|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
Moje będą gotowe dopiero za miesiac Dziewczyny czy Wy kupowałyscie opakowania na obrączki? Czy jak się odbiera to złotnik daje je gratis? Widziałam takie sukienki w sklepie i wyglądają jeszcze łądniej niż na zdjeciu przytulam... ![]() ![]() Loczki wyszły z mody Cytat:
pisz jak wrócisz Dziewczynki mam problem i pytanie: ślub będzie w mieście TŻ. Wynajęty mamy ładny pokój w hotelu gdzie będzie wesele. Wymyśliłam że chce z rana w dzień slubu pożegnać z na te kilka godzin przygotowań z TŻ, polecieć do hotelu i tak się przygotowywać, ubierać. TZ będzie sie ubierał u siostry. Chciałam żeby było tradycyjnie że pan młody jedzie po młodą. Ale jak w takim razie zrobić błogosławieństwo? W hotelu? Siostra TŻ sugeruje ze powinno być w domu, czyli u niej- ale mieszka na 3 piętrze i nie wyobrażam sobie wchodzi w sukni po schodach Czy TZ miałby przyjechać po mnie do hotelu i pojechać z powrotem Co zrobić?
|
||
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
czyli propnujecie wszyc stanik do sukni?? rozumiem, ze przed załozeniem sukni tak??
Cytat:
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebuję pomocy
czy sieciówki typy Apart Kruk robia obrączki z własnego złota? bo my z TZ-em mamy obrączki 5mm a chcemy 4 i w mojej dodać diamencki i nie wiem czy to u nich jest możliwe
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: nie wiem czy dobrze pamiętam, ale mozna u nich (w Aparcie) zrezygnowac z diamencika tam gdzie jest, ale chyba dodawac to tak niezbyt) ale moze sie mylę. |
|
|
|
|
#1955 |
|
Rozeznanie
|
kaska87 Zadna sieciowka ani apart ani kruk ani yes nie robia obraczek ze swojego zlota, wiem bo pytalismy bo tez nas to interesowalo, dlatego nie mamy obraczek firmowych , na czym tylko lepiej wyszlismy
|
|
|
|
#1956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w sukni będę miała wszywane miseczki. Jutro mam przymiarkę i też sie denerwuję
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Moja suknia tez nie ma ramiączek a ja nigdy nie nosiłam bardotki. \tez mam obawy czy to napewno będzie sie trzymac
|
|
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już się nie mogę doczekać wtorku, bo też mam przyniarkę
ale dopiero pierwszą. W mojej sukni w sumie nie trzeba nic takiego robić tylko troche ją skrócić i ponaszywać takie cekinki
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zwęźić je do 4mm ile kosztuje przeróbka? Azzis znów pytanie do Ciebie bo idziemy do złotnika koło bazaru
|
|
#1960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie sobie tutaj:
http://www.sklep.konrad-bielizna.pl/...c=27_19&page=2 Ja byłam na prawdę zadowolona ze stanika tej firmy. Obwód ścićliwy, nie to co w przypadku tych samych romiarów, kupionych gdzieś indziej. Mi super trzymał biust.
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie biustonosz to też jest problem
. Ja nie potrafię chodzić bez, a w sukience plecy mam całe gołe. Ponoć wszywa się biustonosz i sznuruje razem z sukienką, ale mam przed tym obawy... dość spore...tym bardziej, że gdyby nie biustonosz, to ja w ogóle nie miałabym biustuCo do dopinanych ramiączek do sukienki, czy one nie będą się odpinać? |
|
|
|
#1963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaz jakie ![]() Cytat:
![]() kiedys stwierdziłam, ze jak by mógł to by mnie oddał albo sprzedał za ta barcelonę |
||
|
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ile masz pod biustem? Stanik, a już zwłaszcza strapless, musi być ścisłe, żeby utrzymywał biust w ryzach i się nie zsuwał. Dobrze dopasowany strapless pozostanie na miejscu przez całą imprezę. Ja jestem posiadaczką panache porcelain( szyją do G brytyjskiego) i mogę go polecić, mogę go nosić cały dzień i ani drgnie, a przy tym jest bardzo wygodny. Możesz też poszukać masquerade hestii- jest dużo ładniejsza od porcelanki, ale nie wiem, jak ze ściśliwością wersji ivory. Hmmm... przyznam, że niewiele rozumiem
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do bielizny to denerwuje mnie że kobiety które mają wiekszy biust skazane sa na jakieś babcine staniki albo takie które deformuja biust zamiast go ładnie eksponować... czy producenkci zapomnieli o kobietach z wiekszym biustem? tak samo ubrania szyte są na kobiety z młym biustem... ja jestem dość szczupłą osoba nosze rozmiar 36 czasem 38 ale w wiekszości rzeczy nie moge sie dopiąc w biuście ... ehhhhhhhh.... lece wziąc relaksujący pysznic i sie odstresować przed przymiarką
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-05-07 o 12:07 |
||
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
jejku ja to nawet nie chce wiedziec co by było jakby Barca przegrała wczoraj
![]() aha mam nadzieje, ze nie bedzie zadnego ich meczu 1 sierpnia bo nasz slub chyba wtedy stanie pod znakiem zapytania
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez nie każdą przerobić się pewnie da. TŻ poszedł do niego w pon. żeby troche mu powiększył obrączkę, to powiedział, że takiej nie bardzo się da cholera mógł nam wczesniej powiedzieć że będzie problem z powiększaniem, bo wiadomo na starość palce zgrubieją i co wtedy? ![]()
|
|
#1968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe dobre z tym ślubem Nasz stanął by pod znakiem zapytania jakby wtedy miała mecz pewna drużyna z ekstraklasy
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nikt nie ma pomysłu na mój problem? Please...
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie namioty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294725
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-05-07 o 12:15 |
|
|
|
|
#1971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stanie się coś z nim? |
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
gold fish a nie może tż jechac do hotelu się ubierac,a Ty zostaniesz u jego siostry ? od razu bedzie Ci pomocna w ubieraniu się
![]() myszka ja nie mam graweru przez cala obraczke, wiec u mmnie nie bedzie problemu. Moze wtedy trzeba bedzie grawer od nowa wykonac jak bedzie na calosci ? Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-07 o 12:15 |
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gold fish - trudno powiedziec moim zdaniem w hotelu troszke dziwnie, ale skoro nie bedzie tradycyjnego błogosławieństwa... hmmm cóz ...sama niewiem...chyba nie umiem ci pomóc.
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a te kwiaty, to juz wiem, ALSTREMERIA, ALSTROMERIA albo ALSTREOMERIA
|
|
#1976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Barcelonę kocha bardziej ode mnie. Mielismy wczoraj pogadac, pamietacie mówił, ze nawet w trakcie meczu. ale ze barcelona przegrywała do 94 minuty to az strach było sie do niego odezwac ja ci odpisałam juz wczesniej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczne te kwiatki.... a jeszcze jasnoróżowe. moj wymarzony kolorek |
|
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy to mozliwe aby przesyłka kurierem szła 2 tygodnie (i nie doszła jeszcze) ??
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ma pytanko, niebylismy jeszcze u ksiedza, czekamy aż sie sprawa jego powrotu wyjasni, czy możemy juz iśc do USC po to zaświadczenie? ile sie za to placiło?
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-05-07 o 12:36 |
|
|
|
|
#1980 |
|
Raczkowanie
|
gold-fish My otrzymaliśmy od złotnika pudełeczko w kształcie serca na obrączki Gratis
A obok Hotelu może znajduję się jakiś ogród lub park? Ładnie by wyglądało Błogosławieństwo na powietrzu Ja miałam tak tylko że u siebie obok ogrodu Cudnie wyszło
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.

są cudowne, aż zal z palca ściągać, nie mogę się doczekac az zacznę ją nosić
Moje będą gotowe dopiero za miesiac
Dziewczyny czy Wy kupowałyscie opakowania na obrączki? Czy jak się odbiera to złotnik daje je gratis? 

pisz jak wrócisz
Czy TZ miałby przyjechać po mnie do hotelu i pojechać z powrotem

na szczeście nic nie widac ani nic nie uwiera... ale ja mam przy sukni ramiączka i one bedą dopasowane do stanika...bo gdybym miała nie miec ramiączek przy satniku chyba nie czułabym sie komfortowo ( a bez stanika odpada - nienawidze chodzic bez stanika)

sliczne te kwiatki.... a jeszcze jasnoróżowe.