|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Witaam witam
![]() a mi palma odbila i slucham http://kamiira.wrzuta.pl/audio/7wPVq..._-_jeden_z_nas
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Król Lew
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() a ja sie znowu nie moge wbic w forum ![]() na szczescie udalo mi sie Was nadrobic juz i moge byc na biezaco
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4655 |
|
Zadomowienie
|
witam
śliczne zdjęcia ![]() ja siedzę z waxem na głowie i myśle czy nie pójść pod wieczór pobiegać. zobaczę jeszcze
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
mnie by nikt nie namowil do biegania
|
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Rower moze byc
ale za bardzo nie mam z kim jezdzic a samej mi sie nie chce poza tym przydalby sie mi nowy rower... tylko nie wiem czy oplaca mi sie go kupowac biorac pod uwage jak czesto jezdze
|
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jakos nie mozemy nikogo do nas zwerbowac, bo same lenie sa, a wiadomo w grupie sei lepiej jezdzi ![]() ja rower dostaalam Tż bo on kupil sobie nowy ![]() a rower zawsze sie oplaca kupic, bo posluzy pare lat ![]() mojego Tż rower to nawet ma gwarancje na lakier ![]() a tak wogle to avek mojej produkcji
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-05-10 o 13:06 |
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Moj Tz mieszka troche za daleko i jest glupi dojazd jezeli chodzi o rower wiec bylismy razem tylko raz. A gdyby tak on przywiozl moj rower do niego to tam niestety sa same dlugie trasy rowerowe wiec pewnie bym padla hehe
|
|
|
|
#4661 |
|
Rozeznanie
|
Rowerkiem lubie jeszdzic,nawet bardzo.Jednak biegac nie cierpie
Tak sobie wlasnie przejzalam wizaz i po prostu szok ![]() Niektorzy to maja pomysly na watki i jakie pytania zadaja.. Chyba co niektorym sie naprawde nudzi
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie testuję szampon Loreala, który wczoraj kupiłam. Ma niezbyt dobrą ocenę na KWC, ale jak czytam opinie to widzę, że albo ma zdecydowanych zwolenników albo przeciwników. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...gladzanie.html Może któraś z was miała go??
|
|
|
|
#4663 |
|
Moderator
|
Ja też sie waxuje
![]() Dziewczynki mam pytanie miałyście może puder mineralny z avonu? I może wiecie który jest najlepszy - puder sypki, puder w kamieniu czy może ten mineralny? Bo kurcze nigdy nie miałam pudru z avonu a teraz cos zamawiam i jest promocja - 2 produkty za 12e wiec myślę nad dobraniem jakiegoś pudru (bo są jeszcze tusze i szminki ale tusze mam a szminek nie używam)ale nie wiem który jest najlepszy.
|
|
#4664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Ale to bylo pare lat temu.Oczywiscie nie prostuje wlosow(tak jak ja myslalam kiedy zobaczylam jego reklame 1.raz w tv )ale na pewno wspomagal kiedy po umyciu uzywalam prostownicy.Mysle ,ze to zalezy takze od rodzaju ,moje sie kreca troche.
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz ja wole ten taki rozowy :P po nim ma sie super wloski
|
|
|
|
|
#4666 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
widocznie mnie nie zainteresował
|
||
|
|
|
#4667 |
|
Rozeznanie
|
Ja z kolei z czerwonego jestem zadowolona(do wlosow farbowanych).Teraz testuje zolty i tez jest super.
|
#4668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podejrzewam, że ten co teraz mam Loreala już kiedyś też miałam ale kiedyś w ogóle nie zwracałam uwagi na efekty po szamponie, czy na takie podstawowe kosmetyki do pielęgnacji jak balsam czy żel pod prysznic, a przez wizaż zrobiłam się wybredna
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-05-10 o 14:07 |
|
|
|
|
#4669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak i tak;p podstawe mam na płycie, dodatki ściągnięte ![]() niedługo wychodzi the sims 3 ale mi w życiu na kompie nie odpali;p mam za słaby komputer heheja to kurde muszę się wreszcie wybrać do fryzjera..marzy mi sie jakaś czekoladka słodka..albo może palona kawa..hm..mokka albo coś takiego..taki jakiś głeboki brązik..ale bez rudych refleksów kurcze no;p musze zainwestować troche w moje włosy, chcialam przedłużyć ale się tyle naczytała teraz o tym, jak to niszczy włosy itd, że mi się odechciało. a ja je zapuszczam... co mnie martwi to fakt, że mam rozdwojone końcówki, przydałoby sie je obciąć...ale kurde..ja zapuszczam włosy, więc nie chce ich ścinac;( jutro ide do fryzjera..sama nie wiem co mam zrobić..napewno zetne grzywke bo juz mam za długą..a co z tymi końcówkami eh ![]() musze kupić jedwab do włosów, jakąś dobra odżywkę, nowy tusz do rzęs... ale to dopiero pod koniec maja... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
pustki dzisiaj..
idę się pouczyć
|
|
|
|
#4671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak? Śliczny Av
Cytat:
?
|
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jestem cały czas, ale nie bardzo mogę pisać. za to podczytuję siedzę przy że tak powiem "pracy biurowej" troszkę "busy" jestem. słucham sobie beyonce na cały regulator i zakochuje się z dnia na dzień coraz bardziej![]() a za oknem pięknie, słonecznie, cudownie....ehhhhh:rolley es: ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- właśnie poziomeczka miałam napisać że Cię nie poznałam przez zmianę avka fajny
|
|
#4674 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4675 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyneczki
![]() A ja wytańcowana jak mało kiedy Fajnie sobie czasem gdzieś polecieć i poszaleć.Hehe, ja też poziomeczki nie poznałam przez AV Właśnie zmyłam czekoladową maseczkę,miałam ochotę ją zjeść Uwielbiam czekoladowe, kokosowe, wszystkie te słodkie kosmetyki!! Już jak szukam to tylko o takich zapachach, szkoda, że szamoponu i odżywki nie ma o tym zapachu, na pewno byłaby moja ![]() Coolosanka ja też powinnam tyci jeszcze podciąć włosów ale ja się fryzjerów boję A kolorki wymieniłaś takie jakie i ja bym chciała ![]() Sims 3 na pewno będemieć, kiedyś grałam namiętnie w sims 2 ale po formacie dysku nie chciała mi płytka odpalić i się skończyła moja przygoda z tym... Ale mam 2 części na PSP ![]() Na rowerek bym sobie poszła ooooj poszła, mam w Polsce ale tu niestety nie :/ Myślałam o kupnie ale nie będe miała go stąd jak zabrać a są bardzo drogie tak mniej więcej 500 funtów (ponad 2 tys zł) Auto za tyle można kupić ![]() Jak tak piszecie o Juwenaliach przypomniał mi się mój kochany domek, ja zaraz niedaleko mam miasteczko studenckie i muzykę to co wieczór słyszałam przez okno Tęskni mi się ale jeszcze tylko 9 tygodni ![]() No wiecie co! Mój TŻ chce iść pracować do KFC a tam kilka Polek pracuje i jak zaniósł zdjęcia do aplikacji i się okazało, że są niepotrzebne to jedna powiedziała "to daj mi do portfela"!! I jeszcze powiedziała mu że załatwia kuzynowi pracę też a się okazało, że nie kuzynowi tylko chłopakowi ale ona chyba najwyrażniej nie chciała się przyznać mojemu TŻowi że ma chłopaka!! Byłam tam z nim w tym KFC może jak mnie zobaczyła to troche przystopuje ale ja już wściekła jestem wolałabym żeby tam nie szedł do pracy już
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-10 o 15:24 |
|
|
|
#4676 | |
|
Zadomowienie
|
cashmere śliczne fotki
Cytat:
![]() a co do Tż też bym się wkurzyła...zazdrośnica jestem nie z tej ziemi i wkurzają mnie takie akcje ![]()
|
|
#4677 |
|
Rozeznanie
|
Martysiu fajnie ,ze sie wybawilas, a jak klub??
Nie dziwie sie,ze nie chcesz by tam szedl do pracy,jak juz na poczatku takie teksty laski rzucaja Ale dobrze ,ze sie tam z Tz pokazalas..Zyskowa ,a rozne,dzis wyjatkowo trafialam na 'dziwne' tematy ![]() Posmarowalam rzesy i brwi olejkiem,zaczynam dzis regularnie i zobaczymy jakie efekty beda po miesiacu
|
|
#4678 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki wizazowi ![]() Cytat:
![]() ahhh ![]()
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zeberka.pl/art.php?id=3318
co to za lokowka??? tez chce taka... |
|
|
|
#4680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Początkowo kiepskie piosenki leciały i chciałam się zmywać ale później typu GaGa, Beyonce, PCD zmiksowane pod techniawke więc zostałam Jedna angielka nawet mi miłość wyznała Ogólnie troszkę dziwnie jak się widziało, że dwóch gości ze sobą tańczy bo jakoś się zapoina o tym jakiego to rodzaju klub ale później już normalka Ok 4 dopiero w domku byłam A pod koniec głupia akcja, zostawiłam na chwile torebkę bez opieki wracam a jej nie ma!! Co prawda nic tam nie miałam takiego ale szkoda torebki. I trochę się wkurzyłam mówie no niby taka spokojna wyspa, że ponoć angole nie kradną a tu coś takiego!! Ale podpowiedzieli mi żebym zapytała w szatni i się okazało że po porstu ktoś ją zobaczył samotną i oddał szatniarce ![]() Ale jak kiedyś zgubiłam aparat na dicho to już się nie odnalazł Może Polacy się przewinęli ![]() Zdaj później realacje jak olejek Ja z niecierpliwością czekam na mój I pokrzywkę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.