Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - część 4 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-05, 10:20   #1051
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
to tylko taka bzdura - ja w pierwszej ciazy przytylam 22 kilo i przytyly mi nawet uszy wygladalam strasznie brzydko, pod koniec nie moglam w ogole patrzec w lustro, nawet rodzina mi mowila, ze wygladam jak buldozer
jak to zniosłas?
mnie takie komentarze i to jeszcze ze strony najblizszych wprawiaja w furie

Nie chce sobie siebie wyobrazac jak bede wygladac za ok 2mc nim bedzie po wszystkim.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 10:27   #1052
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Ja szczerze i bez bicia wprost przyznaje ze srednio sie sobie podobam...
I nie przez skromnosc czy jakies droczenie sie. Z reszta moja kolosalna roznice mozna ocenic na fotkach zanim zaszłam.
Włosy,pełniejsza buzia itp.
Dobra, koniec marudzdenia.Jeszcze 80dni i bede wracac do formy
Kasiu po pierwsze dziękuję, że pozwoliłaś mi obejrzeć zdjęcia . Uważam, że wyglądasz ślicznie i przed ciążą i teraz, a różnica wcale nie wydaje mi się jakaś wielka, zaokrągliłaś się, to fakt, ale przecież jesteś w ciąży. Ale rozumiem też, że najbardziej zmianę czujesz Ty, bo to Twoje ciało. Mnie się bardzo podobasz

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
co ty mowisz kazda z nas pewnie sie zmienila i zaokraglila........ja patrze z utesknieniem na fotki przed ciaza i porownujac to wygladam jak hippo!!!
Co Ty piszesz? , nie kłam , widziałam .

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Jak coś wyczję, to dam znać na 100%

Obiecuję też, że się wreszcie zmobilizuję i zrobię zdjęcia, no i wreszcie wkleję.
A co do wagi, to aż wstyd się przyznać... dobra, komu jak komu, ale Wam powiem. Chyba jestem rekordzistką na tym wątku, bo od początku ciąży przybyło mi 17,5 kg A tu jeszcze końca nie widać. Już mówiłam małżowi, że pod koniec ciąży to przy łóżku w sypialni musi zamontować dźwig
Ja się przyglądam ręcznikom Feretti, nie mają aplikacji na kapturku i są duże (100x100 cm), więc dłużej posłużą. Tylko mają jeden mały mankament , kosztują około 55 zł za sztukę .
Nie przejmuj się tak wagą, sama piszesz, że nie jesz za dużo, więc nie masz na to wpływu. Jestem przekonana, że już po porodzie dużo spadnie, a reszta podczas karmienia i opieki nad maleństwem .

Cytat:
ja ostatnio mam wrazenie ze moj bezbol jest z dnia na dzien wiekszy......to chyba dzidziol teraz najbardziej rosnie
Też mi się wydaje, że teraz brzuchy wystrzelą

Cytat:
jak mogłam o tobie zapomniec... juz nadrabiam moja niefrasobliwosc
(...)
Co do spania chciałam dodac ze od jakiegos czasu najwygodniej mi na pleckach.Znaczy budze sie w tej pozycji i zmuszam sie do przelozenia na boczek.

Ja to samo ze spaniem, kładę się na boczek i tak zasypiam, budzę się na plecach.

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Właśnie też tak myślę, tylko mój Tż jest taki że jak jest problem to woli to przemilczeć twierdząc że nie chce mnie denerwować (co mnie jeszcze bardziej denerwuje, bo ja wolę wszystko przegadać i rozwiązać od razu)...a później po czasie wychodzą głupoty, bo czegoś wcześniej nie chciał mi powiedzieć...dla mnie to nie jest dbanie o zdrowie, bo skutek jest odwrotny i problemy mogą się nawarstwiać...
Nauczysz Go

Cytat:
widzisz mi na poczatku ciazy wszyscy mowili ze wygladam na chlopaka, pozniej ze na dziewczynke a teraz znowu ze na chlopaka!! nawet teraz w sobote jak bylismy na urodzinach wujka doslownie wszyscy mowili ze chlopak a ja im ze chyba dziewczynka- "nic sie nie zmienilas"-mowili.......
wiec juz sama nie wiem.......zreszta w piatek zapytam gina czy rzeczywiscie widzi "piske"- jak to ostatnio powiedzial hehe
Tak czułam, że nie do końca wierzysz, że w brzuchu mieszka Weronika

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 10:34   #1053
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
to tylko taka bzdura - ja w pierwszej ciazy przytylam 22 kilo i przytyly mi nawet uszy wygladalam strasznie brzydko, pod koniec nie moglam w ogole patrzec w lustro, nawet rodzina mi mowila, ze wygladam jak buldozer

teraz tez poszlo mi w pupe i uda ale przytylam mniej i moge z czystym sumieniem powiedziec, ze wygladam lepiej

z kolei moja znajoma bedzie miala corcie i ma tylko brzuszek a wyglada slicznie

po prostu jednym ciaza zabiera urode a innym nie
wlasnie regulu nie ma- kazda z nas jest inna i inaczej znosi ciaze......
ja widzialam moja znajoma ktora ma termin kilka dni po mnie i doslownie plaska- zero brzucha a ja wygladam na ciezarna.......
ale jakos do tej pory nikt mi nie powiedzial ze mam duzy brzuch czy cos, no chyba ze z grzecznosci do ciezarnej

ide sie umyc !!

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

ad.1 nie jestem skromna.......tylko patrzac na zdjecia widze spora roznice w wygladzie- pelniejsza twarz, wogole chcialam ostatnio ubrac bluzeczke ktora nosilam przed ciaza- nie moglam w nia wejsc w ramionachczuje sie jak Arnold Schwarzeneger hehe
ad.2 mam wlasnie taka nadzieje ze teraz kg beda przybywac glownie dlatego ze dziecko rosnie i brzuch a nie moja duupaa!!
ad.3 nie wierze temu lekarzowi dlatego ze wiem ze on sie myli......wiec sie nie nastawiam......100% pewnosci to bede miala jak urodze

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 10:45   #1054
Ania0104
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE LIPCOWE

FASOLOWE TYCZKI
32 sztuki mamy

Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) --------------------------- t.p. 01.07.09 - Zuzia
megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) ------------------------------- t.p. 01.07.09 - Amelka
aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) -------------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon / Michał
eleeri (Aśka, 31l, małopolska) --------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Mateusz ....................... Vers Connect
p4w (Ola, 26l, Szczecin) ----------------------------------------------- t.p. 02.07.09 - Tomek / Michaś ............ Mutsy Urban Rider
Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) --------------------------- t.p. 03.07.09 - Kubuś
marica5 (Marika, 23l, Chełmn) ----------------------------------- t.p. 04.07.09 - Martynka
annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ------------------------------ t.p. 06.07.09 - Dawid / Sebastian
musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ------------------------------ t.p. 08.07.09 - Bianka
ainka11111 (???, ?? l, ...) --------------------------------------- t.p. 11.07.09 - Weronika
skierka (Teresa, 27l, podlaskie) ------------------------------------ t.p. 12.07.09 - Amelka
Truheart (Ola, 27l, Łódź) ------------------------------------------ t.p. 13.07.09 - Adaś ..................... X-lander w. limitowana
jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) ----------------------------- t.p. 13.07.09 - Joachim Łukasz
erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ------------------------------ t.p. 15.07.09 - Igor / Wiktor
Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) ------------------------------------ t.p. 18.07.09 - Marcel
Ania0104 (Ania, 26l, podkarpacie) ------------------------------- t.p. 19.07.09 - Dawid / Bartek
miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Nina
arinitti (???, 37l, Warszawa) --------------------------------------- t.p. 19.07.09 - ??? lub ??? ................ Mikado Boston
Finka09 (???, ?? l, ...) --------------------------------------------- t.p. 20.07.09 - ???
magi77 (Marta, 31 l, mazowieckie) -------------------------------- t.p. 22.07.09 - Maciek
bibi23 (???, ?? l, ...) ------------------------------------------------- t.p. 22.07.09 - ??? lub ???
katarzynka00 (Kasia, ?? l, ...) ---------------------------------- t.p. 24.07.09 - Laura
agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) -------------------------- t.p. 24.07.09 - Filip
majka versace (Beata, 31l, Manchester) ---------------------- t.p. 25.07.09 - Adrianek ................. Mamas&Papas Skate
chrupcio (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 25.07.09 - Jagódka
mariolasl (Mariola, 34l, UK) --------------------------------------- t.p. 26.07.09 - Antonio ................. iCandy Cherry
mirika (Magda, 28l, Warszawa) ------------------------------------ t.p. 26.07.09 - Jaśmina
Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ----------------------------------- t.p. 27.07.09 - Nataniel
Wojtusia (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 27.07.09 - Oliwia
kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) ----------------------------- t.p. 27.07.09 - Andrzej
evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) --------------------------------------- t.p. 28.07.09 - Emilia
nastyeddy (???, 22l, Wlk Brytania) ------------------------------t.p. 31.07.09 - ??? i ???

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 10:45   #1055
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
jak to zniosłas?
mnie takie komentarze i to jeszcze ze strony najblizszych wprawiaja w furie

Nie chce sobie siebie wyobrazac jak bede wygladac za ok 2mc nim bedzie po wszystkim.
Takich komentujących to tylko

Cytat:
Kasiu po pierwsze dziękuję, że pozwoliłaś mi obejrzeć zdjęcia . Uważam, że wyglądasz ślicznie i przed ciążą i teraz, a różnica wcale nie wydaje mi się jakaś wielka, zaokrągliłaś się, to fakt, ale przecież jesteś w ciąży. Ale rozumiem też, że najbardziej zmianę czujesz Ty, bo to Twoje ciało. Mnie się bardzo podobasz

Ja się przyglądam ręcznikom Feretti, nie mają aplikacji na kapturku i są duże (100x100 cm), więc dłużej posłużą. Tylko mają jeden mały mankament , kosztują około 55 zł za sztukę .
Nie przejmuj się tak wagą, sama piszesz, że nie jesz za dużo, więc nie masz na to wpływu. Jestem przekonana, że już po porodzie dużo spadnie, a reszta podczas karmienia i opieki nad maleństwem .

Ja to samo ze spaniem, kładę się na boczek i tak zasypiam, budzę się na plecach.

Nauczysz Go

Śliczne są te słowa do katarzynki, lepiej i trafniej bym tego nie ujęła

Podejrzałam te okrycia feretti, są fajne, tylko rzeczywiście troszkę drogawe.
A z tym spadkiem wagi. też mam taką nadzieję. Dwa miesiące po tp mam wesele i pewnie nie uda mi się jeszcze wrócić do figury przedciążowej, no ale cóż - coś za coś, synek ważniejszy Teraz nic na to poradzić nie mogę.

Cytat:
wlasnie regulu nie ma- kazda z nas jest inna i inaczej znosi ciaze......
ja widzialam moja znajoma ktora ma termin kilka dni po mnie i doslownie plaska- zero brzucha a ja wygladam na ciezarna.......
ale jakos do tej pory nikt mi nie powiedzial ze mam duzy brzuch czy cos, no chyba ze z grzecznosci do ciezarnej

ide sie umyc !!

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

ad.1 nie jestem skromna.......tylko patrzac na zdjecia widze spora roznice w wygladzie- pelniejsza twarz, wogole chcialam ostatnio ubrac bluzeczke ktora nosilam przed ciaza- nie moglam w nia wejsc w ramionachczuje sie jak Arnold Schwarzeneger hehe
ad.2 mam wlasnie taka nadzieje ze teraz kg beda przybywac glownie dlatego ze dziecko rosnie i brzuch a nie moja duupaa!!
ad.3 nie wierze temu lekarzowi dlatego ze wiem ze on sie myli......wiec sie nie nastawiam......100% pewnosci to bede miala jak urodze
Też mam taką nadzieję Uwierz w końcu, że w Twoim M1 mieszka mała królewna

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 10:46   #1056
Ania0104
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE SIERPNIOWE

FASOLOWE TYCZKI
25 sztuk mamy

czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) -------------------------------- t.p. 01.08.09 - Weronika
frida110 (Aśka, ?? l, ...) ---------------------------------------------- t.p. 01.08.09 - Agatka ................... Roan Kortina
Miramej (Jola, 33l, 3-miasto) ------------------------------------- t.p. 02.08.09 - Kuba
anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) --------------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? ...................... Mutsy Urban Rider
elita343 (Ela, 29l, Wrocław) --------------------------------------- t.p. 03.08.09 - Maja
Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) ----------------------------- t.p. 04.08.09 - Liliana / Maja lub Leo / Max
czarnolaska(???, ?? l, ???) --------------------------------------- t.p. 06 .08.09 - ???
ulika (Magda, 27l, Śląsk) --------------------------------------------- t.p. 10.08.09 - ???
kamilka (Kamila, 22l, małopolska) ------------------------------ t.p. 10.08.09 - ???
UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) ---------------------------- t.p. 12.08.09 - Antoś
Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) ----------------------------------- t.p. 12.08.09 - ???
AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ---------------------------------- t.p. 13.08.09 - Kalinka
lenusia25 (Marlena, 26l, Poznań) ------------------------------- t.p. 13.08.09 - Wiktoria lub Alex
viki_22_83 (Ania, 25l, Świdnik) -------------------------------- t.p. 16 .08.09 - Gabriel
Ulcia2512 (Ula, 27l, UK) ------------------------------------------ t.p. 17.08.09 - ??? .................... Graco Tour Elite
IwonkaAnna83(Iwona, ?? l, podkarpacie) ------------------ t.p. 18.08.09 - ??? lub ???
Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Maja
iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) ---------------------------- t.p. 20.08.09 - ???
zioła (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------------- t.p. 22.08.09 - ???
WrednaAfrodyta (???, 21l, Warszawa/Ostrołęka) -------- t.p. 25.08.09 - Tomuś
marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) ---------------------------------- t.p. 25.08.09 - Maja .................. Baby Merc
Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) ---------------------------------- t.p. 27.08.09 - Łucja lub ???
Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) --------------------------------- t.p. 27.08.09 - ??? lub ???
cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) --------------------------- t.p. 28.08.09 - Dawid
aromatyzowana(???, ?? l, ???) ------------------------------ t.p. 29.08.09 - Lena lub Szymon

Kto w nas mieszka ??? Chłopcy 27 : 19 Dziewczynki

-------------------------------------------------------------------------------
Nasze Aniołki, które wróciły do nieba [*]

gooha3 [*]
mountain [*]
serafia11 [*]
agagmm23 [*]

Malga19 [*] [*]

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-05-05, 10:55   #1057
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Ad.1 Wiem, że Ty najbardziej czujesz, jak zmienia się Twoje ciało, no ale żeby napisać, że jak hippo , zaprotestowałam, bo widziałam zdjęcia i moim zdaniem koło hippo nawet nie stałaś
Ad.2 Tak najprawdopodobniej będzie - przynajmniej tak piszą
Ad.3 Święta prawda

Cytat:

A z tym spadkiem wagi. też mam taką nadzieję. Dwa miesiące po tp mam wesele i pewnie nie uda mi się jeszcze wrócić do figury przedciążowej, no ale cóż - coś za coś, synek ważniejszy Teraz nic na to poradzić nie mogę.

No drogie te okrycia, ale tak się zastanawiam, czy jednak się nie opłacają, jak mawiała Scarlett O'Hara: pomyślę o tym jutro .
Nie wiadomo, jak nasze ciała będą zachowywały się po ciąży, tak samo, jak nieprzewidywalne są w jej trakcie

H. MacLeod

.
Stary 2009-05-05, 11:08   #1058
Ania0104
Zakorzenienie

STOOOOOOP!!!!!

Ogłaszam zakaz pisania przez godzine na forum
Staram sie nadrobić zaległosci, ale jakoś marnie mi to wychodzi ... a muszę to podwójnie zrobić ... wkleiłam listę i proszę o sprawdzenie czy każda z mam ma uzupełnione informacje

Nie nadążam za Wami

A tak wogóle to dzień dobry
Dziewczynki śliczne macie brzuszki!!! ...
Svinecka zazdroszcze wypadu nad morze - super, ze weekend sie udał /no tylko ta kłótnia z TZ-tem/ ale mam nadzieję, ze sie pogodzicie szybko! ... i pieknie wyglądasz!

Anusia ale z Ciebie laska!!!

UnholyOne fajnie, ze odpoczęłas przez ten tydzień
... a czy ta posciel którą wklejałas z Amy nadaje się tez do kołyski???

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

idę na śniadanie ... tzn II śniadanie ... jak moja mama sie dowiedziała, ze schudłam 300 g to teraz cały czas mi każe jesć
Miramej, co do twojego pytania, to schudłam 300 g od ostatniej wizyty - czyli w ciągu 3 tygodni ... a od początku ciąży przytyłam 6 kg.
Wydaje mi się ze po prostu nic nie przytyłam, bo ważyłam sie wczoraj w baletkach a one są lekkie

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-05-05, 11:56   #1059
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
ja jakas niedowiarka jestem........do brzuszka mowie np. ono mnie kopnelo czyli bezosobowo nadal

Cytat:
Ad.1 Wiem, że Ty najbardziej czujesz, jak zmienia się Twoje ciało, no ale żeby napisać, że jak hippo , zaprotestowałam, bo widziałam zdjęcia i moim zdaniem koło hippo nawet nie stałaś
Ad.2 Tak najprawdopodobniej będzie - przynajmniej tak piszą
Ad.3 Święta prawda

hmmm moze nie wygladam jak hippo skoro tam mowicie, ale tak sie czuje w koncu 15 kg na plusie to jest duzy ciezar jak dla mnie...

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
STOOOOOOP!!!!!

Staram sie nadrobić zaległosci, ale jakoś marnie mi to wychodzi ... a muszę to podwójnie zrobić ... wkleiłam listę i proszę o sprawdzenie czy każda z mam ma uzupełnione informacje

teraz masz szanse nadrobic bo jakies chwilowe pustki

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-05-05, 12:03   #1060
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
teraz masz szanse nadrobic bo jakies chwilowe pustki
taaaak ... pustki bo wizaż świruje
ciagle mi się wyświetlało - nie można znalexć serwera
wykrakałam czy co???

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-05-05, 12:03   #1061
Wojtusia
Zakorzenienie

Aniu, w moich danych brakuje: Ania 25l. lubelskie
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 12:07   #1062
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
STOOOOOOP!!!!!

Nie nadążam za Wami
(...)
Miramej, co do twojego pytania, to schudłam 300 g od ostatniej wizyty - czyli w ciągu 3 tygodni ... a od początku ciąży przytyłam 6 kg.
Wydaje mi się ze po prostu nic nie przytyłam, bo ważyłam sie wczoraj w baletkach a one są lekkie
No i Ania pokrzyczała, więc u mnie wizaż się przestraszył i się popsuł na jakiś czas .
Jestem ciekawa, jak moja waga, dowiem się w przyszły piątek

Cytat:
hmmm moze nie wygladam jak hippo skoro tam mowicie, ale tak sie czuje w koncu 15 kg na plusie to jest duzy ciezar jak dla mnie...
Odczuwasz te 15 kg, czy gdybyś nie się nie ważyła, nie powiedziałabyś, że tyle Ci przybyło?

H. MacLeod

.
Stary 2009-05-05, 12:07   #1063
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
wazne ze sie dobrze czulas i nic cie nie bolalo......wiec mysle ze nic zlego sie nie stalo ze posiedzialas na sloneczku-ale na przyszlosc lepiej unikac takiego dlugiego nagrzewania organizmu bo wzrasta temp. wód plodowych.......ja gora 40 min jestem na slonku i zawsze zmykam do domku ochlonąc a i tak mam mokry recznik na brzuszku-patent jednej mamusi i sprawdzony

chyba wszystkie lubimy jak nasze malenstwa smyraja nas od srodka

chudzinka!!!

tez kiedys patrzalam na te getry........i chyba je kupie na wesele i do nich jakas dluga tuniczke......bo na 1 dzien juz mam sukienke.....

jasne ze pamietamy
życze ci z calego serduszka zeby spelnilo sie twoje marzenie

mialam juz rozne....i gellwe i delecta -wszystkie sa pyszne a amaretto jest wypas

tez tak mialam w zeszlym tygodniu........mysle ze to te skurcze braxtona....

mamuski ja bylam z tż na zakupach - kurcze ponad 4 godzinyrachunki poplacic, tż u fryzjera byl i poznalam jego nowych pracodawcow- calkiem mili ludzie i wporzo!!
mam wyplate na koncie juzwiec mysle ze juz niedlugo cos kupie dzidziolkowi
acha dziekuje

no i miłego dnia wszytskim zycze

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 12:07   #1064
mariolasl
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Niedawno wstałam i czuję się wyśmienicie. Mam dzisiaj wolne, tylko popołudniu jakieś obowiązkowe zebranie w pracy.

Temat wagi i wyglądu jest dla mnie odrobinę bolesny , przytyłam 10 kg i ciężko mi te kilogramy nosić. Staram się nadal o siebie dbać, tak, jak przed ciążą, ładnie się ubierać, aby w miarę nie psuć sobie samopoczucia. TŻ nadal znajduje mnie atrakcyjną, tylko ja się już taką nie czuję, szczególnie, że przez ostatni miesiąc przytyłam 3 kilogramy.
Cytat:
Wstawiłam na wizazu 3 fotki.Jesli ktoras bedzie chciała zajrzec dosle zaproszenie.Tym samym bede miala pewnosc ze album jest prywatny.
Ja również poproszę
Stary 2009-05-05, 12:15   #1065
majka versace
Zadomowienie

Cześć Brzuszanki

Wpadłam tylko na chwile żeby się z wami pożegnać na jakiś czas. Jutro wylatujemy do Polski na urlop i napewno mnie nie będzie ponad dwa tygodnie. Zatrzymamy się u teściów a tam nie mają internetu więc raczej nie zajrze w tym czasie na wizaż. No chyba że będe gdzieś gdzie jest internet i będe miała czas Ale napewno nie będe na bieżąco.

Tak więc życze wszystkim dużo zdrówka i do "zobaczenia" za jakiś czas.

majka versace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 12:20   #1066
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
taaaak ... pustki bo wizaż świruje
ciagle mi się wyświetlało - nie można znalexć serwera
wykrakałam czy co???
chyba twoje zyczenie sie spelnilo hhihi

Cytat:

Odczuwasz te 15 kg, czy gdybyś nie się nie ważyła, nie powiedziałabyś, że tyle Ci przybyło?
odczuwam.....ale moze bardziej dlatego ze wiem ze tyle tych kg

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Niedawno wstałam i czuję się wyśmienicie. Mam dzisiaj wolne, tylko popołudniu jakieś obowiązkowe zebranie w pracy.

Temat wagi i wyglądu jest dla mnie odrobinę bolesny , przytyłam 10 kg i ciężko mi te kilogramy nosić. Staram się nadal o siebie dbać, tak, jak przed ciążą, ładnie się ubierać, aby w miarę nie psuć sobie samopoczucia. TŻ nadal znajduje mnie atrakcyjną, tylko ja się już taką nie czuję, szczególnie, że przez ostatni miesiąc przytyłam 3 kilogramy.

Ja również poproszę
ach ci nasi tż potrafia nas pocieszac ......moj caly czas mi mowi ze jestem sexi.......a ja i tak czuje sie mniej atrakcyjna niz kiedys.....
a jak gdzies razem wyjdziemy i widze te sexi laski w obcislych bluzeczkach to az mnie szlag trafia!! ze mam wielki brzuch i wogole, a po chwili lapie sie za brzuszek i w myslach sobie mysle "dobrze ze cie mam "- pokrecona troche jestem

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez majka versace Pokaż wiadomość
Cześć Brzuszanki

Wpadłam tylko na chwile żeby się z wami pożegnać na jakiś czas. Jutro wylatujemy do Polski na urlop i napewno mnie nie będzie ponad dwa tygodnie. Zatrzymamy się u teściów a tam nie mają internetu więc raczej nie zajrze w tym czasie na wizaż. No chyba że będe gdzieś gdzie jest internet i będe miała czas Ale napewno nie będe na bieżąco.

to zycze udanego wypadu w Polsce!! i super pogody- a zapowiadaja ze ma byc ciepelko

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-05-05, 12:24   #1067
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
STOOOOOOP!!!!!

Nie nadążam za Wami

A tak wogóle to dzień dobry
Dziewczynki śliczne macie brzuszki!!! ...
Svinecka zazdroszcze wypadu nad morze - super, ze weekend sie udał /no tylko ta kłótnia z TZ-tem/ ale mam nadzieję, ze sie pogodzicie szybko! ... i pieknie wyglądasz!

Anusia ale z Ciebie laska!!!

UnholyOne fajnie, ze odpoczęłas przez ten tydzień
... a czy ta posciel którą wklejałas z Amy nadaje się tez do kołyski???

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

idę na śniadanie ... tzn II śniadanie ... jak moja mama sie dowiedziała, ze schudłam 300 g to teraz cały czas mi każe jesć
Już godzina minęła? Brzusznik już nadrobił? Ja właśnie posprzątałam mieszkanko, może nie całe, ale już lepiej wygląda
U mnie możesz poprawić tp na 24.07, bo taki mam termin z OM i tego będę się trzymać. Inne moje terminy wynikają z wagi synka a taka wogóle, to ostatnio wymyśliłam sobie, że urodzę 4 lipca, bo ta data mi się podoba i tak sobie ją wmawiam i wmawiam. Zobaczymy ile da siła perswazji

Cytat:
Dzień dobry!

Ja również poproszę
Jak masz wolne, to odpoczywaj, a zebranie może nie będzie takie straszne.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Cześć Brzuszanki

Miłego odpoczynku i do zobaczenia

Cytat:

odczuwam.....ale moze bardziej dlatego ze wiem ze tyle tych kg

ach ci nasi tż potrafia nas pocieszac ......moj caly czas mi mowi ze jestem sexi.......a ja i tak czuje sie mniej atrakcyjna niz kiedys.....
a jak gdzies razem wyjdziemy i widze te sexi laski w obcislych bluzeczkach to az mnie szlag trafia!! ze mam wielki brzuch i wogole, a po chwili lapie sie za brzuszek i w myslach sobie mysle "dobrze ze cie mam "- pokrecona troche jestem

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

to zycze udanego wypadu w Polsce!! i super pogody- a zapowiadaja ze ma byc ciepelko
Skąd ja to znam... mój Małż też mnie cały czas dowartościowuje Chodzi za mną i szepcze "ty kusicielko moja". Słodki jest

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
Stary 2009-05-05, 12:32   #1068
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
No i Ania pokrzyczała, więc u mnie wizaż się przestraszył i się popsuł na jakiś czas .
Jestem ciekawa, jak moja waga, dowiem się w przyszły piątek

a w domu sie nie ważysz? ...
Cytat:
Cześć Brzuszanki

udanego wyjazdu i wypoczynku!
Cytat:

zaczarowałam wizaż ... szkoda ze mi też sie popsuł

a co do brzuszka to tez tak czasem mam ... ale po chwili mi przechodzi i juz go kocham

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-05-05, 12:33   #1069
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Brzuszanki

Do zobaczenia
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 12:40   #1070
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Brzuszanki

Udanego urlopu, niezapomnanych wrażeń przy USG 3D i ładnej pogody

Cytat:
Ja jakoś w ogóle nie przejmuję się, że przytyłam (fakt, że niewiele - na razie ) ani tym, jak będę wyglądać po ciąży . Przyjdzie na to czas . Szczerze mówiąc, dla mnie ciąża jest najpiękniejszym okresem, jaki mi się dotąd przydarzył i cieszę się z tego, jak głupia .

Cytat:
Już godzina minęła? Brzusznik już nadrobił? Ja właśnie posprzątałam mieszkanko, może nie całe, ale już lepiej wygląda
U mnie możesz poprawić tp na 24.07, bo taki mam termin z OM i tego będę się trzymać. Inne moje terminy wynikają z wagi synka a taka wogóle, to ostatnio wymyśliłam sobie, że urodzę 4 lipca, bo ta data mi się podoba i tak sobie ją wmawiam i wmawiam. Zobaczymy ile da siła perswazji
(...)
Skąd ja to znam... mój Małż też mnie cały czas dowartościowuje Chodzi za mną i szepcze "ty kusicielko moja". Słodki jest
, no poczekamy - zobaczymy
Wielokrotnie czytałam, że dla mężczyzn ich partnerki w ciąży wyglądają atrakcyjnie, nawet może bardziej, niż przed. Ciąża ma coś w sobie

H. MacLeod

.
Stary 2009-05-05, 12:45   #1071
Ania0104
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE LIPCOWE

FASOLOWE TYCZKI
32 sztuki mamy

Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) --------------------------- t.p. 01.07.09 - Zuzia
megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) ------------------------------- t.p. 01.07.09 - Amelka
aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) -------------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon / Michał
eleeri (Aśka, 31l, małopolska) --------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Mateusz ....................... Vers Connect
p4w (Ola, 26l, Szczecin) ----------------------------------------------- t.p. 02.07.09 - Tomek / Michaś ............ Mutsy Urban Rider
Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) --------------------------- t.p. 03.07.09 - Kubuś
marica5 (Marika, 23l, Chełmn) ----------------------------------- t.p. 04.07.09 - Martynka
annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ------------------------------ t.p. 06.07.09 - Dawid / Sebastian
musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ------------------------------ t.p. 08.07.09 - Bianka
ainka11111 (???, ?? l, ...) --------------------------------------- t.p. 11.07.09 - Weronika
skierka (Teresa, 27l, podlaskie) ------------------------------------ t.p. 12.07.09 - Amelka
Truheart (Ola, 27l, Łódź) ------------------------------------------ t.p. 13.07.09 - Adaś ..................... X-lander w. limitowana
jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) ----------------------------- t.p. 13.07.09 - Joachim Łukasz
erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ------------------------------ t.p. 15.07.09 - Igor / Wiktor
Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) ------------------------------------ t.p. 18.07.09 - Marcel
Ania0104 (Ania, 26l, podkarpacie) ------------------------------- t.p. 19.07.09 - Dawid / Bartek
miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Nina
arinitti (???, 37l, Warszawa) --------------------------------------- t.p. 19.07.09 - ??? lub ??? ................ Mikado Boston
Finka09 (???, ?? l, ...) --------------------------------------------- t.p. 20.07.09 - ???
bibi23 (???, ?? l, ...) ------------------------------------------------- t.p. 22.07.09 - ??? lub ???
katarzynka00 (Kasia, ?? l, ...) ---------------------------------- t.p. 24.07.09 - Laura
agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) -------------------------- t.p. 24.07.09 - Filip
magi77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ------------------------------ t.p. 24.07.09 - Maciek
majka versace (Beata, 31l, Manchester) ---------------------- t.p. 25.07.09 - Adrianek ................. Mamas&Papas Skate
chrupcio (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 25.07.09 - Jagódka
mariolasl (Mariola, 34l, UK) --------------------------------------- t.p. 26.07.09 - Antonio ................. iCandy Cherry
mirika (Magda, 28l, Warszawa) ------------------------------------ t.p. 26.07.09 - Jaśmina
Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ----------------------------------- t.p. 27.07.09 - Nataniel
Wojtusia (Ania, 25l, lubelskie) ------------------------------------ t.p. 27.07.09 - Oliwia
kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) ----------------------------- t.p. 27.07.09 - Andrzej
evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) --------------------------------------- t.p. 28.07.09 - Emilia
nastyeddy (???, 22l, Wlk Brytania) ------------------------------t.p. 31.07.09 - ??? i ???

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-05-05, 12:46   #1072
Ania0104
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE SIERPNIOWE

FASOLOWE TYCZKI
25 sztuk mamy

czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) -------------------------------- t.p. 01.08.09 - Weronika
frida110 (Aśka, ?? l, ...) ---------------------------------------------- t.p. 01.08.09 - Agatka ................... Roan Kortina
Miramej (Jola, 33l, 3-miasto) ------------------------------------- t.p. 02.08.09 - Kuba
anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) --------------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? ...................... Mutsy Urban Rider
elita343 (Ela, 29l, Wrocław) --------------------------------------- t.p. 03.08.09 - Maja
Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) ----------------------------- t.p. 04.08.09 - Liliana / Maja lub Leo / Max
czarnolaska(???, ?? l, ???) --------------------------------------- t.p. 06 .08.09 - ???
ulika (Magda, 27l, Śląsk) --------------------------------------------- t.p. 10.08.09 - ???
kamilka (Kamila, 22l, małopolska) ------------------------------ t.p. 10.08.09 - ???
UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) ---------------------------- t.p. 12.08.09 - Antoś
Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) ----------------------------------- t.p. 12.08.09 - ???
AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ---------------------------------- t.p. 13.08.09 - Kalinka
lenusia25 (Marlena, 26l, Poznań) ------------------------------- t.p. 13.08.09 - Wiktoria lub Alex
viki_22_83 (Ania, 25l, Świdnik) -------------------------------- t.p. 16 .08.09 - Gabriel
Ulcia2512 (Ula, 27l, UK) ------------------------------------------ t.p. 17.08.09 - ??? .................... Graco Tour Elite
IwonkaAnna83(Iwona, ?? l, podkarpacie) ------------------ t.p. 18.08.09 - ??? lub ???
Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Maja
iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) ---------------------------- t.p. 20.08.09 - ???
zioła (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------------- t.p. 22.08.09 - ???
WrednaAfrodyta (???, 21l, Warszawa/Ostrołęka) -------- t.p. 25.08.09 - Tomuś
marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) ---------------------------------- t.p. 25.08.09 - Maja .................. Baby Merc
Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) ---------------------------------- t.p. 27.08.09 - Łucja lub ???
Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) --------------------------------- t.p. 27.08.09 - ??? lub ???
cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) --------------------------- t.p. 28.08.09 - Dawid
aromatyzowana(???, ?? l, ???) ------------------------------ t.p. 29.08.09 - Lena lub Szymon

Kto w nas mieszka ??? Chłopcy 27 : 19 Dziewczynki

-------------------------------------------------------------------------------
Nasze Aniołki, które wróciły do nieba [*]

gooha3 [*]
mountain [*]
serafia11 [*]
agagmm23 [*]

Malga19 [*] [*]

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-05-05, 12:59   #1073
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Cytat:
Takich komentujących to tylko

Magi77 ale masz swoje wesele? Ja mam swoje dwa miesiące po porodzie i sobie rozmyslam czy zdarze cos schudnąć...
Stary 2009-05-05, 13:00   #1074
Cassandra 23
Zakorzenienie

Już jestem Wróciliśmy z zakupów, troszkę sie zeszło bo TŻ załatwiał sprawy w urzędzie a ja latałam po sklepach

Czy Wam też sie chce spać? Oczy mi sie zamykają Zapowiada sie chyba na deszcz, i tak sie sennie zrobiło.

Musze w koncu wkleić obiecane fotki zaległych zakupów
Dzisiaj kupiłam pare rzeczy w aptece: butelkę Avent 260 ml, masć majerankowa, waciki nasaczone spirytusem (70%), maść Linomag, czopki glicerynowe dla dzieci, dla siebie witaminki Falvit Mama.

Odwiedziłam też Pepco i kupiłam body i 3 pary sliniaków. A w Textil Market Body, czapeczkę i majteczki dla siebie

Katarzynko ja też chce zobaczyć foteczki

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 13:07   #1075
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Magi77 ale masz swoje wesele? Ja mam swoje dwa miesiące po porodzie i sobie rozmyslam czy zdarze cos schudnąć...
Swoje już miałam, we wrześniu A teraz idę (ma nadzieję, że pójdę) na wesele mojej przyjaciółki. Myślę, że dobrze zrobiłaś odkładając weselicho na "po porodzie". Będziesz mogła czuć się swobodniej i na pewno uda Ci się zrzucić kg, bo masz dobrą motywację.

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
Stary 2009-05-05, 13:08   #1076
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:

Życzę fantastycznego odpoczynku!
Cytat:
Takie myśli i chwile zwątpienia chyba dopada wiele z nas.
Ja idąc ulicą stwierdzam, że wszyscy są tacy szczupli
Chociaż bywają i takie dni, że jestem z siebie mega zadowolona

Z powodów zdrowotnych i huśtawek hormonalnych zaszłam w ciążę z przynajmniej 10-15 kilogramowym nadbagażem, nawet w przybliżeniu przed ciążą nie wyglądałam tak szczupło, jak większość mam na naszym wątku. Mimo, iż starałam się zbić wagę przed ciążą, to efektów nie było. Tak więc czeka mnie zrzucenie nie tylko ciążowych kilogramów, ale powrót do formy sprzed 2-3 lat, dlatego też każdy kilogram ciążowy liczę niejako podwójnie. To już nie kwestia estetyczna, ale zdrowotna.

Kocham mój brzuszek, ale kiedy boli mnie kręgosłup, miednica kostna i mam problem, aby wykonać najprostsze czynności, to z przerażeniem myślę, ja to będzie dalej? A termin porodu 26.07...

Tu, gdzie mieszkam niejednokrotnie widzę, że kobiety w ciąży przez mężczyzn są uważane za atrakcyjne. Dosyć często spotykam też pacjentki, które są w ciąży, ojcem dziecka jest kto inny, a one mają już nowego boyfrienda Chyba kwestia kultury.
Stary 2009-05-05, 13:10   #1077
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Aha przyjaciólki No zle bym sie czuła jako panna młoda w ciąży- nie mozna poszalec i samopoczucie nie najlepsze..

Dzisiaj jestem jakas zmeczona , chyba zaraz utnę sobie małą drzemkę
Stary 2009-05-05, 13:21   #1078
eleeri
Zakorzenienie

Cześć i czołem

pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie więc cały dzień leżę w łóżku

zjadłam sobie śniadanko, a że nie chciało mi się nawet otwierać lapcia to zapodałam sobie filmik z płytki + popcorn i w taki oto sposób dotrwałam do popołudnia

w mieszkaniu nie ruszyłam nawet palcem, obiadu nie ma a ja rozmamłana leżę w łóżku i mam lenia

niech mnie ktoś zmotywuje

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Musze w koncu wkleić obiecane fotki zaległych zakupów
dawaj, dawaj

Cytat:
Z powodów zdrowotnych i huśtawek hormonalnych zaszłam w ciążę z przynajmniej 10-15 kilogramowym nadbagażem, nawet w przybliżeniu przed ciążą nie wyglądałam tak szczupło, jak większość mam na naszym wątku. Mimo, iż starałam się zbić wagę przed ciążą, to efektów nie było. Tak więc czeka mnie zrzucenie nie tylko ciążowych kilogramów, ale powrót do formy sprzed 2-3 lat, dlatego też każdy kilogram ciążowy liczę niejako podwójnie.
No skąd ja to znam

mnie też to czeka

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 13:25   #1079
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:

teraz tez poszlo mi w pupe i uda ale przytylam mniej i moge z czystym sumieniem powiedziec, ze wygladam lepiej

z kolei moja znajoma bedzie miala corcie i ma tylko brzuszek a wyglada slicznie

po prostu jednym ciaza zabiera urode a innym nie
Nie wiem jak wyglądałaś w pierwszej ciąży, ale teraz naprawdę jesteś atrakcyjną i piękną Mamuśką

Cytat:
co by nie byc gołosłowna i udowodnić twoją teze założyłam jeszcze jeden album z fotek ktore mialam na lapku z okolic roku wstecz
Gdzie te fotki? Z chęcią pooglądam

Cytat:
będziesz miała niespodziankę przy porodzie ciekawa jestem czy Twoje przeczucia się sprawdzą czy jednak gin ma rację

Cytat:

Udanego urlopu.....wypoczywaj:cmo k:

Ja właśnie wróciłam z miasta... byłyśmy z Mamą zapłacić za wycieczkę na którą wybiera się z Tatą za 3 tygodnie A ja dostanę na ten czas naszego pieska Zastanawiam się jeszcze czy nie przeprowadzić się na ten czas do Rodziców...Nerkowi będzie weselej, na działeczkę będę miała blisko, więc będę mogła tam przesiadywać...Tż bedzie miał bliżej do pracy...no i przypilnuję brata żeby nie imprezował w domu za dużo

Pochodziłyśmy troszkę po sklepach, ale jakoś humoru nie mam dzisiaj, więc nic nie kupiłam nawet...za to w tramwaju jak wracałam niezła afera się zrobiła przeze mnie...wsiadłam normalnie, wyciągam bilet i (o dziwo) młoda dziewczyna z drugiego końca wagonu zrobiła mi miejsce i zaczęła wołać Przed nią siedział młody gbur...na miejscu dla matek z dziećmi (taka jest naklejka przy tym miejscu)...no i wstał starszy Pan i zaczął na tego młodek krzyczeć, że może by się ruszył, że nie widzi że kobieta w ciąży weszła, że siedzi na miejscu dla matek itd itp...na co młody odpowiedział że lubi sobie siedzieć i odwrócił się w drugą stronę...dupek jeden

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2009-05-05 o 13:29
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 13:25   #1080
eleeri
Zakorzenienie

Katarzynka wysłałam Ci zaproszenie i dodam, że na razie nie widzę żadnego albumu

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości