|
|
#1261 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
OMG ależ umachana dziś jestem, ale umówiłam sie z mamą i jedziemy do sklepu z tą moją zazdrostką...
zobaczymy co z tego wyjdzieW dupe Normalną, namacalną ![]() Cytat:
![]() 2. Dokładnie o to mi chodziło - żadnego kursu na wakacjach, samao nurkowanie i tyle. 3. Faceci to... no powiedzmy, że są inni. Wczoraj moją siostrę tak zdenerwował (napisałabym inaczej ale to nie wolno się brzydko wysławiać) jej chłopak, że wszystkim facetom się dostało. Stwierdziłyśmy, że to debile. Dzisiaj już jest lepiej, ale wczoraj to rzeczywiście byli debile ![]() Cytat:
Cytat:
Np ja daję już któryś raz z kolei szansę moim sąsiadkom, żeby na klatce posprzątały . Niestety jak nie sprzątnę trzy tygodnie to taki syf będzie, nie chcą z danej im szansy skorzystać |
|||
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem szczęściarą
Poszłam po bazylię znalazłam 200zł
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
Nic mi nie mow o sprzataniu klatki, bo swego czasu mieszkala sobie obok mnie taka ksiezniczka co chciala mi i drugiej sasiadce dawac kase za to, zebysmy sprzataly za nia, bo ona ma paznokcie i wiele zajec. Pozniej tej drugiej sasiadce chciala dzieciaka podrzucic, bo maz nie wrocil na czas, a ona musi do kosmetyczki, a poniewaz sasiadka dzieciata to wedlug ksiezniczki jedno dziecko wiecej nie sprawi jej roznicy
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Hehe wogole to dzis moj geniusz kupil nasiona kalarepki i postanowil zasiac i zbierac plony. Pani w sklepie mu powiedziala, ze kalarepke sieje sie w kwietniu i, ze w domu na parapecie to mu na pewno nic nie urosnie, ale on sie uparl i chce udowodnic, ze pani sie myli
|
|
|
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale podejścia ludzi sie nie zmieni ... JAk mówisz - nie wszyscy są tacy oczywiście ![]() Aaa szczęściara to co - stawiasz wszystkim po drinku ?
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
u mnie do pisalam Wam ostatnio ze jak bylam u gina to powiedzial ze juz duzo lepiej i zapalenia zadnego nie ma... no i dzis dzwonilam po moj wynik cytologii i ![]() ![]() ![]() Cytat:
lacze sie w bolu z Toba Kasienko no jestes szczesciara taka ekstra kaske bym wydala na cos dla siebie jakis fatalaszek lub buciki
|
|
|
|
|
#1266 | |||
|
Zadomowienie
|
No gdzie te drinki ?
A co nam jeszcze kupisz? ![]() Cytat:
A Anusia miała świetny pomysł z tym przesiadywaniem u cioć...wszystkie pewnie chetne małego niuniusia potulać.... ![]() Cytat:
Mój też tak chodził jak zadyma i w końcu się utworzyła kłótnia...no bo chodził i się czepiał...jeszcze jakby miał do czego...ale to chyba przez to, że dawno się nie kłóciliśmy, w końcu się zebrało...Ah Ci mężowie... Najspokojniejszy jest jak Go drapię po pleckach, wtedy aniołek No wiecie te moje paluszki Cytat:
Dasz rade z poprawkami....trzymam kciuki...żeby szybko poszło.. Idę coś podliczę, bo cały dzień chodzi mi to po głowie....
|
|||
|
|
|
#1267 | |
|
Wtajemniczenie
|
czemu ja nie mam takiego szczęścia
Cytat:
ad. 2 ciekawe tylko jak długo byście wytrzymały
|
|
#1268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. no a historia niezła to szkoda ![]() że ileee rzeczywiście farciara z Ciebie ![]() ale mam PMSa, normlanie mam ochotę kogoś lub coś skrzywdzić
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewczyny dzisiaj ja stawiam- dla każdej co tylko zechce
![]() Pieniązki przeznacze na cos pozytecznego zapewne Butki by mi się przydały-trekingowe![]() A tak poza tym to mężulek powiedzial że ja mam w życiu szczęście-bo znalałam jego A on ma pecha bo dostał mnie Coś w tym chyba jest- a najgorsza jestem przed okresem ![]() Ps. Dobrze że nie zadzieram nosa bo pewnie nie ujrzałabym tego pieknego drogocennego papierka
|
#1270 |
|
Rozeznanie
|
hej laski
![]() widze ze znowu zlewamy sie w terminie @ albo pms... dzasta ja tez mam taki nastroj- normalnie bez kija lepiej nie podchodzic!!! do tego mialam byc na diecie a poszla sobie w ...... bede gruba, zla i do tego wyskakuja mi jeszcze diody przed @ ;( buuuu odpowiem na co pamietam: aga- znalezlismy inny bank ktory ma kredyt "rodzina na swoim" - bank pocztowy, i ma lepsze warunki niz pko bp czy sa... i zalatwiamy formalnosci m.in. rzeczoznawce! iza- gratulacje znalezienia kasy no wlasnie co nam kupisz? ![]() katarzinka- dobra ta historyjka ale koles musial sie zdedzic!kasienka- z tymi chlopami to juz tak jest..ile razy to ja swojemu mowilam odezwij sie jak dojedziesz czy cos... a on: po co? albo nie odbiera tel i nie oddzwania a pozniej sie dziwi jak sie zloszcze! od srody slomiana wdowa ze mnie bo mezul pojechal do stolycy i wroci dopiero w piatek wieczorem a w sobote znowu sluzba 24h..... gosia- z ta zazdrostka to wykombinowalas :P hehe dziewczynki wybaczcie za nieodpisanie na reszte postow
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1272 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
nic mi się nie chce jakos mam lenia do wszystkiego, spałabym cały dzień, do tego @ przylazła i brzuchol napiernicza i jeszcze szpital w domu bo mężol chory ![]() ale za to mam konwalie przed sobą i się rozkoszuje ich zapachem Cytat:
![]() piąteczke przybijam, a co ![]() a w góry to pewnie mniej więcej jak ja nad morze ![]() Kina fajne zdjątka, czyżby lustrzanka? Malutka jak fajnie że już macie synka w domku, teraz to jesteś mamusią pełną parą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
(a prześwit taki na 5 cm) w kuchni to jakby wogóle nic nie robił, w zlewie syf chyba sprzed 2 miesięcy, pleśń, brudne(mało powiedziane) naczynia, wszędzie jakieś papiery normalnie masakra, a najlepsze w tym wszystkim jest to że gość jest stomatologiem-protetykiem, w życiu bym do niego nie poszłaCytat:
![]() Izazusia Ty szczęściaro! ja znalazłam raz w zyciu pięniadze jeszcze przed denominacją 20000tys i kupiłam sobie wtedy zapiekankę
|
|
#1273 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także - trzeba ćwiczyć spokój ![]() To ja poproszę martini rose - coś ostatnio mam smaka ![]() Dobra - wybaczam ![]() No wiesz- ale ja mówiłam po godzince każda tak żebyś się tylko wyspała - tyle wytrzymamy Cytat:
Idę prażyć ciałko w wannie
|
||
|
|
|
#1274 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra uwaga ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad2. moje już wypucowane, jeszcze kołtuny wstrętne muszę dosuszyć
|
|
|
#1275 |
|
Wtajemniczenie
|
No i gdzie są wszystkie ????
Ja tu wymyta, pachnąca, rozsiadłam się by pogadać i wypić (no właśnie izazusia - gdzie mój drink ? ) - a tu jedne wielkie HALLO !!!!
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zadomowienie
|
Ojj tam, no tyle nas jest, że każdej by przypadlo po godzince...to wiesz ...dałybyśmy radę, co? Cytat:
Dobranoc MYSZKI...jestem padnięta. |
|
|
|
|
#1277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też lecę spać obrażona na wszystkich - wszystkie akurat dziś się pochowałyście I na mojego drinka też się nie doczekałam więc strzelam dużego focha Słodkich snów sobie sama życzę ......
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem jeszcze ale nie mam weny do pisania
brzuch mnie boli siedze pod kocykiem i skubie slonecznik ![]() wlasnie Iza tez bym cos wypila mocniejszego mam ochote na gin z tonikiem
|
|
|
|
#1279 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() :pij emy:
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie żonki wieczorową porą.
Nie mam siły .... ledwo widzę na oczyska od tej dłubaniny biżu .... ale tylko się pochwalę, bo zrobiłam fotoski moich wytworków i spadam spać ![]() ![]() ![]() 1. szmaragdy + serpentynit 2. tensha 3. ametysty + swarowski 4. lampwork z zatopionym srebrem + swarowski 5. swarowski 6. swarowski 7. swarowski 8. sardonyks 9. czaroit + ametysty 10. swarowski Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-05-07 o 23:59 |
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
I ciąg dalszy :dumny pracuś:
![]() 11. cyrkonia ametystowa 12. cyrkonia ametystowa 13. swarowski motylki I dodam dla jasności że nie mam zamiaru się tu reklamować - wklejam tylko żeby się pochwalić bo żem chwalipięta. Pudełeczka decu wkleję w weekend bo jeszcze kilka warstw lakieru zostało do położenia. Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-05-08 o 00:02 |
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko sliczne te Twoje dlubaniny
masz talent do tego najbardziej mi sie chyba ten ostatni komplecik podoba |
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
paulinaizabela dzięki za słowa uznania .... hmmm to dopiero gdzieś 1/5 tego co zamówiłam - mam jeszcze masę półproduków - masę pomysłów ale niestety brak czasu na dłubanie - fakt komplecik niebieski jest słodki - ale w sumie ja bym z chęcią we wszystkim chodziła
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie te twoje dziela bedzie mozna kupic??
masz juz jakiegos odbiorce - jakis sklepik czy przez neta?? i jak cenowo to bedzie wygladalo |
|
|
|
#1286 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ależ niewysoana jestem. Pitbull + książka = spanie ok 00:30. Do tego miałam wczoraj powera, więc umyłam dwa okna i podłogi w całym mieszkanku, później jeszcze korki z matmy, więc byłam umachana na maxa.Ale...firanki wiszą, zrobię zdjęcia i wkleję. Jutro jadę w odwiedziny do siostry do stolicy, mam nadzieję, że będzie ładnie bo chętnie bym poszła do łazienek albo na stare miasto. Oooo szczęściara na maxa ![]() Cytat:
Mam tylko problem, bo nawet nie wiem jak te moje sąsiadki wyglądają. Jak do tej pory nie dane było mi zobaczyć.Cytat:
Ja tam chcę zwykłego Heńka ![]() Cytat:
Nie martw się za kilka dni syfiska znikną a jak Ci się humor poprawi to od razu stwierdzisz, że wcale nie jesteś taka gruba![]() Ps. A tak właściwie to miło, że jeszcze ktoś oprócz mnie myśli o swojej ewentualnej "przyszłej" grubości. Cytat:
![]() Cytat:
Sofferko wiem, że to wielkie poświęcenie, ale jak już wszystko wisi (mówię o firankach) i jakoś mnie nie przeraża to stwierdzam - było warto ![]() ![]() Dziecko...hmmm....ja już klnę jak cholera. Nade mną mieszka dziewczynka, taka mniej więcej 3, 4 lata (nie wiem, nie znam się na dzieciach), nawet sobie nie wyobrażacie co za bachor. Ona tam rządzi a piszczy jak cholera. To jest taki pisk mniej więcej jak krzyczą dziewczyny (zwłaszcza na filmach) jak np coś je przestraszy. Obecnie klnę w domu (dosłownie sadzę jak szewc), ale któregoś dnia moja cierpliwość się skończy. Czy ludzie nie rozumieją, że to jest blok a nie własny domek. Skoro ja potrafię np nie wyć telewizorem o22, bo wiem że komuś może to przeszkadzać to dlaczego ktoś nie może swojego rozwydrzonego bachora uciszyć... Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-05-08 o 08:32 |
|||||
|
|
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Coś tu mało teskniłyście za mną dziewczęta! A feee A tak powarznie to piszę do Was od poniedziałku, w końcu gdy wymalowałam wielki post (barwnie opisując naszą majówkę i inne trele morele) wcięło mi go! No nic tylko W ogóle to siedze wkurzona bo dziecko z dołu i jego rodzice juz drugi dzien z rzedu budza mnie o 6.30 podczas gdy akurat moge sobie troche pospac.... :bababa: Izusia zeby mnie tez takie szczescie spotkało. Kiedys znalazłam 50 złotych, ale to juz bylo dawno temu. Gosiu nie moge z tych Twoich histori firankowych.... Jak Ty sie musisz poswiecac Na samą mysl o douczaniu kogos matematyki mam ciarki (chociaz jestem po mat-fiz ze swietna matamatycą - ale jak się miało 7 h mat w tygodniu to nawet do dziś ten przesyt jest odczuwalny) Podziw ![]() Co do sprzatania to w obecnym mieszkaniu klatki sprzataja nam sprzataczki a placimy za to w czynszu. Jest po klopocie. Wczesniej te same problemy co u Ciebie. Kasienko Ty biedaku ![]() Ten Twój Uki to czasami musi chodzic jak w zegareczku hi hi hi Malutka takie juz zycie młodej mamy, mam nadzieje ze nie dajecie popalic sasiadom tak jak moi mnie chlip chlip ![]() Dzasta remontowiczko pokazasz nam efekty tych meczarni remontowych?! Moze jakas relaksujaca muzyczka pomoze na PMS Anusiu nasze mieszkanie po wynajmowaniu poszlo do calkowitego remontu->okna, podłogi, ściany dosłownie wszystko - w domu była ruina a na dodatek lokatorzy zalegali z czynszem. Trzymam kciuki zebyscie znalezli kogos porzadnego. Byłaś blisko mnie trzeba było wpaść na kawę ![]() Czeko nie wiem czemu ale nie moge sobie Ciebie wyobrazic jak siedzisz i skladasz te wszystkie malutkie czesci do kupy by zrobic bizuterie Hi hi Gratuluje naturalnych kamieni - ja wiele mam w gablotach bo moj maz kolekcjonuje ![]() EDIT O Gosiaku wyprzedziłas mnie!
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-08 o 08:19 |
|
|
|
#1288 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() wiecie, że już piątek?? ![]() Cytat:
no to po drineczku ![]() dobre to co wkleiłaś Cytat:
Cytat:
![]() czekam na zdjęcia Cytat:
![]() muzyka powiadasz jeśli dziś też będę miała taki humor to wypróbuję
|
|
|
#1289 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
superkowo Cytat:
a mąż uparciuch i tyle Cytat:
tabelka poglądowa - rewelka! Cytat:
robi się piękna pogoda a ja mam łykedn ze stundetami, nie dość ze w tym tygodniu są okropni, bo już zyją juwanaliami i wieksze zainteresowanie zajęciami okazują ławki niż studneci, wiec juz padam, to jeszcze w ten łykend
|
|
|
#1290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiesz cudze to myslala ze moze robic co chce!! mama nadzieje ze tym razem znajdziecie kogos bardziej ludzkiego Cytat:
mam okna niziutko- otwieraja sie na wysokosci moich cyckow...... tak wiec sie nie zmeczylam - jedyne co robilam to machalam szmata w reku hihi ooo no prosze!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() same cuda!!!!!!Żoncie moje kochane!!prosze niesmialo o kciuki!! bo mam dzisiaj wizyte u gina- boze jak to szybko leci- ja zyje od wizyty do wizyty!!
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-05-08 o 09:15 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

zobaczymy co z tego wyjdzie

No ale podejścia ludzi sie nie zmieni ... JAk mówisz - nie wszyscy są tacy oczywiście 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A co nam jeszcze kupisz? 

i w penym momencie patrze a tu jakis gościu się na mnie wgapia, a bardziej konkretnie na mój biust (który bądż co bądź przez ciąże jest konkretny) no to ja sobie pomyslałam "o ty" i szczerze do niego ząbki w uśmiechu, wiec on pełnia szczęscia no i po jakims czasie ruszyłam w stronę WC przechodząc koło niego i demosntrując mój brzuszek - mina gościa bezcenna

:pij emy: