|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
Wosomanki juz pisza
<trzymamy kciuki> a ja ustny polski uwaga: podana godzina 11.40-18.00 ;o;o
|
|
|
|
#4922 |
|
Zadomowienie
|
Wosowicze już piszą
![]() Życzę powodzenia tym co mają ustne egzaminy dzisiaj (ja mam jutro z polskiego Idę do biologii
|
|
#4923 |
|
Raczkowanie
|
Ci co będą mieli ustny angielski, piszcie jakie mieliście zestawy, obrazek i sytuacje, bo zestawów jest 50 a ja np. mam ustny anglik dopiero 14 a nóż jakiś wasz zestaw mi się powtórzy
?
Czasami tracę wiarę we wszystko co robie złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.. Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie pokonaj wreszcie to i stań od tego wyżej Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak popieram, przyda się na pewno ja mam angielski 13.
|
|
|
#4925 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dopiero 20.05 angielski, więc również jestem chętna na informacje odnośnie zestawów
![]() Filmik ze wskazówkami jak się nie zachowywać na ustnym polskim: http://matura.gazeta.pl/matura/10,89...ie_unikaj.html
|
|
#4926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wosistki 3mam mocno kciuki
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...to teraz zaczyna się nauka Dwa dni i dwie noce z geografią, nie wychodzę z domu, żadnych znajomych nie wpuszczam, jak się jedzenie skończy, to mogę nawet głodować, dobrze mi zrobi Muszę tylko się konkretnie zmobilizować, bo świadomość, że jestem już po polskim i angielskim nie wpływa zbawiennie na moje rzeczywiste podejście do sprawy ![]() Oczywiście trzymam kciuki za wszystkie wosmenki!
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW, ostatnio wspominałam o świetnym poradniku, a zapomniałam wkleić linka... oto on: http://matura.onet.pl/1470246,poradnik.html ![]() Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2009-05-06 o 10:05 |
|
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wstałam o 9:00 a dziewczyny piszące WOS już siedziały na salach.. idę coś posprzątać, a potem zabieram się za biologię.. |
|
|
|
#4930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też trochę się trzęsę, ale mam nadzieję, że w szkole mi przejdzie trzymać kciuki o 13:15! ![]() Cytat:
![]() ![]() na co koleżanka, czy pilot do bramy to urządzenie zakazane i przez chwilę komisja się zastanawiała chyba dla naszego dobra.
|
|
|
#4931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Grudniowa- Trzymam kciuki
|
|
|
#4932 |
|
Rozeznanie
|
Ech, a ktore z Was polacza sie ze mna w bolu dwudniowej nauki geografi 25 h na dobe?
![]() Macie jakies pomysly co koniecznie powtorzyc? Bo ja juz sama nie wiem....
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdajesz P czy R? Wiem tylko, że wypadałoby dobrze przygotować się z litosfery no i ogarnąć dobrze te zadanka do mapy, które zawsze się powtarzają. Nie chce mi się uczyć...
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zadanek z mapa nie ogladam bo zazwyczaj sa latwe (powtorze tylko skale...) edit: jeszcze mape świata, bo na probnej miałam z tym problem
|
|
|
#4935 |
|
Konto usunięte
|
kto pisal PR WOS?
|
|
|
|
#4936 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do tej komorki to poprostu swietnie. u mnie na kilka dni przerwali prace na ulicy przed szkola -robia droge jak pisalam rozsz to bylam sama. babki szeptaly. ale bardzo cicho wiec mi to nie rpzeszkadzalo. ale jak sluchalam to milczaly jak grob ![]() Cytat:
p.s co sie uczycie o parkach? ciekawe jak tam nasze Woski
|
||||
|
|
|
#4937 |
|
Raczkowanie
|
Pojawiłby się już jakiś wosowicz
Czasami tracę wiarę we wszystko co robie złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.. Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie pokonaj wreszcie to i stań od tego wyżej Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej
|
|
|
|
#4938 |
|
Konto usunięte
|
ja na wosie bylam masakra
![]() PR pisalam ja zmyslalam i wogol nic nie wiedzialam mama sie pyta "jak ci poszlo?" a ja "jak Bozia da to zdam! ![]() heheh a na geo tez bede powtarzac, z kazdego dzialu robilam notatki i teraz z nich siebede uczyc |
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12175656]
p.s co sie uczycie o parkach?[/QUOTE] Ja przegladam tylko gdzie jaki jest
|
|
#4940 |
|
Konto usunięte
|
aha i co do tej matury.
byla latwa, fakt, ale cholera rpzeciez my wiemy ze z roku na rok ejst coraz gorzej. wiec uczymy sie wiecej. i weźcie na logike : jak ejstes dobry to dostalbys np 70, teraz dostaniesz 80. a jak jestes D***wolowa i mialbys dostac 30 to dostaniesz 40 % to sie rozklada pozatym niech oni tez nie rpzeginaja z ta matura ja mam zawodowe .zeby ej zdac musisz miec 75 %i nie ma rpzebacz zeby zjechali na dół z %. bo "kto poszedl by do technika zeby mu zrobil auto, a te technik znalby tylko 30% swojej wymaganej wiedzy" ? tak im źle że tyle osob zda? to neich podniosą próg. bo teraz przez to każdy gada ze "matura to bzdura co to te 30%" wiecie co mi wczoraj kumpela powiedziala? wkurzyla mnie "kurde trudny byl ten and P. mogłam pisać rozsz" halooooo skad mogla wiedizec ze rozsz bedzie latwe? pozatym rozszerzenie i tak ejst trudniesjze niz podstawa. a pozatym ci do rozsz uczaq sie wiecej niz do podstawy, to normalne. ale nie rpzetłumaczysz ... |
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
jejku, nie chcę niemieckiego jutro
czuję się kompletnie nieprzygotowana ! jak będzie formalny to jestem w d... chyba zrobię jakiś arkusz zaraz, bo nie miałam styczności z niemieckim dawno
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jestem, przezyłam, chociaż byłam zaskoczona zadaniami
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Marguerita opowiadaj co było
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Juz cokolwiek uslysze w tv albo gdzies indziej kojarzy mi sie z jakimis pojeciami z gegry ;p. Mysle, ze koniecznie trzeba powtorzyc zadania (skala, czas, wysokosc slonca) bo to zawsze jest i to na sporo punktow. Oprocz tego o ile spada cisnienie albo temp. na 100m itp. Pewnie cos o UE, jakies podstawowe dane o Polsce (liczba ludnosci, powierzchnia, wojewodztwa i stolice) i oczywiscie zajrzec do atlasu i popatrzec na najwazniejsze kraje, stolice, rzeki, niziny, morza itd. Ajjjj...;p
|
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że wosowcom dobrze poszło
u mnie w klasie 15 osób zdaje wos, prawie wszyscy rozszerzony podziwiam ich, bo ja bym za cholerę się wosu nie nauczyła na głupi sprawdzian miałam problem ogarnąć materiał, a co dopiero na mature o.Oco najlepiej powtórzyć przed ustnym angielskim? Zwroty tylko? Strasznie się go boję. Chyba pójdę obrazki poćwiczyć
|
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Było napisać artykuł do gazety o idealny polityku co było nawet łatwe chociaż się tego nie spodziewałam. Było parę taki zadań że na początku nie miałam zielonego pojęcia o co w nich chodzi. Dużo było z konstytucji i takich co bym się nigdy nie spodziewała że mogą sie pojawić na maturze. Np pytanie jak nazywa sie międzynarowodwa umowa pomiędzy kościołem a państwami cos takiego , ju zmi wszystko z głowy pouciekało. Było o doktrynach politycznych i ideologiach, o wyborach.
|
|
#4947 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12175719]aha i co do tej matury.
byla latwa, fakt, ale cholera rpzeciez my wiemy ze z roku na rok ejst coraz gorzej. wiec uczymy sie wiecej. i weźcie na logike : jak ejstes dobry to dostalbys np 70, teraz dostaniesz 80. a jak jestes D***wolowa i mialbys dostac 30 to dostaniesz 40 % to sie rozklada pozatym niech oni tez nie rpzeginaja z ta matura ja mam zawodowe .zeby ej zdac musisz miec 75 %i nie ma rpzebacz zeby zjechali na dół z %. bo "kto poszedl by do technika zeby mu zrobil auto, a te technik znalby tylko 30% swojej wymaganej wiedzy" ? tak im źle że tyle osob zda? to neich podniosą próg. bo teraz przez to każdy gada ze "matura to bzdura co to te 30%" wiecie co mi wczoraj kumpela powiedziala? wkurzyla mnie "kurde trudny byl ten and P. mogłam pisać rozsz" halooooo skad mogla wiedizec ze rozsz bedzie latwe? pozatym rozszerzenie i tak ejst trudniesjze niz podstawa. a pozatym ci do rozsz uczaq sie wiecej niz do podstawy, to normalne. ale nie rpzetłumaczysz ...[/quote] ja tez mjsze egz zawodowy zdac ![]() nie licze ze zdam w jakim technikum jestes? no ja tez jestem ale nikt mnie nie widzi Cytat:
"cooo?? tsunami?!" juz na sluch mi pada Cytat:
![]() a wos masakra |
||
|
|
|
#4948 |
|
Konto usunięte
|
Asienka dopiero zauwazylam ze masz zawodowe. jaki profil?
|
|
|
|
#4949 |
|
Konto usunięte
|
na rozszerzonym WOSie bylo napisac jak poprawic szkolnictwo i drugi tmat cos o nierownosciach w szkolach czy cos
|
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok,sprzątać idę, bo no... A potem angielski. Jedyne co mi po głowie chodzi na ustny angielski, to stanąć przed komisją i strzelić pytaniem: 'Du ju spik inglisz?' Pewno by się ucieszyli, że ktoś się o nich martwi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

<trzymamy kciuki> a ja ustny polski uwaga: podana godzina 11.40-18.00 ;o;o

?

Współczuję tym ludziom.

trzymać kciuki o 13:15!