|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Dalej sprzątam... Przeleciałam dopiero jedną szafkę z ubraniami i jeden regał z książkami. Wywaliłam następną porcję staników, jeszcze trzy i stan będzie wynosił 0
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie?
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę siebie. Po prostu nie mogę. Czy któraś z Was wie dlaczego ja taka głupia jestem?
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Angewra
gratulacje ![]() Cytat:
Co jest?
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się, też ginę w gąszczu postów ![]() prezentacji mam nadzieję nauczyć się 2 dni przed bo wcześniej i tak nie znajdę czasu ![]() też trzaskam biologię... powtórzyłam całą komórkę, teraz mitoza, mejoza i chyba zacznę w końcu genetykę bo to dział kolos
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Mam trzy dni do polskiego ustnego, a ja się dopiero za tą durną prezentację biorę. I jeszcze biologia, która za Chiny, a nawet Japonię do łba wejść nie chce. I ta głupia presja, że dostać się muszę na pedagogikę, bo nic innego mnie nie interesuje.
Aaa! I jeszcze mi budzik stanął na 5:59. Czy to znak, że nie dożyję wyników, czy jak? |
|
|
|
#1747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anlejka nie martw się słyszałam, że 5:59 to szczęśliwa godzina xD
Czasami tracę wiarę we wszystko co robie złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.. Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie pokonaj wreszcie to i stań od tego wyżej Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej
|
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prezentacja na pewno Ci dobrze pójdzie. U mnie "wybitna" koleżanka, która o polskim ma pojęcie zerowe, zawsze wszystko olewała i zbyt bystra nie jest, dostała ponoć 50% xD A polonistki miała surowe w komisji, sporo osób u nich ledwo zdało. ![]() Z biologią Cię nie pocieszę, bo jej nienawidzę
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie kiedy sa wyniki z poprawki w sierpniu?Chyba mnie czeka
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A polski moze mnie doprowadzic do tego, że przestanę szaleć za dzieciakami tak jak szaleję teraz. Nawet jak myślę, że za tydzień mam mieć z nimi szkółkę to aż mnie ściska, o. |
|
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Anlejka
Czy ktoś z Was orientuje się czy na UG w ramach 1 opłaty rekrutacyjnej mogę wybrać dowolną liczbę kierunków? Bo doszukać się nie mogę, a może ślepa jestem ...
|
|
#1752 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A studia od pazdziernika wiec jak bede pisala poprawke to mam po studiach w tym roku
|
|
|
#1754 |
|
Zadomowienie
|
Grudniowa- ja też trzaskam biologię
. Dzisiaj sobie zrobie powtórkę z genetyki, zobaczę to czego nie pamiętam, a jutro przelecę vademecum i metaoblizm .No i testy ![]() Będzie dobrze, a pytania dadzą takie łatwe jak rok i 2 lata temu ![]() Tak się cieszę, że po maturach mogę się wyprowadzić od ciotki. Tak mi ta kobieta działa na nerwy, że szok. Codziennie dzwoni do mojej mamy i roztrząsa wszystko, marudzi, że się dużo uczę, pyta o mój pasek na świadectwie, o to na jakie studia idę, bla bla bla. Wiem, że może nie brzmi to tak strasznie, ale uwierzcie mi- jak ktoś codziennie zadaje te same pytania i męczy przez pół godziny przez telefon, to naprawdę idzie się wkurzyć. A dzisiaj sobie wymyśliła, że może ja na medycynę pójdę i dlaczego ja nie chcę być lekarzem, skoro tak lubię się uczyć (jaaaaasne ) i mam takie dobre wyniki. No kurdę, jak tak jej się ta medycyna podoba to niech se sama idzie!!! Aaaaaaa!!!! Musiałam to z siebie wyrzucić...
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny
mnie czekają jeszcze 3 egzm- biola rozszerz( ), ustny angol i polak. pisemny angol poszedl w miare ok,ale polski aż się boje. nie orientujecie się czy dużo osób niezdaje pisemnego polaka? modle się o te 21 ptk! prace co prawda napisałam bardzo długą-o mało co miejsca mi brakło,ale liczy się treść. Np. dam do zrozumienia egzaminatorowi,ze Telimena cały czas się opiekowała Zosią(tzn od chwili straty matki ) albo wpadka z tym,że kiedy Tadek przyjechał ze SZKOŁY(niekomentuje ) do domu to zastal u siebie w pokoju Zosie,a następne ich spotkanie było na wieczerzy wieczorem aha.a co najśmieszniejsze-w zakończeniu,że "poddając syntezie obie postaci",a przecież synteza to połączenie! wr. pocieszcie mnie z CRki będe mieć 8-10 ptk.
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naliczylam z gegry sobie 20 pkt ,,15 trzeba miec by zdac. Ciekawe czy bede miec 15 jak mi komisja sprawdzi ![]() : (
|
|
|
#1758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tym sie martwisz?! Na pewno zdasz skoro naliczylas sobie 20 to nie bedziesz miala mniej jak juz to wiecej!! spokoj! |
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Alexia -
3 głębokie wdechy. Zamknij oczka policz od 10 w stecz. Znowu 3 wdechy. I włącz sobie na play's 'Tak ciociu. Nie ciociu. Dobrze ciociu'
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie napisalam ale nie idealnie jak w kluczu a granica moich bledow moze byc tylko 5 pkt.. ![]() ![]() JA sie boje czerwca i wynikow
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Burbon - ( btw mogę tak na Ciebie pisać?
Ty zdajesz Fize i Matmę ROZSZERZONĄ?! O matko z córką i wszystkie Arki. Jesteś moim idiolem.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ilona przecież wiesz, że to nie był klucz CKE więc ciiiiiiii
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
jak wszyscy w mojej klasie Matmy sie nie boje bo miałam na próbnej 96%, a fizyka tak sobie hihi :P ale najwazniejsza jest matma dla mnie ale juz nie wyrabiam nie ucyzlama sie chyba ze 3 tygodnie bedzie co ma byc
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Która to gadała o czekoladzie z biedronki?
boska jest
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Alexia jeszcze tylko kilka dni
Burbon a mogę zapytać na jakie studia się wybierasz? ![]()
|
#1765 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam podnie z ojcem. tzn nie ciśnie mnie ani nic tylko non stop pyta o studia, o to czy dużo nauki i wogóle i miałam juz tego dość na szczescie przed maturą dał sobie spokój.też mnie wkurza gadanie: złóż na farmacje/biotechnologie/dentystykę. więc dziękuję.Cytat:
właśnie miałam Ci pisać, że wielki szacun głównie za tą FIZYKĘ !
|
|
|
#1767 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze bardziej sie chyba boje klucza CKE-ciekawe co oni wymysla i jak bedzie wygladal klucz z polskiego.
|
|
#1770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- słuchaj wchodze sobei do pokoju do niego a on tam gada z laską zapisaną jako "Anuu <3" Pytam kto to... a On no co niewazne ( piszecie sobie "a titiit kocham cie ![]() ![]() " ) i w koncu sie przyznał i mowi "no taka jedna z wizażu anuu" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

), ustny angol i polak. pisemny angol poszedl w miare ok,ale polski
aż się boje. nie orientujecie się czy dużo osób niezdaje pisemnego polaka? modle się o te 21 ptk! prace co prawda napisałam bardzo długą-o mało co miejsca mi brakło,ale liczy się treść. Np. dam do zrozumienia egzaminatorowi,ze Telimena cały czas się opiekowała Zosią(tzn od chwili straty matki
) do domu to zastal u siebie w pokoju Zosie,a następne ich spotkanie było na wieczerzy wieczorem

3 głębokie wdechy. Zamknij oczka policz od 10 w stecz. Znowu 3 wdechy. I włącz sobie na play's 'Tak ciociu. Nie ciociu. Dobrze ciociu'