|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Adwokat diabła
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
dobrze dobrze, postaram się być grzeczna..
sama się przecież rok temu zażegnywałam że będę trwać w tym wątku nawet i 100 lat po maturze.. ![]() ![]()
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
nie
![]() ![]() po angielsku ![]() normalnie dziewczyny! ![]() ![]() Niemcy są świetni!!!!! ![]() właśnie wróciliśmy do domu, co tam, że wstałyśmy przed 5, co tam, że oni jechali 14h i nie spali nic - impreza musi być! ![]() byliśmy na kolacji gdzie już się zaczęło, Niemcy po 4 kolejki piwa. Potem pub i kolejne piwa ![]() Dzisiaj z nami wygrali ale jutro będzie wielka 60 osobowa polsko-niemiecka domówka i będzie starcie na wódkę! ![]() ![]() ![]() nie no, przesadzam, w tej wymianie nie chodzi tylko o alkohol;P
#2073 |
Zakorzenienie
|
60 osób na domowce?? nieźle, kto to organizuje;p?
stwierdziłam, że tutaj w Krakowie wogóle nie potrzebuję snu, mogę sypiać po 5h na dobe i mi to wystarcza. Za to jak wracam do domu to odsypiam po 14h;] |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
jeden chłopak z polskiej grupy w swoim domu ;P
![]() a ja już dzisiaj potrzebuję snu a tu nie zapowiada się na długą noc w łóżku w najbliższym czasie... lecę z nimi na skmkę i potem na zajecia. Miłego dnia! ![]()
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie przynieście nam wstydu hehe ![]() szalony...ale i odważny ![]() aa takie tam pierdoły ... wszystko bez sensu... pisałam projekt na 20 ston na kompie, przy 17 stronie wszystko mi się usunęło ![]() ![]() W dodatku mała kłótnia z Tż... no tak...musiało się stać, bo przecież już było za dobrze.. i oczywiście moja wina! Jestem wredna, niemiła, odwracam kota ogonem i do niczego się nie nadaję! A już na pewno nie do ludzi! ![]() Hulcia, przepraszam, wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
Hulcia nareszcie doszla paczka
![]() ![]() DsC to nieciekawie jak skasowal Ci sie prawie caly tekst ![]() ![]() Ja mam dzis 6/8 egzamin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;12150574]cześć;- )
DsC mnie tutaj zwabiła wiadomością na gadu-gadu... po pierwsze, widzę, że Hula świętuje... więc też składam najszczersze życzenia. wszystkiego tego, o czym marzysz - i więcej! z całego mojego mauego serca:- )) po drugie - napisałabym Wam, co u mnie, ale to tak nieciekawe, że szkoda marnować Waszego czasu. mój mogłabym marnować nawet pisząc tutaj całą epopeję, bo nie mam nic do roboty. wegetuję. szukam pracy, ale mało namiętnie. szybko się zniechęciłam; byłam na kilku rozmowach i nigdzie mnie nie chcą. nawet do głupiego sklepu zoologicznego w mojej paskudnej dzielnicy. mam ciągłe przeświadczenie, że do niczego się nie nadaję; zawsze byłam ambitna - ale do czasu. odkąd wyleciałam na własne życzenie ze studiów, nie umiem się zmobilizować do niczego. myję włosy co trzeci dzień i maluję się tylko wtedy, kiedy spotykam się z TŻ. jestem w czarnej dupie i sama czuję się jak koniec odbytnicy. he, pozdrawiam wszystkie Walczące, moje drogie exMaturzystki:- ) mam nadzieję, że u Was lepiej. ciumcium;-* ;-*[/quote] strasznie smutny ten Twoj post. zycze poukladania siebie ![]() a ja mam tyyle do zrobienia [jakies prace i w ogole ![]() trzeba sie juz zaczac uczyc do zaliczen/egzaminow od czw do niedzieli pracuje i co? ide grac w simsy ![]()
#2078 |
Zakorzenienie
|
A ja jutro mam kolokwium z ukochanych czasowników modalnych i ich subiektywnych oraz obiektywnych znaczeń. I oczywiście zamiast się uczyć, sprzątałam, teraz siedzę na internecie, super.
Jestem totalnie niezdolna do rozpoczęcia nauki. Przeraźliwie ogromny leń ze mnie ![]() Tata dał znać swojemu koledze, który jedzie do Holandii, o tę pracę. Trzymajcie kciuki, żeby się udało! Poza tym niepotrzebnie weszłam na wątek, w którym wizażanki podają swoje wymiary, wzrost itp. A ja, jako że jestem na etapie niechęci do swojego ciała, jestem lekko podłamana. |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze mnie też jest straszny len .. muszę przepisać TI, a tak mi się nie chce, muszę się zacząć uczyć makro, bo niedługo egzamin... a z tego lenistwa nawet dziś nie poszłam na kolokwium ![]() ale przyznano mi stypendium i się bardzo cieszę ![]()
![]() |
#2080 |
Konto usunięte
|
DsC - gratulacje. za co stypendium?;- ))
edt. tak sobie myślę, że chyba była mi potrzebna taka przerwa. i wcale nie chodzi o odpoczynek; wręcz przeciwnie - nadmiar wolnego czasu mnie miażdży. drugi raz nie wytnę sobie takiego numeru ![]() Edytowane przez 3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b Czas edycji: 2009-05-05 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
DsC - świetnie, gratuluję stypendium
![]() Zaczyna mnie wszystko drażnić. Denerwuję się o to, że ktoś zrobił kawę, a ja umyłam naczynia, że nie mogę znaleźć skarpet do pary po praniu, wszystko. Kiedy wreszcie dostanę ten cholerny zwrot podatku! |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;12163012]DsC - gratulacje. za co stypendium?;- ))
edt. tak sobie myślę, że chyba była mi potrzebna taka przerwa. i wcale nie chodzi o odpoczynek; wręcz przeciwnie - nadmiar wolnego czasu mnie miażdży. drugi raz nie wytnę sobie takiego numeru ![]() Dziękuję, Stypendium jakieś tam z Urzędu Miasta i z UE... ![]() ![]() No widzisz dobrze, że dochodzisz powoli do takiego wniosku... ja nie wyobrażam sobie siedzieć w domu i zupełnie nic nie robić ![]() A co masz zamiar zacząć od nowego roku? ![]() Cytat:
![]() Tez czekam na zwrot podatku.. i nie wiem czy się doczekam ![]()
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zajadam leczo
![]() ![]() zaraz siadam pisac wypracowanie, a tak mi sie nie chce ![]()
#2085 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() wyśle CI pozniej na PW nr konta ![]() jestem wykończona;] wczoraj świętowałam urodzinki i dostałam super prezenty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
ja juz dostalam zwrot podatku ;p
w ogole mam dzisiaj takiego lenia, i w ogole dziwnie ;p mam nadzieje ze to przez to ze spalam tylko 3,5h ![]() ![]() ehhhhhh DsC, a jakie warunki trzeba bylo spelnic;>
#2087 |
Zakorzenienie
|
coś tam z zarobkami za 2007r. chyba
![]() ![]()
#2088 | |
Zakorzenienie
|
ja tez czekam i czekam i sie doczekac nie moge tego zwrotu podatku
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
Nie zaliczę tego semestru. Mogłam się tyle nie obijać eh
![]()
#2090 |
Zakorzenienie
|
Myszko nie panikuj
![]() ![]()
#2091 |
Zakorzenienie
|
Co Ty mowisz, napewno wszystko bedzie okej i zaliczysz semestr
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogę się doczekać zwrotu podatku
![]() Ile dostaniecie, jeżeli można spytać ![]() Myślałam, żeby przeznaczyć to na jazdy i kolejny egzamin, ale moja szafa świeci pustkami ![]() ![]()
#2093 |
Zakorzenienie
|
mi ostatnio mama kupila 2 koszulki i biale spodnie, a ja sama sukienke wiec narazie starczy
![]()
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
ja jakieś 70zł
![]() ![]() gdybym nie załatwiała tego stypendium to nidgy w życiu nie wiedziałabym, że mam się rozliczyć.. no, chyba że przyszłaby mi kara ![]() Ja niedługo będę musiała zaopatrzyć szafę dodatkowymi ciuchami letnimi, jak pojadę nad morze... bo nic na lato nie mam :/ a dziś kupiłam sobie gacie ![]()
#2095 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewcyzny ale coś widze,że będę mieć bardzo duży poblem z ekonomią i statystyką
![]() Mariolciu o zwrocie podatku z rozliczenia za rok 2008 ( Chodzi o ten podatek gdzie wypełniasz PIT ) Nija ja dostałam 230 zł tylko i chętnie wydałabym to na ubrania ale muszę odłożyć chcoaż trochę kasy na wakacje a resztę dołożą rodzice
#2096 |
Zakorzenienie
|
I ja czekam na zwrot podatku i kupie sobie nowy strój kąpielowy ( dostane ok, 200zł ).
Widziałam jeden prześliczny ( a mi mało który podoba się) tyle, że sama góra kosztowała 130 zł, duzo jak na strój ![]() Ale jak nie znajde nic lepszego ( i przede wszystkim tańszego) to go kupie ![]() Mam dzisiaj lenia ( i nie tylko dzisiaj niestety), uczyć mi się kompletnie nie chce, jutro jadę na szczęście na trochę do domu i zrobie sobie grila, spotkam z koleżanką i bedę uczyc sie na ksop ![]() Zrobiłam zdjęcia dla mamy sukienek na wesele to i wam się pochwale. A co ![]() Różowa jest prześliczna, niestety gorzej wygląda na zdjęciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Ja tez cos kolo 300 zl
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
ja też dziś mam lenia... lezę w łózku od godziny 18 już i oglądam tv
![]()
#2099 |
Zakorzenienie
|
Zwrotu podatku dostalam 370zł
I tez czekam na przyznanie stypendium. Jakies z powiatu... 350zł na miesiac
#2100 |
Zakorzenienie
|
ale jak sie nie pracuje na umowe to sie nie wypelnia tego prawda? to ja nic nie dostane;D
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.