''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-07, 08:58   #181
Dadzia23
Raczkowanie

Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)

Dzień dobry!
Ja już po sniadanku.Dwie wasy z szynka z indyka i ogórkiem zjedzone.
Jestem juz po wazeniu(78.5) i powiem że jest dobrze nawet bardzo.Wage już wysłałam do capriceka25 Jednak zrzucone kg i zmniejszające sie cyferki na wadze to najlepsza motywacja
A jak u Was?
Co do herbatek bo zdecydowanie preferuje tradycyjne - czerwona i zielona.Innych odchudzajacych nigdy nie piłam.
Wygrzebałam wczoraj zapomniane troche Therma Line,które kupiłam juz jakiś czas temu.Troche używałam, potem zapominałam o nich.Teraz do nich wracam.
No i teraz najwazniejsza informacja: ma byc coraz cieplej!
Pozdrawiam!
Trzymajcie się

Edytowane przez Dadzia23
Czas edycji: 2009-05-07 o 09:03
Dadzia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 09:04   #182
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dadzia23 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Ja już po sniadanku.Dwie wasy z szynka z indyka i ogórkiem zjedzone.
Jestem juz po wazeniu(78.5) i powiem że jest dobrze nawet bardzo.Wage już wysłałam do capriceka25 Jednak zrzucone kg i zmniejszające sie cyferki na wadze to najlepsza motywacja
A jak u Was?
Co do herbatek bo zdecydowanie preferuje tradycyjne - czerwona i zielona.Innych odchudzajacych nigdy nie piłam.
Wygrzebałam wczoraj zapomniane troche Therma Line,które kupiłam juz jakiś czas temu.Troche używałam, potem zapominałam o nich.Teraz do nich wracam.
No i teraz najwazniejsza informacja: ma byc coraz cieplej!
Pozdrawiam!
Trzymajcie się
Gratuluje spadku wagi- oby tak dalej

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 09:08   #183
Dadzia23
Raczkowanie

A dziekuje, dziekuje 1.5 kg w dół ale zdaje sobie sprawe że to głównie woda.Z czasem bedzie trudniej.
A Tobie zycze doprowadzenia sprawy do końca
Stary 2009-05-07, 09:24   #184
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dadzia23 Pokaż wiadomość
A dziekuje, dziekuje 1.5 kg w dół ale zdaje sobie sprawe że to głównie woda.Z czasem bedzie trudniej.
A Tobie zycze doprowadzenia sprawy do końca
A dziękuję musi się udać

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2009-05-07 o 10:59
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 09:50   #185
buziol27
Raczkowanie

Wink Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)

Witam, i to raczej wina była tych herbatek,bo nie pije od wczorajszego wieczora i bol ustał.Kurcze szkoda bo chciałam sobie czymś pomóc w odchudzaniu.Jakie mi herbatki proponujecie???czy normalna zielona tez jest dobra przy nadwadze.??Moja waga juz wysłana,dalej taka sama ale wcale sie nie załamuje MUSIMY BYC SILNE!!!Śniadanko lekkie zjedzone a na obiadzik pomidoroweczkaA jutro wybieram sie na basenik,bo musze przyznac ze bieganie samemu po lesie jest troszke nudnebuziolki dla Wszystkich
buziol27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 10:20   #186
sheepie
Raczkowanie

GG do sheepie

Czesc dziewczynki

U mnie srednio raczej, waga bez zmian wiec prosze wpisac 52kg...no coz, znam przyczyny. ostatnio siedze wieczorami w domu, jestem uziemiona przez nauke i podjadam troszke, poza tym ruchu zero...wiec dobrze ze waga przynajmniej nie podskoczyla:P jeszcze kilka dni takich "naukowych" w domku mnie czeka bo w niedziele egzamin ale obiecuje Wam, ze od poniedzialku wracam na silownie i do dietetycznego jedzonka Poki co nie zalamuje sie;p

A jak u was dziewczynki?? Mam nadzieje, ze wieksze sukcesy
Stary 2009-05-07, 10:30   #187
Dadzia23
Raczkowanie

Buziol27 jesli chodzi o herbaty to na odchudzanie polecam czerowną która znana jest jako zabójca tłuszczu,przyspiesza przemiane materii itp.Tylko zanim się ją kupi np. w markecie radze dobrze sprawdzic jej skład bo czesto jest ona czerwona tylko z nazwy.
Zielona nie wiem czy jest az tak skuteczna jesli chodzi o odchudzanie ale napewno bardzo zdrowa.
No i nie nalezy zapominac że żadna herbata nie 0dchudzi nas w jakiś magiczny sposób może nam tylko troszke pomóc.Dieta,ruch a herbaty i wspomagacze (zdrowe!) przy okazji.
Pozdrawiam!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 11:09   #188
buziol27
Raczkowanie

Red face Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)

Dadzia23 dziekuje za rade na pewno zmienie to paskuctwo na czerwoną i zieloną.Ruch mam i zdrowe jedzonko rowniez tylko przydało by sie cos do pomocyMiłego dnia Kobitki i nie grzeszyc!!!!
buziol27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 12:25   #189
Kiciolda
Raczkowanie

Witajcie
Postanowiłam przyłączyć się do Was, chociaż widzę, że wiekowo nie bardzo przystaję... ale mam nadzieję, że to nie będzie przeszkodą dla nikogo
Moim problemem jest moja waga - może niezbyt ogromna, ale dla mnie uciążliwa, bo źle się z nią czuję. - Waga nie jest moim jedynym problemem, ale o innych nie będę na razie pisać, bo mogłabym się rozkleić...
Chcę schudnąć dla zdrowia, bo mam problemy z kręgosłupem - kiedyś miałam operację i chcę być lżejsza, żeby mnie nie bolał kręgosłup...
Nie będę też oszukiwać, że chcę schudnąć dla lepszej sylwetki i żeby mi się oponki nie pokazywały nad paskiem - no i żeby ładnie wyglądać i móc założyć ciuchy, w które teraz się nie mieszczę, albo wyglądam w nich jak zasznurowany baleron.

Może przejdę do konkretów
Mam 39 lat - niedawno miałam urodziny ale nie czuję, że jestem prawie 40-latką i kazdy mówi, że nie wyglądam na tyle
Wzrost - 164 cm
Waga 70 kg
Chciałabym schudnąć jakieś 5-7 kg, a jak się uda, to może więcej
Jeszcze 5 lat temu ważyłam 62 kg...

Nie stosowałam żadnych specjalnych diet, oferujących cudowne i szybkie schudnięcie, bo wiem, że polegają one na utracie wody i w rezultacie waga spada, ale wcale nie chudniemy...

Już kilka razy podchodziłam do tzw. zdrowego odchudzania - udało mi się schudnąć w sumie 9 kg (ważyłam na początku odchudzania 75 kg - to był koszmar dla mnie i mojego kręgosłupa).
W zeszłym roku (na początku jesieni) schudłam do 66 kg i byłam bardzo zadowolona ale potem przyszła zima i 2 kg więcej - to jeszcze nie był wielki problem, ale w lutym moja córka trafiła nagle do szpitala i mój kochany Misiek też - do innego szpitala - wtedy szlag trafił zdrowe odżywianie i pomimo tego, że miałam więcej ruchu - przytyłam.
Od marca nie pracuję, mam jeszcze mniej ruchu i przytyłam jeszcze bardziej. Kilka dni temu ważyłam 71 kg - Dzisiaj ważyłam się i jest 70 kg... - Mam nadzieję, że zmotywujecie mnie i zacznę znowu chudnąć.
Na razie staram się jeść mniejsze porcje, na śniadanie jem musli z maślanką i nie dopuszczać do tego, żeby bardzo zgłodnieć - bo wtedy zjadam za dużo na raz.
Podjadam też solone orzeszki i te w chrupiących skorupkach także - uwielbiam je, a są mocno kaloryczne... Słodyczami też nie gardzę, ale staram się, żeby nie były przegryzką, przekąską między posiłkami, ale raczej posiłkiem - np. batonik albo kawałek ciasta, do kawy. Kawy i herbaty nie słodzę, bo nie smakuje mi słodzona.

No i nienawidzę napojów i potraw ze słodzikiem - słodzik jest dla mnie obrzydliwością - wyczuję go, jeśli nawet producent nie podał go w spisie, na etykietce. Ponadto mój organizm źle reaguje na słodzik - gdy w potrawie jest dużo słodzika, bardzo boli mnie po niej brzuch i dostaję biegunki.
Nie wiem na jaki rodzaj słodzika reaguję tak gwałtownie, ale po gumie do żucia (bezcukrowej) nie mam tego okropnego niesmaku, ani bólu brzucha i biegunki - ale po jakichś 15-20 min. żucia mam lekkie mdłości - czyli słodzik dla mnie odpada... więc słodycze i produkty z obnizoną zawartością cukru są nie dla mnie...

Rozpisałam się okropnie... więc już skończę te wypociny, bo jeszcze przestraszę Was, że może zawsze piszę takie tasiemcowe wypowiedzi i nikt nie będzie chciał tego czytać

Pozdrawiam wszystkich w ten piękny, słoneczny dzień.
Buziaki dla wszystkich

Edytowane przez Kiciolda
Czas edycji: 2009-05-07 o 12:37
Kiciolda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 12:41   #190
milencjusz
Raczkowanie

Kiciolda witamy i zapraszamy...tutaj na pewno motywacje znajdziesz
A pozostałym dietowiczkom gratuluje spadku wagi, nawt tego najmniejszego! Ja niestety po wczorajszych jedzeniowych szaleństwach nie mam sie czym pochwalic, no moze tylko tym, ze mam +1kg Mam nadzieje, ze szybko strace to co nadrobiłam i za tydzień bede mogła sie pochwalic spadkiem wagi, troszke większym niż kilo buziaki paaa
Stary 2009-05-07, 13:37   #191
orzeszek01
Zakorzenienie

milencjusz-a moze to po prostu jedzenie zalegające w jelitach masz 1kg na plus a nie ze przytyłas 1kg

Witajcie
U mnie ok, poza tym,ze dostałam okres boli mnie brzuch i nic mi sie nie chce. na obiad miała byc makrela z warzywami,a było pół makreli i jabłko,bo od tych warzyyw sama nie wiem czemu mi sie niedobrze zrobiło-->szparagi,brokuły. Moze zle połaczyłam je z makrelą ale za to makrela i jabłko-->hehe
Nie jestem głodna,nie mam apetytu za sprawą bolącego brzucha,co mnie cieszy
Piję mięte ,troche buszuję po necie,a potem spacerek,wieczorem cwiczenia i kolejny dzien zaliczony na plus
Do wieczora
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 14:39   #192
capricek25
Raczkowanie

witajcie dziewczyny...

dane zamiieszcze wieczorkiem , czekam jeszcze na reszte odchudzajacych sie...

a ja mam totalna zalamke... niby waga weskazuje 1,5 kg mniej ...
ale dzisiaj bylam na szczepieniu i zwazylam sie na wadze u pielegniarki i okazuje sie ze moja chyba zle wazy....((

u niej mialam wage jakies 80kg + ????!!!!
a moja dzisiaj rano wskazywala 77.6 ???
wiec co jest w piec?
jutro ide na wage elektroniczna do silowni i tam ebde sie wazyc...
masakra...
a ogolnie dzien spoko..

WItam NOwe ...
BUZIOL - ja tez mialam bole brzucha od tych herbatek. :/

co jeszcze... ehhhh problemy z M... z moim zwiazkiem...

nie wiem czy pzreczekac czy co...

Trzymajcie sie .
do wieczorka

74,6...73...72...71...70...69...68... 67...66...65...64...63... 62...61...60
capricek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 14:49   #193
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Ja właśnie robię sobie obiadek Tiliapia czy jak to się tam zwie z warzywkami a później mam w planach godzinkę jazdy na rowerze. Te zajęcia na rowerach mnie strasznie męczą, ale trzeba wyrobić sobie kondycję Dzisiaj mam też sporo nauki w sobotę mam koło i ogólnie cały czas coś w planach, ale już się nauczyłam łączyć naukę z ćwiczeniami, ale łatwe to nie było. Ja niestety nie mam wagi a okazję do tego będę miała dopiero w sobotę, także wtedy będę mogła się czymś ewentualnie pochwalić, a na dzień dzisiejszy wpisać mi wagę wcześniejszą

Wszystkim gratuluję spadku, a tym którym się nie udało dalszej wytrwałości w walce z kg
Stary 2009-05-07, 16:50   #194
konstancja666
Zadomowienie

Hejka
Myśałam,że nigdy do domu nie wrocę,ale już naszczęście mam chwile oddechu
Widze,że sa sukcesy.Oby tak dalej dziewczyny.Może Was za niedługo dogonie
Capricek-nie mart się,napewneo się ułożyJesli ci to dobrze zrobi,poprostu się wygadaj

A co do zielonej herbatki,macie jakies sprawdzone i dobre?Bo ja ostatnio pijam bio-activ i vitalie,ale szukam jakis jeszcze innych...

Jak narazie,wszytsko jest na najlepszej drodzę.Juz nawet nei grzesze,Ale to chyba przez to,że jestem teraz porządnie zmotywowanan
konstancja666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 16:51   #195
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Witajcie
Ja ku mojemu zdziwieniu mam -2,7 kg
Bardzo się cieszę a w sumie to nie trzymałam jakiejś konkretnej diety bo w majówkę dużo piłam...noi też jadłam Ale jak widać nie jest źle
Gratuluję Wam wyników,a Ci którzy nie zjechali z wagi niech się nie martwią...ona ruszy tylko zastoje się zdarzają.

Capricek25...nie martw się każda waga jest inna,waż się po prostu na jednej,ja na elektronicznej mojej ważę 55,5 a na zwykłej 53,5...ale zawszę wolę patrzyć na elektroniczną
Co do partnera...milczenie jest złotem
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 16:58   #196
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Blondyna20 gratulacje bardzo ładny wynik
Mam pytanie z innej beczki, skończyłaś może farmację? (pytanie odnośnie podpisu)

Capricek nie przejmuj się, każda waga jest inna i jak już dziewczyny mówiły waż się na jednej i z niej zapisuj wyniki. Co do reszty to Ty najlepiej znasz swojego M i wiesz jak problem rozwiązać.
Stary 2009-05-07, 17:08   #197
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez KahlanAmnel Pokaż wiadomość
Blondyna20 gratulacje bardzo ładny wynik
Mam pytanie z innej beczki, skończyłaś może farmację? (pytanie odnośnie podpisu)

Capricek nie przejmuj się, każda waga jest inna i jak już dziewczyny mówiły waż się na jednej i z niej zapisuj wyniki. Co do reszty to Ty najlepiej znasz swojego M i wiesz jak problem rozwiązać.
A dziękuję
Został mi miesiąc teraz ale to technik farmacji,za miesiąc kończę to studium i mam egzaminy
Stary 2009-05-07, 17:12   #198
Dadzia23
Raczkowanie

Kiciolda witamy w naszych skromnych progach Wiek nie ma tu kompletnie żadnego znaczenia.Łączy Nas wspólny cel i wierze że wszystkie go osiagniemy.Rozpisywanie sie jest bardzo wskazane
Capricek25 waż sie zawsze na jednej wadze.Jak wczesniej było wiecej a teraz jest mniej to nawet jesli na innej wadze jest totalnie inna waga to znazy że i tak schudłaś.Troche namieszałam
KahlanAmnel dobra ta Tiliapia? Bo za mna ostatnio chodzi rybka. Nigdy nie jadłam,albo nic mi o tym nie wiadomuo
Konstancja666 ja ostatnio pije z Herbapolu.Ogólnie dobra.

Wszystkim kobitką gratuluje i życze powodzenia dalej!Nie poddajemy się!
Stary 2009-05-07, 20:51   #199
capricek25
Raczkowanie

UWAGAAAAAA tadadadaddm

capricek-> 78,8 kg -> 77,6 kg ( 81,3 wazenie na wadze lekarskiej w dniu 7/05)
fiolusiek-> 79 kg ->
moniczorek-> 65 kg -> 64 kg
ewik 86 -> 62 kg ->
kahlan amnel-> 64 kg ->
carolinka -> 64,5kg->
jj4u6 -> 62 kg ->
blondyna 20 -> 58,2 kg -> 55,5 kg
madziulinek-> 73,6kg ->
milencjusz -> 62 kg -> 63 kg
kasssia123-> 80,8kg->
konstancja666-> 65 kg -> 66 KG
corel tour -> 89 kg ->
orzeszek01 -> 80 kg ->
kinga2508 -> 80kg ->
seelna -> ->
dadzia23 -> 80kg -> 78,5 kg
itrusta -> 64 kg -> 63,3 kg
cyanide sun-> 51 kg ->
buziol27 -> 84 kg -> 84 kg
sheepie -> 52 kg ->
pretty-girl-> 69 kg ->
kochana1887-> 61 kg
kiciolda -> 70 kg

a wiec.. co do wazenia... wybiore ta wage w silowni - ona mierzy wszytsko , bo ta moja tutaj elektroniczna wazy inaczej na dworzu , dywanie , panelach... jaq juz nie wiem , a chcialabym naprawde wiedziec ile waze... jutro sie wyjasni wszystko... zwaze sie tam a potem po powrocie w domu , i juz bede wiedziala gdzie sie wazyc i ile napfrawde waze... wiec ta moja utrata wagi... moze wcale nie stracilam nic , tylko po prostu stanelam nierowno :/ bleeee

GRATULUJE DZIEWCZYNY te ktroe zrzucily ladnie, oplaca sie cwiczyc ( jA wogole nie cwiczylam , tylko MŻ ) a tym ktorym nie udalo sie w tym tygodniu - podaje reke i mowie glowa w gore za tydzien napewno wynik ebdzie inny
BUZKA \

Edytowane przez capricek25
Czas edycji: 2009-05-07 o 22:04

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 21:00   #200
konstancja666
Zadomowienie

No super dziewczynyGratulację
A my(te które staneły w miejscu) nie poddajemy sie i walczymy dalej.Przyszły czwartekj będzie o niebo lepszy.Mama nadzieje,że za tydzień chociaż trochę Was dogonię

Właśnie powróciłam z treningu.Dzisiaj trochę przegiełam i coś czuję,że jutro będą zakwasy,ale musiałam ćwiczyc przez sobotą.Nawet nei wiecie jak sie bardzo denerwuję.

Ogólnie uznaje dzień dzisiajszy za zaliczony(no może oprócz 3 malych jabłek o 21.00 jak wracalam do domu).Jutro cięzki dzień,bo to 2 dzień!!!Zobaczymy czy moja silna wola wygra

Capricek- tez denerwowałam się,że na każdej wadze inaczej waże,ale wkońcu opracowałam,że moja waga dodoaje 2 kilo niz rzeczywiście waże i teraz wiem ile dokładnei waże.Najlepiej na jednej wadze sie ważyć,bo widać efekty
konstancja666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 21:03   #201
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Tilapia jak dla mnie całkiem smaczna ale mną się nie sugeruj, bo ja mam dziwny smak
Stary 2009-05-07, 21:55   #202
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

A mnie ktoś wyszczuplił
Powiedziałam 55,5 a nie 55
Kurde ledwo się nacieszyłam a już muszę się zmobilizować do 55
A z was wredoki kurcze
Stary 2009-05-07, 22:05   #203
capricek25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondyna20 Pokaż wiadomość
a mnie ktoś wyszczuplił:d
powiedziałam 55,5 a nie 55:d
kurde ledwo się nacieszyłam a już muszę się zmobilizować do 55
A z was wredoki kurcze
poprawione

Stary 2009-05-07, 22:14   #204
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez capricek25 Pokaż wiadomość
poprawione
Ahh...dziękuję
Od razu lepiej:P
A te uśmieszki są najlepsze
Co do wagi to waż się na elektronicznej swojej najlepiej tylko że w jednym miejscu
Stary 2009-05-08, 07:09   #205
orzeszek01
Zakorzenienie

ja waze 65 a nie 80
a moj cel to 57 narazie.
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

Edytowane przez orzeszek01
Czas edycji: 2009-05-08 o 07:11
orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 09:16   #206
moniczorek
Podróżniczka

Hej!

U mnie zle samopoczucia ciag dalszy :-/ Nie wiem co mi jest, ale czuje sie fatalnie :-/
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 09:31   #207
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
ja waze 65 a nie 80
a moj cel to 57 narazie.
Poszerzyli Cię Ojć tam no TYLKO 15 kilo więcej

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Hej!

U mnie zle samopoczucia ciag dalszy :-/ Nie wiem co mi jest, ale czuje sie fatalnie :-/
Wiesz to chyba od ciśnienia bo ja od dwóch dni chodzę pijana,mam nogi jak z waty,i mi niedobrze.
Stary 2009-05-08, 10:33   #208
sheepie
Raczkowanie

GG do sheepie

dzien dobry Dziewczynki

Capricek wpisz mi bez zmian 52kg bo nic sie nie zmienilo:[ Ehhh ale ciesze sie, ze u Was takie zmiany, Blondyna20 gratuluje, super wynik
ja zaczynam porzadna diete od poniedzialku, po tym okrponym kolokwium;/,

Buziak Dziewczynki
Stary 2009-05-08, 10:41   #209
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez konstancja666 Pokaż wiadomość
Właśnie powróciłam z treningu.Dzisiaj trochę przegiełam i coś czuję,że jutro będą zakwasy,ale musiałam ćwiczyc przez sobotą.Nawet nei wiecie jak sie bardzo denerwuję.
Jakis wystep masz w sobote? Nie martw sie i nie denerwuj, napewno wszystko pokazesz swietnie!

Co do tilapii to ja lubie, chyba sobie jutro w rekawku upieke z warzywami

Oczywiscie gratuluje Dziewczynom spadku wagi, a tym ktorym waga nadal stoi wytrwalosci i nie zniechęcania sie Ja sie zważę tak jak mowilam w niedziele, choc to nie jest pewne bo nie wiem czy bede miala czas zeby brata odwiedzic no ale jak nie w tym tygodniu to za tydzien juz na pewno sie zważę

Milego dnia wszystkim zycze

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 10:45   #210
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez sheepie Pokaż wiadomość
dzien dobry Dziewczynki

Capricek wpisz mi bez zmian 52kg bo nic sie nie zmienilo:[ Ehhh ale ciesze sie, ze u Was takie zmiany, Blondyna20 gratuluje, super wynik
ja zaczynam porzadna diete od poniedzialku, po tym okrponym kolokwium;/,

Buziak Dziewczynki
Dziękuję A wiesz o takiej wadze jak Ty masz to ja jedynie mogę póki co pomarzyć
Ciężko Ci schodzi bo jesteś chudzinka
Ale zejdzie nie martw się,ja Ci polecam jogurt z błonnikiem,lub activie,ale w jogurcie nie serku,mnie bardzo pomogła,po wypiciu miałam 1kg mniej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości