|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
gamaa i Anuu, to już jesteśmy 3
ja mam coś nie coś o kreacji, ze sie utozsamia, wystepuje w ich imieniu itd...
Czasami tracę wiarę we wszystko co robie złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.. Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie pokonaj wreszcie to i stań od tego wyżej Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, jeżeli klucz CKE będzie choć trochę podobny do tego tutaj, to może coś urobiłam z tego Mickiewicza
![]() Siedzę nad geografią cały dzień. A taka ładna pogoda i nawet moja babcia spędza popołudnie na działce, z koleżankami, przy winie i grillu ![]() Został mi jeszcze tylko do powtórzenia przemysł, Polska, trochę ekologii i poszczególne zagadnienia odłożone "na potem" Chociażby chmury ![]() I chociaż nawet teraz mam przed sobą otwartą mapę Europy, to w ogóle nie czuję, że jutro piszę
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
co do niemieckiego zadanie pierwsze to tam gdzie z odpowiedziach jest lektura...w sumie jest mowa o jakis opowiadaniach z wytłumaczonymi słówkami, wiec ... juz nie wiem ktora odp jest poprawna, ale chyba lektury nie maja tłumaczen ? ja dałam słownik ...
a reszta według mnie jest ok ![]() i juz mi sie przypomniało co wypisywałam w pierwszym zadaniu ![]() aaa i nawet w klucz od polaka p się wstrzeliłam
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie, nie nadążam odświeżać :P
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
ja z neimca ze sluchania jestem neizadowolona
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogólnie albo 30 albo 31/35, jak się uda pisanie na maxa to będzie 90% ale mogę o tym zapomnieć |
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
ksh podziwiam Cię, ja się dzisiaj w ogóle skupić nie mogę.
Tylko chodzę i jem Nie denerwuj mnie U mnie nic A chciałam jeszcze jakieś wylosować i jutro wysłać.
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-05-07 o 15:51 |
|
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam wy tak tu wszystkie o nauce a ja potrzebuje sie wygadać:
Wiedziałam że za bardzo się cieszyłam ... Że ten dzień może być piękny.. Czekam na niego, nie ma go. Dzwonie odrzuca. Za chwile pisze że bedzie ok 17. Super a wczoraj umawialiśmy się ze będzie od razu po pracy czyli po 15. CZekałam na niego z obiadem i teraz pójdzie to do śmeci Szkoda ze mnie wczesniej o tym nie poinformował..
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, no ja jednak nie wymyśliłam z Chłopów tego tak dokładnie, jak tutaj.. no nic, zobaczymy
historyczki, ma może któraś do udostępnienia taka mapę Polski, żeby można było na niej pozaznaczać kształt Polski w trakcie panowania kolejnych władców?
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe jak to bedzie z tym kluczem polaka P bo, w sumie wiekszosc osob odnioslo sie do calej epopei...ja tak samo co prawda wmoim wypr, uwzlednilam t wszystko co bylo napisane w tym rzekomym kluczu no ale jeszcze duzo wiecej;p strasznie nie fer i glupio bedzie jak oni tego nie uznaja w kluczu no...
paula, ja tak sam jak ty, nic tylko chodze i ciagle jem oraz pije :P |
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Dlaczego Grudziński wyszczególnił historie kilka osób? czy coś takiego 2. Czy myślę że Wokulski był zdrajcą wchodzą z interesy z Suzinem i dlaczego ? 3. Jaki bohater rosyjski budzi we mnie największą odrazę? 4. Jakie rodzaje społeczności rosyjskiej można odnaleźć w Dziadach III? 5. Dlaczego porównałam Gurcewa i Senatora Nowosilcowa jako podobnych do siebie? 6. jeszcze było 6 ale jużnie pamiętam ;p
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Paula ta puma była i w moich okolicach
![]() Ok. Puław, Kazimierza Dolnego. http://www.efakt.pl/Puma-juz-minela-...u,44974,6.html
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Hehe ściąge się robi ??
![]()
Czasami tracę wiarę we wszystko co robie złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.. Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie pokonaj wreszcie to i stań od tego wyżej Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej
|
|
|
|
#765 |
|
Pani Buka
|
od wczoraj wieczorem zapisałyście 9 stron
![]() nie nadrabiam ![]() i nie chce mi się zabrać za historię. w ogóle przestałam się nią przejmować. niedobrze. O.o
|
#766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Barszcz ![]() Ale nie polecam jedzenia przed maturą, bo na angielskim w przerwie zjadłam z koleżanką kawałek pizzy i później nie mogłam się skupić na listeningu Cytat:
Może mu coś w pracy wypadło? Nie trzeba się martwić na zapas Przyjdzie to wszystko sobie wyjaśnicie i na pewno okaże się, że to drobiazg ![]() Geografki, czy szlaki turystyczne zalicza się do elementów infrastruktury turystycznej?
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Kasiencja ja mam to samo
dopiero powtórzyłam daty z starozytnosci i sredniowiecza... ty piszesz R?
|
|
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przyjedzie i wtedy sobie to wszystko wyjaśnicie nie warto martwic sie na zapas ![]() moze mu cos waznego wypadło?
|
|
|
|
|
#769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki czysty, bez żadnych warzyw, bo warzywnego nie lubię Ja zjadłam przed samą maturą 2 banany (nie mówiąc o śniadaniu w domu), a w przerwie znowu byłam głodna i poleciałam na stragan po kolejnego. Tyle że na geo nie ma przerwy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
W domu jest .. Tylko najbardziej mnie to wkurza ze nie mógł mnie wczesniej poinformować. I to mnie tak wkurza że on zawsze nigdy nie jest na czas. Potrafi np spóźnic sie np 2h i potem powiedziec ze nic sie nie stało..
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
Uf! Właśnie jestem po ustnej z angola! 18/20 czyli całkiem nieźle.
![]() Jak doszłam do szkoły, nie stresowałam się do momentu aż zaczęli wychodzić ludzie z mojej klasy z wynikami ok 50%, a wiem, że są całkiem nieźli z angielskiego.. Rozmówki przeszły całkiem gładko, w jednej się tylko potknęłam, ale wyszło okej. Miałam całkiem łatwy obrazek, parka tańcząca na jakimś rynku, wokół dużo ludzi, faceci grający na gitarach. Dopowiedziałam, że kobieta ma buty do profesjonalnego tańca, więc prawdopodobnie robi to zawodowo. Dostałam pytania: Dlaczego robią to na ulicy i Czy lubię tańczyć i jak często to robię. Odpowiedziałam, że ta para chciała ukazać ludziom piękno tańca oraz to z jaką pasją można się temu oddawać, a na to drugie, że lubię bo dzięki temu odkrywam radość w życiu i relaksuję się. Zestaw ogółem nie trafił mi się trudny, myślałam, że będzie o wiele gorzej. ![]() Teraz 3 dni kucia biologii.
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
A tak, elementy środowiska przyrodniczego to są rzeczki, lasy, jaksinie itp, a elementy środowiska geograficznego? to też rzeczki, lasy, i jeszce to co człowiek zrobił np pomnik, zamek czy to już nie?
Marcia Edytowane przez sosik Czas edycji: 2009-05-07 o 16:14 |
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się. Ja teraz katuję tym moim wyciem sąsiadów ![]() Mam oświadczenie woli! Nie wiem, czy dopiero dzisiaj dostali, wczoraj byłam i nie było... a dziś przy kasie duże stoisko Tylko bransoletka za duża, na łydkę moją ale może da się przerobić.
|
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To "tylko" facet, musisz mu wybaczyć ![]() ![]() My z moim TŻ, nie obchodzimy żadnych rocznic. W ogóle to istnieje między nami mała rozbieżność co do tego, każdy ma swoją wersję i datę.
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Literackie obrazy szaleństwa, obłąkania, nawiedzenia... Zanalizuj zagadnienie na przykładach utworów z różnych epok.
Cieszę się, że nie jestem sama ![]() Cytat:
![]() Swoja droga moj Tż tez tak ma czasami ze dzwoni 10 min wczesniej ze jednak sie spozni np godzine, bo cos tam... chociaz teraz sie stara tego nie robic bo ostatnio puscilam na niego wielkiego focha
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
JA tez
![]() Rano przed maturami nie jem(za duzo) a jak wracam to bieg do lodowki ![]() Zabiore sie za ta gegre dzis..zabiore ![]() Pomysle sobie ze jutrzejszy dzien i bede miala juz luzzz ..ustne 18 i 25 dopiero
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obciełam ten kawałek z dziurkami i dorobiłam sobie moją dalej troche lata ale jest juz ok. teraz musze Tate poprosić żeby mi ścisnął ten metal, żeby mi sie nie otworzyło.
|
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
paula ja Ci mogę odstąpić dwa adresy xD Się nie mogę zmusić żeby zajść i znów kupić pocztówki, bo pan się na mnie będzie dziwnie patrzyć. A poza tym to aż mnie boli to, że znów będę musieć oglądać te brzydkie pocztówki. Chociaż dostałam wiadomość od tej co kartkę dostała i napisała mi, że bardzo jej się podoba pocztówka i że Skoczów wygląda na bardzo sympatyczne miasteczko. Z krzesła prawie spadłam. Chciałam jej odpisać, że oczywiście, że sympatyczne i ma własną czekoladę, którą to się na wizażu zachwala
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Tylko chodzę i jem
A chciałam jeszcze jakieś wylosować i jutro wysłać.