|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Własnie, dziewczyny, a to prawda, że na studia po zarejestrowani usię, trzeba zawozić dokumenty, odpisy świadectw itp? Bo byłam pewna, że dopiero na tą uczelnię, która nas przyjmie i my ją ostatecznie wybierzemy się zawozi papiery...
W takim razie jeśli chcę złożyć podanie na 3, to muszę mieć 3 odpisy i jeszcze wszędzie jeździć? A ja wybrałam trzy różne miasta
|
#1712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jka on ładnie wygląda wtych okularkach ![]() o bedzie bal o będzie bal ...uwielbiam to |
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
A taki odpis świadectwa może dużo kosztować?
![]() Bo zapewne potwierdzone przez szkołę ksero nie starczy.
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jak ja lubię Stuhra Dobra idę robić pizze na obiad a biologia leży dalej i kwiczy
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie co do biedy to też masakra.. W portfelu mam jakieś 10zł. Ale dzisiaj przyjeżdza chrzestny w odwiedziny i może coś rzuci swojej chrześniaczce za maturę itp.. W końcu ostatni raz widział ją rok temu na jej 18 urodzinach.. Hmmm...
![]() Idę się kąpać . |
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny - już wiemy skąd dziwne matury w tym roku.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...il_mature.html
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie od zawsze na zawsze Med&Der para nr 1 kochma ich normalnie ;dteraz lubie tez Izzie i Alexa. ja tez wzdycham nad forever21 Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-05-09 o 11:26 |
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko z onetu. zastanowiło mnie wykreslenie koniecznosci analizy tekstu, po czym gość dodaje, że analiza i tak jest konieczna przy pisaniu wypracowania. (polski) no to jaki tu jest sens
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłybyście różowe buty ? takie zwykłe czółenka.
Mam dużo różowych bluzek ( około 7-8) i różową torebkę , dodatki i mama mówi , że różowe to niezbyt.
|
#1722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się już robi śmieszne. Od kiedy wprowadzili te nowe matury, to co rok jakaś nowa mniejsza lub większa afera. Cytat:
![]() Sama mam balerinki w takie delikatne paski w odcieniach różowego ale jest też sporo bardzo ładnych
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-05-09 o 11:30 |
||
|
|
|
#1723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja rozowego nie lubie, wiec ja bym nie kupowala.... a moze masz zdj tych butow?bo moze byc ladny kolorek i fason |
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że bym kupiła. Nawet chciałam, ale wybrałam grafitowe i dobrze. bo wkrótce potem Tata umarł i i tak bym nie nosiła.
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
No to kupuję w przyszłym tygodniu
![]() Mam same czarne,brązowe,białe buty - taka nuda.
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko o Łodzi wiem![]() Ja tam mogę sobie pojeździć. Zresztą jeśli będzie można osobiście lub pocztą, to wolę osobiście No i do Wawy i Łodzi daleko nie mam, więc![]() Nie. Nie lubię różowego. Jeszcze zależy jaki odcień, ale generalnie nie lubię. I akceptuję na sobie raczej jedynie jakieś drobne akcenty na bluzce itp. No ale jeśli Tobie pasuje, to kupuj ![]() Zrobiłam sobie przerwę, bo umiem już wstęp i prawie pierwszą baśń. A zajęło mi to kilkanaście minut
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
to będzie 13sta para butów na sezon wiosna/lato , ale kupię
|
#1728 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a więc:Oni nie wysyłają bezpośrednio do Polski więc trzeba zamawiać przez pośrednika POLAMer bodajże. POwyzej chyba 200$ naliczone jest cło. Zawsze naliczony jest VAT. Chyba ze ktos ma znajomego w stanach ktory by wyslal to do nas ja zamówiłam kilka rzeczy i wtedy ściągneło nam dolar po 3.87. Natomiast ogolnie z tym cłem i vatem wyszlo ze 1$=5zł. z 6 zamowienocyh rzeczy dotarly tylko 3 :/ ale wrazenia super super jakosc itp ;d
|
||||
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Wróce do tematu maturalnego (przepraszam, że tak w sobote
)Policzyłam sobie pkt z gazety. 16 mam prawie na pewno, ale 10 zadań (wiekszosci tych opisowych) nie jestem pewna jak mi ocenią, więc może te 2 pkt gdzieś się znajdą
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
wszełko miszczu snów
![]() Od rana chodzę podminowana. Wstałam o dziewiątej i od razu sie rozryczałam i tak siedzę i ryczę... W poniedziałek będę mieć znów stan przed zawałowy, a w środę przed komisją zejdę albo na zawał albo na głupotę. |
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bynajmniej nie jest to moim marzeniem, ale jednak szanse niedostania się na produkcję są duże i trzeba mieć jakąś alternatywę. Odkryłam jeszcze na dziennikarstwie UWr specjalność creative writing czy coś takiego. Brzmi ciekawie, ale nie wiem, czy chce mi się ciągle pisać![]() W sumie nie wiem, jak ja to zrobię z tymi papierami. Do Łodzi można wysłać pocztą, a z drugiej strony - jak nie dojdzie? Tyle, że ja do Łodzi mam nawet nie tyle daleko, co wyjątkowo niekorzystne połączenie. Najpierw muszę dostać się do Opola, stamtąd pociągiem do Koluszek i dopiero Łódź. I potem jeszcze autobusem na uczelnię. xD
|
|
#1732 |
|
Konto usunięte
|
a ja nie umiem nadal prezentacji;/ nic mi nie wchodzi;/;/
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hhh To tego tam jakby jakoś wyszło- w co szczerze nie wierzę z mojej strony- to wylądujemy razem, o. Czy to by było bezpieczne?
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby się dostać do Katowic, muszę nauczyć się 700-stronnicowej Historii Kina
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Łee. Dasz radę. Ja jak sobie policzyłam to mi wyszło, że tak średnio na jeża potrzebuję od 70% z każdej matury. Nie pogniewałabym się jakbym miała 80-90%. I to tylko po to żeby się dostać na tą durną pedagogikę. Argh! Przeludnienie na kierunku i jest tylko 30 miejsc na każdy rodzaj pedagogiki...
|
|
|
|
#1736 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale do Wawy autobusów dużo ode mnie i mój brat twierdzi, że jeśli bym tam studiowała, to oszalałam jeśli sobie kupię samochód, bo to bez sensu. No a do Łodzi by się jak coś przydał, bo autobusy niby są, ale wiem, że w dni, gdy studenci do niej jadą są przeładowane i można nawet nie wsiąść czasem
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
chyba z pół godziny czytałam to, co zdążyłyście wyprodukować od 22 wczoraj xD nie, żeby to było 5 stron :P wstałam o 9 i męczyłam historię. kurcze, naprawdę mam wrażenie, że nie zdążę. teraz czytam tylko tematy przekrojowe, o samej gospodarce, czy społeczeństwie, jutro zrobię powtórkę od II wojny wzwyż i w poniedziałek już tylko testy i ewentualnie poczytam prace, które już pisałam.. a co do facetów to Chad Murray zdecydowanie, Notron *_* zwłaszcza w Fight Club <33333 Bruce z czasów Szklanej pułapki mnie się mnóstwo facetów podoba, nie pozwalajcie m zaczynać wklejać ich zdjęć xD
|
|
#1739 |
|
Przyczajenie
|
Uczysz się na pamięć? To największa krzywda jaką można sobie zrobić... ja się moim wyczynem pochwalę - otóż napisałam prezentację w nocy przed prezentacją... poszłam spać o 6, wstałam o 9 a do odpowiedzi wywołali mnie przed 13... zdałam
bilogia jak narazie leży, wczoraj raptem test rozwiązałam... po rozszerzonym polskim czuję się za bardzo na luzie... to niedobrze chyba... różowe buty bym kupiła mając tyle różowych ciuchów ![]() co do butów to wylicytowałam ostatnio te cuda i ech, większość z Was mnie nei kojarzy, ja tez nei kojarzę, bo odkąd się zapisałam to tylko przeglądam.... zanim swoje wypociny wkleję to już miliard postów zdąrzycie nastukać i nie nadążam i ginę w tym wszystkim ![]() idę do biologii.... |
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w piękną sobotę
![]() ![]() wstałam o 10, zjadłam, umyłam się, posprzątałam. Zaraz idę robić obiada a później zasiadam do historii sztuki ![]() kurcze a tak ładnie jest! poszłabym na spacera jakiegoś
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

A ja wybrałam trzy różne miasta 

I grać 

Ale ciągle ich uwielbiam 

ale jest też sporo bardzo ładnych