Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-06, 16:26   #1831
darenka0707
Raczkowanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
wiek nie ma znaczenia liczy się miłość
w 100% zgadzam się z Twoimi słowami jak ludzie się KOCHAJĄ to nie liczy się dla nich wiek, położenie finansowe, kolor skóry Liczy się się wyłącznie miłość, wzajemny szacunek i zrozumienie....
darenka0707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 16:29   #1832
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
To ja już raczej ta starsza... Bo 25, a Tż 26. Ale i tak wyglądam na 18
Ja mam 21, ale wszyscy mi mówią, że wyglądam na 16 A mój TŻ wygląda przynajmnije na 26.

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
w 100% zgadzam się z Twoimi słowami jak ludzie się KOCHAJĄ to nie liczy się dla nich wiek, położenie finansowe, kolor skóry Liczy się się wyłącznie miłość, wzajemny szacunek i zrozumienie....
Mi wszyscy mówią, że jestem za młoda na ślub, ale i tak byśmy się pobrali, bo nie wyobrażam sobie życia z innym mężczyzną dlatego chce jak najszybciej być jego żonką
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 16:34   #1833
Ana***
Zakorzenienie

kwiatuszekk88 mi też ludzie dają mniej jakieś 16 właśnie ...ale to dobrze, narazie jest mi to obojętne, za to kiedyś będzie komplementem .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 16:34   #1834
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

mykam do domku. Smacznego obiadku dla Tych którzy nie jedli i spokojnego wieczorku (najlepiej przy swoich mężach, TŻ w łóżku )

papatki

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 16:36   #1835
gold-fish
Zakorzenienie

Wow! Jesteście takie młodziutkie i takie dojrzałe Pamietam ze jak miałam akurat około 19 lat i mój były chłopak coś tam wspominał o ślubie to... z nim zerwałam
Czułam ze spotkam lepszego i spotkałam Ważne zeby się chajtać gdy czuje się że to jest właściwy moment

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 16:42   #1836
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ważne zeby się chajtać gdy czuje się że to jest właściwy moment
zgadzam się

własnie dostałam smska, ze jutro na 5 do pracy (a nie na 6 jak miało byc), co znaczy, ze znowu bede musiała wstac o 4 rano
musze obłagac TZ aby mnie zawiózł do pracy, to choc 10 min dłuzej pospie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 17:00   #1837
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Fajnie, że dostałas podwyżke i to naprawde sporą. Ale co do oka to wspólczuje, ja nawet wolę sobie nie wyobrażac jakbm panikowała w takiej sytuacji, w ogole panikara jestem straszna i nawet jak czytam takie przypadki to mi sie słabo robi. Nie wiem jak ja dzieci urodze
ja tez sie bardzo ciesze... myslalam ze nic niedostane a tu jednak
a oko.. no co zaropialo.. ale mam masci i krople mysle ze jeszcze ze 2 dni i przejdzie wazne ze powieka nie jest juz spuchnieta

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
A długi miałas welon? Moj jest 2 warstwowy jedna warstwa za ramiona a druga tak do ud, niewiem czy przez to nie bedzie za cięzki....a włoski miałaś jakiej długości? moglabym poprosic o fotkę?

Mam u siebie w zbiorach kilka propozycji Tez jestem raczej za gładkim uczesaniem
ta przedostatnia jest super

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A co myślicie o tej fryzurce??
niepodoba mi sie jakos... nielezy mi

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Biedna Martusia jak oczko?
oczko sie goi tylko zaropialo ale jest oki

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY POMÓŻCIE PRZEDCHWILĄ DZWONIŁA MOJA ŚWIADKOWA ( JEST W IRLANDI) CHCE KUPIĆ SUKNIĘ
BIALO- CZARNĄ czy może taka być
do tego białe bolerko
jasne ze moze czemu nie

co do stroju mojej mamy to kupila sobie bezowe bardzo szerokie spodnie takie cale haftowane i taka bluzeczke na grubych ramiaczkach, do tego marynarke tez bezowa haftowana brazowa nitka
Stary 2009-05-06, 17:04   #1838
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Widzę, że rozmawiacie o garniturach, moj TZ wybrał sobie taki
bardzo dobrze się prezentuje

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
pięknie się ten welon prezentuje widziałąm na nk a tak przy okazji to rewelacyjnie wyglądaliście

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ja też mam długie i cienkie. Na większych lokach na pewno by nie wytrzymały, ale na takich średniej wielkości dały jakoś radę. Fryzjerka musi pamiętać, żeby robić fryzurę na włosach bez odżywki, najlepiej jakby wcześniej dała jeszcze piankę, mi fryzjerka dawała jeszcze jakiś spray do robienia loków.
dlaczego na włosach bez odzywki? ja już w sumie przyjdę z umytymi włosami do fryzjera, żeby zaoszczedzić na czasie i chcę wiedziec dlaczego nie nakładąc odzywki. A tak w ogóle to fryzurka ci wytrzymała całą noc? bo ja tez będę miec pokręcone. Masz wlosy podatne na loki?

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
oooo nieeeeee, u mnie kaczuszki MUSZA BYC!!!! i to do 19 bo kaczuszki to popisowy numer mojej 2 letniej chrzesnicy ja mam dla niej w telefonie kaczuszki i jak przychodzi to sobie puszczamy i tanczymy tylko jak sie rozkokosi to trwa nawet i godzine czasem boska jest
a u mnie kaczuchy to popisowy taniec jednej ciotki, nikt tak jak ona nie potrafi tego zatańczyć

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
ja mam długie do połowy pleców, i z tyłu falowane a z przodu siano! masakra nienawidze swoich włosów najlepiej, jak mam długość do ramion, wtedy mogę wyprostowac prostownica i w miare jeszcze to wygląda. ale ponieważ boję się iśc z prostymi włosami do ślubu (nie daj Boze będzie wilgotno i mi sie siano zrobi), to chcialabym je zakręcić. Ale ponieważ kręcone włosy się podnoszą, to nie moge ściąć włosów, bo wtedy bym wyglądała jak w dredach wrrrrrrrrr nienawidze swoich wlosów, nienawidze swoich wlosów, nienawidze swoich wlosów, nienawidze swoich wlosów,................
eeeee chyba przesadzasz na pewno nie ejst tak zle. Jesli chcesz trochę poprawić kondycje swoich wlosów to polecam zakupienie odżywki z łożysk z kallosa- do kupienia w takich litrowych butelkach w sklepach z artykułami i kosmetykami do włosów albo na allegro. Po umyciu włosów nakłada się dość sporo tej odżywki na włosy, potem folia na glowę- czyli najlepiej reklamówkę jednorazową, zawinąć głowę w gruby ręcznik i siedziec tak co najmniej pół godziny. Potem wszystko spłukać- super odzywia włosy

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
dziewczyny co sądzicie o takiej fryzurce do mojej sukienki ?i drugie pytanko jakie dodatki ??? jaka biżuteria na szyję i kolczyki?
i co sądzicie o rękawiczkach na dłonie?

Jestem brunetką co niektórzy wiedzą jak wyglądam z nk i liczą na Waszą pomoc

aha i moja suknia ma tren

ps.na chwilkę umieszczę sukienkę na forum
piękna fryzurka. Ja rękawiczkom mówię nie nie podobają mi się

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Wybrałam już sobie fryzurki i makijaż i kilka zdjęć chcę wywołać na próbne. Ten kolaż jest jednej z wizażanek, mam nadzieję, że nie będzie zła, jeśli tu załączę. Tylko nasze wyobrażenia swoją drogą a to jak zrobi fryzurę fryzjerka też swoją drogą:/
koki fajne, ale lepsze byłyby te nisko upięte. Makijaż mocny, ja bym takiego nie chciała, ale do ciebie bedzie idealnie pasowac

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia wszystkie są wgrane do TZ komputera
pięknie wyglądaliście

Mamy już obrączki są cudowne, aż zal z palca ściągać, nie mogę się doczekac az zacznę ją nosić

W tym tygodniu chyba załatwimy cukiernię, w następnym jedziemy ubrac mojego Pana Młodego, potem do księdza spisac protokół, oj zaczyna się dziac coraz wiecej
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 17:06   #1839
kaska87
Zakorzenienie

Darenka to Ty masz w tym roku maturę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 17:12   #1840
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
:d

z lewej moja mama czyli mama pm a z prawej tesciowa :d
prawie jak blizniaczki:d:d

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

ejPM-to ja chyba jestem najstarsza:hahaha : Ja w listopadzie 30 moj Tz 33 skonczyl w marcuNo ale wygladam na 19-20 a TZ na 28:hahaha :juz siwego wloska ma
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 17:32   #1841
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
dlaczego na włosach bez odzywki? ja już w sumie przyjdę z umytymi włosami do fryzjera, żeby zaoszczedzić na czasie i chcę wiedziec dlaczego nie nakładąc odzywki. A tak w ogóle to fryzurka ci wytrzymała całą noc? bo ja tez będę miec pokręcone. Masz wlosy podatne na loki?
Bo tak jak mówiła mi fryzjerka wlosy bez odżywki będą się dłużej trzymały, bo odżywka je wygładza, a bez odżywki są takie, jak to powiedziała - strzępiaste - przez co będą się bardziej trzymały jeden drugiego.
Mnie się lepiej kręcą włosy na mokro - wtedy mam bardziej podatne na kręcenie, więc ja myłam włosy u fryzjerki. A ogólnie jak są krótsze, to lepiej mi się kręcą, a teraz jak mam takie długie, to ciężko je np. podwinąć.
Fryzura trochę pod koniec się rozprostowała (głównie loki z przodu).
Poniżej zdjęcie już po oczepinach, ok. 24:00.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzurka.jpg (46,8 KB, 109 załadowań)

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 17:35   #1842
zlotko855
Rozeznanie

a my mamy po 24 latka nawet ja o miesiac jestem starsza od TZ

martucha szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci wzrokowej

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 17:39   #1843
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość

dzieki siesznie wygladam ale no coz

ja jestem mlodsza od tz o 2 lata 6 miesiecy i 5 dni
Stary 2009-05-06, 17:40   #1844
bzyczka1
Zakorzenienie

Ana*** jesteśmy ze sobą od września 2007 różnica spora, ale nie widoczna i mi ona nie przeszkadza o czujemy się ze sobą wspaniale

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 17:41   #1845
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Bo tak jak mówiła mi fryzjerka wlosy bez odżywki będą się dłużej trzymały, bo odżywka je wygładza, a bez odżywki są takie, jak to powiedziała - strzępiaste - przez co będą się bardziej trzymały jeden drugiego.
Mnie się lepiej kręcą włosy na mokro - wtedy mam bardziej podatne na kręcenie, więc ja myłam włosy u fryzjerki. A ogólnie jak są krótsze, to lepiej mi się kręcą, a teraz jak mam takie długie, to ciężko je np. podwinąć.
super, że mówisz, bo o tym nie wiedziałam Fryzjerka mi tez na mokro kręciła te loki, tzn spryskała je woda i nałozyła piankę, więc włosy były wilgotne.
Dość ładnie Ci się trzymała ta fryzura, mam nadzieję, że mi tez. Na próbnej nie miałam włosów spryskanych lakierem wiec rano za duzo z loków nie zostało, no ale jak je zrobi jak trzeba to powinny się trzymac
Stary 2009-05-06, 17:48   #1846
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ślicznie się prezentowała a masz zdjęcie bez welonu, ale z przodu?

Azzis bardzo fajnie, że powiedziałaś, żeby nie nakładać odżywki może w końcu będę miała trwałą fryzurę

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ana*** jesteśmy ze sobą od września 2007 różnica spora, ale nie widoczna i mi ona nie przeszkadza o czujemy się ze sobą wspaniale
No i to jest najważniejsze

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-05-06 o 17:45 Powód: Dopisek
Stary 2009-05-06, 17:50   #1847
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:

My z tżetem rocznikowo jesteśmy 24 - latkami (rocznik 85) ale tżt ma urodziny we wrześniu a ja w grudniu więc do ślubu pójdziemy jeszcze jako 23 - latkowie
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 17:52   #1848
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dzieki Tobie coraz bardziej przekonuję sie do obcieciaNo i faktycznie potem na sesje nie bede miala problemu,bo tez mamy po slubie.
Widzialam Twoje fotki na nk,wygladaliscie slicznie i faktycznie dobrze Ci w krotkich wloskach

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 17:54   #1849
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Ślicznie się prezentowała a masz zdjęcie bez welonu, ale z przodu?

Azzis bardzo fajnie, że powiedziałaś, żeby nie nakładać odżywki może w końcu będę miała trwałą fryzurę
No właśnie przeglądam zdjęcia i wszędzie mam jakieś zdjęcie z boku... a z przodu tak nie widać tego tyłu.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 17:54   #1850
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
jak to .. przeciez problem z dziewczyna taty Twojego TZeta podobno sie wyjasnila .. i miala nie przyjsc

nie chce Cie urazic ale mam wrazenie ze co chwile zmieniacie zdanie , raz piszesz ze macie huczne wesele pozniej skromne ... domyslam sie ze do dnia slubu jeszcze wszystko sie zmieni ...
Nie, kobieta ojca TZ nie przyjdzie.
Wiesz, obecnie sie zastanawiam czy wogole brac slub, bo ja juz na 2 miesiace przed sa takie problemy to po co mam wchodzic w taka rodzine? I latwo jest mowic jak sie nie zna dokladnie sytuacji...
A wczoraj TZ powiedzial, ze slub take, ale po slubie... nic, czyli ani wesela ani obiadu. Po prostu sama ceremonia w kosciele i tyle...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jagus ja planowałam takie kameralne wesele-obiad [ktore mi sie przerodzilo w wesele ]
Ale jak planowalam, to chcicłam mieć dwudaniowy obiad z przystawkami jakimiś i deser [ciasto + lody] i kawa. Muzyka z plyty I jakby ktoś miał ochotę potańczyć to proszę, ale ja tego nie chciałam mieć.

Myślę, że eleganckie spotkanie w restauracji też jest odpowiednim uczczeniem wstapienia w związek małżeński.
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
To może jeszcze ja się wypowiem ponieważ my właśnie robimy obiad na ok 20 osób. Obiad będzie ok. 15.00-15.30 (ceremonia o 14.00), potem tort, ciasta, no a tak ok. 18.00-19.00 ciepła kolacja i to wszystko. Koniec planuję na 20-tą ale mało kto wierzy że tak się skończy.
Tańców nie będzie, muzyka z płyt jakaś spokojna w tle. Z takich tradycyjnych weselnych elementów przewidujemy tylko podziękowania dla rodziców.
Ja jestem zachwycona że udało mi się przekonać wszystkich do takiego "wesela".
klion, jestem tego samego zdania co Ty. No i dziekuje za odpowiedz. Obiad jak juz cos to tez mysle zrobic na max 25 osob (tyle przed chwila wyliczylam), a najmniej na 10 liczac w tym tez nas. A moge sie doowiedziec ile placisz za talerzyk?

Cytat:
witajcie,
wodze, ze rozmawiacie o m.in. o dekoracji kosciola itp. wiec ja chcialabym, zeby wszystko bylo mniej wiecej w tym samym tonie, czyli bukiet, kwiaty na samochodzie, w kosciele, i na sali dodajac do tego swieczki tak jak juz pisalam: uwielbiam je dlatego monigac bardzo podoba mi sie fotka z dekoracja, ktora wkleilas. wklejam fotki, ktore ja mam, moze Ci sie przydadza
wczoraj bylam w ikei i taki pan kupowal caly wozek swiec, normalnie chcialam to samo zrobic wszystkie bezowe i tak sobie pomyslalam, ze sama sie zajme dekoracja stolikow i kosiola na wesele (tzn przynajmniej kupnem swieczek)i wlasnie tam kupie te swieczki a i taniej cos wyjdzie
Planuje, ze moj bukiet bedzie rozowy, wiec chyba w kosciele gdzieniegdzie dodam rozowe kwiatki do tych tiuli i swiec. musze pomyslec, bo nie chce przesadzic i idac za rada naszych doswiadczonych PMek mysle o tym, ze malo kto zwroci na to uwage.
przepraszam, ze sie tak rozpisalam
Załącznik 2231801Załącznik 2231802
bede miec taka sama dekoracje. tylko ja zostawiam to dla dekoratorki, ktora wezmie za to 330 zl... ale przynajmniej bedzie tak jak ja chce

Cytat:
Dlaczego zmiany? przecież już Wam się tak ładnie układało z gośćmi.. i nawet ta kobieta Twojego teścia powiedziała, ze nie przyjdzie...
.
po czesci wytlumaczylam juz w odpowiedzi do zabci. Nie chce pisac publicznie na forum co i jak dlatego jak juz cos to odpowiem na pw.

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY POMÓŻCIE PRZEDCHWILĄ DZWONIŁA MOJA ŚWIADKOWA ( JEST W IRLANDI) CHCE KUPIĆ SUKNIĘ
BIALO- CZARNĄ czy może taka być
do tego białe bolerko
ja bym kategorycznie sie nie zgodzila. Biel jest zarezerwowana tylko dla mlodej. Teraz jest tyle modeli sukien slubnych, w rznych dlugosciach i w roznych tonacjach, tez np. polaczenie bieli z czernia, ze bym sie na cos takiego nie zgodzila. Jest tyle innych kolorow, wiec dlaczego uparla sie wlasnie na ten? To samo sadze o kolorze ecru i bezu. Nawet batalie stoczylam o to z moja mama, ktora pierwotnie myslala by kupic bezowy komplet...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 18:02   #1851
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie przeglądam zdjęcia i wszędzie mam jakieś zdjęcie z boku... a z przodu tak nie widać tego tyłu.
Ale mi chodzi o przód, a nie żeby było widać tył a z welonem z przodu? bo te co wkleiłaś kiedyś były z profilu

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

jaga_2001 jak będziesz miała ochotę, pisz śmiało .
Stary 2009-05-06, 18:03   #1852
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
coś Ty ? i co zrobiła ?
nic ... zauwazyla to makijazystka, ktora ja malowala, nic nie zrobila, wsciekla sie ale wytrzymala jakos hehe
w ogole to miala takie przeboje z ta krawcowa, ze masakra..
Stary 2009-05-06, 18:13   #1853
martucha84
Zakorzenienie

jagus jak chcesz poadac to pisz smialo... trzymam kciuki i duzo cierpliwosci i wytrwalosci zycze
Stary 2009-05-06, 18:17   #1854
kliwia
Zakorzenienie

Haj girls!!!

Kupiłam sobie właśnie sukienkę na poprawiny.
Musze jednak dokupić bolerko, bo to co mam kiepsko z nia wygląąda. a sukienka ma bardzo cieniutkie ramiączka.
Kolory oczywiście przekłamane. W sukienkce jest ładny odcień fioletu
a na zdjeciach wyszedł jak jakis niebiesko granatowy ;]
na zdjeciu z bolerkiem i bez
aha dlugosc jest za kolano. tu wyglada na dluzsza, bo robione zdjecie z gory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg page2wizaz.jpg (42,9 KB, 101 załadowań)
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 18:18   #1855
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jagus jak chcesz poadac to pisz smialo... trzymam kciuki i duzo cierpliwosci i wytrwalosci zycze
nie chce tego pisac na forum publicznym...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 18:18   #1856
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
no własnie to w naszym wątku (tylko żebym to ja wiedziała w której części) moderatorka (nie wiem która, bo nie pamiętam) ostrzegała

swoją drogą, zaczynam się zastanawiać, czy aby moja suknia to dobry wybór...wiem, że masa PM ma taki problem, ale....wy tu pokazujecie takie eleganckie kreacje, a moja jest taka....hmmm....nierygina lna i nieelegancka.....echhhhhh

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

za stare dzieje na wątku "wymiankowym"
a dlaczego nie mozesz pokazac sukienki?Nie rozumiem

myszka maj dzieki za fotki.Ta z kwiatem z tylu mi sie podoba(nr2).Zastanaiwam sie jak wyglada przod

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-05-06 o 18:35
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 18:20   #1857
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Haj girls!!!

Musze jednak dokupić bolerko, bo to co mam kiepsko z nia wygląąda. a sukienka ma bardzo cieniutkie ramiączka.
super, ale kolor serio nieprzypomina filetu
Stary 2009-05-06, 18:27   #1858
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Haj girls!!!

fajna kiecka rzeczywiście inne bolerko, ciemniejsze będzie bardziej pasowało.
ja wczoraj widzałam super suknie na poprawiny i idealnie pasującą na wesele do mojego brata-bo chcę kupić jedną sukienkę na dwie okazje. Była na wąskich ramiączkach, góra marszczona podobnie jak ta twoja, długa do ziemi z lekkiego, lejącego się materiału, odcinana podbiustem kokardą, cudowna, tylko w czerwonym kolorze, co nie bardzo mi pasuje. Gdyby nie to kupiłabym ją z miejsca
Stary 2009-05-06, 18:34   #1859
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
klion, jestem tego samego zdania co Ty. No i dziekuje za odpowiedz. Obiad jak juz cos to tez mysle zrobic na max 25 osob (tyle przed chwila wyliczylam), a najmniej na 10 liczac w tym tez nas. A moge sie doowiedziec ile placisz za talerzyk?
Nie ma za co dziękowac Co do ceny za talerzyk to niestety nie ma się czym pochwalic bo płacę bardzo dużo - 150 zł za osobę (w tym właściwie tylko obiad, zimna płyta i ciepła kolacja, bo tort i ciasta dostarczamy sami, no i za alkohol trzeba płacic osobno, no i trzeba go kupic w tej restauracji). Ja wiem że to dużo, ale to mój wymarzony lokal, a stoły tam bardzo pięknie stroją na takie uroczystości. Przy moich 20 osobach to wyjdzie 3 tysiące, a więc nie tak źle.
Dodam jeszcze że z tego co się orientowałam w innych lokalach byłoby to do 100 zł mniej więcej.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 18:34   #1860
kliwia
Zakorzenienie

bajusia martusia dzieki dzięki
baja no wlasnie ja meirzylam kremowe bolerko tylko inny fason, i wygladalo to jak calosc. sa tylko 3 kolory w tym sklepie białe kremowe i czarne. a czarne to juz za ciemne. No a w kremowym się jednak odznaczam jako PM
No w każdym bądx razie kupię kremowe ihihih
Nooo i życze abyś znalazła swój kolor, czerwień faktyczne drapieżna za bardzo.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości