Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-06, 18:42   #1861
klion78
Zadomowienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
klion, jestem tego samego zdania co Ty. No i dziekuje za odpowiedz. Obiad jak juz cos to tez mysle zrobic na max 25 osob (tyle przed chwila wyliczylam), a najmniej na 10 liczac w tym tez nas. A moge sie doowiedziec ile placisz za talerzyk?
Nie ma za co dziękowac Co do ceny to niestety nie mam się czym chwalic bo płacę bardzo dużo - 150 zł za osobę. Wiem że niektóre z Was mają za tę cenę wielkie wesele a my tylko obiad, zimną płytę i ciepłą kolację (tort i ciasta dostarczamy sami, a alkohol trzeba kupic w tym lokalu, oczywiscie po zawyżonych cenach) ale to mój wymarzony lokal i przy moich 20 osobach mogłam sobie na niego pozwolic.
Dodam jeszcze że z tego co się dowiadywałam w innych lokalach cena od osoby to ok. 100 zł.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 18:48   #1862
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

dziewczyny jak dodac zdjecia zeby sie tu pokazalo
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 18:51   #1863
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

moja suknia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3b655bfe4b[1].jpg (35,9 KB, 129 załadowań)
Stary 2009-05-06, 19:07   #1864
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kliwia bardzo ładna sukienka. ta klamra mi sie podoba i odcięcie pod biustem

Tz powiedział, ze mnie jutro odwiezie do pracy a potem pójdzie jeszcze spac jeeeeea jea

a przed chwilą o mało co sie z tym moim dupkiem nie pokłociłam, ale potem mnie miło zaskoczył swoim zachowaniem i rozładował moje napiecie. No wiec zadzwonił do niego nasz kolega (do którego jeździ na mecze, kiedys razem pracowalismy) czy moze go podwieźć w okolice Hagi (to jakies 40 min drogi w jedną strone). a TZ zamiast od razu powiedziec jak zwykle, ze tak. to mówi, odezwe sie za chwile. ja tak siedze, nic nie mówie. a on do mnie "kochanie czy nie masz nic przeciwko" mnie to zdzwiło, wiec mówie, zeby jechał ale ja chce jechac z nim a TZ powiedział, ze nie. Bo to ostatnia szansa by pogadac z tym kolegą, a chce tak na męskie sprawy pogadac,. ze jak kobiety gadaja na babskie sprawy to tez nie siedza przy tym faceci w tym miał racje, ale ja juz sie uniosłam i powiedziałam, ze mam focha Tz dalej do mnie "kochanie, rybko itp" abym go zrozumiała, ze jak wróci to nic , ze bedzie jego ukochany zespół grał (dzis o 20.45 gra barcelona) to bedziemy gadac o czym tylko chce. wiec powiedziałam mu, ze niech sobie jedzie, a potem sie do niego nie odzywam juz i jutro mnie niech nie odwozi. no i TZ zaczał mnie rozmieszac, mówił ze i tak mnie odwiezie itp. i sie pytał" skoro sie na mnie gniewasz, to juz nie bedziesz moją żabką??" i generalnie zaczał mnie tulic i tulic, ze myslałam,z e juz nie pójdzie. a potem mówi "kochanie to daj buzi jeszcze" a ja , ze nie. a on do mnie"ale jak zgine w wypadku samochodowym, to nie bedzie ci przykro, ze nie pozegnałas sie ze mnę?? "daj buzi na szczescie" wiec mu dałam, skubaniec jeden potem chciał znowu i znowu. i dałam mu chyba z 5 buziaków (a kolega sobie czekał i czekał gdzies tam, bo nie wiem gdzie miał po niego podjechac)wychodzac powiedział,z e to ostatni raz a teraz juz wszedzie razem bedziemy taaaaa akurat. juz myslałąm,z e wyszedł a ten sie wraca. podchodzi, ukleknał przede mną i mówi"kochanie, ale wiesz, ze ja cie kocham??" dziewczyny łzy mi sie zakręciły, bo on osatatni raz mi takie cos powiedział - tak sam z siebie- chyba z pół roku temu jak nie dłuzej. wycałowal mnie i poszedł. powiedział,z e na mecz wróci niech sie wali i pali musi zdązyc.

Nie wiem co jemu sie stało. aha i w nagrode powiedział,z e mnie na wycieczke w weekend zabierze
czy to jest dalej mój TZ??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 19:10   #1865
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Haj girls!!!

Kupiłam sobie właśnie sukienkę na poprawiny.
Musze jednak dokupić bolerko, bo to co mam kiepsko z nia wygląąda. a sukienka ma bardzo cieniutkie ramiączka.
Kolory oczywiście przekłamane. W sukienkce jest ładny odcień fioletu
a na zdjeciach wyszedł jak jakis niebiesko granatowy ;]
na zdjeciu z bolerkiem i bez
aha dlugosc jest za kolano. tu wyglada na dluzsza, bo robione zdjecie z gory
Bardzo ładna sukienka Ale rzeczywiście na zdjęciach w ogóle nie przypomina to fioletowego.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 19:11   #1866
evelina.00
Raczkowanie

Oooo jakie Wy wszystkie mlode jesteście, ja to przy Was prawie mamuśka w listopadzie skoncze 30 moj Tz ma 32. To nasz 1 ślub.
Mi w tym wieku to nawet do glowy nie przyszlo zeby za maz wychodzic, ale grunt to pewność, ta wlasciwa milosc i szczescie.
evelina.00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 19:16   #1867
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
kliwia bardzo ładna sukienka. ta klamra mi sie podoba i odcięcie pod biustem

Tz powiedział, ze mnie jutro odwiezie do pracy a potem pójdzie jeszcze spac jeeeeea jea

a przed chwilą o mało co sie z tym moim dupkiem nie pokłociłam, ale potem mnie miło zaskoczył swoim zachowaniem i rozładował moje napiecie. No wiec zadzwonił do niego nasz kolega (do którego jeździ na mecze, kiedys razem pracowalismy) czy moze go podwieźć w okolice Hagi (to jakies 40 min drogi w jedną strone). a TZ zamiast od razu powiedziec jak zwykle, ze tak. to mówi, odezwe sie za chwile. ja tak siedze, nic nie mówie. a on do mnie "kochanie czy nie masz nic przeciwko" mnie to zdzwiło, wiec mówie, zeby jechał ale ja chce jechac z nim a TZ powiedział, ze nie. Bo to ostatnia szansa by pogadac z tym kolegą, a chce tak na męskie sprawy pogadac,. ze jak kobiety gadaja na babskie sprawy to tez nie siedza przy tym faceci w tym miał racje, ale ja juz sie uniosłam i powiedziałam, ze mam focha Tz dalej do mnie "kochanie, rybko itp" abym go zrozumiała, ze jak wróci to nic , ze bedzie jego ukochany zespół grał (dzis o 20.45 gra barcelona) to bedziemy gadac o czym tylko chce. wiec powiedziałam mu, ze niech sobie jedzie, a potem sie do niego nie odzywam juz i jutro mnie niech nie odwozi. no i TZ zaczał mnie rozmieszac, mówił ze i tak mnie odwiezie itp. i sie pytał" skoro sie na mnie gniewasz, to juz nie bedziesz moją żabką??" i generalnie zaczał mnie tulic i tulic, ze myslałam,z e juz nie pójdzie. a potem mówi "kochanie to daj buzi jeszcze" a ja , ze nie. a on do mnie"ale jak zgine w wypadku samochodowym, to nie bedzie ci przykro, ze nie pozegnałas sie ze mnę?? "daj buzi na szczescie" wiec mu dałam, skubaniec jeden potem chciał znowu i znowu. i dałam mu chyba z 5 buziaków (a kolega sobie czekał i czekał gdzies tam, bo nie wiem gdzie miał po niego podjechac)wychodzac powiedział,z e to ostatni raz a teraz juz wszedzie razem bedziemy taaaaa akurat. juz myslałąm,z e wyszedł a ten sie wraca. podchodzi, ukleknał przede mną i mówi"kochanie, ale wiesz, ze ja cie kocham??" dziewczyny łzy mi sie zakręciły, bo on osatatni raz mi takie cos powiedział - tak sam z siebie- chyba z pół roku temu jak nie dłuzej. wycałowal mnie i poszedł. powiedział,z e na mecz wróci niech sie wali i pali musi zdązyc.

Nie wiem co jemu sie stało. aha i w nagrode powiedział,z e mnie na wycieczke w weekend zabierze
czy to jest dalej mój TZ??
Ale słodko aż ja się wzruszyłam Ale mój TŻ to, że mnie kocha powtarza mi kilka razy dziennie tak sam z siebie Jednak słodko tak jak się TŻ tak stara

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Oooo jakie Wy wszystkie mlode jesteście, ja to przy Was prawie mamuśka w listopadzie skoncze 30 moj Tz ma 32. To nasz 1 ślub.
Mi w tym wieku to nawet do glowy nie przyszlo zeby za maz wychodzic, ale grunt to pewność, ta wlasciwa milosc i szczescie.
No dokładnie grunt to być pewnym swojej decyzji i czuć się gotowym A ja już chciałam zostać jego żonką zresztą on też chciał
Stary 2009-05-06, 19:24   #1868
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ale słodko aż ja się wzruszyłam Ale mój TŻ to, że mnie kocha powtarza mi kilka razy dziennie tak sam z siebie Jednak słodko tak jak się TŻ tak stara

No własnie. a mój nie mówi tego na codzien. jak sie zapytam, to tak oczywiscie ale tak sam z siebie a dzis był jakis inny. zreszta on jest taki od chwili jak wydusił z siebie 1,5 tyg temu te swoje obawy

Ide zaraz upiec bułki na jutro do pracy.

ps. dziewczyny czy Itaka i Triada to dobre biura podrózy?? pytam bo jak juz wspomniałam nie byłam nigdy na wycioeczce zagranicznej i nie chciałabym jakiejs wpadki

Stary 2009-05-06, 19:30   #1869
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
No własnie. a mój nie mówi tego na codzien. jak sie zapytam, to tak oczywiscie ale tak sam z siebie a dzis był jakis inny. zreszta on jest taki od chwili jak wydusił z siebie 1,5 tyg temu te swoje obawy

Ide zaraz upiec bułki na jutro do pracy.

ps. dziewczyny czy Itaka i Triada to dobre biura podrózy?? pytam bo jak juz wspomniałam nie byłam nigdy na wycioeczce zagranicznej i nie chciałabym jakiejs wpadki

ja zawsze kupuje bilety w biurze eltur i jestem zachwycona zawsze wszystko bylo wporzadku a kupuje od 2 lat bilety tam takze polecam
Stary 2009-05-06, 19:32   #1870
evelina.00
Raczkowanie

Itaka ok byłam z nimi w Kenii w grudniu 2008, wywiązali się super. Triada to raczej tak sobie, nie pojechałabym z nimi. Są chyba jednym z tańszych biur.
evelina.00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 19:36   #1871
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
ja zawsze kupuje bilety w biurze eltur i jestem zachwycona zawsze wszystko bylo wporzadku a kupuje od 2 lat bilety tam takze polecam
oo zaraz zobacze ich ofertę, nie słyszałam wczesniej o tym biurze
Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Itaka ok byłam z nimi w Kenii w grudniu 2008, wywiązali się super. Triada to raczej tak sobie, nie pojechałabym z nimi. Są chyba jednym z tańszych biur.
wielkie dzięki wszelkie informacje mi sie przydadzą

Stary 2009-05-06, 19:42   #1872
martucha84
Zakorzenienie

kliwiaaa wlasnie bardzo mi sie podoba ta klamra

baja a w jakim sklepie... jest strona bo podobaja mi sie takie sukienki...

Cytat:
moja suknia
super czy to nie jest casem mateja 640?

Cytat:
ja bylam z itaka w egipcie i bylam bardzoooo zadowolona.. nawet jak sie zle czulismy to dalismy znac rezydenctce i oddla nam kase za wycieczke oplacona dzien wczesniej no i chciala wywac lekarza itd..
wiec ogolnie to ja mysle ze niewazne jakie biuro ale jaki rezydent bo moze byc super biuro a rezydent do dupy i sama sie bedziesz borykac z problemami czy tez niepowie ci nic o miejscu gdzie cos warto kupic ile zza to dac.. (to w przyadku krajow arabskich jest wazne) a moze byc kijowe biuro i fajny rezydent wiec bedzie super..
Stary 2009-05-06, 19:49   #1873
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
kliwiaaa wlasnie bardzo mi sie podoba ta klamra

baja a w jakim sklepie... jest strona bo podobaja mi sie takie sukienki...

super czy to nie jest casem mateja 640?

ja bylam z itaka w egipcie i bylam bardzoooo zadowolona.. nawet jak sie zle czulismy to dalismy znac rezydenctce i oddla nam kase za wycieczke oplacona dzien wczesniej no i chciala wywac lekarza itd..
wiec ogolnie to ja mysle ze niewazne jakie biuro ale jaki rezydent bo moze byc super biuro a rezydent do dupy i sama sie bedziesz borykac z problemami czy tez niepowie ci nic o miejscu gdzie cos warto kupic ile zza to dac.. (to w przyadku krajow arabskich jest wazne) a moze byc kijowe biuro i fajny rezydent wiec bedzie super..

tak to mateja 640 ogolnie mi sie bardziej podobala zlota niz biala
Stary 2009-05-06, 19:50   #1874
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

oj nawet nie wiedziałam.
Wy dziewczyny to takie oblatane jestescie w tych wycieczkach, nie raz juz napewno byłyscie za granica, a ja poza Holandią i USA ale jak miałam 9 lat (wiec niezbyt pamietam) to nigdzie nie bylam. a TZ to juz w ogóle nigdzie i samolotem nawet biedak jeszcze nie latał

Stary 2009-05-06, 19:55   #1875
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
oj nawet nie wiedziałam.
Wy dziewczyny to takie oblatane jestescie w tych wycieczkach, nie raz juz napewno byłyscie za granica, a ja poza Holandią i USA ale jak miałam 9 lat (wiec niezbyt pamietam) to nigdzie nie bylam. a TZ to juz w ogóle nigdzie i samolotem nawet biedak jeszcze nie latał
czasami mozna wychaczic takie tanie wycieczki ze masakra,chociaz teraz jestem w irlandii i stad wycieczki sa za grosze do innych krajow i to wiele tansze niz w polsce
Stary 2009-05-06, 19:56   #1876
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
tak to mateja 640 ogolnie mi sie bardziej podobala zlota niz biala
mi sie kiedys tez bardzo podobala wlasnie zlota... ale potem totalnie zmienil mi sie gust

Cytat:
oj nawet nie wiedziałam.
ja bylam tylko raz za granica - w egipcie o to jak wiesz tylko dlatego ze wygralismy wycieczke wiec oblatana niejestem ale duzo przed egiptem czytalam i ludzie maja racje.. bo serio nasza rezydentka byla super i polecam itake, ale sa ludzie ktorzy z itaki trafili na jakas pania olge i wszyscy narzekali..
i pamietaj ze kazdy ma inny pogld na wyjazd i to co dla ciebie jest super dla innych bedzie do dupy.. oraz ze ci co maja gole sciany w domach najwiecej potem sie skarza ze czegos to niebylo...
Stary 2009-05-06, 19:57   #1877
zielony_motylek
Rozeznanie

Ja też nigdzie nie byłam za granicą.. tzn no nie licząc Czech, Anglii i Niemiec, ale do dwóch ostatnich to tylko do rodziny TŻ'ta także nic właściwie żeby tak zwiedzać, albo na prawdziwe wakacje..
Stary 2009-05-06, 20:01   #1878
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie kiedys tez bardzo podobala wlasnie zlota... ale potem totalnie zmienil mi sie gust

ja bylam tylko raz za granica - w egipcie o to jak wiesz tylko dlatego ze wygralismy wycieczke wiec oblatana niejestem ale duzo przed egiptem czytalam i ludzie maja racje.. bo serio nasza rezydentka byla super i polecam itake, ale sa ludzie ktorzy z itaki trafili na jakas pania olge i wszyscy narzekali..
i pamietaj ze kazdy ma inny pogld na wyjazd i to co dla ciebie jest super dla innych bedzie do dupy.. oraz ze ci co maja gole sciany w domach najwiecej potem sie skarza ze czegos to niebylo...
Własnie widze. czytam opinie ludzi na temat tych Hoteli i jedni oceniają ten sam hotel na 4,5 (w skali do 5) a inni na np. 2. wiec o co chodzi??
warto w ogóle czytac te opinie??
czym sie kierujecie przy wyborze hotelu??

Stary 2009-05-06, 20:46   #1879
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
nie chce tego pisac na forum publicznym...
zemną pogadasz, pamietam jak ja miałam całkiem nie dawno nie taki mały problem, i tez jedna z wizażanek dała sie wygadać, dlatego wal smiało na priv

kurcze zastanawiam się własnie nad ta sukienką nie wiem czy kupić

aha ja mam 25 latek ale wyglądam na 18 a tz 26 a wygląda na co namniej 30

dzisiaj sie nie widziałam z tz , nawet nie chcem sie z nim widziec , nocuje trzecią noc u rodziców ale jakos mi tak dobrze, musze troche odpocząc
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 20:51   #1880
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
My z tżetem rocznikowo jesteśmy 24 - latkami (rocznik 85) ale tżt ma urodziny we wrześniu a ja w grudniu więc do ślubu pójdziemy jeszcze jako 23 - latkowie
monarika my tez rocznik 85 ale urodziny mamy za soba

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 20:53   #1881
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
to był mały sklep z sukienkami z końcówkami różnych kolekcji, na metkę nie spojrzałam, więc nie wiem jakiej firmy. W kazdym razie będę szukac podobnej, a jak nie trafię to kupię taką sukienkę do kolan z krótkim żakietem lub bolerkiem
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 20:57   #1882
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
monarika my tez rocznik 85 ale urodziny mamy za soba
Ja również rocznik 85,a mój TŻ 83
Stary 2009-05-06, 21:01   #1883
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dzisiaj sie nie widziałam z tz , nawet nie chcem sie z nim widziec , nocuje trzecią noc u rodziców ale jakos mi tak dobrze, musze troche odpocząc
a tz teskni?

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
to był mały sklep z sukienkami z końcówkami różnych kolekcji, na metkę nie spojrzałam, więc nie wiem jakiej firmy. W kazdym razie będę szukac podobnej, a jak nie trafię to kupię taką sukienkę do kolan z krótkim żakietem lub bolerkiem
wlasnie w takich sklepach sa najfajniejsze suknie... ja ostatnio rozgladam sie za czyms do kuzynki ma 6 czerwca slub i wlasnie czegos takiego szukam
Stary 2009-05-06, 21:06   #1884
kasiaher
Wtajemniczenie

cięzko mi powiedziec, ponieważ wczoraj sie z nim widziałam i był nadzwyczaj milutki ale póxniej znowu cos nam rozmowa nie poszła i sie wkurzyłam, powiedziałam że moge go zawieźć do domu i zostaje u rodziców i chyba o to miał pretensje albo raczej żal, dzisiaj zadzowniłam i powiedziałam że wszyscy dzisiaj do mnie dzwonili o spotkanie , z restauracji, komerzysta, fotograf i orkiestra.
na tym zakończyłam rozmowe

teraz sącze sobie piwko siedze przed kompem i oglądam komedie
Stary 2009-05-06, 21:17   #1885
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Dobry wieczór Dziewczyny przeglądałam sobie nk i zobaczcie na co natrafiłam

http://nasza-klasa.pl/profile/25316134

szok!!!

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 21:21   #1886
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

szok!!!
ale jak tak można, przecież jak ktoś ją zna o matko w podpisie ma pracownik biurowy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-06 o 21:26
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 21:28   #1887
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

szok!!!
niektóre musza sie |promowac" tzw darmowa reklama

Stary 2009-05-06, 21:29   #1888
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:

szok!!!
A kto to w ogóle jest?? Bo ja chyba nie w temacie jestem
Stary 2009-05-06, 21:34   #1889
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

szok!!!
eee mnie już nic nie szokuje.Pełno tam takich k*****kCiekawe co robi w tym biurze
Do mojej szkoły ostatnio dodała sie tez taka panna...a dodam ze chodzilam do renomowanego liceum w Poznaniu-jednego z lepszych.No cóż...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-05-06 o 21:35 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 21:36   #1890
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
eee mnie już nic nie szokuje.Pełno tam takich k*****kCiekawe co robi w tym biurze
Do mojej szkoły ostatnio dodała sie tez taka panna...a dodam ze chodzilam do renomowanego liceum w Poznaniu-jednego z lepszych.No cóż...
szczególnie po zawodówce, nawet na sekretarkę musisz mieć wyższe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości