![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
To ja się ustawiam w kolejce i uśmiecham się po pierwszą część.
![]()
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() Tola- gratulacje! swietne wiesci,co?! tylko jak Miki zniesie nieobecnosc mamy?? Gratuluje dobrej decyzji ![]() Annabel-Tobie gratuluje juz praktycznie fizycznie prawka ![]() ![]() Bandola- ja czytalam ta ksiazke ![]() Malpka- jak to znieczulenie Cie puszcza to lepiej uwazaj na siebie i nie dzwigaj i nie przemeczaj sie!!!! Jodie- Ty to masz co chwila jakies "atrakcje" ...a co sie stalo z samochodem?? 3maj sie dzielnie!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Już dawno przeczytałam, tylko za bardzo nie mam jak oddać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
ech wiem, wiem jak to jest, ale wiecie - najtrudniej jest się wyleczyć z własnych złudzeń... niby rozum swoje, a i tak odcierpieć swoje trzeba
w ogóle też jakieś głupie myśli ciągle się mnie czepiają - pomyślicie, że zwariowałam, ale mam jakiś kryzys wartości w życiu, mam wątpliwości co do decyzji o małżeństwie, co do celowości jakikolwiek podejmowanych działań, jedyne co jest dla mnie oczywiste, to to, że muszę wstawać co rano i iść do pracy i robić swoje, mimo, że jest dla mnie źródłem ciągłego stresu to jakoś wyznacza mi rytm życia... nie wiem co robić ![]()
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, ja się zglaszam z pozdrowieniami i na tylle mnie dziś tylko stać.... Późno już i padam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ruda ![]()
![]() |
#248 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Ruda
![]() Ależ dzisiaj wieje, normalnie głowę urywa. My byliśmy wczoraj na 2 urodzinkach mojego chrześniaka - było b. miło a Dominisiowi szalenie spodobały się taczki do piasku, które od mnie dostał - szczególnie jako środek transportu ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
|
Ruda
A może spróbuj zrobic sobie dzień wolnego tylko dla siebie, wyjedź gdzieś do lasu, porozmyślaj, pooddychaj, pomódl się. Może taki czas z dala od wszystkich i wszystkiego pomoże Ci sie "poustawiać", a na pewno troche odpoczniesz ![]() będzie dobrze na pewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
czesc
ja mam dziś wolne siedzimy z Gosią w domku, pogoda jakaś dziwna więc chyba na spacerek na razie nie wyjdziemy, może pozniej jak tylko się obrobię to może nadrobie zaległości w czytaniu, bo piszecie w zastraszającym tempie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie ja też się do Ciebie wybieram jak sójka za morze, a teraz jak już wróciłam do pracy to już w ogóle będzie masakra. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jodie! Daj znać, co u Ciebie! Pozdrawiam Was serdecznie z mojej starej - nowej pracy! Buziaczki! ![]()
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
hej,
jestem ale humor do bani, na nasze szczęście kryminalni przejmują sprawę. Tola , ruda ![]()
![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny. Wpadłam sie przywitać i przesłać ogrom pozdrowionek!
Ja dalej na zwolnieniu - raczej do pracy sie nie wybieram, nadrabiam zaległości literaturowe i filmowe. Moje maleństwo ma sie dobrze, zaczynam też się rozrastać. Zmykam dalej buszowac po necie! Pa
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też na zwolnieniu jestem i raczej nie wrócę do końca ciąży do pracy, ale dobrze mi z tym ![]() Jodie ![]()
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny,
własnie mam nadzieje, że ten wypad w góry mi trochę pomoże... co prawda nie jadę sama, ale w wesołym towarzystwie - ale i tak liczę na działanie terapeutyczne...
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Laski! Tak zupełnie od czapy... ale jeśli któraś z Was jest nauczycielką w SP, a najlepiej nauczania I-III, to dajcie mi znać na PW. Albo jak macie w swoim jakimś najbliższym gronie kogoś takiego.
Jodie! Dobrze, że chociaż tyle napisałaś. Kiedy będziesz w Lu?
![]() |
#258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A powiedzcie dziewczyny, wybieracie sie na jakieś koncerty w ramach juwenaliów? My chcemy iść na myslovitz w niedzielę koniecznie. Sporo w ogóle ma się dziać, ale ostatnio zauważyłam, że zaczęłam dinozaurowato sie czuc na takich imprezach, jakis jest inny klimat, inni ludzie... Niby dopiero niedawno skończyłam studia, a już jakby inne pokolenie.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |||||
Raczkowanie
|
Witajcie, wczoraj internet mi uciekł jak do was pisałam nadrabiam dziś:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co u mnie? Piorę, sprzątam, gotuję (wczoraj wielki gar fasolki po bretońsku), reorganizuję ogródek i walczę z psem żeby chociaż te kwiatki, które zaczynają rosnąć wytrzymały do lata ![]() ![]() Także Tola powiem szczerze, że podziwiam Cią za konsekwencję. A jak się dziś okazało to była bardzo dobra decyzja. Poza tym zarejestrowałam się w UP i zgłosiłam się na szkolenie z AutoCada i garfiki komputerowej dla bezrobotnych. Tylko jak zwykle wszystko musi się pokręcić, bo jeśli mnie zakwalifikują to zaczynam 18 maja a 14 mieliśmy jechać nad morze, bo siostra od lutego jest w delegacji w Gdańsku ![]() ![]() Rozpisałam się za wszystkie czasy chyba. Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do pracy w Twojej okolicy, to domyślam się, jak Ci musi być ciężko po tym, jak rozeznałam się, co dzieje się w Lu. Szkolenie fajne, zawsze się przyda, tylko szkoda, że w takim nietrafionym terminie. Trzymam kciuki, żeby się wszystko poukładało. ![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Witam!
Byłam dziś na spacerze, łeb urywało ale jakoś z Krzysiem przeżyliśmy. ![]() Sorki ale nie mogę pozyczyć książki, bo już oddałam właścicielce. Tak sobie myślę, że chętnie bym przeczytała tą drugą część, która jest u Selki ![]() Co Wy na to i sama zaintresowana? Ruda i ty też masz doła, o matko! Czy jest któraś z Was na forum, która tchnie w nas trochę optymizmu? ![]() Jest super, nie mogło być lepiej, jestem szczęśliwa- moze któraś to napisać! A ja znów dostałam wezwanie na badanie lekarskie do ZUS, mam dosyć..., ![]() ![]() Sorki, że tak piszę bardzo rzadko i nie odnoszę się do postów ale jak komp przeniesiemy to wreszcie nie będę przeszdadzać Krzysiowi.
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2009-05-07 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Znowu do mnie dzwonili stamtąd, ale ostatecznie sprawa zamknięta. Za spotkaniem u Selki jestem, tylko kiedy? Kurde, Bandola! Co ten ZUS się Ciebie tak uczepił jak rzep psiego ogona? Wysłałaś cv? ![]()
![]() |
![]() |
#264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mogę ![]() Jest super, jestem bardzo szczęśliwa, dziękuję za każdy dzień a jeśli chodzi o piwko u Selki, to ja chętnie, tylko raczej po południu i wtorki i czwartki odpadają Edytowane przez pola_m Czas edycji: 2009-05-07 o 14:16 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do spotkania to ja nie moge jeszcze ![]() ![]() Bandola a z tym zusem to rzeczywiście sie masz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Wtajemniczenie
|
wracam dziś żeby napisać coś trochę, ale dużo nie dam rady. Pranie mam rozgrzebane, a ciągle jeszcze jestem przed pracą
![]() Jeśłi chodzi o optymizm to u mnie troszeczke powialo lepszym, sa jakies nadzieje na przyszlość, na razie będę brac leki i zobaczymy co to da. W ramach relaksacji robię zakupy i planuję wakacje (czyt. przeglądam oferty i ciągle za drogo ![]() małpka, Twoja Julka śliczna, widze że jesteś bezproblemowo podchodzacą mamusią i tak trzymaj. Pewnie dlatego tak lekko u Ciebie to wszystko szło. tola, gratuluję rozwiązania sprawy z pracą, bandola, Ostrowczanka, ruda3d - życzę odpoczynku i powrotu uśmiechu. nicky, nie zamierzasz tu wpadaąć częśćiej??? może i ja bym się skusiła na spotkanie u selki, tylko mi z wieczorów pasuje poniedzialek i piątek, ew. sobota, ale nie najbliższa. W poniedziałek bywa różnie bo śpię po nocy i w różnym stanie wstaję :/ Myślę, że jak już ustalicie termin to zobacze czy moge dołączyć. a, pola, czy Ty wiesz,że ja byąm przekonana,że na tatuażu zrobisz sobie taki motyw jak masz w awatarze????? tak mi się już z Tobą kojarzy ![]() znacie może jakieś fajne miejsce na pobyt nad morzem??? Z jednej strony nie za drogie z drugiiej,żeby były czyste i ładnie urządzone pokoje, dośc już mam nor z wersalkami albo zlączonymi tapczanami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem chętna na spotkanie u Selki (w końcu byśmy się poznały
![]() ![]()
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Ja w sumie też mogłabym być chętna, o ile Selce nie przeszkadza taki tłum w chałupie, ale weekend odpada - bo w sobotę jadę z mamą na zakupy i potem odwiozę ją do domu, i posiedzę w niedzielę.
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Dobra, to ja proponuję jutro o 18:00. Z tego co widzę, to większości pt popołudniu by pasował.
![]() ![]()
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.