubem i weselem jest mnóstwo załatwiania. Teraz już o tym nie myślę, ciągle są nowe "podniety", mieszkanie, wspólne życie, dziecko itd. No piąteczka ...kolejny pijaczek do mnie i Kachy dołączył![]() Fajny weekend miałaś też bym sobie pojechała ale ode mnie w góry to strassszzznnniiieee daleko ![]() Wnerwia mnie na maxa. Dobrze, że w pracy nie mam głośników Oooo powiedz coś więcej o tej pracy, fajnych masz ludzi??? |
|
|
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
Tra ta ta taaaaaaa taaaaaaaaaam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstawać śpiochy (odlepiamy się od mężów odlepiamy) pobudka za oknami paskudny dzionek ! ( a czemu to macie mieć lepiej ode mnie ? )Ja tylko móiwę dzień dobry i spada do wanny bo zaraz będę spóźniona. Buziaki dla wszystkich. |
|
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć czekoladko
No, tak wcześnie to nawet ja tu nie bywam (a zazwyczaj pierwsza jestem no...czasem dzasta mnie wyprzedza ) ranny ptaszek z Ciebie![]() Ok wracam do kawuni (bo mnie woła) a później do pracy rodacy
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak juz mowilam bede odpowiedzialna za czynsze i wszystkie media zwiazane z wynajmami lokali. Na razie jestesmy we 3 - ja, kierowniczka i babeczka na ktorej miejsce przyszlam a od sierpnia ma byc reorganizacja i kierowniczka odchodzi a tamta idzie na jej miejsce. Atmosfera sympatyczna. Kobitka ktora mnie uczy ma z 48 lat i corke w lipcu za maz wydaje
. Takze juz ja nakrecilam na mysl o makijazystce heheh. Dzis jej zdjecia z naszego slubu pokaze Cytat:
![]() Ktora pozyczy mi kawe, bo u nas w domu kawy zabrak..... A czy ja juz wam pisalam ze mam juz dosc tesciow.....
|
|
|
|
|
#1190 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
ad2. no właśnie Cytat:
czekam na resztę ![]() Cytat:
zazwycczaj to nocą pisze ta nasza Czeko niestety do pracy, jakoś lenia mam ![]() miłego dnia
|
|
|
#1191 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Gosiu materiał firankowy super-ładnie się mieni-jakos tak skojarzyło mi się bajkowo ![]() Dageciku co ci tesciowie zrobili naszej myszce? Jakieś przesilenie?? Nie martw się już wkrótce do nich zatęsknisz będąc na swoim ![]() Zdjęcia na nk masz fajowskie ![]() Jak będzie co to i ja pokażę wam kilka zdjęć z majówki-o ile bedziecie chciały ![]() Dzasta namiary dam ci na priv bo nie chce oberwać karniaka za reklamę
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Pracuj, pracuj
![]() Cytat:
. A na Twoje zdjecia juz nie moge sie doczekac ![]() Gosiu jak moglam pominac Twoje zdjecia foraneczek . Pomimo swojej prostoty sa super
|
|
|
|
|
#1193 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
a pokaż takiego co by sie nie cieszył ;P ja mam Cytat:
Cytat:
Cytat:
hmm teściowie ... ja na szczęście mamę i teściów mam w bezpiecznej odległości - to znaczy tak, ze nie jest do nich za daleko,a z drugiej strony, oni się nie pojawiają u nas "bo im sie nudziło" a ja od wczoraj nie gadam z mężem jedna kumpela tez - coś w powietrzu wisi czy jak?
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się z mężem nie odzywam. Bo traktuje mnie jak idiotkę. A na to sobie nie pozwolę. Strasznie nie lubię u niego tej strony krytyka-gdyby jeszcze to było konstruktywne to co innego ale to w jaki sposób on postępuje jest dla mnie nie do przyjecia. Trochę jest to zasługa jego mamy-o matko jak mnie wkurzaly hasła wtedy jeszcze nie tesciowej:co ty się tak od razu zgodziłeś naprawiać tego kompa, trzeba bylo odczekać-bo trzeba się cenić(koledze Kamila zepsuł się laptop). Tylko jak ksiądz coś potrzebuje to natychmiast telefon do Kamila bo mama jako uczestniczka rady parafialnej musi się wykazać-wtedy już nie ma że trzeba się cenić.
Ja mam tak, ze jak ktoś potrzebuje ruszam od razu, nie kalkuluję czy mi się to opłaca czy nie. Mój Kamil jest człowiekiem któremu do życia niepotrzebne jest towarzystwo-taki zamknięty w sobie ludek. Ja uwielbiam ludzi. Czasem zastanawiałam się czy my na pewno do siebie pasujemy-różne pasje, różne spojrzenie na świat, różne potrzeby. Ale kocham tego paskudnika , mimo wszystko. Jednak tym razem ja się nie odezwę i póki nie usłyszę słowa przepraszam nie dogadamy się. Co prawda to prawda-ludzie przebywając ze sobą zaczynają się przenikać-upór zaczęłam przejmowac po Kamilu Wyhodował potwora na własnej piersi
|
#1195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też kocham tego mojego męża, ale czasem mam swoje granice wytrzymałości i czekam aż usłysze przepraszam
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez niestety..........ale zgrzeszylam zimna cola
![]() Widze ze temat klotliwych mężow na tapecie........dziewczyny nie ma co sie przejmowac - ich male móżdzki maja spozniony zaplon- wiec spokojna glowa napewno przeprosza ja dzisiaj mialam ciezka noc- nie moglam zasnac do 3 w nocy!! teraz mam jakies dziwne bole okresowe.......dobrze ze w piatek mam wizyte to podpytam lekarza o te bole..... ide dzisiaj do fryzjera podciac moja lwia grzywe hehe milego dnia- chociaz szaro i buro
|
#1197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mężowie cóż - trzeba poczekać a Ty podpytuj lekarza, bo wiesz, ze to nie przelewki
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
mam nadzieję, że kłótnie z mężami szybko się skończą ja na poprawę humoru wklejam Wam kilka fotek z majówki zrobionych nowym aparatem http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1241512680 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1241512680 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1241512680 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1241512680 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1241512680 miłego dnia laseczki |
|
|
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam poweekendowo Szkraby
![]() Wreszcie się dorwałam do kompa i mam czas żeby naskrobać. Wczoraj 3 razy robiłam podejście i zawsze coś lub ktoś mi przerywał Siostrze komp coś padł i przesiaduje u nas, małżon tez co chwilę mi tu zaglądał i nie mogłam sie skupić na jakiejś sensownej wypowiedzi a głupot nie będę przecież pisać Ale przeczytałam wszyściutko co naskrobałyście - w sumie duzo tego nie było ![]() Mój weekendzik minął pierwsza klasa Wróciliśmy wczoraj rano. Poimprezowałam z rodzinką - codziennie grill Pochodziłam troszkę po górkach ale tych najniższych bo butów zapomniałam Ale weszliśmy na Żar i Grojec, pojeździliśmy na rowerkach wodnych po Jeziorze Żywieckim, ogólnie było bardzo milutko. Zdjęcia może jakies wrzuce na nk w najbliższym czasie ![]() W sobotę byłam z moją kuzynka odebrać jej sukienkę ślubną (ma ślub 20 czerwca - dzień przed moja 1 rocznicą) i troszkę nam się obu podniosło ciśnienie - taka wredna baba była w sklepie że szok - wyobraźcie sobie że próbowała nam wmówić że sukienka ślubna kuzynki nie miała halki, a zwyczajnie zapomniała jej zabrac z pracowni krawieckiej. Kto to widział kieckę bez halki - tym bardziej że jak ją kuzyna perzymierzyła to wyglądała w niej bez halki jak w koszuli nocnej tak się pałętała między nogami. Ja oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie zrobiła zadymy - na wczoraj już halka była i opuszczono jej z ceny 50 zł ![]() czeko79 - ale się uśmiałam przy Twoim "scenariuszu" z weekendu daget - ale mieliście przeboje w weekend - biedna psinulka. To super że trafiło ci się fajne towarzystwo w pracy - to w końcu podstawa Acha - super fotki na nk katarzinka - pierwszy kopniak maluszka zaliczony - tego się nie zapomina ![]() dzasta - to pogratulowac pozostaje sprintu remontowego ![]() gosia - ładne firanki - mi tez sie podoba tak prostota kinia - super foteczki - ta z kamyczkami najlepsza ![]() A tak wogóle ... Ach tęskinłam za Wami bestyjki moje Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-05 o 10:57 |
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzidzia szaleje
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

. Po powrocie zrobilismy sobie ognisko z kielbaskami i drineczkami a w domku okazalo sie ze nasza sunia napuchla jak balon. 
hand-made: urodzinowo na 40tkę

w końcu jaki ma być jak nie śliczny
a wszystkie żonki balują .... chlip chlip a czkolada siedzi sama z gilem do pasa, płuca już wypluła na klawiaturę i nawet mleka z malibu się napić nie mogę przez te antybiotyki.
bo mam powikłania po poprzedniej grypie niedoleczonej ..... no i szlag mnie trafiał, że na dworku tak cieplutko .....
tyle tych przelewów robię to jak jeden machnę na swoje konto to może nikt nie zauważy - a potem szybko na konto na Kajmanach i już mamy mieszkanko 

) mieszkam znów w czystym domku
jeszcze trzeba dokupić parę rzeczy, ale to już pikuś 

:pij emy:normalnie poszło morze alkoholu
po drodze wstąpiliśmy po Izkę ale tyż jej nie było , no to ja nie wiem , miejsce na pace przygotowałam, wyścieliłam kocykiem przygotowałam zakąski i picie a Was nie było

. Pomimo swojej prostoty sa super