|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
na samym wstępie chcę zaznaczyć, ze tyle natrzaskałyscie ze brakuje mi juz sił na nadrabianie
![]() uczyłam się historii ![]() Marcia gratuluje ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Seren gratuluje
Zte No ale weszłam oni się uśmiechneli wiec juz jakby troszke lepiej ale nadal cała chodziłam. Wylosowałam zestaw poszłam się przygotować i nawet całe rozmówki napisałam na kartce choc jak zobaczyłam pierwszą to masakra. No ale coś tam powiedziałam, W ogóle mój kolega jest udany. Wchodzi tam i prosza go o dowód on chyba nie zrozumiał i powiedział Ok. Thanks. ![]() Albo druga koleżanka nie wiedziała jak są rozmowy po ang to powiedziała że "zestawy please"
Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2009-05-08 o 19:45 |
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
marcia gratuluję
nie nadrabiam wiele,bo stres mnie wyczerpał
|
#1444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak to zamierzam odreagować u rodziny ;] a potem - do roboty! jeszcze mnie czekają egzaminy w czerwcu i lipcu. yeeeeeeeeeeeeee. |
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co zmykam. Zainstaluję jeszcze jedną rzecz i póki co daje sobie spokój z tym. Biorę prezentację do ręki i siadam sobie z nią do Harrego Pottera. A co, trzeba obejrzeć, bo Edward będzie!
|
|
|
|
#1446 |
|
Raczkowanie
|
btw zte - masz zgraną klasę ;D nie ma co ;D tylko 6 osób nie jedzie... ;D nice ;D
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie klase masz bardzo zgrana u mnie nie obyło sie bez konfliktów, także jest to wyjazd kilkuklasowy :P Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2009-05-08 o 19:48 |
|
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co później bedzie robic nasza Szanowana Arkadia ? ^^ |
|
|
|
|
#1450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze pamiętam? Do Holandii???
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe nie wiem czy dam radę patrzeć na niego w takiej wersji Malwinka - Szanowana? Czy ja dobrze wyczówam sarkazm? Alexia - dobrze pamiętasz wybieram się do NL
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-05-08 o 19:55 |
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rycząłam na zakonczeniu jak bobr za nimi, ale dobrze ze mamy imprezy....juz bylismy na kilku i wspolna ucieczke przed policja tez mielismy...właśnie! moj biedny telefon gdzies lezy samotnie, albo juz kts sie nim zaopiekował moja klasa to ogolnie zestawienie roznych charaktero i o dziwo dogadujemy sie doskonale ...
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() + arkadia O panie, wybaczcie! Ale ten komputer zaraz przez balkon wyleci. Pół godziny przechodziłam przez postów pięć. I jak ja potem mam nie być znerwicowana? W ogóle jestem żywym przykładem Osła ze 'Shreka' xD Odkryłam, że jak się denerwuję to mi oko lata ![]() I siedzę nad prezentacją z polskiego i nie wiem co chcę napisać. Przyznaję, że jak myślę o tym to mi to lepiej wychodzi, o. |
|
|
|
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
nie no moja klasa jest podzielona na grupki. i to takie, że nie przyjmują 'innych' nawet na imprezach ;D mimo ze starała się dogadywać ze wszystkimi ;D
no cóż.. życie ;P;P |
|
|
|
#1455 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mnie naszło na jakieś takie klimaty. Tzn. ja nigdy nie wiem kiedy mnie nachodzi :O Dowiaduję się jak ludzie płakać ze śmiechu zaczynają, więc muszę się pilnować zacząć, bo jak wyskoczę z takim na ustnym polskim to po mnie. Juz i tak podpadłam anglistom w komisji gdy wpadłam do klasy z: 'du ju spik inglisz?' na ustach, a potem im tam mdlałam...Jaki z tego morał? Nie nazywać swojego dziecka Andrea! |
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny nie wiem o czym piszecie bo nie nadążam i głupio mi się tak odzywać pisząc tylko o sobie
marcia gratuluje
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się pociąć gumką do gumowania, bo zapowiadają mi deszcz w poniedziałek. I jak ja mam potem biologię pisać?
Ale najpierw oglądnę Pottera. Nie. Najpierw muszę wygrać wojnę o miejscówkę przed telewizorem, bo wszyscy zasiedli przed 'na dobre i na złe'. Aa! I jeszcze mnie komar atakuje, no! Zóo się w świecie szerzy już. |
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet ci dam dokladnego linka ^^http://www.greysanatomy.fora.pl/sezo...-day,2141.html proszę
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam pogrtaulowac tym co beda miec ponad 70% z geo. ja bede miec przy dobrych wiatrach 64% max., ale pewnie się zakręce około tych 60%. z rozszerzonego, ale w sumie sama jestem sobie winna bo nic, kompletnie nic sie nie uczylam ;/ moglam sobie chociaz spojrzec na ogranizacje i konflikty to juz bym miala 4 pkt wiecej.. no ale na wlasne zyczenie..
w ogole nie wiem czy zauwazylyscie, ale sa same zadania za 1 i 2 pkt?nic za 3 czy wiecej, a na tkaich zawsze mozna sobie bylo cos podciagnac, przynjamniej mi sie udawalo... chcieli nam uprzykrzyc. wiec juz pozegnalam sie z mysla o studiach, chyba, ze pojde na zaoczne, ale watpie.. ehh, wszystkie pisemne z glowy. jeszcze polski w pon- nic sie jeszcze nie uczylam :O i niemiecki 21, modle sie o normalny zestaw a nie jakis z kosmosu.. |
|
|
|
#1462 |
|
Konto usunięte
|
a ja kilka razy na ustny poolak poczytalam prace i jestem znow tu;/
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja z rapida sciagne jednen part na 2 godziny
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, dziwnie się czuję bez tej geograficznej presji
Nie wiem, co ze sobą zrobić ![]() Powinnam ćwiczyć angielski przed lustrem ![]() Cytat:
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
A torrent?
piszecie z taką prędkością, że nie nadążam Was czytać :P marcia, Serendipity, gratulacje ja dziś siedziałam cały dzień nad historia, wieczorem naszło mnie na szukanie progów do uczelni i się załamuję. jeejku. ktoś oprócz mnie tutaj aspiruje na prawo? progi sa naprawdę fatalne. skoro chcą średnią z rozszerzonego ang, wosuy i historii na wiecej niż 83%? przecież siąść i płakać..
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie zainstalowałam na komputerze emulator psx-a i będę grać w moje Harvest Moon ^^ no przecież prezentacja i nauka do ustnej z angielskiego nie będzie pochłaniała całego dnia, a przynajmniej nie tego weekendu
|
|
|
|
#1468 |
|
Konto usunięte
|
marcia1003 moj brat skads sciagal, nie wiem skad ale mam pelne 4 sezony z napisami
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- jak sie w szkole od pazdziernika moze bedziemy widziec to ci przegram
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaa nie wiem czy będziemy się widzieć raczej nie bo ja wybieram się na zaoczne ;P
A może byś mi wysłała pocztą? Zapłace oczywiscie ;P
|
|
|
|
#1470 |
|
Konto usunięte
|
do konina mamy nie daleko, kiedys sie zgramy
![]() brat ma je w toruniu ze sobą, ma tez 2 sezony niecale GREEK a teraz sciaga One Tree Hill ![]() musialabym nim pogadac, moze jak by mial czas po sesji to bys mu na konto za przesylke i plyty przeslala siano na konto a on by ci przegral ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- aha i sciage herosi ten serial tez ale nie wiem ile ma |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Hehe nie wiem czy dam radę patrzeć na niego w takiej wersji

To pewnie chwilowy spadek formy