|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Groźniejszy od tygrysa jest tylko szkarłatny jedwab kobiecej bielizny...
|
|
#512 |
|
Przyczajenie
|
Monotonia mnie ogarnia.
Pragne cie! Kochaj! Chociaż dzisiaj oddzielnie,wierze ze los jeszcze splecie nasze dlonie. Uwielbiam kiedy dotykasz moich górnych jedynek. kocham takie wieczory ! wierze ,ze ty tez .. kocham , kocham, kocham ! heroicznie bronil sie przed ta miloscia .. pewnego dnia ...wierze, ze bedzie jeszcze jak kiedys. |
|
|
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
nie wszystko mogę ci wybaczyć, ale czasem jest szansa.
pół dnia beztrosko zanosić się od śmiechu. kiedy słońce wstaje, ja tu wstaje.. kiedy księżyc wstaje, ja tu żyję dalej. chciałeś więc jestem, nadchodzę by pobudzić Twoją wyobraźnię. Cała ulica błyszczała uśmiechem tego typa już mnie nie zobaczysz w depresji i lękach. stąd się rodzi co sekunde jeden błąd. Im więcej się wydurnisz, tym lepiej się miewam. W sekundzie wszystko może się spieprzyć. żeby nie zwariować trzeba uciec w samotnosc. swoich oczekiwań nie przerośniesz. Nie skazuj na starcie marzeń, na wymarcie. 'Szczęścia nie kupisz, gdy kłopoty piętrzą się po sufit gdy Twoje czary mary - omamiły mą duszę Twoje wdzięki zaraziły mnie miłosnym wirusem |
|
|
|
#514 | |||
|
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
przyjaźń nie szmata, nie można nią pomiatać postąpiłaś nieładnie ?! nieładnie to sie ku.rwa można ubrać! mówisz o mnie to mów to do mnie! Cytat:
przepraszam,że nie było mnie przy Tobie, chce to naprawić.... może nie byłam najlepszym tego przykładem ale możesz zawsze na mnie liczyć bo u mnie możesz liczyć na ramie do wsparcia moja bluzka wsiąknie każdą łzę. _________________ Nie chcę już poczuć zapachu samotności. Czasami patrzę na uciekające chwile, wydają się nie raz,że są idealne ale odwróćmy na chwile wzrok i ujrzyjmy ich prawdziwe oblicze Twoja dusza jest wyczerpana, a serce przepełnione niewykorzystaną miłością. Wargi mnie bolą od niepocałowania! - Ciii... słyszysz?... - Co?! Nic nie słyszę!!! - Zburzyłeś moją ciszę! Jakoś tak wyszło, że światełko w tunelu okazało się nadjeżdżającym pociągiem. Tak długo nosił maskę, że stała się jego twarzą. Życie to paradoksalna choroba, im bliżej do końca kuracji tym mniej chcemy wyzdrowieć. czuję się skopana.. zrobiłam to sama, ale przy użyciu Twojej nogi... Człowiek który myśli tylko o swoim wyglądzie tak naprawdę do twarzy ma przyklejone lusterko. Czasami nie ma się ochoty nawet na ulobioną czekoladę... Dopóki krzyczysz, szamoczesz się, złościsz oznacza to, że Ci zależy...gdy ucichniesz, ucichnie i życie w Tobie... Siedzę bezczynnie, tulę się do pustej butelki po jakimś tanim, niezdrowym napoju i tylko marzę, by ta butelka zamieniła się kiedyś w Ciebie. - wszystko będzie dobrze, zobaczysz - rzucił gdzieś nad moja głową. Życie to siedzenie w poczekalni do Boga...
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
- co robisz? - pielę wspomnienia - czy ja jestem szczęśliwy? - za kogo pan mnie bierze, za idiotę? -płakałaś? -nie. -masz mokre oczy ! -to deszcz… Każdy czasem przegrywa. – Każdy? Być może – ja nigdy. - Zapomnisz mnie? - Prędzej zapomnę jak się oddycha. -Wierzysz w cuda -Wyłącznie - Patrz, w ogóle nie widać gwiazd. - Ale są… Rozumek : Serce ! Ty pijesz? Serce : Ja? Nie, skądże. To tylko whisky. -I ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę?" -I poranki i deszcz i wiosnę - ślubuję. -Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj. -Zrobiłbym dla Ciebie wszystko. -Nie trzeba wszystko. -Tylko co? -Tylko mnie kochaj. -Co mam zrobić żebyś mi wybaczył? -Nic, tylko mnie kochaj. -kochasz mnie? - bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro! Kim jestem? - Sobą. Nikim więcej? - Nikim mniej. * Puk, Puk! - Kto puka? - Nauka… - Aaa, to pomyłka. -Co byś zrobiła gdyby jutro czar prysnął? -Nie wybiegam myślą tak daleko w przyszłość. - Dlaczego ja? - Bo dostrzegłeś mnie kiedy byłam niewidzialna.... - Całkiem Ci odbiło? - Nikt nie jest wiecznie normalny... -Kochasz mnie. -Nie prawda. -Możesz kłamać, ale ja i tak wiem swoje. -Tak? Niby skąd to możesz wiedzieć? -Twoje oczy szepczą mi to, gdy spoglądasz na mnie stojąc po drugiej stronie ulicy, kiedy makijaż spływa po Twoich jasnych policzkach, bo tak się spieszyłaś, aby mnie zobaczyć, że zapomniałaś wziąć parasola... - Nie chce pani znać stanu swego zdrowia? - Wiem, jaki jest - odparła Weronika. - Mój stan to nie to, co widzicie w moim ciele, ale to, co dzieje się w mojej duszy. -Co robisz? -Maluję. -A co malujesz? -Twój strach, że kiedyś odejdę. -Ale przecież ta kartka jest pusta. -Widocznie wcale się tego nie boisz... - Czemu chcesz okłamywać samą siebie? - Bo może jeśli wiele razy powtórzę sobie, że go nienawidzę, to sama w końcu w to uwierzę. - Jesteś irytująca. - Zamierzałam być słodka, ale irytująca jest jeszcze lepsze. - Nadal nie wiesz, dlaczego niebo jest niebieskie? Kiedyś Cię o to zapytałem. Fakt, głupie pytanie... - Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. - Więc...? - Problem w tym, że sama nie wiem. - Wczoraj wieczorem, gdy już poszłaś, zastanawiałem się nad tym. Nie wymyśliłem jednak nic konkretnego. Stwierdziłem, że tylko Ty umiałabyś to jakoś poetycko ująć. - Daj spokój...powiedz. - Bóg poszedł na ugodę. Niebo nie może być zielone bo zielona jest trawa. I liście drzew. Nie może być (...) - Zawsze mogło nie być nieba... - Ale wtedy byłoby Ci bardzo smutno...' -Co się tak gapisz? - Chciałem sprawdzić jak wyglądasz o 4 nad ranem. - I? - Jesteś cudowna! -Jestem rozczarowana - szepnęła - Czym? - Wszystkim. - Wszystkim? Zaczekaj jeszcze trochę. Nie uogulniaj. -Dziewczyno.?! Dlaczego jesteś cała zakrwawiona.?! -Chciałam wyciąć z siebie duszę. Po ponoć to dusza kocha, nie serce. A ja... A ja już nie chcę kochać... Rozumiesz.? Mniej będzie mnie bolała strata duszy niż miłość do frajera, który mnie rani na każdym kroku, z pieprzoną premedytacją.. -Czy tęsknisz za mną? -Nie wiem. -Moja dusza,Tęskni za Tobą, -Ty tego nie wiesz! -Zacznę teraz,Marzyć, -O niewątpliwej Prawdziwej Miłości, - Zerwaliśmy... - Nie martw się. jeszcze znajdziesz tego jedynego... - Tak, masz rację. mam jeszcze wiele czasu. - słuchałam swoich słów i wiedziałam, że jest to największa bzdura jaka wyszła z moich ust. -Co to jest deszcz? -Teoretycznie to jest para wodna, która poszła do góry, tam się skropliła i spadła spowrotem na Ziemię. -A praktycznie? -A praktycznie to deszcz to coś takiego, co robi tęczę... -Kim ty do licha jesteś? - Skoro ty jesteś księżniczką, to będę twoim księciem. -Jaką księżniczką? O czym ty do diabła mówisz? - Diabeł powiadasz... Hmm.. Ok. Dla ciebie mogę być nawet diabłem. Kim tylko zechcesz. Byle byś była szczęśliwa.. -zabierz mnie gdzieś -gdzie? -na koniec świata -a może tu właśnie jest koniec świata...?? przepraszam,jezeli sie powtorzyly.. ![]() |
|
|
|
#516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() postaram się coś wymyślić. tak, wiem - zawiodłam. i źle mi z tym. nie miałam pojęcia, że mnie potrzebujesz właśnie teraz. jak mogłam być tak ślepa? oślepiłeś mnie swoim blaskiem tak, że nie zdołałam zauważyć, że dzieje się coś złego.. pierwszy i ostatni krok w tył - mimo wszystko. tyko tyle mi przychodzi do głowy _______________________ fikcyjna zdrada. Kiedyś byliśmy tacy normalni.. potem się pieprzyliśmi. to takie proste, że aż skomplikowane. Jesteśmy z tego samego materiału, co nasze sny. ceną była śmierć za wolności smak. umieram po raz trzeci. To musi być gorzkie - zostawić tak osobe z którą dzieliłaś pościel a w niej sny.. jakie to jest zabawne że nigdy nie dowiesz się o mnie prawdy, jaka jestem i jaką chciałabym być. wszystko na co dzisiaj mam ochotę jest niemoralne, nielegalne albo tuczące.
|
|
|
#517 |
|
Rozeznanie
|
- Miłość to takie coś czego nie ma. To takie coś co sprawia, że nie ma litości. To tak jakby budować dom i palić wszystko wokół. Miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach. Miłość jest wtedy, kiedy do czterdziestoletniej kobiety wciąż mówisz moja maleńka i kiedy patrzysz jak ona jje, a sam nie możesz nic przełknąć. I wtedy kiedy nie zaśniesz zanim nie dotkniesz jej brzucha. Miłość jest wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty marzysz o tym, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić.
- I wtedy, kiedy ktoś chce ją skrzywdzić, a ty zasłaniasz własnym ciałem? - Nie. Wtedy to jest taka praca. -Spałaś mocno, nic nie przegapiłem. - Uśmiechnął się łobuzersko. - Rozmowna byłaś wcześniej. - O nie! Co znowu wygadywałam? Spojrzał na mnie z czułością. - Powiedziałaś, ze mnie kochasz. - To już wiesz - przypomniałam mu, spuszczając wzrok. - Ale zawsze miło usłyszeć. Wtuliłam twarz w jego ramię. - Kocham Cię - szepnęłam. - Jesteś całym moim życiem. - Dokąd to? - Schwycił mnie w talii. - Na mecz baseballu. Ty, jak widzę, znalazłeś sobie inne zajęcie, ale jestem pewna, że inni zdołają się bez ciebie świetnie bawić. - Idziesz w złą stronę.' -Wierzę, zawsze mówisz prawdę. -Tobie tak. -Nigdy nie umieraj... -Postaram się. : * - A po co miałbym pisać do Pana Boga? - Może poczułbyś się mniej samotny? - Mniej samotny z kimś, kto nie istnieje? - Spraw, żeby istniał. - Pochyliła się w moją stronę. - Za każdym razem, kiedy w niego uwierzysz, będzie trochę bardziej istniał. Jeśli się uprzesz, zacznie istnieć na dobre. I wtedy ci pomoże. - Pamiętasz, kiedy miałaś 5 czy 6 lat i mówiłaś, że nienawidzisz grawitacji i chciałaś skakać z dachu i latać? - Byłam na ciebie wściekła, że kazałeś mi zejść. - Kochanie, jeśli trzymałem cię zbyt blisko, to dlatego, że chciałem zatrzymać cię dłużej. - Powiedziała, że "miłość" to przerażające słowo. Wtedy myślałam, że chodziło jej o samobójstwo, że Ona dowiedziała się o Nim czegoś co popchnęło ją do tego desperackiego kroku. Ale to nie mogło być samobójstwo .. - Absolutnie nie. W sądzie dokładnie opisano obrażenia ciała. Nie popełnia się samobójstwa, masakrując sobie własną twarz. - To straszne! To straszne. Nikt nie mógłby zrobić tego komuś, kogo bardzo kocha, nawet jeśli zabija się z miłości, prawda? Jeśli On ją zamordował, to nie w tak okrutny sposób. Uduszenie - tak, ale masakrować twarz, którą się kocha? Miłość, miłość, przerażające słowo. -W Moim zamku ze szkła wszystko jest przezroczyste. -Na przykład ? -Okna zrobione są z łez. -A mury ? -Z duszy. -Jak z duszy?Duszy nie ma! I co wszyscy sobie mogą tam wejść ? -Tak, bo to właśnie o to chodzi.Każdy książę jest mile widziany. -A drzwi ? -Z serca. -Ej.Mówiłaś ze wszystko jest przezroczyste . -No tak,Bo moje serce jest dziurawe, całe z ran . |
|
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
a coś o tym że wszyscy z mojej rodziny wyjechalii jestem sama w domu i jest mi źle z twego powodu i wogle takie tam ;(
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
wrażliwości pełne dłonie
Mój przyjaciel nosi w płaszczu sny Kreślę bezmyślne wzory Przed złem chowasz mnie, w cieniu swoich rzęs. Gesty, które mylą ślad Ty i ja - najmniejsze państwo świata Twój wzrok błękitny, jasny, czasem zły... są dni, gdy nie potrzeba żadnych słów mimo wielu burz ja będe wciąż obok stać Z czterech stron codzienność osaczyła mnie Mojej twarzy kończy się tlen, nie działa najdroższy krem Niebo dziś jest pełne łez podpalę Twój świat przekonasz się Na duszy dnie ukryłam Cię
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-05-08 o 22:19 |
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
dziulinka ; *
![]() chocapic - dziękuję kochanie za wyrozumiałość : ****** <3 _________________________ ______________ uśmiech w trybie stałym
wybrałam codzienność z burdelem głowy nic mi nie zostanie, prócz uczucia niedosytu, wspomnień dobrych chwil, a jednak jakieś były faceci. uśmiechają się słodko tuląc rozum w spodniach. a może Bóg po prostu lubi takich s****ysynów? to już rok odkąd zarastam pajęczyną i nie pijam niczego co przypadkiem ociepliłoby mi przełyk obietnice? taka wycieraczka się przetarła i już nie żałuję. wywieszę close jeśli teraz nie skorzystasz you' re frozen, when your heart's no open najbardziej miała mu za złe jego daltonizm i to że nigdy nie mógł zapamiętać koloru jej oczu choć były tak bardzo zielone
|
#521 |
|
Rozeznanie
|
Skoro tak mówisz , to mogę odejść ..
Pytanie tylko czy chcesz ? Obiecuje sobie po raz kolejny , że nie napisze , nie zadzwonię .. Cholera , znowu polegam .. Dziękuje za pochwały kochanee ;** A dziś tylko takie bo brak weny A was to chyba wszystkie okradłam , znowu noo , -,- ![]() ![]()
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
_________________________ _________________________ ___
one nie patrzą na uczucie tylko na kasę
Pekaj serce moje bo usta muszą milczeć I can't believe she's gone. I can't believe, that we're not together anymore. Życie, nieszczęśliwa miłość lot upadek uczuć, zgon ... Cicho jakby cały świat zgasił światło poszedł spać To nie tak miało być a dzis nie mogę bez Ciebie żyć ; (
|
|
#523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na tę chwilę, przychodzą mi do głowy jedynie: Melancholia, tęsknota, smutek, zniechęcenie... są treścią mojej duszy. W zagubionej przestrzeni trwam, płacząc do pustych ścian... i właśnie dziś jestem tak cholernie samotna w tym świecie. tak cicho, tak pusto, niewyobrażalnie. cztery, puste ściany... W pochłaniającej wszystko pustce samotności... Prócz cienia nie ma ze mną nikogo... może coś wybierzesz ;]
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Serce pojemne jak przedwojenna wanna
Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia Podróbkę szczęścia z fabryki na Tajwanie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Są chwile gdy wolałabym martwym widzieć Cię każda w myślach gwałci Cię! do nogi przymocuję złotą kulę z diamentami Gdybyś miał, a nie miewał Czas i chęć i gest Byłabym na wyłączność A nie - ogólnie dostępna Znów, znów mi do głowy przyjdziesz Ty Nie mam siły na zabawę w miłość Gryź, lecz nie dziw się Gdy zamiast łez usłyszysz śmiech
|
|
#525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mi jedno na myśl przychodzi : Siedzę sama w domu
Na ulicy tłum Pomóż mi Pomóż Niech spadnie z nieba złoty Siedzę sama w domu Czuję w sercu żal Pomóż mi Pomóż Niech spadnie z nieba złoty ______~~______ hulali po polu i pili kakao gdy szaleństwo przekracza granicę wyobraźni... -mam świńską grypę ! -świński ryj chyba.. Oo Uczę się podejmować wyzwania. Jednego wyzwania nie zniosę. Życia z Twoim niespełnieniem. Kiedy czujesz,że chcesz z nim być na zawsze nie chcesz już dłużej czekać.... ____________ Marzeniątko , Kinderka13, truskawkowa1993, Sheisunusual,dontlookdown, Plotkaraaa, peculiarity, ![]() ![]() |
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Podróbka szczęścia z fabryki na Tajwanie.
A jednak potrzeba mi Twoich słów i trzeba Twojej pamięci. Pamiętaj o mnie, dobrze? Może będę się mniej bała, może będę usypiała spokojniej.. Bo widzisz, kiedy już będę mogła oddychać, to trzeba będzie żyć a ja tak bardzo boję się życia. Podczas jego nieobecności jednak bałam się, żeby nie umarł beze mnie.. Tak, to ja powinnam wypełnić twoje myśli bez reszty, tylko ja. Uśmiechałam się radośnie, ilekroć prosił mnie o uśmiech. Nasz ból, nasza miłość, wszystkie nasze pragnienia odejdą razem z nami i nie zostanie po nich nawet puste miejsce. Na ziemi nie ma pustych miejsc. Strzeż się słońca, w słońcu tęskni się najbardziej. Piętnaście po czwartej rano wszystko wydaje się możliwe. Absolutnie wszystko. myślałam o Tobie tak zachłannie że zawstydziłam się własnych myśli.. Ode mnie tak skromnie, jakieś marnotki. Jesteście świetne dziewczyny. Gratuluję talentów. ![]()
|
|
#527 |
|
BAN stały
|
MyFranticIdeas - cieszę sie podwójnie, że akurat te się podobają, bo oprócz jednego wszsystkie są takie moje, zaczęrpnięte z ostatnich kilku sytuacji. a o tym, że twoje ukradam to już nie mówie, bo ty to napewno wiesz.
![]() Little Ballerina - taaaka bogini mnie zauważyła.. znaczy moje skromne opisy.. jak mi miło i moim opisom również. okradam .. ale to już nałóg.JednaNaMilion - normalnie.. brak mi słów. dontlookdown - podziwiam . ![]() _______________ czerwonym kabrio po mnie przyjedź. dostałam od ciebie lizaka - czerwone serduszko. chciałeś coś przez to powiedzieć? myślisz, że jak masz zielone oczy to mi się spodobasz? dobrze myślisz. księżyc w pełni. kolejna nieprzespana noc, poświęcona myślom o tobie. znowu mnie dopadły.. te cholerne myśli o nim. masz może takie specjalne nożyczki, które pomogą mi wyciąć cię z mojego serca? weź.. weź sobie to moje dziurawe serce, wyrzuć je na śmietnik. zrób dokładnie to samo co zrobiłeś z moimi uczuciami. twoje uczucie do mnie mogę pomierzyć linijką. nie kocham cię wcale. a teraz kłamie. czy ty masz w sobie jakiś magnesik? moje ciało zainstalowało sobie w środku czerwoną kontrolke. kiedy moje oczy cię widzą, ciało zawraca w drugą strone.. a umysł cicho mówi do rozumu : po co się oszukujesz.. przecież i tak go kochasz. przepraszam, że tak trochę na jedno kopyto , ale wszystko z mojej głowy a w niej tylko jeden temat. |
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Vivi12399,
dziękuję kochana ! JednaNaMilion, dziękuję za wyróżnienie ![]() i to, co mi do głowy przychodzi: przepraszam za moje myślenie niczym egoistycznego dziecka mój świat przysłonił mi całkowicie Twój, który potrzebował pomocy pomimo, że czasem bywam małym, egoistycznym dzieckiem ze swoim lizakiem to uwierz mi, że zawsze możesz na mnie liczyć jeżeli będzie Ci źle, przyjdź do mnie.. nigdy więcej! nigdy! przepraszam... wydawało mi się, że moje życie jest pasmem kłopotów, a okazało się, że to Ty potrzebowałeś pomocy w swoim świecie, który zaatakowało tsunami.. jeszcze dziś pamiętam, jak patrząc na Twoje zdjęcie nuciłam piosenkę Myslovitz - "dla Ciebie".. nie, to nie nasza krzyżówka genetyczna się zmiesza mamo! do mojego lizaka, który nazwałaś życiem poprzyczepiały się jakieś paprochy... co prawda nie mogę zaoferować Ci wakacji nad oceanem, ale mogę Ci obiecać ocean miłości i po co się dzisiaj w ogóle wygrzebywałam z łóżka? kochanie, pora dokręcić Ci śróbki, bo się poluzowały! latasz mi na boki ![]() |
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
mam swój metr nieco ponad pół, gdzie mi tam do Twoich niecałych dwóch. oto jest słowo, które rozcina ciało jak papier. na zachwyt zostaje jedna dekada miesiąca. internet, sieć, mały bóg śmiertelnie grożący nagłym pożarem na środku świata. toniemy jak kochankowie z brukowca, których czeka tragedia, bo ta sprzeda się najlepiej. gest, ruch i każdy krok ważyła w zdarzeń cieniu. miłość - pęd spełnionych snów i zdobywanie gór bez problemu. dzwoniąc do niego, choć tak dawno odbierał, liczyła na rachunek prawdopodobieństw i litość uśmiechniętego Boga. awanturniczy festiwal milczenia. zadymione twarze o złamanej woli. z satysfakcją, tęsknotami, powrotami, kończeniem i zaczynaniem.
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Kissabble _ ohh okradłam. śliczne opisy
![]() ______ Jesteś lekiem na cało zło. W Tobie moja zguba i nadzieja. Jesteś gwiazdą w Ciemności,mistrzem świata w radości. W oczach ognie znów się zapala, tylko dla ciebie chce żyć. Mimo częstych kłótni, i wykrzyczanych raniących Cie słów, nie chce żebyś odchodził. Kiedyś krzyknęłam:Nie chce Cie znać.! Teraz marze o rozmowie z Tobą. Chciałabym abyś uśmiechną się do mnie tak jak tamtej nocy. Wbrew pozorom ja siły mam dość. A przebiegła ja jestem jak wąż. I specjalnie na spotkania z Tobą nakładałam buty na obcasach, żeby Ci było lepiej mnie całować. Irytuje mnie ta moja próżność. Zamiast walczyć o Ciebie ja sieze i użalam się nad sobą, mówiłeś ,że masz duże aspiracje co do dziewczyny, teraz widuje Cie za rękę z tą baby zza rodu.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#531 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziękuje za wszystkie pochwały, wyróżnienia i przepraszam, że nie odpowiadałam na prośby, ale naprawdę nie mogłam. Życie mi się sypie.
__________ 1. Wypuściłeś dziś demony z objęć. 2. Co noc zasypiać chcę na zawsze. 3. Wiary już nie znam, a cierpię coraz bardziej. 4. Wmawiasz mi chorobę, a demony są po mojej stronie. 5. Krzyczysz do mnie, gdy odchodzę. Już nie wrócę. 6. Zaczynasz błądzić kłamstwem omamiony. 7. Moją drogę skropił złoty deszcz. 8. ...i spotkam Ciebie i przy Tobie stanę. 9. Wspólne słońce spaliło naszą miłość. Na proch. 10. Kocham Cię. Do Ciebie wołam, błagam... Do Ciebie krzyczę.! 11. Kocham jego pocałunki, każdy dotyk rozpala mnie. 12. Kiedy Twoje słowa trafiają znów o ścianę. 13. Tęsknota odlicza mi godziny. 14. Weź się chłopaku otrząśnij, rozpędź i pie.rdolnij głową w ścianę... najlepiej płaczu. 15. Tak bardzo Cię nie ma... 16. Wciąż jeszcze śpię. Choć świat się rozpromienił nie otwieram oczu, ciągle boję się, że w najgorszy sen zmienisz mój dzień. 17. Naiwnie wierzysz, że Twoja droga nigdy się nie skończy. 18. Gdy w objęciach nadziei zasypiam - budzisz mnie. 19. Kochanie... Spójrz jak ja gniję... 20. Głupia lalka, puste oczy mam. 21. Głupia zabawka. Laleczka na Twoich sznurkach. 22. Idź, choć cierń w stopę Ci wrasta. 23. Choć krwawi ludzkie serce nie pytasz dlaczego... 24. Okłamię serce, że właśnie tego chce. |
|
|
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
Uległam Panu. proszę Pana.
Dwa słowa, dwa, tylko dwa. Późno już, otwiera się noc, sen podchodzi do drzwi na palcach jak kot. Nadchodzi czas ucieczki na aut. Kolejny mój dzień wspomnieniem się stał. Łagodny mrok zasłania mi twarz. Nie skarżę się ,że mam to co mam, że przegrałem cos znów, że znów jestem sam... Twoja dłoń w ciepłym oceanie moich rąk. Stan odmiennej świadomości, pełen nieproszonych gości. Rzeczy dziwne i nie znane, twarze wciąż nierozpoznane. Wokół gęsta mgła jak mleko, pod powieką sen daleko... Żyjesz wciąż w samotności, wierzysz w niewiarę, w własne słabości. maska ich twarzy upadła na środku. I jak zrozumieć, że My to wciąż My?
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
lall - ja Ciebie również <3 !
![]() paulqa94 - jaka tam bogini! Ty jesteś moją od zawsze! ;* jesteś po prostu moim uzależnieniem! <3 ![]() Marzeniatko dontlookdown - mrraaau! <3 ![]() Poddam Cię próbie, tak jak w ,,Pile”, może w końcu coś zrozumiesz… Kim muszę być, żebyś podał mi dłoń? A nam wystarczą spojrzenia, nimi wszystko sobie przekazujemy Naprawdę, nie mam już siły Eeeej! Chodź pokażę Ci mój świat Ulegam, naprawdę ulegam, coraz częściej je,bana karuzela w sercu Czy ktoś pomoże pozbierać mi moje życie? .
|
|
#534 |
|
Rozeznanie
|
Witam po długiej nieobecności i w dziesiątej części.
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Lubie jak mnie zachęcasz tak zmysłowo.
Każdy dzień daje znak, że zatrzymał się czas. a Ty pójdziesz do niej, bo wygląda sexowniej.
|
|
#536 |
|
Rozeznanie
|
-masz konto na nk?
-nie -to Ty w ogóle istniejesz? Nie nazywaj sztuką, tego co nią nie jest No music no life W zaroślach waliło serce tajnego zapatrzenia Gdzie skarb Twój tam i serce Twoje Z wiatrem uciekają słowa fall on deaf ears | rzucam grochem o ścianę zniesmaczona znikam na niebie Jak się zanurzyć w nieskończoność skończonościami zatłoczoną?
|
#537 |
|
Przyczajenie
|
I pamiętaj: żałuj tylko tego, czego nie zrobiłeś!
W Twych ramionach pragnę być i dla Ciebie tylko żyć! Wiem że nie jestem jaka być powinnam. Wiem że nie będę już nigdy inna. Jestem Upadłym Aniołem, któremu oderwano skrzydła i każą latać... Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu... Księżniczko... obudź sie to pierd*lone życie a nie wymarzony sen... Po co iść przed siebie, skoro nikt tam na mnie nie czeka... No cóż, takie pesymistyczne opisy, ale właśnie takie lubię
|
|
#538 |
|
Rozeznanie
|
spacery są darmowe
czekać muszę na wczoraj ach co za noc, szaleństwem przepełnił nas deszcz nie oczekując w zamian nic Ty jesteś mostem, nad ciemnością stoisz Jeśli chcesz hodować diabła w głębokim dole trzymaj go
|
#539 |
|
Zadomowienie
|
<3333333333
Zabrali zabawki,
mechanizm zwany życiem, powoli zaczyna się psuć. Boi się nocnych krzyżaków Księżyca. Nic mnie nie obchodziło, najważniejsze było to, że mogłam go do woli przytulać. Z Tobą mogę gryźć chmury.
|
|
#540 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
egoizm przysłonił mi to, co najważniejsze. przeliteruj sobie : r a z e m. wiesz co to znaczy? każdy problem wspólny. bo są ci co patrzą, a nie widzą. byłam przez chwilę w ich gronie. chcę dla Ciebie być w najgorszych chwilach. byłam blisko tak, a jakby daleko wciąż. naprawię ten błąd. tylko uwierzmy. razem. Cytat:
<3
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

[/B][/SIZE]

przynajmniej raz dziennie 
A was to chyba wszystkie okradłam , znowu noo , -,- 

wystarczy Marzena 
<3