|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
witamy i oby szybko sie udalo ![]() u nas tez mało czasu na cokolwiek i tez mam wrazenie ze to przez ten młyn i brak czasu cos sie blokuje i trudniej o dzidziusia. Juz niedługo wakacje i przynajmniej od studiów sobie odpoczniesz. Ja juz tez nie moge sie doczekac. Od poniedziałku zacznie sie znowu u mnie zapieprz bo zaczynam po przerwie znowu prace, ale przynajmniej studia koncze i juz niedlugo bedzie troche spokoju. Cytat:
![]() mój męzus tez sie wybiera do lasu po drzewo, ale pwnie bedzie tam do wieczora ![]() Naszczescie juz nie duzo zostało do sciągnięcia i mamy drzewo na krokwie i na podłogi i jeszcze na opał zostanie ![]() a ja tez musze sie zabrac za sprzatanie a taaaaak mi sie nie chce. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Edi 25 : oby rosło zdrowo
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008050301801830.png http://www.suwaczek.pl/cache/2f1fe0a70f.png Mareczek 24 II 2010r Karolinka 23 VIII 2012 Edytowane przez gooha3 Czas edycji: 2009-05-09 o 10:22 |
||
|
|
|
#3422 |
|
Zadomowienie
|
melduję że domek prawie ogarnięty
pozostało mi tylko napalić w piecu na ciepłą wodę i umyć podłogi pózniej mam w planach kawusię i skończenie autek a po południu wylegiwanie się na kanapie , chyba ze pogoda pozwoli to na podwórku Gooha po co kupować drogie drewno jak ma sie możliwość samemu wycinkę załatwić. mój mąż jak miał wolny czas to jezdził do lasu i zcinał a dziś przywozi ...tylko kto te drzewo poukłada w szopie jak szwagierka zobaczy że pracuję przy drzewie to znowu powie że jestem wykorzystywana![]() miłego dnia kobietki
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wiadomo w dzisiejszych czasach oszczedza się na czym tylko popadnie , więc puki sił trzeba sobie jakoś radzić podłogi umyte więc czas na kawę , a że na podwórku w miare ślicznie więc idę na słoneczko
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#3425 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Cytat:
![]() Cytat:
kurde taki pracuś z ciebie,chodz do mnie posprzatasz ![]() kurde muszę ogarnąć domek,a ja strasznie się czuję nie wiem od czego eh,ale zawsze jak @ idzie to nieraz tak się czuję to pewno dlatego z chęcią bym się po.łożyła spać,ale trzeba się brać do pracy...
|
|
#3426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tylko jak mam wizję że kończę auta o 23.00 to wolę wrzucić na piąty bieg i ogarnąć wszystko do 17.00 samochody "na gotowo" nie mogę zrobić np.w czwartek , bo do niedzieli się zakurzą jeszcze mój mąż zadzwonił że będzie dopiero o 15.00 , więc na pewno jedno auto będę musiała sama zrobić leń mnie ogarnia ale nie dam się
|
|
|
|
#3427 |
|
Raczkowanie
|
Witam przyszle mamuski.Milo mi ze tak mnie cieplo przywitalyscie
Widze ze od samego rana same porzadki heheheh w koncu sobota.Ja wlasnie wrocilam z wykladu i wiecie co? nic mi sie nie chce <mam leniiiaaaaa >,tylko poodkurzam i zrobie sobie mala drzemke przed nocna słuzba:/gooha3 ja tez czekam na wakacje i pare dni wolnego.Hihihihi bedziemy dzialac
|
|
|
|
#3428 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny.dawno mnie nie bylo i wlasnie chyba testowac dzis bede a raczej jutro.Dzis powinnam dostac miesiaczke a nic na to nie wskazuje a jak rano temperature sprawdzilam to mialam 37 sc
Co o tym myslicie????chyba znow sobie wmawiam a tak bym chciala tak by bylo super
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
#3429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3430 |
|
BAN stały
|
na poczatek dla Ulci i was wszytkich przesylam
zostalo mi dwa tygodnie pracy i ide na zwolnienie lekarskie juz sie nie moge doczekac az utre nosa szefowej |
|
|
|
#3431 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też mocno trzymam kciuki za testujące
![]() gusiec nie jest jedynym przykładem który tak długo się starał o dzidziusia, na wątku "uwierzyć w cud" jednej parce udało się po 9 latach chyba o ile pamiętam to Konczitka pisała o tym
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby to fasolinka bylaKarolka 25 witaj a ja cala sobote w pracy w dmu bede dopiero kolo20 ale pogoda sie u nas poprawia i jak jutro bedzie ladnie to sie grilka zrobi ![]() milego dnia |
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
ja ogarnełam coś nie coś i ide sie położyć,bo nie wyrabiam
odpoczne chwilke i obiad robić... Cytat:
|
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
gusiec nie jest jedynym przykładem który tak długo się starał o dzidziusia, na wątku "uwierzyć w cud" jednej parce udało się po 9 latach chyba
o ile pamiętam to Konczitka pisała o tym[/quote]Ojej 9 lat.Wspolczuje dla Konczitki,przez co ona musiala przejsc przez pare tych lat .Ja staram sie pol roku i miewam czasami czarne mysli,ze moze nie moge miec dzieci i nigdy wlasnych nie bede miala.Ale szybciutko odganiam je daleko i pocieszam sie,ze nie jestem jedna i kiedys sie uda A wy Kochane ile juz sie staracie??Hmmm.... test wyszedł negatywny a moje piersi takie dziwne i kluja Chyba sobie tak wkrecam ze to zaczyna dzialac![]() ![]()
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, strasznie mnie cycki swędzą hmm, chyba sobie wmawiam ciążę, ale mam pytanie, dziś wieczorem mamy imprezę z TŻ i tak się zastanawiam co by było jakbym sobie wypiła piwko? czy to by nie zaszkodzilo fasolce (jesli jest, byloby to jakis tydzien od zaplodnienia...) co myslicie?
|
|
|
|
#3436 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
juz czuję zarazki Cytat:
podczytuję czasami "uwierzyć..." i pamiętam ten wątek było coś tam że para starała się aż w końcu zdecydowali się na adopcję i wtedy zaskoczyli duży wpływ na nasz organizm ma psychika
|||
|
|
|
#3437 |
|
Raczkowanie
|
heheh sorki Ula zle przeczytalam.Ale i tak godne podziwu
|
|
|
|
#3438 |
|
Zadomowienie
|
witajcie!pogoda się poprawiła
mdłości dalej mnie męczą ale ogólnie dobrze się czuję![]() Chciałam dla was kochane zostawić
|
#3439 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Pogoda u mnie śliczna, aż się nie chce w domku siedzieć niestety byłam tak wykończona ostatnim tyg w pracy ze spalam jak zabita do 13:30 - ponad 12 h . Więc teraz dopiero sprzatanie mnie czeka a tż w pracy do 22. Moze jutro wyrwe sie na dzialke to troche slonka uzyje. Jeszcze sie staramy w tym cyklu ale raczej dla samej przyjemnosci niz z jakas nadzieja bo tempka dalej bez zmian Dra - zerknelam na liste a tam przy mnie same znaki zapytania wiec juz sie ujawniam Dorota, 28 lat, ŁódźEdi - gratuluje potwierdzonej ciąży ![]() Zuza - podbieram pierwszego w życiu fluidka ![]() Trzymam kciuki za wszystkie zamierzające testować. Pozdrawiam
|
#3440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez juz jestem po starankach i tylko ciagle chodzi po glowie czy oby na pewno wszytsko wolno. Mówie tu tez o np wysiłku fizycznym. Z tego co wiem do póki maleństwo nie ma serduszka czyli do ok 3 tyg. Nie powinno sie nic stać bo nic nie trafi do krwioobiegu dziecka. Mysle ze piwko nie zaszkodzi, ale na pewno trzeba zachować umiar. trzymam za to zeby fasolka była w brzuszku
|
|
#3441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabieram ![]() Cytat:
![]() a ja już lepiej się czuję w końcu ,kurde jak chce aby @ juz przysżła to jej nie widać,w tamtym cyklu mnie zasokoczyła,a teraz kiedy przyjdzie wielki znak zapytania,wkurza mnie to ...
|
|
#3442 |
|
Raczkowanie
|
dra a ja Ci życzę coby @ nie przyszła.. w końcu nie należy zapominać, że ciąży nad Tobą "przekleństwo" prowadzenia listy
kobra913 za utrzymującą się tempkę i dwie kreseczkia mi się jakoś spać chce i jakoś tak nieprzedowulacyjnie się czuję.. i tak w ogóle za wszystkie staraczki
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do alko to chyba sobie jednak daruję, tak na wszelki wypadek
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
Darusiu
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#3445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być silnym i byle do przodu Cytat:
![]() _________________________ _________________ Dziewczyny ja wiem, że pisałam, że nie będę robić testu hehehe, ale jutro idziemy z teściami na miasto na piwko, a ja jutro mam 26 dc. Wiem, że to wcześnie ale przy moich cyklach 28 dniowych jeżeli coś by miało wyjść to mogłoby wyjść. Nie nastawiam się, robię tylko po orientacyjnie żeby wiedzieć czy moge piwko wypić czy nie. Chociać ostatnie kilka dni mam takie że jakoś nie chcę pić. Oczywiście mogłabym dopisać kilka objawów ciążowych ale nie chcę się wkręcać Także trzymajcie kciuki Jak się uda to jutro jeszcze dam znać, a jak nie to w poniedziałek już napewno
|
|
|
#3446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny jak prowadziły listę to za drugim razem im się udało i jakby dobrze było,ze teraz właśne 2 cykl z prowadzeniem listy,ale zobaczymy czy @ przyjdzie czy nie... jakby nie przysżła,w co nie wierze to bym była pewna,ze prowadzenie listy jest magiczne ![]() ale czekam zobaczymy co to będzie... dzięki kochanie ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() a ja @ już czuję idzie,bo brzuch już zaczyna boleć,więc się zbliża...
|
|
#3447 |
|
Zadomowienie
|
no i znowu gdzies wszystkie wymiotło. Czyzby same śpiochy tu były??
Trzymam kciuki za testowiczki wkoncu komus sie musi udac juz dawno dobrych wiesci nie było.
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry kochane
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się melduje, że jestem
![]() Na teście zrobionym w 26 dc wyszły 2 kreski Druga kreska bladziutka, ale jest. Nie nakręcam się jeszcze, nie nastawiam bo boli mnie dosyć mocno podbrzusze no i ogólnie to 26 dc. Przed wczoraj wieczorem mąż leciał do sklepu bo mi się zachciało naraz loda waniliowego w polewie czekoladowej, żelki kwaśne i chipsy solone hehehe i tu troszkę myślałam, czy aby to coś nie znaczy, ale wiadomo jak to umysl potrafi płatać figle.Wyszły 2 kreski, ale choć cieszę się to jakoś nie chcę się nakręcać i w ogóle jakoś to do mnie nie dociera. We wtorek będzie 28 dc powtórzę test i we wtorek idę też do tego nowego gina, wybadać co i jak. Trzymajcie proszę dalej za mnie kciuki, bo jak 3 raz powtórzy się to co nie powinno się powtarzać to już nie wiem co ze sobą zrobię. Miłego dnia wszystkim
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

wlasnie sie czaje czy do Was dolaczyc
Moj lekarz uwaza ze prowadzimy z chlopakiem zbyt nerwowy tryb zycia.On caly czas firma a ja praca w sluzbach i nastepne studia na weekendy.Ale coz takie zycie.Aby cos miec trzeba pracowac.

jak ten czas leci

jak szwagierka zobaczy że pracuję przy drzewie to znowu powie że jestem wykorzystywana

. Więc teraz dopiero sprzatanie mnie czeka a tż w pracy do 22. Moze jutro wyrwe sie na dzialke to troche slonka uzyje.
to bym była pewna,ze prowadzenie listy jest magiczne