|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bukiety ślubne - cz. II
alez piekne te bukiety. :slinisie: Dziekuje
|
#3212 |
|
Raczkowanie
|
a ja chcialam zapytac o bukiet ze stokrotek..czy beda pasowaly do dosc skromnej sukni??bo mam wlasnie problem z wyborem bukietu bo nie chce roz ani zwisajacej wiazanki...pomozcie w miare mozliwosci
|
#3213 |
|
Rozeznanie
|
dołączę swoją kolekcję bukietową
|
|
|
|
#3214 |
|
Rozeznanie
|
cdn
|
|
|
|
#3215 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam słoneczniki w doniczce, a był tu przerabiany temat słonecznika w maju.
Są osiągalne słoneczniki w maju !!!
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
ja dalej nie wiem jaki bukiet wybrać
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
słoneczniki widzę cały rok w kwiaciarniach
|
|
#3218 |
|
Raczkowanie
|
beda w maju bo ja pytalam o czerwiec i pani powiedziala ze bez zadnego problemu moga byc sloneczniki
|
#3219 |
|
Przyczajenie
|
Nie mam jeszcze określonego typu bukietu, jaki chciałabym mieć, ale sądzę, że coś takiego jak poniżej.
Mam nadzieję, że do sukni będzie pasować Jest koloru ecru, z trochę delikatniejszą koronką niż na zdjęciu
|
#3220 |
|
Raczkowanie
|
Jaki bukiet do tej sukni? Jestem blądynką 165 cm .
|
|
|
|
#3221 |
|
Raczkowanie
|
Mój tż ciemny szatyn brązowe oczy 178 cm, ja blądynka o niebieskich oczkach, myślałam o bukieciku ze storczyków w kolorze różu , do tego jakieś kamyczki świecące w wiązance podobne do tych co mam na sukience, a wy jak sądzicie??? Pomóżcie
|
|
|
|
#3222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale moim zdaniem jeśli suknia jest ecru, to powinnaś bukiet ożywić jeszcze jakimś kolorem Ale forma bukietu bardzo okazała
|
|
|
|
|
#3223 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za rade. Myśle jeszcze o bukiecie w głębokiej czerwieni. Mniej więcej tak jak poniżej.
|
#3224 |
|
Raczkowanie
|
Cantadeski bardzo ładne, ale nie podoba mi się ta wisząca wstążka i przez taką ilość koralików wydaje się przesadzony.
Ja będę mieć taki bukiet: bukiet2.jpg Mam 166cm wzrostu, takie długie bukiety ponoć wyciągają Princessa0121 Tobie też polecam taki długi bukiet, bo widzę, że jesteś podobnego wzrostu. A o bukietach ze storczyków pisały dziewczyny wcześniej. |
|
|
|
#3225 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Pomóżcie proszę, ślub już w czerwcu a ja nie jestem pewna jaką wiązankę ślubną powinnam wybrać do mojej sukni.Myślałam o czymś w kolorze biało-różowym, biało-fioletowym lub o polączeniu tych trzech kolorów.
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się człowiek postara to da rade ;]
|
|
#3227 |
|
Przyczajenie
|
który z bukietów według was dziewczyny pasowałby do sukni w stylu empire?? (mniej więcej takiej jak na zdjęciu)
|
|
|
|
#3228 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo prosze o rade jaki bukiet do tej sukni??wiem ze zdjecie niezbyt dobre ale moze cos uda sie Wam doradzic..
|
#3229 |
|
Raczkowanie
|
To ja także proszę o pomoc w wybraniu bukietu kompletnie nie mam na niego pomysłu ? poniżej wklejam zdjęcie sukienki dodam że mam 168 cm wzrostu i jestem brunetką o ciemnych oczach mój Tż to blondyn o niebieskich oczach a garnitur będzie miał w kolorze ciemnej czekolady
![]() Kłopot mam też z samochodem bo jest dość nie typowy i w ogóle nie wiem czy powinnam go jeszcze dekorować osobiście nie podobają mi się te kwiatki na masce i najchętniej bym je czymś zakryła ale może przesadzam chciałabym żeby mój bukiet chociaż w jakiś sposób łączył się z dekoracją na samochodzie proszę pomóżcie może razem wpadniemy na jakiś fajny pomysł z góry dziękuję za każdą podpowiedź
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnie dwa zdjęcia do modyfikacji. W ostatnim zmamieniami jaśniutko-fioletową na coś zielonkawego. Edytowane przez ewalena Czas edycji: 2009-05-07 o 15:39 |
|
|
|
|
#3231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Proponuję kolorystykę jasno różową. Suknia nie stanowi problemu - minimalistyczna elegancja - proste bukiety na przedramię idealnie pasują. Ale raczej zostaw samochód bez dekoracji. Edytowane przez ewalena Czas edycji: 2009-05-06 o 11:41 |
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
ja będę mieć podobny bukiet do klocuszek27 , również z cantadesek, tylko z białych, trochę krótszy i więcej kwiatów
coś takiego
|
#3233 |
|
Przyczajenie
|
Ewaleno dziękuję Ci bardzo za odpowiedz. Jeśli jeszcze dołączysz jakieś zdjęcia to zostanę Twoją najwierniejszą fanką
|
|
|
|
#3234 |
|
Raczkowanie
|
czytalam tu na forum, ze kalie kojarzą sie niektorym z pogrzebem...nie wiem dlaczego tak mysla, ale to kazdego indywidualna sprawa...ja (jak zwykle
) wychodzę wszytskim na przeciw i będę miec wlasnie bukiet z bialych, pięknych kalii mojej swiadkowej tez sie bardzo podoba i ona tez będzie miała podoby (troszke miejszy od mojego) ![]() ![]() mam jedno zdjęcie kalii, na zwor ktorych chce miec bukiet...oczywiscie dopieszczę go po swojemu ....dla swiadkowej będzie mniej więcej jak na drugim zdjęciukalie_1.jpg 7007fa4799be709d744a75b62372cbd2.jpg
Edytowane przez mka1987 Czas edycji: 2009-05-06 o 15:08 |
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie w kilku kwiaciarniach, Śląsk więc duży wybór, powiedziano, ze chińskie piwonie (pełniejsze niż "nasze") nie są dostępne i wszystko legło:-(
|
|
#3236 |
|
Raczkowanie
|
witam. jestem tu nowa na forum i prosiłabym o pomoc w wybraniu kwiatów do sukni. jestem nie wysoką blondynką ok. 162 cm o niebieskich oczach. a moja sukienka bedzie wygladała mniej wiecej tak jak na zdjęciu poniżej, jest w kolorze białym.
myslałam o cantadescach żółtych lub pomarańczowych, ale nie wiem czy bedą do nnie pasowały. poradźcie.. ![]() muszę jeszcze dodać ze ślub jest w połowie czerwca, więc zostało mi niewiele czasu...
Edytowane przez maggol111 Czas edycji: 2009-05-06 o 22:46 |
|
|
|
#3237 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu nową osobą i chciałam was prosić o podpowiedz jaką wiązankę i jakie kwiaty wybrać do tej sukni. Myślałam o wachlarzu , ale nie wiem czy to jest dobry pomysł. Chętnie posłucham waszych podpowiedzi
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
moze ktoras z was natknela sie na bukiecik z samych tulipankow albo roz w kolorze bialym zawinietych tylko wstazka ja gdzies go widzialam ale nie moge znalesc
a chcialam pokazac kwiaciarce bo taki skromny bukiecik bardzo mi sie podoba ![]() prosze jeszcze jesli macie jakies propozycje co do bukiecika dla mnie to z chcecia poogladam sukienke bede miala ecru obszerna z dlugim trenem wlosy rozpuszczone lekko zpiete z boku jestem blondynka o sniadej karnacji i niebieskich oczach druchny beda w bordowych sukniach a i jeszcze czy druchny powinny miec bukieciki czy tylko takie cos zawiazane na rece przepraszam ale nie wiem jak to sie nazywa bede tez wdzieczna za bukieciki dla druchen dziekuje
|
#3239 |
|
Przyczajenie
|
Ewaleno, powiedz proszę jak kształtują się ceny tulipanów i cantadesek w czerwcu? Duża jest różnica cenowa między tymi kwiatami?
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

ślub - 6.06.2009r.

Jest koloru ecru, z trochę delikatniejszą koronką niż na zdjęciu