|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
Cytat:
Brzuch mnie boli, jeszcze nic nie jadłam. Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że będzie dobrze
|
|
|
#4382 | ||||
|
Zadomowienie
|
Heeej
Cytat:
a co to juz wyniki były, ze moze Ci mowic, ze nie zdałaś? ... zazdrosci Ci tego ze jestes madrzejsza od niego to zaraz wyolbrzymia wszystko i nie wiem...ma jakas satysfakcje z tego, ze gorzej Ci poszlo...Cytat:
Zobaczysz bedzie dobrze, zdasz jak najlepiej i nie ma sie co przejmowac na zapas... meliske wypij i bedzie lepiej ![]() Cytat:
i z tym Maturzysci na studiach...ja to cos czarno widze, ze sie dostane no ale ... Cytat:
pomyśl sobie, ze bedziesz juz miala z głowy ... a te 6 punktow to na bank bedziesz miec, zeby zdac...niemiecki ustny sie do niczego nie liczy... a i ewnie bedziesz miec ponad gruubo ponad 6 punktow Powodzenia! |
||||
|
|
|
#4383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyna odpadla to ide juz o 11.. maaatko! boje sie ze trafie na jakis obrazek czy rozmowki z dupy wziete
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesta, napisz koniecznie jakie miałaś scenki i obrazek! I powodzenia, pamiętaj, żeby mówić, byleby się nie zaciąć!
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na obrazek zawsze sie cos powie, na pierwsze pytanie wystraczy jednym zdaniem, bo zawsze jakies łatwe jest, a na drugie to dajesz tak 3 zdania jak juz nie wiesz co masz mowic wiem, ze sie latwo mowi...ja tez bede tak przezywac ale ... 22 maja dasz rade a skąd jestes?jaki okreg CKE? i jak wrocisz to zdaj relacje ![]() Bedzie dobrze, powodzenia! |
|
|
|
|
#4386 |
|
Zadomowienie
|
no tak w zasadzie co do obrazka
to wystarczy powiedziec co sie widzi, kogo, gdzie ten ktos i co robi.. ale boje sie ze trafie na jakies durnoty ;/ ja jestem z okregu yy.. nie wiem ![]() ale jestem z zachodniopomorskiego . podobno jeszcze mam taka kose z innej szkoly ze juz na sama mysl mi słabo ![]() ..a jak to jest? gada sie z członkiem komisji reprezentujaca moja szkole czy inna? |
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Wkrotce wroca babki od anglika i sie dowiemy jak bylo.
Posiedzialam troche nad gegra-za duzo nie zamierzam sie jej uczyc bo na probnej poleglam na zadaniach na myslenie(tego sie nie naucze) i logiczne wyciaganie wnioskow.Braklo mi nie wiele do zdania. Poogladam sobie testy jeszcze.
|
|
#4388 |
|
Rozeznanie
|
Pisałam podstawe z ang i powiem, że nie była trudna, ale niektóre pytania były podchwytliwe i myślałam nad nimi chyba półgodziny
![]() notatka i list nieformalne, więc niektórzy na pewno odetchneli z ulgą
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Nie było tak strasznie, notatka do kolegi ze jestes chory i musisz odwołac spotkanie, oraz list do kolegi, że po szkole robisz rok przerwy i jakie masz dalej plany. Czyli obyło się bez formalnego ![]() Ze słuchu za duzo nie zrozumiałam, z czytania nie jest najgorzej
|
|
#4390 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a pisanie pod presją to nic dobrego. Cytat:
nie mam większej opinii na temat angielskiego, mega trudna raczej nie była aczkolwiek chyba ogłuchłam bo niewiele słyszałam... ciekawi mnie czy chociaż z ang uda nam się zobaczyć klucz..;')
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A mi poszło niezbyt rewelacyjnie.. Jedynie ucieszył mnie list i notatka. A tak do szczerze mówiąc do dupki troszke |
|
|
|
#4392 |
|
Konto usunięte
|
jak angol poszedl wam?
mowilam ze bedzie list prywatny ![]() ha. prosty byl w sumie |
|
|
|
#4393 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozczarowalam sie angolem - myslalam ze bedzie latwiejszy
Pierwsze sluchanie banalne, ale 2 nastepne koszmar. Teksty do zrozumienia ciezkie do zrozumienia Jeszcze ten o niepelnosprawnej dziewczynce mogl byc, te ksiegarnie tez, ale o Holmsie to masakra. Notatka i list ok, tylko nie podobalo mi sie ostatnie polecenie listu. Ogolnie jestem srednio zadowolona. ![]() A w tym teksie o Holmsie nie bylo w pytaniach do tekstu błedu? `the case the coś tam the coś tam` trzy razy pod rzad i nie moglam zrozumiec o co tam chodzi
Edytowane przez plameczka Czas edycji: 2009-05-05 o 11:48 |
|
|
|
#4394 |
|
Raczkowanie
|
No i po angielskim....Mam mieszane uczucia. Listeningi moim zdaniem nie należały do najprostszych...jeszcze u mnie echo niosło
Reszta? Ujdzie w tłumie. Ale próbna była o wiele prostsza....
|
#4395 |
|
Konto usunięte
|
o tym holmesie bylo glupie fakt
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
A tak liczyłam na list nieformalny
W tych prywatnych zawszę tracę punkty w poprawności językowej. No i to słuchanie i czytanie jakieś dziwne. W wielu zadaniach pasowały mi 2 odpowiedzi Pewnie wybrałam tą nieprawidłową
|
#4397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DO tego strasznie rozbolała mnie głowa... Nie jestem zadowolona...ale najgorsze jeszcze przede mną, następny koszmar już w poniedziałek R biologia
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mysle ze ta była łatwiejsza (chociaż probną z Operonu mielismy). Babka od w-fu powiedziała, że lektorzy byli naprawde świetni i ona wsyztsko zrozumiała, szkoda, że ja tego powiedzieć nie moge
![]() Z listu jestem zadowolona, chociaż pewnie będę miała błąd na błędzie
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
tak, zgadzam się listeningi były beznadziejne, skoro tez tak myslicie to chyba coś w tym jest
pierwszy spoko ale drugi ......... trzeci jeszcze jeszcze a ja liczyłam na 100% i chyba mi się nie uda......
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-05-05 o 11:54 |
|
|
|
#4400 |
|
Rozeznanie
|
Czytanie było łatwe moim zdaniem, tylko na siłe oni chcieli nam utrudnić te pytania i , że tak powiem, niejasne one były. Co do listeningów to się zgodze, pierwszy banalny za to następne też takie podchwytliwe były, ale nie było najgorzej
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4402 |
|
Rozeznanie
|
angol podst pisałam i wyszłam z sali i jak jechałam do domu samochodem to mało co sie nie rozryczałam
poszedł mi chyba najgorzej z tych próbnych co pisałam, zreszta nie wiem bo pytania były podchwytliwe i w połowie to zgadywałam rozumiałam w 60% to co mówią w słuchance a i tak nie wiedziałam co zaznaczać i moje marzenia o 80%prysły i kurcze teksty rozumiałam, za to pytania do nich były beznadziejne
Edytowane przez sosik Czas edycji: 2009-05-05 o 11:59 |
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siedziałam i centralnie słońce mi dawało po oczach i też mnie głowa rozbolała..
Idę się jakoś zrelaksować bo płakać się chce .. |
|
|
|
#4404 |
|
Konto usunięte
|
a odp są/będą?
|
|
|
|
#4405 |
|
Raczkowanie
|
A mi się podobała
|
|
|
|
#4406 |
|
Rozeznanie
|
W ogóle były grupy? bo przede mną siedział taki chłopak i dużo miał inaczej, aż się przeraziłam, ale postawiłam na swoje odpowiedzi, uznałam, że on na pewno jakiś głupi jest z ang
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiecie kiedy dadzą odp z polskiego ale takie oficjalne? klucz? bo w wyborczej w gazecie chyba nie ma?
nie wiem czy iść do sklepu czy nie..
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
no były różne wersje, tzn poprzestawiana kolejnośc odp
|
#4409 |
|
Konto usunięte
|
u nas sciagali niektorzy na polski i ang to trzeba nie miec mozgu chyba wcale
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
JA akurat miałam obok siebie co mieli taki sam bo przed rozpoczęciem sprawdzaliśmy sobie .. Ale byli też tacy co mieli inny.
Troche odp mi sie z nimi zgadzało. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

a co to juz wyniki były, ze moze Ci mowic, ze nie zdałaś? ... zazdrosci Ci tego ze jestes madrzejsza od niego to zaraz wyolbrzymia wszystko i nie wiem...ma jakas satysfakcje z tego, ze gorzej Ci poszlo...
Zobaczysz bedzie dobrze, zdasz jak najlepiej i nie ma sie co przejmowac na zapas... meliske wypij i bedzie lepiej 

W tych prywatnych zawszę tracę punkty w poprawności językowej.
i moje marzenia o 80%prysły
i kurcze teksty rozumiałam, za to pytania do nich były beznadziejne