|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2132 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Cytat:
Jak chcesz, możemy założyć firmę lepiaczy kwiatków z plasteliny. Eksport na rynek chiński... Niech nie będzie, że tylko oni nas zawalają. Po czym cały świat się dowie i zrobimy międzynarodową karierę. Tylko ja muszę trochę poćwiczyć to lepienie. Po maturach poszukam plasteliny w domu. Ja jak sobie tak dzisiaj myślałam.. Trzeba być niezłym mózgiem by się dostać na dzienne na jakiejś dobrej uczelni.. Zakładając, że roz pol napisałam na ok 70%, angol na ok 87%, jeśli trochę zwalę biologię, co się na pewno stanie , to i tak nie mam wstępu na dzienne. Nieciekawie, nie uważacie?W ogóle myślałam, że jesli bym zwaliła tylko biol to może bym zrobiła rok przerwy by w następnym poprawić i pójść na dzienne, ale moja rodzina omal mnie ze skóry nie oberwała jak zapodałam taki pomysł. ![]() Któraś z Was składa gdzieś papiery w Warszawie? (wybaczcie jeśli była już o tym debata tutaj, nie jestem w stanie się dogrzebać.)
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
możliwe, teraz sprawdziłam i masz racje
póki co zyje od jednej matury do drugiej, co by się nauczyć coś o.OPrzerobiłam ekologie i genetyke, tż za 1,5 h bedzie u mnie a ja chce jeszcze raz całego człowieka przelecieć. Musze dać rade. co do związków ja zmoim jestem rok (tydzień temu minął) i nie wyobrażam sobie podobnie jak marcia żęby go zdradzić. Nie mogłabym mu w oczy patrrzeć potem. eeeee juz nie myśle przez tą biologie
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ej ja chyba nie dąłabym rady tak zatanczyc i co to za strój |
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ludzie, ja się tej biologii nic naucze już, co zaczynam się uczyć, to zasypiam
![]() czemu ona jest w poniedziałek... |
|
|
|
#2136 |
|
BAN stały
|
ktoś tu namiętnie powtarza, że chciałby miec taką mature z bio jak rok temu...
Matko Boska broń! ![]() robiłąm chyba wsyztskie matury jakie swtorzyło CKE i ta poszał mi najgorzej (niecałe 60%) wszytskie inne arkusze zrobiłam do 74% do 90% i jakby udało mi się to powtorzyc jutro to ide do czestochowy na kolanach! p.s. czy wy też macie wrażenie że w tych wystzstkich arkuszach nie wymagają od nas takiej szczegołowej wiedzy tylko taka podstawową? bo ja wielu rzeczy nie umiem a oni zawsze pytają o to co akurat wiem ![]() p.s.2 już nawet nie mam siły powtarzac a wiem, że musze... p.s.3 ktoś tu nam obiecał daty z historii historia to bedzie jedyny przedmiot na którym bede sciągac chyba... nic z tego jeszcze nie wiem... wczoraj wziełam kartke i wypisałam wsyztskie daty jakie umiem... uwaga uwaga... naliczyłam ich jedynie 33 mam go na dodatkowym wpisanym wiec nawet jak mnie złapią to nic sie nie stanie... bo u mnie napisac ją na 30% nie ma sensu - musze miec minimum te 60% ... wiec albo wóz albo przewóz... najwyzej... tylko że ja nie umiem sciągac ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- aaa jeszcze jedno... moze mi ktos wyjasnic cykl mocznikowy bo to jakos mi umyka
|
|
|
|
#2137 |
|
Zadomowienie
|
Totylkokasia- to ja pisałam
![]() Ta zeszłoroczna była wg mnie banalna, prawie cała na logike i myślenie (jak tegoroczna próbna z CKE)
|
|
#2138 |
|
BAN stały
|
może ja jestem taka dziwna
ale nie... tą probną napisałam tez na 80% wiec sama juz nie wiem... ale ta matura wsyztskim wydawała sie trudna...
|
|
|
|
#2139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj juz nie moge sie doczekac jak posrpzedaje te ksiazki bo mam ich chyba z 20!! Cytat:
bardzo tak przykro jst jak nikt sie do Ciebie nie odzywa wiem cos o tym ale mam mojego malego prosiaka
|
||
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rozpaczy otworzyłam ananasa. Tylko zapomniałam, że akurat jem cukierka miętowego i stwierdzam, że ananas z cukierkiem miętowym jest dobry
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
eh, z biologii powtórzę dziś fotosyntezę, szlaki metaboliczne i wsio.
wiem, że to kropla w morzu, ale to przynajmniej wiem, że się przyda. a jutro liczę na to, że głupi ma szczescie wlasnie mi sie kot gdzieś zrzygał jak nzjadę to będzie dobrze..
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że chcesz wypocząć na wsi to jest tu pełno małych ośrodków lub domków do wynajęcia (z domkiem radze się streszczać z rezerwacją ), albo pól namiotowych. Z miast jeszcze jest fajne Giżycko, Węgorzewo. Ale najlepszy klimat panuje na wsi ![]()
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. na Opolski na większość kierunków można iść spokojnie z maturą podstawową. I to nie jest tak, że szkoła totalnie do bani, bo np. poziom filologii mają tam wysoki.
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie jem |
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No nie strasz że jak domek to trzeba już rezerwację zrobić Chcieliśmy ze znajomymi jechać w czerwcu, ale i tak dopiero po maturach zaczniemy o tym więcej myśleć, o ile wogle wypali I tak Ci powiem w tajemnicy że zazdroszcze Ci tego, że mieszkasz na Mazurach....ja strasznie chciałabym tam mieszkać
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sosik jam rodowita mieszkanka Mazur ![]() Mogę polecić oczywiście moje miasto - Kętrzyn, chociaż nie jest to typowo turystyczne miasto, trochę dalej od jezior... Ale jeśli tak to może coś typu Giżycko, Mikołajki, Węgorzewo hmm ... Mrągowo, Święta Lipka. edit: Marguerita a skąd jesteś ???
- zalatana! studentka - Edytowane przez zanetka007 Czas edycji: 2009-05-10 o 15:33 |
|
|
|
|
#2148 |
|
Konto usunięte
|
robie te prace i robie i robie. i tak mi sie k... nie chce...
laski mam do was pytanie. jak mam "apartament" 32 Euro za noc. to jakich moge sie spodziewac warunkow w tej francji? aha i mam 85 euro kieszonkowego na tydz. nie wiecie moze jakie sa ceny papu we francji? hehe |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z rezerwacja tak jest, jak chcecie się załapać na jakiś fajny domek to lepiej już szukać i łapać za telefon. No ja do Mikołajek i tych wszystkich dużysz kurortów mam kawałek drogi jeszcze ale na brak jezior nie narzekam. Sama mam domek nad jeziorem ![]()
|
|
|
#2151 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja wiem, że napiszę ją w okolicach 50%, więc trochę mi to psuje wszelkie kalkulacje...Chciałam studiować w Warszawie, ale może rzeczywiście rozejrzę się za studiami w innym mieście... Dzienne to chyba fajna sprawa.. Przede wszystkim nie trzeba płacić. xDZ drugiej strony jak się jest na zaocznych, można iść do pracy..
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam. Wyspałam się. Znowu zjadłam. Poczytałam KwN. Teraz mam się uczyć dalej prezentacji ale nie potrafię bo ogarnął mnie paraliż.
Wydaje mi się że nic nie umiem. Że mi sie wszystko pochrzani i albo sie zatne albo bede smalić jakies farmazony przed komisją. Arku kochany jak ja się denerwuje!!! Z tych nerwów i świadomości że nic nie umiem ciągle mi niedobrze. Ja tam jutro chyba wykituje a nigdy nie miałam problemów z wystepami publicznymi BA! Ja je zawsze uwielbiałam do tego stopnia że czasami uczyłam się swego wystąpienia dzień przed i później na scenie tak 'szyłam' że moja ekipa wyła ze śmiechu. Co się ze mną dzieje? ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
arkadia spokojnie, Paula będzie trzymać kciuki
)[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12238698]robie te prace i robie i robie. i tak mi sie k... nie chce... laski mam do was pytanie. jak mam "apartament" 32 Euro za noc. to jakich moge sie spodziewac warunkow w tej francji? aha i mam 85 euro kieszonkowego na tydz. nie wiecie moze jakie sa ceny papu we francji? hehe[/quote] Wiesz co, wydaje mi się, że we Francji 30 euro za noc to niższy standard, jakiś hostel czy coś takiego. Bo właśnie czytałam artykuł o holenderskim hotelu, który reklamuje się, jako najgorszy na świecie I tam właśnie noc kosztuje 35 euro i było napisane, że 35 euro to niższy standard w Zachodniej Europie. Zwłaszcza w porównaniu do tego, co w Polsce byłoby za 35 euro. ![]() Tyko się nie przestrasz Zapewne to będzie skromny, czysty pokój, tyle że bez żadnych luksusów.
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-05-10 o 15:39 |
|
|
|
#2154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podejrzewam ze to nie ejst hotel tylko agencja ma swoje meiszkanie. spytam sie ich dokładnie |
|
|
|
|
#2155 |
|
Rozeznanie
|
Powodzenia, dziewczyny. Ja teraz doceniam te 4 dni egzaminów pod rząd, kolejny stresujący tydzień byłby nie do przeżycia.
|
|
|
|
#2156 |
|
Wtajemniczenie
|
Lir a może to jakieś mieszkanie wynajęte przez agencję, w którym będziesz mieszkać jeszcze z innymi dziewczynami.
Nie bd pewnie tak źle! A jeśli nawet... to i tak cały dzień pewnie będziesz biegała po castingach, a później będzie Ci zależało na prysznicu i wygodnym łóżku
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Paula za mnie też trzymaj jutro
Arkadia też ustny polski? Tez jutro mam i się panicznie boje ale uczyć jakoś mi sie nie chce ;( |
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
A! Znów odezwała się moja dusza artysty... To jest zły znak. Jeszcze przed maturą z biologii. Tak sobie próbuję rozrysować plakat na polski. I jak na razie to mi to przypomina taką tą no... Kartotekę (?) więzienną. Rysunek twarzy dziecka i pod tym jego 'dane osobowe'... Najwyzej mnie za plakat komisja obleje. Za coś muszą no.
|
|
|
|
#2159 |
|
Raczkowanie
|
Jak na Mazury to Ruciana-Nida. Byłam na weekend majowy z Tż i pozwolę sobie powiedzieć, że bardzo fajne miasteczko. Nie za duże a w miare dobre cenowo. Jezior przy centrum pełno kwater do wynajęcia , moge nawet dać namiar do Pani która ma 8osoby domeczek nie daleko centrum
no i co ważne- knajp całe mnóstwo
|
|
|
|
#2160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh... trochę mi się na łeb rzuciło, że taki pomysł mam ale bardzo bym chciała studiować w stolicy... ale tylko studiować ![]() Cytat:
nie pozwoli sobie na obrażenie kobiety
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

MY

, to i tak nie mam wstępu na dzienne. Nieciekawie, nie uważacie?
Bo tak w sobotę to konfirmacja nie za bardzo ;P

mam go na dodatkowym wpisanym wiec nawet jak mnie złapią to nic sie nie stanie... bo u mnie napisac ją na 30% nie ma sensu - musze miec minimum te 60% ... wiec albo wóz albo przewóz... najwyzej...

Bo czasami to czuję się jakbym z moją mamą rozmawiała (a moja mama ma ponad 50lat)
) i taki jakby nagły koniec wszystkiego...
wlasnie mi sie kot gdzieś zrzygał