|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
brej nocy
|
|
|
|
#1652 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez lece dobranoc
|
|
|
|
#1653 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Oj Freddie ^^ XD
Ja bez bicia sie przyznaje ze tez nie czytam zawsze wszystkiego, bo nie ma szans bym sie wyrobila ![]() Okej, moja głowa już nie funkcjonuje zbyt dobrze. Te nowoczesne próżniowe mózgi to jednak kiepski wynalazek XD Idę lulać i nie przejmować się hukiem z juwenaliów ;] Za rok to JA będę świętować ;]
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-05-09 o 00:13 |
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tylko w mojej mieścinie był w kinie ![]() DeBourbon o widzisz rzadko czytam tak dokładnie ten dział na forum ![]() Dobra idę spać chyba dobranoc
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz ide spac, bo mi odwala z lekka xD
dobranoc wszystkim! wyśpijcie się żeby jutro mieć siłę na naukę xD ![]()
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tez ide spać ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
Tak pisałyście o tym forever21, że sobie zerknęłam. Naprawdę fajne ciuchy!
![]() Po ile teraz dolar? Wie któraś z Was jak jest z przesyłką do PL? Dużo się płaci?
|
#1658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no to widzę że moja osoba jakoś wyjątkowo niemiło Ci się kojarzy Mam nadzieję że jak już zdasz na te 100% to będzie zupełnie inaczej ![]() Ooo! Ja dokładnie to samo! Singielll ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi się oni też podobają chociaż paru bym jeszcze dorzuciła! A co to Tż'ów to ja wam powiem tylko że ja też nigdy szczęścia nie miałam. Ale ostatnio rozwiązałam tajemnice DLACZEGO tak się działo. Odpowiedź jest prosta: Miałam koleżankę nimfomankę co to leciała na wszystko co się rusza i mi wszystko sprzątała sprzed nosa. O! Nimfomani w moim życiu nie ma tylko teraz gdzie Ci faceci? Ahh na studiach się zacznie Drink prawie nie ruszony a ja mam humora że szok!!!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
||||
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może już czas na sen? PS: Która dodała tą stronkę z cichami tutaj?! Nogi z dupy powyrywam! Takie ciuchy w takiej cenie?! Wyobrazcie sobie że idziecie sobie do sklepu i kupujecie super extra buzeczkę na imprezę za uwaga 6,50! U nas niestety to nie jest możliwe
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh...u nas to w ogóle jeśli chodzi o ceny i o jakość to szkoda gadać
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden z moich ulubionych! Stary ale ja przy nim wymiękam! http://www.youtube.com/watch?v=wTgzr...x=0&playnext=1
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boski jest ten skecz A ja wymiękam na chyba każdym skeczu Tey'a, a z tych nowszych to Ani Mru Mru, KMN i te inne
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
dooobra, to ja nie będę gorsza i przedstawie Wam mojego męża.
![]() McDreamy, mój McIdeal ![]() ![]() ![]() Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-05-09 o 01:47 |
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pierwsza rano
kto by pomyślał...koszmarna noc. przeryczałam całą. dobija mnie wizja matury w poniedziałek a tż mnie tylko dobija swoją niereformowalnością
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Mucha, piękny zarost ma! (Przyznam Wam się, że zarost to mój fetysz
)W ogóle to NIGDY WIĘCEJ NIE TKNĘ ALKOHOLU! Bo potem śni mi się, że "tańczę" z Ronem na balu. I która to wkręciła mnie, że Wiktor Krum jest nie do zniesienia bez procentów? Obejrzałam go dzisiaj trzeźwym okiem i nie jest taki zły ![]() Ale i tak nikt nie przebije... WERBLE! .. Keanu Reevesa z filmu Speed ![]() http://www.youtube.com/watch?v=gYTS4...eature=related Trzymam dziś kciuki za ustnych! A propos ustnych, jak ja na język polskie wchodzę pierwsza to potem mam czekać ileś godzin na wyniki? Nie można sobie pójść i przyjść później? Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2009-05-09 o 08:24 |
|
|
|
#1669 |
|
Rozeznanie
|
Minni Można pójść i przyjść póżniej
![]() grudniowa cieszę się, że już lepiej Mnie też ta matura dobija, wczoraj liczyłam punkty z geo roz, i albo zdam na 30-32% albo nie zdam i zabraknie mi 1-2 punkty To jest przedmiot na dodatku, więc nie muszę zdać, ale wiadomo, że bym się wkurzyła gdyby zabrakło mi jednago punkta
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Bogu dzięki! Wprawdzie nie wiem, jak długo będą trzymali delikwentów, ale ze dwie-trzy godziny na pewno. Nie uśmiecha mi się siedzieć koło zdenerwowanych ludzi tyle czasu
Co ja mówię - w ogóle mi się nie uśmiecha. W sumie sama pewnie będę zdenerwowana - stan mojej wiedzy na prezentację wynosi ZERO.
|
|
|
|
#1671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha, dzięki za wiarę we mnie. ![]() Na dodatek już tyle stresu związanego z maturą... Mam dość. Zwyczajnie nie chce mi się już patrzeć na książki, a tak mało umiem.. ![]() Co do forever21, to kiedy składamy zamówienie? Tylko poczekajcie aż sobie jakąś pracę znajdę i będę miała kasę.
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Grudniowa i lapie_gwiazdy Dobrze będzie zdamy te głupią biologię
Cytat:
Ja bym z chęcią coś zamówiła, ale nie teraz Najpierw praca ![]() A co do pracy mam ofertę pracy u gościa który robi biżuterię, pracowałam u niego na wakacjach w tamtym roku i poprzednim. Wszystko jest ok, ale zrobię tak ileś tysięcy kolczyków, naszyjników itp a mimo to nie dostaje wynagrodzenia takiego które odpowiadałoby ilości mojej pracy. A w dodatku jestem prawie pewna że będzie chciał mnie zatrudnić na czarno, czego ja nie chcę. I nie wiem co zrobić ![]() A tak w ogóle to dzień dobry
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mini jasne że możesz iść. U mnie np zaczynali polski od 8 a o 13 20 podali wyniki. Niektórzy pojechali do domu, przebrali się i już normalnie wrócili na wyniki. Ja juz sram w gacie. Własnie odczytałam na nk wiadomość od kolegi odnośnie polskiego ustnego,bo on też ma obrazy no i chciałam się spytać jak to robił na końcu mi napisał Straszna ta matura :/ Współczuje ;P No ja mnie już ściska a co ja zrobie do poniedziałku. Umre jak bozie kocham.
|
|
|
|
#1674 |
|
Raczkowanie
|
wszełka dobry, dobry
![]() Hm.. Skoro potrafisz ładnie wykonywać biżuterię to może zajmij się tym na własną rękę? Mogłabyś np sprzedawać na allegro, pewnie bardziej by Ci się opłacało. Myślę, że nawet tutaj byś bez problemu znalazła klientki.
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
yyyy czy ja dobrze widze?
10 str odkąd Was opuściłam... ![]() Wybaczcie ale nie bede nadrabiać
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
ale tępo macie
prawie 10, i to w sobote rano a tu już się rozpisują :P ja jakoś nie mam humoru, ten angol wczoraj mnie totalnie wkurzył. Nawet do tżta nie dzwonie co by i jemu mój humor sie nie udzielił. Jeszcze wczoraj dostałam @ i zdycham dzis
|
|
|
|
#1677 |
|
BAN stały
|
o matko kochana
ale sie tych tagów przez noc namnozyło jak grzyby po deszczu ![]() ![]() zabije udusze ukatrupie! która zaczełą kusic tą stronką z ciuchami?! KTÓRA? niech sie przyzna ![]() dlaczego ja nie mam kasy? dlaczego?! dlaczego te wsyztskie ubrania są takie piękne ![]() i teraz zamiast wziąc sie za daty z historii przeglądam ubrania... trzeba sie nazywac
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ze do tej pory nie otworzyłam tej strony z ubraniami
![]() patrzcie: http://wiadomosci.onet.pl/1967402,11,item.html
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
O jakiej str z ubraniami mówicie? Przejrzałam watek i nie znalazłam linka.
|
|
#1680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie na niej siedzę, zamiast uczyć się biologii.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

oby tylko w mojej mieścinie był w kinie 

Wie któraś z Was jak jest z przesyłką do PL? Dużo się płaci?

Może już czas na sen?
kto by pomyślał...
To jest przedmiot na dodatku, więc nie muszę zdać, ale wiadomo, że bym się wkurzyła gdyby zabrakło mi jednago punkta