|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
jeju ale Wam zazdroszczę dziewczyny, no...
ja już też bym chciała pozamawiać wszystko. z orkiestrą czekamy na salę |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Dziś przez przypadek znaleźliśmy fotografa na ślub ![]() Byliśmy kupić kartkę z życzeniami na ślub znajomych i okazało się, że właścicielka jest fotografem i będzie im robiła zdjęcia. Widziałam kilka jej fotek i są cudne ![]() Jeszcze dokładnie nie rozmawialiśmy z nią ale już wiem, że to na pewno będzie ona noo i mam nadzieję, ze z nas nie zedrze, bo to znajoma teściówki
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2009-05-06 o 17:38 Powód: ;P |
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a kiedy prosicie świadków? i w jaki sposób?
|
|
|
|
#754 |
|
Konto usunięte
|
Ja już świadkowej powiedziałam
. Oczywiście na początku w żartach,ale potem na poważnie,czy nie ma nic przeciwko i zostanie świadkową .
|
|
|
|
#756 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
U nas świadkową będzie mlodsza siostra TŻa i już o tym wie. Oczywiście tz ja poinformował hihi nawet wczoraj z nią gadałam i mówiła żebysmy jak najszybciej brali ten ślub
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- [quote=Tygrryska;12184196]prawdopodobnie tak yyyy pytam ponieważ ja bardzo chciałam ślubować 1 września bo wtedy jest nasza rocznica ale sobota tego dnia wypada dopiero w 2012 a ja nie chce juz odkładać ślubu. Ale teraz zaczynam sie zastanawiac czy moze nie wziac w inny dzien niż sobota |
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz sie podoba wizja slubu w rocznice bo juz pamieta date |
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;12183787]Mamy ten sam problem
. TŻ nie wie,kogo wziąć na świadka [/quote]Mój TŻ chciałby wziąść swojego wujka ale wtedy będą dwie osoby z jego rodziny... U mnie jest deficyt mężczyzn, którzy się nadają na świakda :P Braci mam za młodych i zostaje chyba tylko mój chrzestny... mi to nawet pasuje bo go baaardzo lubie
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
O qrcze, tu już mowa o świadkach?? Mój TŻ pewnie weźmie swojego brata (TŻ był świadkiem u brata), a ja muszę się zdecydować między 3 bliskimi mi osóbkami.
Ależ bym już chciała śmigać w białej sukni z mężem po sali weselnej hehe. Albo chociaż suknie poprzymierzać, ehh. XxXJuSstiii u mnie znów jest deficyt jeśli chodzi o kobiety, a z żadną kuzynką nie mam aż takiego kontaktu, żeby wziąć którąś na świadkową.
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-05-06 o 20:55 |
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
Piekna data
Ja również często spotykałam sie ze ślubami w piatek i wydaje mi się to zupelnie normalne. Jeśli wszyscy będą wiedzieć o tym wcześniej na pewno nie będzie żadnego problemuU nas świadkową będzie moja siostra na co się niezmiernie cieszy, a świadkiem mąż siostry TŻ, czyli wszystko zostanie w rodzinie hehe
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie wiem kogo na świadka by wziąść. Kiedyś myślałam o bratowej mojej i szwagrze TŻ, ale to się okaże.
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
XxXJuSstiii => Jak już załatwicie to daj znać jaką Wam cenę zaproponowała, to ktoś z centrum ?
![]() U nas świadkami będą: siostra od TŻ-a i przyjaciel TŻ-a (znają się od podstawówki), ale jeszcze ich oficjalnie nie prosiliśmy, a na weselu drugim męskim starostą będzie mój brat ![]() Dziewczyny a ile płacicie za kamerzystę ??? Na razie ogl kilka stronek, ale nie znalazłam nikogo fajnego albo z polecenia, i cały czas się zastanawiamy czy go wogóle brać. Pozdrawiam. |
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawa swiadków hmmmmmmmmm Kiedyś jak rozmawialiśmy to świadkiem będzie dobry kolega TŻ a świadkową chyba moja kuzynka, bo jeszcze nie wiem na 100% Ale mam jeszcze duzo czasu
|
|
|
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny chciałbym się do was przyłączyć
. od 3 maja jesteśmy z Tż oficjalnie narzeczeństwem i planujemy ślub na 30 kwietnia 2011.
|
|
|
|
#767 |
|
Konto usunięte
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;12191552]Hej dziewczyny chciałbym się do was przyłączyć
. od 3 maja jesteśmy z Tż oficjalnie narzeczeństwem i planujemy ślub na 30 kwietnia 2011.[/quote]No proszę ! Kolejna PM 2011 ! Witaj wśród nas . Fajną datę wybraliście . Już kilka dziewcząt planuje ślub w ten dzień . a ciekawe czy znajdzie się ktoś na 4 czerwca... ![]()
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj ewelika
![]() Honolinko nie martw się do tego czasu jeszcze kilka dziewczyn się uzbiera
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
ewelika witaj wśród nas! ślub będziecie mieli blisko swojej rocznicy zaręczyn
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
ja niestety nie pomogę, bo jeszcze nie mam wybranych. znam tylko jedno małżeństwo, kamerzystów. kręcili u mojego brata i prawie w całej rodzinie koleżanki |
|
|
|
|
#770 |
|
Konto usunięte
|
to super właśnie tak się zastanawiałam czy któraś z was też wybrała ten dzień
faktycznie nawet jakoś nie przyszło mi do głowy że data ślubu będzie nam się pokrywać z datą zaręczyn mam tylko cichą nadzieję że za dwa lata też będzie tak piękna pogoda w ten dzień jak w tym roku...
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczycie, że wszystkie będziemy miały piękna pogodę. Nie ma innej opcji.
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
tak mówimy o świadkach.... i tu mam największy problem mam 5 najlepszych koleżanek normalnie jak siostry żyjemy i tu największy problem którą wybrac:/ bym je z chacie wszystkie 5 postawiła za mna:p ale to chyba głupi pomysł :P
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest pani z chwałowic Wydaje mi się, że nie ma swojego studia i robie zdjęcia tak pół amatorsko jeśli chcesz to na PW mogę Ci podać link- jedna dziewczyna na n-k ma jej zdjęcia na profilu
|
|
|
|
|
#775 |
|
Zadomowienie
|
Witaj nowa PM2011
Świetnie że nas coraz więcej ![]() Co do świadków to ja chcę moja kochana przyjaciółeczkę z chłopakiem
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się Wam dziewczynki pochwalić, że razem z TŻ podjęliśmy męską decyzję i nie będziemy zmieniać sali
Dziękuję wszystkim dziewczynkom, które mnie wspierały i dobrze radziły, a zwłaszcza dla Honolinki i Kopikos - gorące buziaczki dla Was ![]() Byliśmy w kilku salach dopiero w trakcie budowy i nie wiem jak inne osoby mogą rezerwować datę swojego ślubu w takiej sali nie wiedząc jak ona wygląda Jestem zbyt dużą perfekcjonistką, żeby coś takiego zrobić. A co najgorsze to właściciele tych sal też niewiele mogą powiedzieć tylko jest "może", "chyba" - to nie na moje nerwy.Dziewczynki powiem Wam, ze wybierając salę, w której nie płaci się od osoby pytajcie nie na ile osób jest sala, tylko jaką ma powierzchnię. Wiem, że ciężko jest znaleźć salę na 250 osób, ale jak facet mi mówi, że na sali o powierzchni 300m2 zmieści się 300 osób, to chciałabym go udusić. Byłam na weselu na sali, która ma coś ponad 300m2 i wesele było 170 osób, a wolnych miejsc było może 10 - 20. Więc jakim cudem na sali o pow. 300m2 zmieści się 300 osób??? W głowie mi się nie mieści jacy obłudni są właściciele takich sal, które dopiero się budują!!! Sami nie mają pojęcia o sprawie i jeszcze wciskają osobom, które chcą jak najlepiej zacząć wspólne życie taki kit!!! Przepraszam, że tyle się opisałam, ale musiałam to z siebie wydusić Troszkę mi lżej
|
|
|
|
#777 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
od 4 maja jestem narzeczoną planujemy ślub na 2011 rok, mogę się przyłączyć do wątku?
|
|
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
widzę,że Wasz wątek się ładnie rozwija
![]() pozdrawiam wszystkie PM2011 ! PM2010
|
|
|
|
#779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ivona gratuluję tej "męskiej" decyzji Na pewno coś jeszcze wymyślisz z tymi noclegami. Ważne, że wesele będziesz mieć w tej sali, która Ci najbardziej odpowiada. reszta sama się jakoś ułoży |
|
|
|
|
#780 |
|
Przyczajenie
|
Macie już coś pozałatwiane w związku z ślubem? bo ja jeszcze nic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

=> 55 
jeśli chcesz to na PW mogę Ci podać link- jedna dziewczyna na n-k ma jej zdjęcia na profilu
Jestem zbyt dużą perfekcjonistką, żeby coś takiego zrobić. A co najgorsze to właściciele tych sal też niewiele mogą powiedzieć tylko jest "może", "chyba" - to nie na moje nerwy.