|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D
Cytat:
używam sporadycznie [loko-fale posiadam].. czasem wieczorem rozczesuje delikatnie włosy [jak nie używałam żadnych środków do stylizacji].. jestem z niej zadowolona.. a używam jej od ponad roku.. nie elektryzuje mi włosów.. jak prostuję [raz na ruski rok] to używam w ciągu dnia to rozczesywania.. i nie zauważyłam, aby dodatkowo przyspieszała przetłuszczania [co u mnie jest istotną sprawą, gdyż borykam się z tym problemem].. także to tyle z mojej strony..
|
|
#3242 |
|
Rozeznanie
|
Tak jest..w ciąży włosy są zazwyczaj bardzo ładne
za to jak dziecko ssie cyca to wtedy zaczyna sie nie ciekawie bo jak wiadomo wyciąga z organizmu mamy co najlepsze...i wtedy trzeba duzo bardziej dbać o włosy...ja dopiero po ciąży szukałam tego typu wątków..dobrze że w samą pore znalazłam..ale Domi to nie grozi bo jest włosomaniaczką i poznała już wszelkie tajemnice włosowe.
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-05-06 o 20:58 |
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde mać...już tydzień lecze, aż w końcu kupiłam syrop, taki który moge pic i mam nadzieje, że mi kaszel przejdzie. Za tydzień ide na USG, strasznie się boje, mam jakąś obsesje, żeby było wszytsko w porządku. Nawet ciocia dzwoniła, ma 36 lat, była na Usg ( jest na poczatku 4ego miesiaca) a mi sie smutno zrobilo, ze wszyscy juz wiedza co i jak, a ja kurcze blade w duchu martwie sie, zeby bylo okej ![]() Brzuszka mi jeszcze nie wodac, moze delikatnie w dole, ale juz nei wiem sama czy sobie wmawiam czy nie, moze ciut ciut wystaje taki spiczasty na dole ![]() Koko nie mów tak, bo zaraz wszystkie beda zaciążone |
|
|
|
|
#3244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze na impreze z nią pójde kiedyśI mimo mojego wieku robie wszystko ja dorosła kobieta piore , gotuje ,sprzątam zajmuje sie dzieckiem..mieszkamy razem i tworzymy rodzine...jedynie młodość i szaleństwo poszło w dal...ale ja nigdy nie byłam miłośniczką baletowania i dyskotek więc ąz tak bardzo nie żałuje..jak mamy ochote na impre to robimy w domu albo wyjezdzamy..dzidzia z babcią zostaje i kazdy jest zadowolony
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-05-06 o 21:10 |
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie dobrze jak w wieku 29lat zajde w ciąze...
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziecie razem chodzic na dyskoteki i na podryw Ja bede miała 35 lat, jak moje dziecko 10, więc...też młoda
|
|
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz dzwonie do TŻ i mu powiem, ze jednak zmieniam plany, chce zrobić ciąże tu i teraz,coby włosy były super
![]() Wpadła mi w oko ta szczota, ale teraz to już sama nie wiem. Chciałam o nią prosić na dzień dziecka Ta Lena troszkę droga jest.![]() Chciałam dziś kupić sobie strój kąpielowy, była przecena na 26 zł. Śliczne były. Ale jak dobry w biuście to dól za mały. Jak dól dobry to w biuście za mały.. Jak oni szyją. A poza tym to w tym sezonie kostiumy są strasznie drogie, żadnego ładnego poniżej 100zł nie widziałam. No i wróciłam zdołowana z zakupów.Także, niech włosy rosną, to sobie z nich kostium zrobię, będzie ekonomiczniej Chociaż, jak ma być ciąża to po co mi kostium
|
|
|
|
#3248 |
|
Rozeznanie
|
A czemu planujesz dopiero w tym wieku..??
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
#3249 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie planuje, ale mam juz 26 lat a musze odłozyc na slub (najpierw doczekac sie OFICJALNYCH oswiadczen), sprowadzic TZ do siebie tak zeby mial prace, nie wiem co z mieszkaniem bo ceny sa kosmiczne wiec to wszystko sie rozwleka w czasie i jak bede miala 29 lat to bedzie git
|
|
#3251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
w to to ja nie wątpie
ale chcialabym OFICJALNYCH oswiadczyn bez ciazy, bo na razie tylko gada ze chce sie ze mna ożenic, wezmiemy slub taki jak bedziemy chcieli itp, ale ja caly czas czekam az sie oswiadczy, chociaz on pewnie mysli ze skoro omawiamy slub to jestesmy zaręczeni
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motylek no to powiedzmu, że nie jesteście jeszcze zaręczeni więc nie ma sensu gadać na takie tematy |
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może uznacie, że to mało odpowiedzialne (jestem z Tż 1.5roku, on mieszka pod Poznaniem, ja pod Warszawą ale odległośc nie gra u nas roli) i bardzo chcielibyśmy miec dziecko tak za półtora roku, ale już takie urodzone a co do Twojego wieku rodzenia to urodziłaś tak jak moja Mama praktycznie, a dziś Ona jest moją najlepszą przyjaciółką i prawdę mówiąc była ze mną na niejednej imprezie ![]() Ona też uważa, że w odpowiednim wieku planuję dzidzię skończę studia to maleństwo będzie już podrośnięte i będę mogła spokojnie iśc na etat ![]() PS. Dopiero opanowałam moją prezentację tak na cycuś-glancuś
|
|
|
|
|
#3255 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Ale wiecie, to by się zgadzało. Pamiętacie jakie nasze babcie miały piękne włosy? Czyżby przez to, że w większości przypadków były po więcej niż nawet po dwu czy trzech ciążach? xD
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On ma takie podejscie ze musi miec stabilna sytuacje, jak on to mowi byc byc go "stać na mnie" zeby mi zapewnic godne zycie, a teraz długi czas nie ma pracy wiec i kasy..... Ja tez nie jestem taka jędzowata ze jak ten temat sie pojawia (ostatnio na tym nudnym 55leciu) to lubie sobie pofantazjowac, zwlaszcza ze gust mamy podobny jeszcze kiedys gadałam zebysmy nie gadali o tym bo tak mnie połudzi, ja sie uciesze i mnie zostawi ale sie wtedy wkurzał ![]() w sobote znów uzywam sauny, możliwe ze TZ siłą mi zrobi fotki
|
|
#3257 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ten skład to tego Timoteya Bambusowego? A jak skład? dobry, bo ja się nie znam ![]() pewnie jakiś ichszy wygładzacz/utrwalacz Cytat:
![]() ![]() ![]() Domi, nie masz co się martwić! Tu tyle włosomaniaczek Wam kibicuje, że jesteście nie do ruszenia Ja pewnie też, mimo, że po ślubie jestem Cytat:
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
jednak stwierdzam ze maseczka Len Joanny nie jest taka dobra wcale, raczej taka hm...zwyczajna
w sumie to nie nie robi, tylko fajnie sie naklada ją bo gęsta. O wiele wieksze wrazenie robi na mnie odżywka Yung bo sa po niej wlosy gładkie i sypkie
|
#3259 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ouW_4...eature=related
O matko ile ona tego nałożyła na te włosy
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
link nie dziala
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ouW_4...eature=related Może teraz się otworzy.
|
|
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezle tego wszystkiego wali....chcialabym miec takie włosy jak ona![]() humor mi sie spartolił, bo wychodzi na to ze dłuuuuuugo bede musiala czekac jeszcze na ukochanego
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Domi
U mnie w porządku, nie pokazywałam się, bo byłam pochłonięta przygotowaniami do rozmowy (tak przy okazji - carlo_rossi jeszcze raz Ci dziękuję za pomoc ), co i tak było niepotrzebne, bo nikt mnie z tych nieszczęsnych ustaw nie pytał
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
a ktos mi powie jak na filmie zamawać moją twarz? bo ja w zyciu sie nie pokaze personalnie w necie
![]() teraz bedzie u mnie TZ wiec fotki czy film jest mozliwy ![]() oczywiscie udostepnienie za odpowiednia opłatą :P
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Mowila, że chce żeby były bardziej lśniące przecież ;P
|
#3268 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A twarz zasłoń po prostu okularami ciemnymi ![]() nie wiem co mówiła bo w pracy nie mam głośników
|
|
#3269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tez masz ładne :p ja mam mnóstwo strojów hmm powiedzmy orginalnie mam 3, ale dokupiłam sobie raz górę, raz dół, raz górę piękna znalazłam to kupiłam... no i musiałam dokupić dół!
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2009-05-07 o 13:32 |
||
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
To właśnie mnie zastanawia- moje kuzynki z Kanady farbują włosy na jasny blond, ciągle je prostują, a włosy mają piękne. Długie, bez rozdwajających się końcówek. Geny mamy w pewnej części wspóle, więc nie mam pojęcia, czego one używają, że mają takie ładne włosy
![]() Mnie też ![]() Byłam przedwczoraj u fryzjerki na farbowaniu odrostów i czesaniu, a fryzjerka mi zrobiła takiego tapira,że w Dynastii mogłabym wystąpić Ale fryzura trzyma się jeszcze dzisiaj, ciekawe tylko, jak moje biedne włosiątka to zniosą...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

rób to co zwykle tylko nie noś cieżkich rzeczy..
Chciałam o nią prosić na dzień dziecka
Jak oni szyją. A poza tym to w tym sezonie kostiumy są strasznie drogie, żadnego ładnego poniżej 100zł nie widziałam. No i wróciłam zdołowana z zakupów.Także, niech włosy rosną, to sobie z nich kostium zrobię, będzie ekonomiczniej

), co i tak było niepotrzebne, bo nikt mnie z tych nieszczęsnych ustaw nie pytał