|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Spróbuję też tak zrobić, mi ten metal już zdążył odlecieć :lol2: ale naprawiłam. Igłą spróbuję zrobić dziurkę.
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze.. Na próbnych nie schodziłam poniżej 90 %. A już wiem, że z pierwszej części z niemca poszło 8 pkt ;/ . Zawsze był maks z pisemnej, oby teraz tak było. Uczyłam się przez 3 lata na poziom rozszerzony, ale ze strachu wybrałam podstawę, ale głupia byłam. Zrobiłam rozszerzony, z części którą dało radę sprawdzić 75 %
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobiłam jeden (tylkoooo) podręcznik z biologi, za chwile biore sie za lody i powtarzam rozmowy sterowane na jutro. |
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się mi też neiemicki słabo poszedł trochę się zdołowałam
|
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze.. Ten list mnie rozwalił. Przeważają u mnie zwroty na poziomie rozszerzonym, śmiesznie to brzmi, ale przynajmniej bogactwo językowe będzie. Cóż.. Trzeba się teraz otrząsnąć i powalić na kolana na kolejnych egzaminach.
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
A mi właśnie lepiej niż na próbnych - z czytania i słuchania mam tylko jedno zle
mam nadzieje ze rownie dobrze bedzie z listami
|
|
|
|
#787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jakie miałaś rozmówki ???
Czasami tracę wiarę we wszystko co robie złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.. Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie pokonaj wreszcie to i stań od tego wyżej Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej
|
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znalazłam jeszcze w jednym sklepie ładne pocztówki nawet, takie z historycznymi zdjęciami i jeszcze takie stylizowane na stare xD Ale nie ma komu wysłać. A Ty lepiej reklamuj dalej Skoczów w świecie Jeszcze się stanie miejscowością turystyczną PS Weszłam z ciekawości na twój profil pooglądać kartki widzę, że już Twoje 3 dotarły! A moja żadna
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-05-07 o 17:23 |
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
DZiewczyny mam prosbe czy możecie mi powiedziec jak będzie po ang pytanie:
W jakich godzinach jest otwarte muzeum? Boże już mam pustke Help me! |
|
|
|
#791 |
|
BAN stały
|
dziewczyny
tak vczytam o tych waszych kartkach z całego świata i jestem zazdrosna
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj ![]() edit: A ja mam inne pytanie. Po jakiemu wypisujecie te kartki i co na nich piszecie?
|
|
|
#793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ![]() Cytat:
Rejestrujesz się, najpierw możesz wylosować 5 adresów. Wysyłasz na te adresy kartki i jak adresacie je dostaną i zarejestrują w systemie, to Ciebie losuje ktoś tam w świecie. ![]() Cytat:
Póki co pisałam zawsze kilka zdań, bo więcej się nie zmieściło. xD Generalnie, co jest na tej kartce i że mam nadzieję, że kartka się spodoba.
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-05-07 o 17:32 |
|||
|
|
|
#794 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja pisałam sama. Ale przyznam się, że pisałam jeszcze 2 dla kogoś. Sprawdzone. Jedna na 3 druga na 4. Cytat:
Cytat:
Tylko tego o tym wchodzeniu przez okno nie napisałam A tak to myśle, że większość zawarłam Super! ![]() Ja dzisiaj jestem po wizycie u lekarza. Kolejna recepta na leki... grrr :[ Na ustnym angielskim w stresie o dziwo. Było spokojnie ale nagle jak miałam ostatnia wejść to chyba 10 minut musiałam siedzieć No to już stres taki że nie pytajcie. No ale weszłam, wylosowałam zestaw i już się zaczęłam w duchu cieszyć jak zobaczyłam obrazek Ludzie na plaży co się opalają, a dalej grający w piłke. I miałam pytanie dlaczego oni na plaży siedzą, i co będę robić w wakacje.Ze scenek miałam tak: Nr 1: -rozmowa z jakąś sekretarką o kursie angielskiego, miałam powiedzieć, że interesuje mnie kurs dla zaawansowanych, zapytać się ile kosztuje i ile jest osób w grupie Nr 2: - i tu się zacięłam strasznie. Bo mi namieszali w głowie kompletniePytanie było takie "Byłaś na wycieczce szkolnej w Szkocji ( czy coś takiego). Będąc u znajomych rozchorowałaś się" A ja tak yyy. no to u znajomych czy na wycieczce... I zaczęłam dukać, że ze znajomymi pojechałam i mieszkałam u nich bo w sumie to pojechałam ich odwiedzić, potem coś dodałam, że to szkolna wycieczka bo zauważyłam ze to pisało Bez sensu kompletnie. No ale trzeba było napisać objawy choroby, co zrobił opiekun grupy, i jakie zalecenia lekarzaNr 3: - yy nie pamiętam ![]() Aaa Rozmowa z koleżanką która dużo wydaje na kosmetyki i ciuchy ale wszystko od rodziców bierze. No i zaproponować jej jakąś prace dorywczą i uzasadnić dlaczego, potem jakieś rozwiązanie i co ma zrobić żeby odciążyć rodziców.No i koniec końców 18/20 W sumie zadowolona jestem, ale mało mi... spokojnie mogłabym mieć 19 albo i 20 gdyby nie ta 2 scenka
|
|||||
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak myslalam, bo wylapywalam tylko koncowke, ze sa znaczenia wyrazow, a;le spojrzalam na tranksyrypcje i jest cos tam, ze to opowiadanie.. zazdroszczene 31 pkt ja mam 29 ;| w 2 sluchaniu dwie odp chcialam zaznaczyc dobrze, ale oczywiscie wybralam zle a tak bym miala cale dobrze ;| w czytaniu o dzikich kotach ost pyt spieprzylam bo nie doczytalam ostatniej linijki ![]() wiec jakbym cudem miala pisanie na maksa, w co watpie to bedzie 88% ;( |
|
|
|
|
#797 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja strasznie bym chciala taki postcrossing uprawiac (XD), ale moi rodzice nie sa postepowi, dziadkowie pierwsi biegną do skrzynki i jakby rozczaili ze gdziestam podalam swoj adres to by tego w życiu nei załapali i jeszcze awanturę zrobili, ze bede tak robic jak bede miec wlasne lokum -.-'
Ech, jak ja wam zazdroszczę! PS. Co do tego "klucza" to nawet coś o tych chłopach napisalam, ominelam tylko naturalizm, reszte bezpośrednio lub pośrednio jest u mnei napisana Chyba msuze powtórzyc słowka z anglika i porobic zestawy ... xD Ale co tam.PSS. Jest dzisiaj House?
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
|
#799 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
tak. starożytność i średniowiecze mam opanowane dobrze, nie najgorzej XIX w. różne fakty z XX mi się mylą, ale mniej więcej ogarniam. najbardziej obecnie kuleje u mnie chyba nowożytność. trzeba będzie coś podczytać jeszcze ![]() co tam jutro piszecie? geo?
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow![]() Ale pytałam nie czy do Ciebie doszły, tylko czy te od Ciebie doszły do tych ludzi.
|
|
#802 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ok. Ide na Brzydulę xD i pouczyć się troszkę anglika
|
#803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jaki obrazek miałaś??
Czasami tracę wiarę we wszystko co robie złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.. Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie pokonaj wreszcie to i stań od tego wyżej Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej
|
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
No przecież napisałam jaki
Na plaży opalanie i granie w piłke.Ludzie ode mnie mieli np: - coś z Dubajem i w scenkach o Bursztynie, to w Dubaju to była chyba platforma wiertnicza ![]() - króla i królową z całą służbą i pytanie do tego czemu są ładnie ubrani - jakąś manifestacje - żołnierzy a reszty już nie pamiętam. |
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bić. Nie krzyczeć. Nie kopać.
Wiem wiem. Arkadia przezywała. Arkadia Poszła. Arkadia przepadła. Arkadia nie wróciła. Ale już jestem. Z informacji krótkich to: `oblałam prawko na łuku ( egzaminatora miałam ciachooo lekko ponad 20 lat miał i szkoda mi było się z nim tak szybko rozstawać o oblanym egzaminie już nawet nie wspominając `angielski podstawa banał. Od koleżanki która spisała ode mnie WSZYSTKO ( oprócz pisania ) wiem że mam wszystko dobrze cytuję: 'no bo wiesz ja sobie spr wyniki pozniej w necie i okazało się że te 3 co specjalnie zaznaczyłam inaczej zeby nie było ze wszystko mamy tak samo to mam zle ale to od Ciebie to wszystko dobrze' Ona zżynała a ja nawet o tym nie wiedziałam ( dla sprostowania miała tą samą 'grupę' co ja bo zdążyłyśmy sobie posprawdzać podczas kodowania. Siedziała ze mną po przękątnej w kwadracie )` Wos R - jedno słowo DRAMAT. Byłam podłamana. `Dziś niemiecki R i Arkadia w skowronkach napisałam chyba najlepiej w swoim życiu i z tego co spr odpowiedzi czytania i słuchania wyszło mi duużo ponad to co sobie zamierzyłam 'w najlepszym razie' Do Ilonki i tych co niemiecki pisały też, pewnie juz o tym gadałyście ale nie mam siły nadrabiać ale jak wam poszło wogóle? Jak podstawa? Bo nawet nie wiem trudna? Wiecie co Laski? ( i jeden Lasku? hmm I jeden Macho niech będzie )TĘSKNIŁAM ZA WAMI !!!!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
arkadia zaraz dostaniesz po tyłu za taką nieobecność długą
![]() Szkoda, że z prawkiem nie wyszło. Ale przynajmniej z matur językowych jesteś zadowolona
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Arkadia, a właśnie wczoraj wieczorem się zastanawiałam gdzie przepadłaś
![]() ![]() Nie przejmuj się egzaminem
|
|
|
|
#810 |
|
Zadomowienie
|
A ja już świruję przed jutrzejszą ustną
I arkadia witamy z powrotem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

obciełam ten kawałek z dziurkami i dorobiłam sobie moją 
Tylko chodzę i jem 
trochę się zdołowałam

wiem że mam wszystko dobrze cytuję: 'no bo wiesz ja sobie spr wyniki pozniej w necie i okazało się że te 3 co specjalnie zaznaczyłam inaczej zeby nie było ze wszystko mamy tak samo to mam zle ale to od Ciebie to wszystko dobrze' Ona zżynała a ja nawet o tym nie wiedziałam 

Ale przynajmniej z matur językowych jesteś zadowolona