|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
jeny wezcie przestańcie, mi @ dwa dni się spóźnia właśnie
![]() a Kasia ja bym była ostrożna w takim zakupie, bo co jak Ci się kompletnie nie będą podobały?? Zresztą wiadomo, że nawet jak je zobaczysz w necie gdziś to w rzeczywistości moga zupełnie inaczej wyglądać, a to przecież coś co będziemy nosić całe życie... no nie wiem tak mi się wydaje
|
#2282 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To bty już po polskim i niemieckim jesteś tak? I jeszcze geografia? Czy źle mówię?Cytat:
Nie wiem jak Ci nie wstyd coś takiego wysyłac w ogole ![]() ![]() ![]() Cytat:
Chyba że do technikum uczeszczalas...
|
|||
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
ej wiecie co kiedyś jak jeszcze nawet nie miałam pierwszej miesiączki to w książkach zawsze było napisane że na początku okres może być nieregularny ale po kilku latach miesiączkowania powinien byc regularny... doczekała się któraś z was regularnego jak w zegarku okresu bez brania tabletek anty??? bo ja nie... co najwyżej przez 3-4 cykle jest mniej więcej w tym samym czasie ale to już szczyt jego możliwości...
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1... 2... 3... próba emotikonek...![]() ![]()
|
|
#2284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Lusmarija to 2 dni to jeszcze nie jest źle.. Może to przez ten Twój i TŻta wyjazd?
A Ty też tabsy łykasz czy nie?Cytat:
![]() ![]() I dziś był tego najlepszy przykład....Próba emotikonek zakończona wielkim sukcesem
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim też daleko do tego rzekomego zegarka 28 dniowego a ostatnio przychodząc tydzień wcześniej to już przeszła samą siebie.. ale z drugiej strony to chyba wolę tydzień wcześniej niż tydzień później bo bym nie wyrobiła na testy ciążowe na wiatropylnośćale się smutna zrobiłam jakoś tak nagle... normalnie siadłam i mi same łzy poleciały ale już dobrze już wszystko ok i zażyczyłam sobie w piatek lizaka od tżta bo inaczej będę płakać dalej- i się zgodził
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
To czemu Ci się zmutno zrobiło tancerko? Z tęsknoty za TŻtem? Ja też za moim tęsknię i on chciał nawet do mnie dziś przyjechac ale kazałam mu się nie wygłupiac, bo do pracy jutro ma na 7
|
|
|
|
#2287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem może faktycznie ten Kraków mnie jakoś rozregulował
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strasznie za nim tęsknię... jakoś ten tydzień jest taki beznadziejny.. nic mnie nie cieszy i w ogóle się nie uśmiecham... po prostu wkurza mnie to że ja i tż potrzebujemy byc teraz razem i jakoś razem sobie dawać radę jak nam smutno a nie możemy bo ja tu siedzę w tym lublinie jak w więzieniu i tak dalej no... tak bardzo chcę się przytulić do niego a tu doooopa jak nie wiem.. do piątku będę musiała czekac.. i i tak pewnie będzie depresja bo w sobotę pogrzeb i weekend nam minie depresyjnie... a ja nie chcę byc smutna!!!!!!!!!!!!!
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie będziemy kombinować z tymi obrączkami
jednak na zywo mogą całkiem inaczej wyglądać
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zbyt ważna i cenna biżuteria żeby ją w ciemno kupowac.a powiedz z ciekawości ile tam klasyczne złote obrączki kosztuja?
|
|
#2291 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna kupiłam taka codzienną a drugą taką imeninkowo-codzienno-wigilijno-komunijną ![]() Zdjęcia najwyżej pokażę po komunii Ta codzienna taka na ramiączkach czarna w białe kwiatki, bardzo ładny krój, na wieszaku wygladąła kiszkowo, ale mama mnie namówiła do przymierzenia i całe szczęście A ta bardziej lekko elegancka jest turkusowo-szara Ma rękawki takie do łokci i przy dekolcie ma wiązanie.Cytat:
Cytat:
Tam na pewno sa tańsze. W ogóel na pewno jakby pojechac na Ukrainę i o ile jest tam np. Pronovias to na pewno tam będzie taniej niż w Pl, więc Tancerka mogłaby się wybrać![]() Cytat:
![]() Cytat:
tu tez są i promocje i drogo nie jest a przez net obrączki to głupi pomysł, rozumiem jakies kolczyki czy innego pierda, ale obrączki niet. Cytat:
![]() Będę teraz odkrywać tajniki nowoczesej techniki i wgrywać na ipoda dla siorki tż piosenki z bajek Pościągałam rózne z pocahontas, króla lwa itp. żeby juz cos na nim miała jak dostanie
|
||||||
|
|
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mieszasz malibu, mleko skondensowane i sok ananasowy w proporcji 1:2:4 jest pyszne ![]() a tak w ogóle to też mi dziś cholernie smutno tylko nie tyle z tęsknoty co hm...bo ja wiem...jakieś takie mam wątpliwości...czy nasze różnice charakterów itp nas nie zabiją...i jak tak czytam o Waszej namiętności a my już dawno tego nie mamy a dopiero trochę ponad 2 lata razem ![]() no nic, nie smęcę już...
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-05-06 o 18:59 |
|
|
|
|
#2293 | ||
|
Zakorzenienie
|
klasztor i córka dziewica mówisz hahahahaha
to chodzi tylko o to że jak mam swój dom to po jakiego grzyba mam u tżta spac. ja tam wiem po co hehehe- żeby się zabawić ale rodzice ktorzy wierzą że my to nic nie robimy to myślą że to tylko kwestia własnego łóżka we własnym domu Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
a podobno te hormony w kobiecie to do trzydziestki jeszcze bardziej rosną to ja nie wiem.. jak mi się to jeszcze przez rok zwiększy to tż nie zazna spokoju dobrze że wreszcie na te tabletki się zdecydowałam to uwolnię swoją namiętność szkoda że dopiero po wakacjach... ale migiem zleci
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie no moi tez uważają(i ja też), że jak mam swój dom to mam w nim spać, ale od czasu do czasu po imprezce mi nie zaszkodzi ![]() Walczę z tym ipodem
|
||
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
może i się nie tłumaczy ale wiesz oni wszyscy mają na pewno inny alfabet i np po rosyjsku to nie każdy zna hehehe ja pewnie bym nazwę odczytała bo alfabet znam ale kurna weź tam wytłumacz że chcesz np Oleaje i Lezę przymierzyc
|
#2296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio po prostu to do mnie dotarło bo decyzja o ślubie jakby katalizuje wszystkie rzeczy i każe się zastanowić, czy chcemy tak do końca życia czy nie ale póki co walczymy... i w ogóle to nie chcę o tym pisać
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde dziewczyny do tego ipoda trzeba zainstalowac itunes, zeby wgrac mp3, zaistalowałam i mi pokazuje, że chce wysłac raport o błedach Wysłałam ten raport, ale i tak mi sie nie odpala itunes. Mam n ormalnie orginalne oprogramowanie i kurde taka kicha. NIe nagram jej tych mp3 tż jej nagra i już. Wkurzyłam się. rzeba mi przeładowac system, ale nikmu sie nie chce a teraz potrzebuje, żeby mi się komp nie walił i dupa
|
||
|
|
|
#2298 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja mama jest zdecydowaną przeciwniczką pigułek i też by chyba normalnie się załamała jakby zaczęła brac Ale tak poza tym to podobnie jak u Tancerci- Też wie że jak TŻ czasem do mnie na stancję jeździ albo że jeździmy sobie gdzieś razem na weekend czy coś to śpimy w jednym łóżku Ale u siebie w domu sobie nie życzy i dlatego też ja się dostosowuję ![]() Cytat:
Sama siebie nie poznaję i TŻ też mnie nie poznaje ![]() Ale jemu się to bardzo podoba ![]() Jeszcze nie odmówił nigdy hehehe ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2299 |
|
Wtajemniczenie
|
Piszecie o tabletkach
U mnie było tak: na poczatku dostałam 2 opakowania, po ich skonczeniu mialam przyjsc czy nic sie nie dzieje mi po nich. A, że nic się nie działo to dostałam receptę na 6 opakowań. I co miesiąc idę do apteki, kupuje jedno opakowanie i dostaję odpis recepty I wsio.
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wszędzie poza moim domem śpimy razem![]() Jak jeździmy gdzies razem to wiadomo ![]() ![]() Poddałam się z tym ipodem, poskarżę się tż a jak mi sie będzie chciało to zainstaluję itunes u brata, ale teraz się wkurzyłam. Zjadłabym coś, ale wiem, że nie ma nic dobrego w domu, więc zejde do spiżarni, pokręcę i wyjdę Albo coś zjem a później na ycd będę żałowac, że cokolwiek jadłam![]() Pooglądam sobie suknie na allegro, bo mi sie nudzi
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Wilczyca powiem ci że jak to od dłuższego czasu to nie jest za ciekawy sygnał.. chyba nie ma na co czekać tylko wziąć się za swój związek i porządnie go odświeżyc
bo samo się nie ponaprawia i nie ma co robić sobie zaległości w takich sprawach... kiedyś sluchałam takiego wywodu że między ludźmi tworzy się jakaś chemia, jakieś hormony i w ogóle sa wytwarzane w organiźmie w stanie zakochania i mniej więcej po jakiś 3 latach te hormony przestają być jakoś dostarczane tak organizmowi, czy to on się uzależnia już od tych hormonów czy coś takiego... i jak po tych 3 latach para czuje do siebie niezmienioną namiętność, uczucie, miłość i tak dalej to znaczy że to już jest coś bardzo głębokiego itp, a jak już nic nie czuje to znaczy że z chemicznego punktu widzenia to było tylko zauroczenie... to oczywiście nie do Ciebie Wilczyca tylko tak ogólnie wam piszę jak to kiedyś wysłuchałam kwestii chemicznych miłości i stwierdzam że skoro po 7 latach związku dalej mam motylko w brzuchu i rajcuje mnie tż jak nikt inny to to prawdziwa miłość
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co i obrączki są na całe życie i nie będę ryzykować kupna przez net
co innego gdyby były na prawdę 4 razy tańsze, ale tak to nie ma mowy. No way
|
#2303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale już naprawdę się zamykam dzięki za troskę
|
|
#2304 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie też TŻ sypia w gościnnym No ale wy sobie możecie spac u niego bo mieszka sam Jakby mój sam mieszkał to też bym u niego spała... To znaczy czasem po jakichś imprezach u niego w domu też mam w pokoju gościnnym wyrko pościelone i mogę zostac Więc w sumie tragedii nie ma z rodzicami...Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
o Jezusie
![]() ![]() :ee k:![]() ![]() ![]() :ee k:![]() ta suknia w salonie 7 tysięcy :confuse d:![]() :co nfused:a fuj http://www.allegro.pl/item628251758_...as_habana.html |
|
|
|
#2306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktyczn ie, że to ten jedwab robi cenę, ale kurde, brzydka jest ta suknia. Już rozumiem te koronki za taka kasę, ale takie coś?Bleeee.Już nie oglądam allegro, w wakacje będzie fajnie, bo może laski będą wrzucały suknie z kolekcji 2009 i sie dowiem ile któryś z moich upatrzonym modeli kosztuje, bo niektóre właśnie pisza ile zapłaciły w salonie. albo, jednak oglądam, bo sa juz suknie z 2009
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
niepojęte jak dla mnie... przepraszam cię kochana nie odbierz tego osobiście bo ja tak sobie dumam głośno.. bo faceci w tym jeszcze młodym wieku to myślałam że sexualne zwierzęta są... nie wyobrażam sobie żeby tż mi odmówił jakbym się na niego rzuciła napalona
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli któraś z Was jest ciekawa wyglądu Holandii niech włączy teraz kanał ze słoneczkiem
![]() Znikam ogladac
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czym masz problem to pomożemy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

choć dziś to już tak fajnie nie było
Nie wiem jak Ci nie wstyd coś takiego wysyłac w ogole 

a ostatnio przychodząc tydzień wcześniej to już przeszła samą siebie.. ale z drugiej strony to chyba wolę tydzień wcześniej niż tydzień później bo bym nie wyrobiła na testy ciążowe na wiatropylność
(Agora 28-25), ale chyba jej nie kupię, bo to przecież ponad rok przed ślubem 

Wysłałam ten raport, ale i tak mi sie nie odpala itunes. Mam n ormalnie orginalne oprogramowanie i kurde taka kicha. NIe nagram jej tych mp3