|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Widzę, że rozmawiacie o garniturach, moj TZ wybrał sobie taki
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bede miec na pewno dlugi welon tylko jeszcze nie wiem czy hiszpanski czy taki jak nasza kabimba, bo suknia cala z koronki...tutaj masz prawdziwa kopalnie pomyslow: http://www.projectwedding.com/photo/...&thumbs_page=1 zalezy tez jakie masz wloski, ja mam bardzo cienkie i delikatne, do tego leca mi strasznie
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1684 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny czy ktoras uzywala tych bibulek macie opinie??
http://www.allegro.pl/item623254339_...ido_japan.html |
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale, że półupięte włosy nie wyglądają jak strąki i miotła
Bynajmniej wydaje mi się, że moje tak strasznie nie wyglądały ![]() Jeśli chodzi o bibułki matujące, to ja ich nie używałam, ale u mnie doskonale się spisał puder matujący z Vipery. Poprawiałam makijaż kilka ze 3-4 razy tym pudrem i buzia się prawie wcale nie świeciła. Miałam co prawda ten fixator, ale na świecenie to wcale nie pomógł. Równie dobrze mogłabym być bez tego, bo jakiejś wielkiej różnicy nie widziałam. Kuzynka (kosmetyczka) malowała mnie jakieś 1,5 h. Ale makijaż miałam delikatny bardzo, tak jak chciałam. Na sesję to już pomalowałam się sama.
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-05-06 o 09:05 |
|
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
kabimba-przepiękny welon miałaś!!! bajeczny! mój ma 70cm.Ja też nie bede jakoś specjalnie dekorować kościoła bo nie ma sensu jak itak nikt tego nie zauwarzy, a pozatym to kosztuje. i doszłam do wniosku że 3 bukiety wystarczą, nasz ksiądz ma podpisaną umowe z dekoratorką i będe chciała tylko bukiet ma głównym ołtarzu i 2 na bokach tak żeby stały gdzieś koło nas i to wszystko. a co do ubioru sali to mam wiśniowy materiał który będzie na środku stołów na obrusie położony, coś do ubrania naszego stołu i coś co będie za nami wisieć na ścianie (jakieś kwiatowe serca może nie wiem jeszcze), i tylko może wejście z balonów i takie kiście czy grona balonowe na suficie i to wszystko. sala sama w sobie jest ładna i nie trzeba tam jakiejś specjalnej dekoracji robić. |
|
|
|
#1687 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kasia przepraszam, ale sama bede slubowac tak to na pewno tez bym przyjechala
![]() Cytat:
Cytat:
widzialam zdjecia tylko myslalam, ze bedziesz miala suknie jozefinke z rekawkiem a tu niespodzianka slicznie, delikatnie, subtelnie ..... rozmarzylam sie
|
||
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
A długi miałas welon? Moj jest 2 warstwowy jedna warstwa za ramiona a druga tak do ud, niewiem czy przez to nie bedzie za cięzki....a włoski miałaś jakiej długości? moglabym poprosic o fotkę?
Cytat:
Tez jestem raczej za gładkim uczesaniem
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-05-06 o 09:26 |
|
|
|
|
#1690 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-05-06 o 09:29 |
|
|
|
#1691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj maila to ci wysle nie, byl niestety sztuczny, ale wygladal jak prawdziwy roze byly zywe, to byly te same, ktore mialam w bukiecie slubnym no i pomiedzy bluszcze a rozami byly stokroteczki ![]() takie jak na zdjeciu - byly te bukiety
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-05-06 o 09:53 |
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki a myślicie, że welon typu co kabimba miała pasowałby do koronkowej hiszpańskiej sukni z korronkowym bolerkiem? bo ten który był do sukni wygląda mniej więcej tak:
http://www.allegro.pl/item625972853_...ryginalny.html |
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
agus aaaaha, no bo wlasnie ostatnio rozmawialam z kwiaciarka, i mowila ze lepiej byloby zywy bluszcz dac, i w zasadzie tescie maja go na dzialce, stad moje pytanie o to
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diya gładkie welony pasują do koronkowych sukni |
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dekoracje auta zabulilismy 290 zl..
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam długie i cienkie. Na większych lokach na pewno by nie wytrzymały, ale na takich średniej wielkości dały jakoś radę. Fryzjerka musi pamiętać, żeby robić fryzurę na włosach bez odżywki, najlepiej jakby wcześniej dała jeszcze piankę, mi fryzjerka dawała jeszcze jakiś spray do robienia loków.
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
agus ile????????
Moja kwiaciarka od auta w 50 zł powiedziała że się zmieści do tego wypozycza tablice nawet
|
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, czy pamietacie jak wklejalam zdjecia mojej probnej fryzurki? ja chcialam gore spieta a dol prosty gladki, ale w trakcie (juz na koncu) uznalysmy, ze ta zwisajaca czesc tez musi byc chociaz pofalowana, a juz nie bylo czasu, wiec fryzjerka wziela mi je (suche) zawinela na papiloty na doslownie 10 min i spryskala lakierem po czym rozpuscila - te fale robione last minute przetrwaly mi cala noc (ktora przespalam) i caly dzien
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
kliwia dziękuję
może zdecyduję się na taki właśnie subtelny, dostałam w komplecie hiszpański, ale jest strasznie długi i nie wiem czy do blondynki pasuje...niby wszystkim się podoba, ale mam wątpliwości...azzis, ja miałam takie loki robione na kilka wesel i po 2-3g wyglądało tragicznie. Może spróbuję z tą próbną nie wiem już sama co robić ??? a włosów też za dużo nie mam, są lśniące i zdrowe ale właśnie takie mgiełkowate ble :[ |
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Nie matujący. Miałam Revoln Colorstay (tego używam na co dzień) i korektor Iwostin.
diya1983 jak fryzjerka dobrze natapiruje włosy to będzie ich optycznie więcej, bo moje też dość licho wyglądają.
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-05-06 o 10:06 |
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiesz ja mialam chyba z 15 roz, z czego jedna ma metr, co prawda ucinala glowki, ale moze sobie policzyla tak jak za normalna cala roze, do tego w kazdej glowce byl krysztalek, no i tezn bluszcz przymocowany n przyssawki, do tego miedzy bluszcze strokroteczki, dosc duze i duzo z tylu 2 serca jedno duze drugie mniejsze tez z zywywych stokrotek wszystko, na klamkach byly kokardy i do kazdej kokardy byla roza z krysztalkiem ![]() tablicze byly, "droga do raju", "koniec wolnosci" ale to byly tablice kierowcy w koncu kobieta sie nasiedziala nad ta dekoracja, ponad godzine sa rodbila ale trzymala sie mocno, bo jak jechalismy z pleneru 220km/h to sie nie urwala
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
agus
![]() diya jak już masz welon hispzanski, to ja bym go zalozyla do Kościoła na Twoim miejscu. A później mozesz przecież zmienić na wygodniejszy welon jak chcesz.
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masz rację, nie będę wymyślać, normalnie im bliżej ślbuu tym bardziej zachowuje się jak upośledzona |
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiecie co, wlasnie sobie przypomnialam, ze u mnie na weselu nie bylo kaczuszek :O jak sie pytalam wokalistki czemu nie bylo, to powiedziala, ze uciekly do zagrody |
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ale od rana mam wysokie ciśnienie. przed chwila znowu zadzwonił do mnie ksiądz z mojej parafii i mówi zebym tym razem przyszła po pismo na zapowiedzi w kosciele na terenie którego mieszkamy Czyli tak... w moim już były zapowiedzi, teraz są w kościele TŻ, a teraz mają być jeszcze w trzecim kościele |
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo kaczuszki to popisowy numer mojej 2 letniej chrzesnicy
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
O matko cię kochana byłam wczoraj na solarium już trzeci raz i wstałam dzisiaj rano a moja buźka taka czerowna że szok mama myslałam że mam z 40 stopni gorączkiaha dzsiejszą noc tez spędziłam w domu u rodziców, i wyobraźcie sobie że moja teściowa zadzwoniła do mnie o 23 w nocy zapytac o co się pokłóciłam z tż , poniewaz on nic nie chciał jej powiedzieć i nawet krzyknął żeby sie nie wtrącała w nie swoje sprawy więc zadzwoniła do mnie z myślą że jej coś powiem , a ja ją delikatnie spławiłam , mówiąc że to nasza sprawa i jeśli mam z kimś o tym rozmawiać to tylko z tż. aha kupiliśmy wczoraj gajerek dla tż , spodnie zostały tylko do zwężenia w pasie, czyli tż schudł bo jak mierzył w styczniu ten gajerek to był za ciasny w pasie, aha kupiliśmy jeszcze koszulę białą , krawat biały z wytłaczanymi kwiatami i z czymś srebrnym, ogólnie koles który nam go sprzedawał to powiedział że muszkiety i kamizelki sa nie modne dlatego tż zdecydował sie na krawat, do tego zapisany jest na dwa guziki i ma obniżony stan oczywiście taliowany. bo mówi że jak zdejmie marynarkę to będzie wyglądał jak gośc i raczej od tłumu sie nie będzie odznaczał., najwyżej krawat zostanie mu na poprawiny![]() sorki że się tak rozpisałam ![]() dziewczynki piękne zdjęcia , poprostu super
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1709 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry dziewczynki!
Strasznie zazdroszcze wszystkim ex - PMkom a nowym M'kom , nam zostało jeszcze jakieś 4 miesiące, ale jak tak dalej pójdzie (nerwy... kłótnie...) to sie chyba nie doczekam ślubu (odpukać).Cytat:
I powiedz proszę - skąd miałaś biżu? Jest przecudowna - włąsnie taką chciałabym też mieć. Własnie na ten temat debatowałam z koleżanką z pracy, która mi sie tym zajmie... ja będę chciała mieć coś takiego jak poniżej, tylko na ławkach, z boku tam gdzie jest ten woal, chcę dorzućić 1 kwiatkla - taki jak w moim bukiecie - no i fajnie by było gdyby pod ołtarzem też były takie jak będę miała w bukiecie, albo przynajmniej w tej samej kolorystyce. Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-05-06 o 11:51 |
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

a masz fotki tych koczków dziewczęcych? 
ja bede miec na pewno dlugi welon tylko jeszcze nie wiem czy hiszpanski czy taki jak nasza kabimba, bo suknia cala z koronki...
Bynajmniej wydaje mi się, że moje tak strasznie nie wyglądały
mój ma 70cm.

a był prześliczny, czy mogłabym prosić ładnie o jakaś fotke na maila 
Czyli tak... w moim już były zapowiedzi, teraz są w kościele TŻ, a teraz mają być jeszcze w trzecim kościele