|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Free Samples część III
dostalam paczke od scomu
) w Paczuszce sa 2 starterki , troszke takich zawieszek i przyczekek, ulotki informacyjne i caly plik takich karteczek kwadratowych do pisania ![]() tylko wlasnie mi te starterki sie chbya niebardzo przydadza, bo za 3 tygodnie zmieniam numer na grecki ,ale moze ktorys ze znajomych sie skusi . Bo tam w ksiazecce pisze zeby byc przedewszystkim szczerym to rozumiem ze jak bym nie znalazla zadnej chetnej osoby to tez mam im o tym napisac tak ??
Edytowane przez maudy Czas edycji: 2009-05-08 o 12:03 |
|
|
|
#3422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jednak starterki! to super! przyczepek? czyli jakieś naklejki czy coś? ![]() mam nadzieje że kurier będzie jak będę w domu do której godziny kurierzy roznoszą paczki? i czy w soboty tez chodzą? wie któraś może?
|
|
#3423 |
|
Wtajemniczenie
|
nio jest takich troszke tych na agrafke przyczepek i takie jak by zaczepki ze naprzyklad mozna je w ksiazke czy cos wsadzic. kurcze nio nie wiem jak do opisac
|
|
|
|
#3424 |
|
Rozeznanie
|
Do mnie dzwoni i sie pyta czy ktoś będzie w domku.
Zestaw play: -2 startery 5zł -taki bloczek kartek -spinacze do papieru -przypinki Oczywiscie z logiem play fresh I instrukcja. Bardzo jestem z niego zadowolona!
|
|
|
|
#3425 |
|
Zadomowienie
|
ja przed chwilka też i najbardziej sie ciesze z tych karteczek ![]()
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
ale janie z freshem, ja czekam na swoje
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
a czy miała kiedys któras z was , że jak był kurier to was ani nikogo innego w domu nie było ;> bo do mnie jeszcze nic nie dzwoniło dziś , a o 18 30 wyjeżdzam ...
|
|
#3428 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy może mi któraś z Was wyjaśnić, co oznacza zakładka: raporty do wypełnienia na s.com?
Dzisiaj się loguję i tam są dwa pod punkty, tzn. że coś dostanę czy tylko kolejna ankieta?
|
#3429 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe czy na Śląsk dziś dotrze kurier od sc ;p
hm do mnie jakoś nigdy nie dzwonią czy będę w domu ^^ czy któraś z was dostała w końcu tą próbkę z Douwe Egberts? czy dalej nic...? może to tylko była próba wyłudzenia danych... bo ostatnio dostałam od nich jakiegoś e-maila że jakiś konkurs czy coś, ale kawy jak nie było tak dalej nie ma ;> a nie wierzę żeby wszystko zawędziła poczta, bo tak tez mi się zdarzyło - np. podczas programu 'rośnij zdrowo' z karmą dla moich psów. w pierwszej edycji przyszły obie paczki dla kota (ta pierwsza i gdy już jest nieco starszy). Jesli chodzi o moje psy to z pedigree przyszly tylko te pierwsze... a było to już koło roku temu... no cud paczki gdzieś wciągnęło.. ;p
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3431 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Raczkowanie
|
również dostałam dziś paczuszkę,więc jak widać na ślask-do katowic dojechał do Ciebie na pewno też dziś trafi WhyNotPL jestem całkiem zadowolona z paczuszki równiez najbardziej ciesza mnei karteczki,a startery? hmm może zostawie sobie jeden a drugi dam mojemu TŻ?
|
|
|
|
#3433 |
|
Raczkowanie
|
A ja czekam na kuriera z playem i narazie nic Czy jak kogoś nie zastanie w domu to dzwoni żeby się umówić??Może wiecie czy w weekend też rozwożą paczki i w jakich godzinach można się ich spodziewać...?
|
|
|
|
#3434 |
|
Zadomowienie
|
Mnie kiedyś nie było w domu jak kurier przyniósł paczkę z SC i wtedy dopiero zadzwonił żeby się umówić kiedy ma wrócić żebym ja była w domu lub ktoś z domowników
|
#3435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Akcje opierają się na marketingu szeptanym - na podobnych zasadach działa usta-usta.pl.
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też dostałam przesyłkę Playa
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie .... mnie to martwi bo na str.tcomie pisało , że jak kurier będzie się "dobijał" a nikogo nie będzie to paczka przepada... i dlatego mnie to martwi
|
|
#3438 |
|
Raczkowanie
|
a ja się dziwiłam że nigdy do mnie nie dzwonił-ale po co miał dzwonić skoro zawsze ktoś był w domku
hmm a powiedzcie mi ile czasu czekaliście na Vischy po wypełnieniu tej diagnostyki skóry? jestem bardzo ciekawa ![]() ![]()
|
|
|
|
#3439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też pół godziny dostałam
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam właśnie maila, że dostanę przesyłkę z Play Fresh, pewnie w poniedziałek będzie
Jakiś czas temu była ankieta o waflach Kupiec, ktoś to dostał?
http://anydalla.blogspot.com Edytowane przez estre Czas edycji: 2009-05-08 o 16:32 |
|
|
|
#3441 |
|
Przyczajenie
|
tez sie zakfalifikowalam do tej kampanii z play fresh;] a wy po mejlu z ta informacja dostalyscie jeszcze kolejny na temat wyslania paczki ?
|
|
|
|
#3442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Rozeznanie
|
Ja dostałam maila, że nadano przesyłkę do kampani Play fresh, więc nie wiem czy dzisiaj jeszcze dojedzie.
Poza tym siostra pisała, że przyszły do mnie dwie próbki z Niemiec, podobno z firmy Lavera, ale jakoś sobie nie przypominam, żebym do nich coś pisała...
|
|
|
|
#3444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też przed chwilą maila dostałam (a co lepsze, wcześniej nie było żadnego maila że się do akcji zakwalifikowałam)ktoś wyżej pisał że jeśli nikogo nie ma w domu to paczka przepada... ciężko będzie bo u mnie w poniedziałek do 15.00 nikogo w domu nie ma. siostry kolega jeździ GLS-em i wiem że koło mnie najczęściej przejezdza 17-18 więc może jednak dostanę tę paczkę:p
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2009-05-08 o 17:31 |
|
|
|
|
#3445 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też jeszcze nie ma playa, ale z tego co widziałam na stronie to powinna być jakoś w poniedziałek
|
|
|
|
#3446 |
|
Rozeznanie
|
Tez dostałam mejla ze przyjedzie kurier z playem
![]() Oraz - dostałam dzis Cole Zero (150ml) w ramach akcji promocyjnej na starówce.
|
#3447 |
|
Raczkowanie
|
Na moim koncie s-comu jest napisane o tej kampani playa, regulamin itd, ale przesyłki nie mam jeszcze :/
W kawowej kampanii najpierw dostalam a potem były raporty |
|
|
|
#3448 | |||
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie również e-mail, że przesyłka wysłana. Zdziwiłam się, bo żadnej ankiety nie wypełniałam.
Od kilku lat jestem wierna orange, ale zobaczę co ten play oferuje.
|
#3450 |
|
Zadomowienie
|
właśnie przyczytałam mejla od scomu
![]() paczka została nadana dzisiaj dopiero to sobie teraz sprawdziłam na stronie GLS poland ![]() a pisali że do końca tygodnia dojdzie ![]() w niedziele jadę do inne miasta a paczka pewnie dojdzie dopiero w poniedziałek i jeszcze kurierzy pracują tam od 10-16 z tego co wyczytałam a wtedy w domu nikogo nie będzie i jak tu sie nie wkurzyć
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

) w Paczuszce sa 2 starterki , troszke takich zawieszek i przyczekek, ulotki informacyjne i caly plik takich karteczek kwadratowych do pisania 

do której godziny kurierzy roznoszą paczki? i czy w soboty tez chodzą? wie któraś może?